6531
  • Myron
    Swat4_2
  • bakaiadam
    mármint az alap swat 4 2. cdéjének
  • bakaiadam
    sziasztok,nem tudnátok megmondani mi a neve a második cdének,fontos lenne, THX
  • Akos17
    ilyen hibaüzenettel kidob a lan-os játékjból... ez miért van? :(
    No Label

Crash Time: 03/14/06 17:34:15

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2803 MHz with 1023MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce3 Ti 200 (7730)

UserName: kos
    ComputerName: COMP
    Application location: D:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System\

SWAT Build Number: 34688

Access Violation caused General protection fault!

History: ProcessLeaf <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo [(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_Client'] <- MainLoop

• mtxmatthew
    MÉG MINDÍG NEM MEGY A JÁTÉK!!!
  • mtxmatthew
    köszi szépen a segítséget!!!!
    amit a tűzfalról írtál az egy kicsit lenéző mondjuk
  • shrek82
    első körben: #2354-es HSZ, aztán ha ezen túlvagy és még mindig nem OK, akkor a tűzfaladdal is babrálhatsz egy picit.."engedd ki" swat4et a netre...
  • shrek82
    alt+ctrl+delete ---> taskmanager ---> megkeresed a swat4.exe-t, aztán a jobb alsó sarokban a folyamat leállítása gombra katt...persze ha nincs a listában a swat4.exe, akkor csak simán a "kilövés" nélkül elindítod a játékot ujra, és játszasz :DD
  • mtxmatthew
    heló! tudnátok segíteni?? se magyar se külföldi serverre nem tudok csatlakozni!! a magyaroknál csak simán kiírja h nem sikerül, a külföldieknél meg a cd-key jel van a baj!! mit tegyek?? PLEASE HELP ME!!
  • Akos17
    ezt kicsit bővebben kifejtenéd hogy hogy lövöm ki? :) nekem is ilyen hibát ír.. :S
    köszii :)
    u.i: nekem is olcsó ( bár anniyra nem ha az internetet is beleszámítjuk :D ) verzióm van...
  • shrek82
    Ez csak egy game crash, ilyen nekem is szokott lenni, ez valószínűleg az "olcsón" beszerzett SWAT4 jellegzetessége...kilövöd taskmenedzserben, aztán elindítod megint..ennyi..
  • RMarvin
    Ez a hibaüzenet mit jelenthet?

No Label

Crash Time: 03/11/06 21:21:22

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2089 MHz with 1023MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (8195)

UserName: Marvin
    ComputerName: MARVINPC
    Application location: D:\SWAT 4\ContentExpansion\System\

SWAT Build Number: 1.0

Access Violation caused General protection fault!

History: UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo [(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_ListenServer'] <- MainLoop

Elég idegesítő, főleg, amikor egyszerre 6-an vagyunk a pályán, és kiugrik a játékból emiatt. Rossz a "krekk"?
  • kiskorúbézoltán #2735
    Talán ez hasznos lenne ...
  • ATX1
    Sziasztok minsenkinek

Énis letöltötem a Swat 4-et,de nemengedi hogy feltelepicsem.
    Kel még valami hozzá?

Segitséget elöre is köszi
  • cs499c
    Alattad
  • Uborkasalata
    Húúú a klánommal miket szoktunk nyomatni!
  • MORO67
    sziasztok tudtok a játékhoz magyaritást valahol??
  • cs499c
    Sziasztok ha valaki még nem találkozott volna a SWAT 4 80%-os honosításával itt egy link http://fhun.uw.hu/ működik, csak mielőtt telepíted mindenkép mentsd el a C:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System (SYSTEM) könyvtárat. Online csak az eredeti system-el tudsz csatlakozni egy szerverhez

