Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bosszantó csak az, hogy a digok megint kikaparták maguknak a döntöt!
Nem tehetek róla nagyon utálom a focijukat 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

galmat
Minden elismerésem a srácoknak! Amit idén véghezvittek, az fantasztikus volt. EB elõdöntõben elesni hõstett. Nem hittem,hogy idáig juttok, de most egy ország büszke rátok! Jövõre irjátok tovább a csodát Egyiptomban!! Addig is:HAJRÁ MAGYARORSZÁG!HAJRÁ MAGYAROK!!!!

Sisa Tibor kiváló edzõ (anno a Tatabányát is egy elég gyér kerettel vitte újoncként a középmezõnybe, aztán eljött onnan).

Németh Krisztián és Koman nagyon jól játszottak. Csak tovább kéne ostromolni Vlagyimirt, hogy a nagyok között is minket válasszon.

hunbasser
grat a fiúknak,nagyon jól játszottak és túlteljesítették az elvárást

ReaL MaDRid x siempre

Lammer
me'g en is duhongok... de vegulis elgondolkoztam azon, hogy a nagy valogatottnak ez lenne a legnagyobb baja, hogy az elodontoben elbuknak... ejjj... elmerengtem 😄 usse kavics... 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kaplan
Nincs.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lammer
ENNYI! -.-

u19 EB-n van bronzmeccS?

HöfEE
Nagyon jó meccs volt élveztem! Gólt sajnos nem tudtunk rúgni, de szerintem jobban játszottunk az olaszoknál. Hiába, nem lehet mindig nyerni. Ez így is egy nagyon szép eredmény! Büszke vagyok a Magyar U-19 válogatottra!<#worship>

miki36
Bazinagy GRAT a fiúknak, jók voltunk, ma nem jött össze a gól sajnos😞
A célkitûzés a VB-részvétel volt, ezt bõven túlszárnyaltuk, majd ott megmutatjuk! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Kaplan
Szégyenkezni való nincs, nem sikerült a bravúr. Ennyi, jók voltunk mindenképp.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Így is szép volt fiúk! Nem számít már, de jobbak voltunk! GRATULÁLOK! <#worship><#eljen>

www.smart-bus.hu

limperatore
isteneeem mit hagyott ki :s

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

de bosszantó... sokkal jobbak vagyunk! 😞

www.smart-bus.hu

<#duma>gyerünk!! simán meg lehetne ez a meccs, kapura lövésben egyértelmûen jobbak vagyunk

zoltan93
milyen köcsög ez a bíró

okakacsukakakaka vagy mi a ... már az olaszok is... 😞((

www.smart-bus.hu

passatgt
drogba 2 mit keres ott?

nem is olasz<#gun><#vigyor5>

Melyik városban lesz a döntõ?

fsazom ettõl a köcsög kommentátortól nem lehet hallgatni a szurkolást :S

tesó07
Eddig jobbak vagyunk.Rúgjunk 1-2 gólt és irány a döntõ!!

RMCF

Leütik a fejét és még kifelé szabadrúgás? <#wow2>

www.smart-bus.hu

Köszi!

www.smart-bus.hu

bubu13
Addig itt egy link: http://www.justin.tv/psn_2

EEE 1899

Elmennek oda ahova gondolom... választhatnak, hogy gyalog, vagy két keréken!!!! <#schmoll2>

www.smart-bus.hu

REALista
Na adják oda neki az a kurva sárga trikót aztán váltsanak át de sûrgõsenn...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Na de jó...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

bubu13
Ha vége át fognak kapcsolni

EEE 1899

ÁÁÁ!!! Most mi van? Az Eurosporton a ki tud jobban doppingolni két keréken megy!!! HOL A MEEEECCCS? 😊)))

www.smart-bus.hu

passatgt

Lammer
online esetleg?

EUROSPORT
17:30 Labdarúgás
19 éven aluliak Európa-bajnoksága, Cseh Köztársaság, elõdöntõ, Olaszország - Magyarország - élõ

Kaplan
Nincsenek temetve a srácok, de sajnos nem rajtunk múlt, hogy három-négy góllal kapunk-e ki. Egyértelmû, hogy az elsõ 'sor' a jobb, a többiek vagy nem tudnak a tudásukhoz mérten teljesíteni, vagy nem vették fel a ritmust. Ettõl függetlenül a cseheknek jobban örültem volna, az olaszok nagyon erõsek..

galmat
Jaja. Sztem se kell messzemenõ következtetéseket ebbõl a meccsbõl levonni. Bár tény,hogy én pl az vártam,hogy a tartalékok most bizonyítani akarnak,de ennek halvány nyomát se láttam. Ugyanakkor ez a németek részérõl is kevés lesz.
Az elõdöntõ teljesen más meccs lesz. És ott már tökmind1, mi lesz a vége, mert amit ezek a srácok eddig elértek az már így is csoda.

miki36
dehogy temetjük😊 belefért ez, fõleg így, tartalékosabb csapattal

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

sztem is, ahhoz képest, hogy a németek az elsõ csapatukkal játszottak, mi pedig szinte teljesen kicserélt csapattal, egy vereség benne volt és én láttam szép teljesítményeket, így sem volt annyira sima ez a meccs

HöfEE
Nem kell temetni mindjárt õket csak mert 2-1 re kikaptak egy Német válogatottól, úgy hogy kulcsemberek nem játszottak! Én azt mondom szép volt fiúk! olaszokat meg le kell gyûrni.

SZERDA - ELÕDÖNTÕ

Magyarország u19 - Olaszország u19

miki36
<#shakehead>

vmvr
hát ez eddig tartott:\\

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

2-1 :SSS

miki36
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!! geciszép volt😊

vmvr
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

SIMON!!!

góóóóóóól

nem, sajna tényleg nem, de én õszinténszólva jobban is örülnék az olaszoknak, õket külön élmény verve látni^^
bubu13
Nem játszunk valami jól.

EEE 1899

1-0 a németeknek :S

ehhh 50mp és kellett már 2 bravúr