Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csizmadia - Juhász - Vaskó - Szélesi
Vass - Vanczák
Gera - Hajnal - Dzsudzsák
Priskin
Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Fülöp Márton - Csizmadia Csaba, Juhász Roland, Vaskó Tamás - Szélesi Zoltán, Vass Ádám, Vanczák Vilmos - Gera Zoltán, Hajnal Tamás - Priskin Tamás, Dzsudzsák Balázs
Csizmadia???????????????? mi a jó édes fszomnak erõltetik? szétbsz az ideg amikor a pályán látom...
meg nemtom, hogy Vanczák, hogy fogja megállni a helyét vkp-ként, mondjuk Tõzsér az elõzõ meccsen nem sok mindent csinált
remélem most Filkort hamarabb beküldik
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Egy X et aláírnék elõre most is!
Már 10 éve is ennyi volt 😊
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Döntetlennek örülnék, a gyõzelem meg maga lenne a boldogságok boldogásga, vagy ilyesmi.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Amúgy is nehéz lett volna,de igy hogy Málta ellen nem tudtak nyerni a Törökök,asszem igen cudar hangulatban lesznek.Már egy döntetlen is óriási bravúr lenne szerintem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
http://www.youtube.com/watch?v=9x7eXUrAu8w
Megjegyzem, hogy válogatott meccsen is az a tahó brigád (LeoSec) lépteti be az embereket mint Fradi meccsen (meg a legtöbb helyen, Újpest, Loki, ZTE kivétel).
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Amúgy azért loloztam, mert a törökök meccseit írogattátok és Málta elen döntetlen, bosnyákok ellen kikaptak, hát ez a lol... ezekután mi ellenünk bármi megeshet.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Elõre Magyarország. (Hajrá Újpest)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az olasz- francia unalmas meccs volt 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A meccsrõl: kicsit tartottam hogy az olasz 3-1 után olasz spori lett de kellemesen csalódtam 1-2 hibát leszámitva.
GanXstaZolee#2709
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
a hangulatra nem lehetett panasz, viszont a bosnyák majmokról inkább nem szólnék egy szót sem, hülye barmok(mégis szóltam😄)
szerdán pedig a törökök ellen kurva nehéz lesz, viszont ha harcosan, jól játszunk, akkor a végén büszkén mehetnek le a fiúk a pályáról
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Mikor szoptunk akkor mindewnki mlsztakarodjozott meg szidot mindenkit, aztûn ha nyerünk, amior már nem számít gyakorlatialg, akkor meg minden happy, hát ez nem igy mûködik😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
meg azért azt is kell nézni, hogy ez a hozzáállás természetes nekik. Külföldön ha nem hajt akkor leültetik azt csókolom.
És a többségük elég nagy csapatokkal és nagy nevekkel játszik együtt/ellen.