ut:1.1-re felmegy
  • Maxtreme
    lol :)
    Na én csak olyat tettem fel :) Tele van vele a gépem :)
    Mivel a crashday-en kívül mát multis játékkal nem játszok, ezért világos hogy ahoz is kerestem ;D
  • Myron
    lelőtt:=lelődd
  • Myron
    A Wall Hack-et amit más multis játékokhoz tettél fel, pl COD, CS, hogy átláss a falakon és lelött az embert mielőtt 2 pixel kilógna a fal mögül már kapja a headshot-ot.
  • Maxtreme
    was? :)
  • ibrik
    Nálam 6600GT megy hivatalos 81.89 ForceWare-val. Az ábrázolt jelenséget nem tapasztaltam.
  • Myron
    Kapcsold ki a WH-t...
  • Maxtreme
    Lenne 1 kérdésem Nv tulajokhoz.
    Senki nem tapasztalt ilyet a 8x.xx-es Forceware driverekkel?
    (7x.xx szériával minden ok)

Játék elindítása után, logo helyett ez jön:

Minden map betöltése előtt, loading screen helyett ezt látom:

Állítólag a hivatalos 81.89-el jó, de azt a drivert én fel nem rakom :)
  • ibrik
    OFF
    Átlagember nem használ olyan tűzfalat, amiről te beszélsz. Én a nagyközönség körében elterjed megoldásokról beszéltem.
    A nagy átlag kis része routert használ (vagy különböző okokból kénytelen azt használni), a nagyobb része szoftvereset, esetleg csak az XP beépített tűzfalát vagy még azt sem.
    Elismerem, az köztudatban "szoftveresnek" jelölt tűzfalak tényleg csak akkor érnek valamit, ha az ember körültekintően használja azokat. De ha egyszer jól be vannak konfigurálva, akkor azokat a beállításokat el is lehet menteni egy amolyan konfigurációs fájlba, amit csak be kell tölteni a gép újratelepítésekor.

De térjünk vissza.
    Az általad említett két óra per év csak a "profi" cuccokra, profi felhasználókra vonatkozik, az átlag PC-snek még ennyit sem kell rááldoznia.
    Az a játékonként és programonként (már amelyiket érint) rááldozott pár másodperc igazán nem sok.
  • Pepti
    OFF

mivel leven gyakorlo rendszergazda es biztonsagtechnikai tanacsado vagyok (illetve utobbi csak voltam), ezert sok ujat nem mondtal. De sajnalatos modon nem vagyok tisztaban azzal, hogy itt az SG-n regelt cirka sokezer felhasznalo kozul ki kepes megerteni, mi a kulonbseg a ketto kozott, ezert hetkoznapi emberek kozott nem hasznalok olyan kifejezeseket, amiket nem biztos hogy megertenek. Ilyenkor azt kell hasznalni, amit az atlagember megert. Tehat az o szemukban van egy szoftveres es egy hardveres tuzfal. :-)

De egyebkent hasznalok tuzfalat. De mivel marhara utalnam, hogy allandoan egy hulye szoftvert konfigolgassak, amikor ujrahuzok egy rendszert, illetve csak ezert fent tartani egy gepet nem fogok, hogy azon fusson, egyszerubb volt egy komolyabb tuzfalat betenni a halozatba. Es tudod, minden tiszteletem a PC-s tuzfalake, de szerintem nem er fel egyik sem egy komolyabb tuzfallal. Hala istennek az en tuzfalamhoz nincs semmifele java-s felulet, jo oreg ssh is boven eleg a konfigolashoz. Igaz, kicsit fapados a szoveges felulet, viszont biztos vagyok benne, hogy ugy mukodik a rendszerem, ahogy szeretnem, es nincs vele munkam, csak ha valami uj beallitast kell eszkozolnom (osszesen kb 2 ora per ev, es ebben benne van minden frissites is).

Egyebkent az en beallitasaimnal nincs semmi gond, szepen elindul minden jatek, soha semmilyen problemam nem adodik abbol, hogy a gepen futo tuzfal megfog valamilyen programot, amit nem kene. Es ez meg az olcso, mezei router+tuzfal kombokra is igaz...
  • Myron
    hát ez sajnos egyáltalán nem így van...
  • ibrik
    OFF
    Mert lusta vagy normálisan bekonfigurálni?
    Azt fel sem tételezem, hogy nem használsz tűzfalat...

