Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
na ilyen kéne nemzetisportra is😄
Nagyon beteg:d
http://index.hu/sport/foci/meccs?main&gameid=hun:ita:20070822
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
a gólörömöm eléggé hangos és tiszta volt,nem tudtam magam visszafogni 😄DD
mostmár sajnálom,hogy nem mentem ki a meccsre
ReaL MaDRid x siempre
bárcsak mindenki úgy állna hozzá ahogy Gera,és akkor talán lehetne valamit kezdeni ezzel a gyõzelemmel
hülye voltam,és #6670-ben rosszul írtam:most a lényeg az,hogy megvertük a világbajnokooooooot!!!!!!!!! oléoléoléoléolllllléééééollllllééééééolllllláááááááááááá
és MA,csak ma kell ennek örülni(meg holnap) és utána dolgozni tovább,hogy tétmeccseken is tudjuk hozni ezt a formát!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
LOL, origo.hu: Iskolajátékkal vertük a világbajnokot
Beindult a hype-szekér😄
Nagyon szépen játszottak, bámulatosan!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Én a VB után is ezen a véleményen voltam. A mutatott játékuk alapján.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
olaszokat vertünk bázze 😄DDDDDDDDDDD
Tetszik, hogy tudják magukról, sokat kell fejlõdniük, hiába nyerték meg a meccset.
Remélem a többi meccsen is ilyen szépen fognak játszani.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ez a lényeg,hadd legyen itt többször is:"Ha így harcolva kikapunk az sem lenne baj."
azért még egy kéréssel fordulok hozzátok:ha valaki meglátja a léderert,nagyon szépen kérem tépje ki a nyelvét!könyörgöööööööööm.emiatt a senki miatt nem tudtam élvezni ezt a meccset,kb semennyire,sõt!tök kedvetlen vagyok,biztos allergiás vagyok rá vagy nemtom :S meg azt is elárulhatná már valaki,hogy õ kinek a kije a világival együtt hogy közvetíthetnek?vagy ilyen jól tudnak segget nyalni? 😮
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de engem szétvet az ideg mikor felküldik a pályára -.-
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
2. Az a legelszomorítóbb, ha így is tudunk játszani akkor miért nem motivált a válogatottunk kis csapat ellen. Ha így harcolva kikapunk az sem lenne baj.
A második pedig, hogy a Olasz VB gyõzelem pont annyira megérdemelt mint a Görög EB. A Franciákat megszorítani se tudtuk volna pl. És akkor nem beszélek a többi csapatról akik most is jobbak az Olaszoknál VB cím ide vagy oda!
A lényeg viszont, hogy zeng majd a világsajtó 😊
Gera Zoli visszafogott gyors nyilatkozata a cseréje után nagyon szimpatikus volt.
csak ennyit 10perc alatt :XD
MAGYARORSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁG, OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Charade GTti
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Mondjuk azt én sem értem, hogy miért nem tudnak a tétmeccseken így játszani. Mert lehet, hogy az olaszok csak félgõzzel játszanak, de a mieink nagyon szépen nyomják. Bár még van 8 perc 😛
Renault magnum http://kamionszim.hu