Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
ezt a vanczák gyereket miért nem kergetik már el a halál ****ra a válogatottól?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Én komolyan nem értem mit látnak ebben az emberben!! A grundom jobb játékosok rohangálnak...

www.smart-bus.hu

Miért nem csodálkozok, hogy ki csinált 11-est 😄

Vanczák... bravó

www.smart-bus.hu

priskin gól

FORZA INTER!

a Tóth meg vagdalkozik...

Ja és a Puhl-nak nagy az arca... a fõ okos...

www.smart-bus.hu

szokásos forgatókönyv:
ívelgetünk, Vanczák rosszul helyezkedik, Löw meg elszórja a labdákat, Hajnal irányító létére alíg ér labdához

passatgt
lol mi ez a pálya, kertemben szebb fû van

Matthew Prosac
elvileg itt tudod nézni
üdv

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Sziasztok!

Mivel dolgozom és a munkaheylemen nincs tv, azt szeretném kérdezni, hogy lehet valahol online nézni a meccset?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

ja

FORZA INTER!

passatgt
ma játszunk?

iszonyat szar meccs volt akár 5-0 akár nem :S

Randal
Néztem én is mint a hülyegyerek😄

sport1

FORZA INTER!

passatgt
jah ok😄

reméltem magyar-portugál és 5-0-ra vezetünk

micsoda alázás, amúgy hol néztétek?
U21 magyar-san marino 😄DDDDD

FORZA INTER!

passatgt
ti mirõl beszéltek?

Volt ma meccs?😄

5-0 😄

FORZA INTER!

LasDen
a 3. az tuti les volt 😄
Viszont Filkor nagyon él az egész meccsen.... 😄
Talán Szalaiból lehet vmi normális csatár és akkor már lenne 2 használható csatárunk a nagy válogatottban.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

4-0

FORZA INTER!

szlovákia 60-70% most is magyarellenes pártra szavazna amúgy...
de nem hinném hogy egy barin vacakolnának velünk.
Tétmeccsre pedig inkább románokat akkor már.

balljuggler
2-0

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

eddig elég harmatos...

természetesen nem komolyan gondoltam

kraawz
Nem Jan Slota a bíró,ahogy olvasom..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

akkor buktuk...

Szlovák játékvezetõk a Montenegró elleni meccsen

A montenegrói válogatott tagjai hétfõ este érkeztek meg Budapestre. Zoran Filipovic szövetségi kapitány húsz játékost hozott magával a szerdán a Puskás Ferenc Stadionban 18 órakor kezdõdõ barátságos mérkõzésre. A találkozón szlovák játékvezetõi hármas mûködik közre, a vezetõbíró Richard Havrilla, a két asszisztens pedig Ondrej Brendza és Peter Likawszky lesz.

FORZA INTER!

Vanczák meg Löw helyett valaki, meg egy erõs, gólerõs középcsatár kéne még, vagy átállni kétcsatáros taktikára, de akkor a középpályáról ki kéne hagyni valakit, és az luxus.

jaja <#eljen>

FORZA INTER!

fsgh
a középpálya jó erõs😊 Már csak Németh kéne elõre meg egy jó védelem és ki is jutnánk már végre valamilyen világ eseményre...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

passatgt
Azért sajnálom<#pardon1>

Kaplan
Sérült.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
Dárdait sajnálom, tuti kezdõ lett volna😞

Mike at home
1000 új üzenet ték 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

LasDen
Babos újra a keretben??? végre egy normális kapus.....Fülöp is jó (lenne), csak nem kap lehetõséget.....Babost én mindig kedveltem.....én mindig õt favorizáltam Király helyett is anno.....sztem jó kapus... 😄

Csatár poszton aztán jól elvagyunk eresztve...... .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Erwin Koeman keretet szûkített
Hétfõ, 11.30, MLSZ: randevú

Erwin Koeman kihirdette 21 fõs keretét
Erwin Koeman, válogatottunk szövetségi kapitánya 21 fõsre szûkítette a Montenegró elleni, szerdai barátságos meccsre készülõ keretét. A kapitány és játékosai hétfõn fél 12-kor találkoznak az MLSZ székházában, s erre a randevúra ezúton is meghívják a sajtó érdeklõdõ képviselõit. A korábban számításba vett 26 jelölt közül kimaradt - sérülése miatt - Dárdai Pál, valamint Koltai Tamás, Feczesin Róbert, Orosz Péter és Csizmadia Csaba.

