Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
#6982: én is ezt mondom, kellenek az ilyen játékosok és természetesen ne öljék ki az önbizalmat Dzsuzdsákból.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Eb-re, ha kijutunk, ott se azt kell nézni, hogy hûûû, eb és megnyerjük!!!!!
Nem.
Elõször csak azon kell gondolkodni, hogy pár nagy csapattal szép focit játszunk és nyerjünk, az, hogy csoportból tovább jussunk, múlik a sorsoláson és sok egyében és ne mutolsó sorban a csapat aktuális teljesítményén is.
Bárran kell majd játszani természetesen ott is minenki ellen.
Aztán én úgy gondolom, ah egyszer kijutunk az eb-re, akkor a 2-dik, vagy 3-dik alkalomnál lenne reális elképzelés az a gondolat, hogy a csoportból is tovább jussunk.
Utána meg majd alakul.
De kitudja.
Viszont most joggal örülhetünk a sikereknek, olaszok ellen mindenképp, de ez százszor le lett tárgyalva.
Bosnyákok ellen meg úgy gondolom az olasz teljesítmény után kötelezõ is volt hozni ezt a meccset és sikerült is, bár a végén ott szorongattak picit azért, azt nem is hagyom figyelmem kívül.
Volt sok helyzetük, ami csak centiken múlott.
Na, csak ezt akartam neked az elmés hsz-odra írni, remélem legközelebb rendesebb hsz-t láthatok tõled a topikban, ha egyáltalán írsz ide még lol 😛P.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
(na persze idönként passzolhatna, de nem kéne kiölni belõle ezt az önbizalmat)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Csak haszna lehet a csapatnak belõle<#eljen>#eljen>
Jó, a passz játék, tudom... kell egy kis idõ neki.
Én így gondolom.
#6974: meglehet<#hehe>#hehe> és, akkor sry is.
#6975: oké, kösz infot, majd lesem az említett oldalakat.
az nb1.hu-n v. nso.hu v. magyarvalogatott.hu v. mlsz.hu
Amúgy nem volt rossz,szerencsénk is volt (Bosnyák ziccerek meg 11-es gyanus esetek),meg ballszerencsénk is (Gera kapufa,meg 1-2 másik helyzet).Meccs képe alapján,és fõleg a 2. félidõ alapján reális az 1 gólos gyõzelem.
Bosnyák szurkolok nem csoda hogy idegessek voltak,nekik még volt tétje a dolognak,mi már régebben lerendeztük ezt a kérdést...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
#6970: Hm, én meg úgy éreztem, hogy az olasz bíró a bosnyákoknak akarja adni a meccset<#hehe>#hehe>.
Szerdán Törökország ellen kíváncsi leszek.
Vazzeg, ezek a lámmer bosnyákok baszki nem tudnak kultúráltan szurkolni!<#levele>#levele><#violent>#violent>😛P
Szék felszakítás, izé.... azok a füstölõk, meg mittoménmik.
Remélem a Fifa õket bünteti meg, minket kihagy ebbõl.
Ha minket is, akkor legalább minimális mértékben büntessenek.
viszont a 2. félidõ elsõ 35 percét át aludtam 😄 úgyhogy lehet mesélni mirõl maradtam le 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
GanXstaZolee#2709
GanXstaZolee#2709
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
GanXstaZolee#2709