Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bárran=Bátran

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

#6981: szerintem is döntetlen, vagy nyerünk 1-0-ra, vagy kikapunk :S. Azért most olaszok után nem minden fenékig tejfel, földön marad a lábunk.

#6982: én is ezt mondom, kellenek az ilyen játékosok és természetesen ne öljék ki az önbizalmat Dzsuzdsákból.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Lol.
Eb-re, ha kijutunk, ott se azt kell nézni, hogy hûûû, eb és megnyerjük!!!!!
Nem.
Elõször csak azon kell gondolkodni, hogy pár nagy csapattal szép focit játszunk és nyerjünk, az, hogy csoportból tovább jussunk, múlik a sorsoláson és sok egyében és ne mutolsó sorban a csapat aktuális teljesítményén is.
Bárran kell majd játszani természetesen ott is minenki ellen.
Aztán én úgy gondolom, ah egyszer kijutunk az eb-re, akkor a 2-dik, vagy 3-dik alkalomnál lenne reális elképzelés az a gondolat, hogy a csoportból is tovább jussunk.
Utána meg majd alakul.
De kitudja.
Viszont most joggal örülhetünk a sikereknek, olaszok ellen mindenképp, de ez százszor le lett tárgyalva.
Bosnyákok ellen meg úgy gondolom az olasz teljesítmény után kötelezõ is volt hozni ezt a meccset és sikerült is, bár a végén ott szorongattak picit azért, azt nem is hagyom figyelmem kívül.
Volt sok helyzetük, ami csak centiken múlott.
Na, csak ezt akartam neked az elmés hsz-odra írni, remélem legközelebb rendesebb hsz-t láthatok tõled a topikban, ha egyáltalán írsz ide még lol 😛P.

X

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Dzsudzsák már igen is kellett egy ilyen játékos aki el meri vállalni és még ha nem is megy be akkor is dicséretes. Eddig mindig hiányoltuk a válalkozó szellemû játékosokat.
(na persze idönként passzolhatna, de nem kéne kiölni belõle ezt az önbizalmat)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

szerintetek mi lesz a végeredménye a török mecsnek?

Gunnersboy
ok, csodáljuk, mostmár elmehetsz.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasDen
te mirõl beszélsz?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szbm
Csodáljátok õket. Aztán majd sírjatok, ha esetleg ebre kikerülünk és ALÁZNAK. Új vezetést az mlsz-be!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

#6973: majd idõvel Dzsudzsák is szépen megembereli magát és passzolni is fog. Szerintem. Egyébként meg néha kellenek az ilyen egyéni alakításokra éhes játékosok és Dzsudzsák nagy klasszis lehet az õ posztján én úgy gondolom. Már most jó mind két lábával, csomót köt a védõk lábaira, remekül cselez... kell ennél több?
Csak haszna lehet a csapatnak belõle<#eljen>
Jó, a passz játék, tudom... kell egy kis idõ neki.
Én így gondolom.

#6974: meglehet<#hehe> és, akkor sry is.

#6975: oké, kösz infot, majd lesem az említett oldalakat.

biztos kinn lesz valahol hogy mennyire büntettek meg minket

az nb1.hu-n v. nso.hu v. magyarvalogatott.hu v. mlsz.hu

Randal
Rosszul érezted😄

Dzsudzsáknál önzõbb játékost nem tudom mikor láttam utoljára.Mindent maga akar,a leglehetetlenebb helyzetbõl is kapura lövi,ahelyett hogy felnézne és adna egy jó passzt...
Amúgy nem volt rossz,szerencsénk is volt (Bosnyák ziccerek meg 11-es gyanus esetek),meg ballszerencsénk is (Gera kapufa,meg 1-2 másik helyzet).Meccs képe alapján,és fõleg a 2. félidõ alapján reális az 1 gólos gyõzelem.
Bosnyák szurkolok nem csoda hogy idegessek voltak,nekik még volt tétje a dolognak,mi már régebben lerendeztük ezt a kérdést...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kit--Kat
Egész jól játszottunk.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

#6969: pedig jó lenne, ha elnéznék. Fogunk errõl értesülni, hogy kinek mennyit szab ki a Fifa?

#6970: Hm, én meg úgy éreztem, hogy az olasz bíró a bosnyákoknak akarja adni a meccset<#hehe>.

Randal
Naaa, azért volt egy-két helyzet ahol simán megadhatták volna nekik is a helyzetet. Pl. a magyar srác lába is ott maradt a tizenegyesen belül. Persze ezt a szurkolók nem láthatták, de azért volt egy kis engedékenység felénk, szerintem.

minket is meg fognak büntetni rendesen...

Szép volt Magyaroroszág!<#eljen><#hawaii>
Szerdán Törökország ellen kíváncsi leszek.
Vazzeg, ezek a lámmer bosnyákok baszki nem tudnak kultúráltan szurkolni!<#levele><#violent>😛P
Szék felszakítás, izé.... azok a füstölõk, meg mittoménmik.
Remélem a Fifa õket bünteti meg, minket kihagy ebbõl.
Ha minket is, akkor legalább minimális mértékben büntessenek.

zaki
Szép volt fiúk... <#vigyor3>

banok
lényeg,hogy nyertünk!! 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Csirke4
Inkább a bosnyákok voltak mázlisták. Meg ügyes kapufájuk volt. 😄
Csirke4
<#worship><#worship><#banplz><#taps>w00t^^
SZÉP VOLT SRÁCOK!!! mákos lett a vége, de a lényeg, hogy megvan<#taps><#taps><#taps><#taps>
LasDen
bejött a tippem...... 😄
viszont a 2. félidõ elsõ 35 percét át aludtam 😄 úgyhogy lehet mesélni mirõl maradtam le 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

én mondjuk beraktam volna kezdõbe...

nah fasza, vége 😄

GanXstaZoleeWrk
Nekik is sok mázliuk volt Gera kapufa pl, de engem is idegel. Filkor jöhetett volna elõbb, nemtudom pl miért nem jött már a félidõben.

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
Hát faszom már ennyi kihagyott helyzetet inkább lenne 3-2 ide mint ez az 1-0. Persze ha marad végig no problem de a védelmünk nem jó.

GanXstaZolee#2709

Randal
Veszélyesek a bosnyákok nagyon. Megint mekkora mázlink volt...

gecc ez már több mint életveszély amit megengedünk a bosnyákoknak...

jön Filkor 😊

McFrost
hátha nem önzõzne...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Randal
Jaja. A védelmet azért még jobban össze kellene dolgozni. De amúgy jól játszanak a fiúk😊

jah de hála Istennek ugyanolyan a helyzetkihasználása is 😄

GanXstaZoleeWrk
Kurva Muszlimovics ugy fut mint egy agárkutya

GanXstaZolee#2709

huhhhh, ezt megúsztuk

Dzsudzsák megérdemelne már egy gólt...
nah jön a masnyák 😄DDDDddd

REALista
Hát ja nem megy a bosnyákoknak...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

akyyy
nah most mi lett?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nah bosnyák ultrák alakítnak...

jajjjj bazmeeeg Feczesin :CCCCCC

Csizmadia :SSSSSSSSSSSs

kapufa :S

McFrost
ezt a szenvedést....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

GanXstaZoleeWrk
na de jol kezdünk kéne még 1 gól 😊

GanXstaZolee#2709

Gunnersboy
na csak hazaértem 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

GanXstaZoleeWrk
Remélem jön Filkor és Tõzsér lemegy sokat nem csinált eddig. + 1 csere még mehetne majd késõbb a védelmet kéne frissiteni.

GanXstaZolee#2709

1-0 már megvan, hajrá magyarok.