A szûkített keret:

Kapusok:

Babos Gábor (NEC Nijmegen)
Fülöp Márton (Sunderland AFC)
Köteles László (Diósgyõri VTK)

Védõk:

Szélesi Zoltán (RC Strasbourg)
Bodnár László (Red Bull Salzburg)
Juhász Roland (RSC Anderlecht)
Vaskó Tamás (Újpest FC)
Lõw Zsolt (TSG 1899 Hoffenheim)
Vanczák Vilmos (FC Sion)
Tímár Krisztián (Plymouth Argyle)
Bodor Boldizsár (Roda JC Kerkrade)

Középpályások:

Hajnal Tamás (Borussia Dortmund)
Gera Zoltán (Fulham FC)
Vadócz Krisztián (Osasuna FC)
Halmosi Péter (Hull City)
Vass Ádám (Brescia)
Tóth Balázs (Racing Genk)
Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven)
Huszti Szabolcs (SV Hannover '96)

Csatárok:

Priskin Tamás (Watford FC)
Rudolf Gergely (DVSC-TEVA)

A magyar együttes hétfõn 18. 30-tól tart edzést a szerdai találkozó színhelyén, a Puskás Ferenc Stadionban (a gyakorlás sajtónyilvános, de interjúkészítésre már nem lesz lehetõség). A vendégek hétfõn késõ este érkeznek, õk kedden 18 órakor tartják hasonló tréningjüket.

FORZA INTER!

A korosztályos válogatott a jövõ kedden Európa-bajnoki selejtezõn San Marino csapatával mérkõzik meg az Albert Flórián-stadionban. A 20 óra 45 perckor kezdõdõ összecsapásra ingyenes a belépés. (U21)

Íme a keret a mieink kerete
Kapusok: Hegedûs Lajos (BFC Siófok), Kozma Tamás (Felcsút SE)
Mezõnyjátékosok: Miskolczi László (Nyíregyháza Spartacus), Pintér Ádám (MTK Budapest), Zsidai László (MTK Budapest), Merczel Vilmos (MTK Budapest), Kecskés Tamás (MTK Budapest), Kovács Zoltán (Gyõri ETO), Völgyi Dániel (Gyõri ETO), Guzmics Richárd (Szombathelyi Haladás), Heffler Tibor (Paksi FC), Ivancsics Gellért (Budapest Honvéd), Demjén Gábor (DVSC), Fodor Marcell (DVSC), Szakály Péter (DVSC), Filkor Attila (US Sassuolo Calcio), Szalai Ádám (Real Madrid), Németh Krisztián (Liverpool FC)

Randal
Valszeg Németh a Liverpool miatt nem jöhet most.

galmat
Mi van Koeman beverted a fejed???? Oroszt minek kell meghívni??? Hihetetlen. Némethnek lehetõséget kéne adni, ha csak 1 félidõt is!!!Hol van orosz,meg rudolf??Még a pool reservetõl is nagyon messze!!! ÉBRESZTÕ!!!!!!
Tóth Bazsikánk szintén ott sunnyog a válogatottnál. DE õt meg mi alapján hívja be??? Nincs elég jó középpályásunk??
VISZONT Babos behívásának örülök, végre 1 jó húzás,mert fülöppel hosszútávra úgy látszik nem lehet számítani. Koman Vladimirt meg nagyon kéne fûzögetni, hogy magyar válogatott legyen.

zaki
Orosz helyett simán...

ebbe a csatársorba Németh beférne.

Sejtettem, hogy Rudolfot nézte ki magának.
Szerintem egycsatáros játékhoz ez a csatársor akkoris gyenge.

FIFA-világranglista:
Magyarország elõrelépett az 50. helyre

A FIFA augusztusi világranglistáján Magyarország kettõt lépve elõre az 50. helyen áll. Az Európa-bajnokság gyõztese, Spanyolország megõrizte elsõ helyét. A második, egyet javítva Németország, a harmadik pedig egy helyet rontva Olaszország.

Vb-selejtezõbeli ellenfeleink közül Portugália megõrizte 9., Svédország a 26., valamint Dánia a 36. helyét a rangsorban. Albánia egy helyet visszaesve a 101., Málta pedig három pozíciót javítva a 131. a listán.

Az augusztusi FIFA-világranglista

1. (1.) Spanyolország
2. (3.) Németország
3. (2.) Olaszország
4. (5.) Hollandia
5. (7.) Horvátország
6. (4.) Brazília
7. (6.) Argentína
8. (8.) Csehország
9. (9.) Portugália
10. (11.) Oroszország
11. (12.) Románia
12. (10.) Franciaország
13. (14.) Törökország
14. (15.) Anglia
15. (13.) Kamerun
16. (16.) Skócia
17. (17.) Bulgária
18. (18.) Görögország
19. (20.) Ghána
20. (21.) Izrael

...26. (26.) Svédország
...36. (36.) Dánia
...50. (52.) Magyarország
...101. (100.) Albánia
...131. (134.) Málta

FORZA INTER!

Válogatottunk Montenegró elleni bõ kerete

Erwin Koeman kijelölte 26 tagú bõ keretét
Erwin Koeman összeállította 26 tagú keretét az augusztus 20-i, Montenegró elleni barátságos mérkõzésre. A kapitány a listát augusztus 15-én szûkíti húsz fõre, a meghívott játékosok három nappal késõbb, 18-án találkoznak. A keretbe - amelyben ismét szerepel Vass Ádám és Feczesin Róbert - újoncként bekerült a debreceni Rudolf Gergely, Babos Gábor pedig 2004 után tér vissza a válogatottba.

A válogatott bõ kerete

Kapusok:

Babos Gábor (NEC Nijmegen)
Fülöp Márton (Sunderland AFC)
Köteles László (Diósgyõri VTK)

Védõk:

Szélesi Zoltán (RC Strasbourg)
Bodnár László (Red Bull Salzburg)
Juhász Roland (RSC Anderlecht)
Vaskó Tamás (Újpest FC)
Lõw Zsolt (TSG 1899 Hoffenheim)
Vanczák Vilmos (FC Sion)
Tímár Krisztián (Plymouth Argyle)
Csizmadia Csaba (SV Mattersburg)
Bodor Boldizsár (Roda JC Kerkrade)

Középpályások:

Hajnal Tamás (Borussia Dortmund)
Gera Zoltán (Fulham FC)
Vadócz Krisztián (NEC Nijmegen)
Dárdai Pál (Hertha BSC)
Halmosi Péter (Hull City)
Vass Ádám (Brescia)
Tóth Balázs (Racing Genk)
Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven)
Huszti Szabolcs (SV Hannover '96)

Csatárok:

Feczesin Róbert (Brescia)
Koltai Tamás (Gyõri ETO FC)
Orosz Péter (OFI Kréta)
Priskin Tamás (Watford FC)
Rudolf Gergely (DVSC-TEVA)

FORZA INTER!

Ideje volna már, hogy Koeman találjon egy belsõ védõt meg egy csatárt.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

szucsy89
grat a fiuknak túlteljesítették az elvárásokat nyerhettünk volna de nem baj, majd legközelebb bizonyítanak sok van ezekbe a srácokba!