Azért azt elárulom, hogy amit te valószínűleg "nem szoftveres" tűzfalnak gondolsz (pl. ami a routerekben van), valójában az is szoftveres tűzfal, csak a PC-től függetlenül, a routerben lévő epromon vagy flash-memórián (vagy attól függ, milyen kialakítású a router) fut maga a szoftver, amit Internet Explorer (vagy más böngésző) segítségével java-s felületen tudsz elérni (szinte kizárólag mindegyik típuson) és ott tudod konfigurálni az ugyanolyan funkcióit, mint amik a "szoftveres" (PC-n futó) tűzfalakban is megvannak.
    Rendes bekonfigurálás nélkül szinte egyik sem ér semmit, csak alibinek lenne.

Szóval fenntartod továbbra is az állításodat, hogy nem használsz szoftveres tűzfalat?
    A "fizikai tűzfal" valójában egy olyan kifejezés, ami nem is létezik.

A lényeg, hogy amit írtam (#2714), azt azért írtam, hogy ha valaki feltesz egy bármilyen tűzfalat, ne kelljen kikapcsolnia egy játék miatt se a tűzfalat, se a modemet, hogy biztonságban maradjon. (Nem beszélve arról, hogy az utóbbi esetben meg multizni sem tudna a játékkal.)
  • Pepti
    na, ezert nem hasznalok en szoftveres tuzfalat :-)
  • RMarvin
    Ha jól tudom, akkor azokra a szerverekre nem lehet bejutni, amelyiket eredeti játékkal Host-oltak. Csakis tört szerverekre tudsz vele belépni. Vannak olyanok is! (=Ha te indítasz vele Host Game-et, akkor arra bárki be tud majd lépni, legyen neki eredeti a játéka, vagy "krekkelt")
  • Myron
    hmm kipróbáltuk és csak az a baj vele h kurvára nem műxik....
  • Myron
    gamecopyworld.com ról már le lehet szeni a szecska szindikátus szerver public patch-et. nem kér cd kulcsot utána már
  • ibrik
    Ha valakit érdekelnének a következő információk egy probléma megoldásáról...
    (Aki esetleg emlékezne rá, hogy ezt már valaki leírta, akkor ne olvassa tovább...)

A gépemen integrált SP2-es XP fut, folyamatosan frissítve a winupdate-el, a win saját tűzfala kikapcsolva, helyette egy másik szoftveres tűzfal van telepítve. Meg amúgy is mindig a legfrissebb driver-eket szoktam feltelepíteni és csak akkor térek vissza a régebbiekre, ha az új valamiért nem stabil.

Tehát ilyen feltételekkel tavaly a megjelenésekor kíváncsiságból feltelepítettem ugyan a játék alapváltozatát és az futott is SP2 alatt probléma nélkül, de akkoriban nem volt időm rá játszani vele. Le is töröltem, de azért a CD-imázsokat megőriztem.
    Azóta kijött ugye az 1.1 patch.
    Most hogy kijött a kieg is, ezért úgy gondoltam, ideje újra elővenni a játékot.
    Feltelepítettem, aztán frissítettem és crack-eltem.

És akkor ugyan elindult valami, de csak egy sötét képernyő volt az eredmény és csak a RESET segített.
    Uninstall, alapváltozat újratelepítés, kipróbálás. Az alap ment.
    Frissítés után újra a sötét képernyő.

Utánolvasás a problémának. A patch readme-jében ugyan van egy említés a patch és az SP2 összeakadására, de az csak a telepítésnél jelentkezik. Mivel a patch probléma nélkül felment, ezért nem erről volt szó.

Nos végül is a megoldás az volt a hibára, hogy:
    - vagy kikapcsoltam teljesen a tűzfalat (ez a durvább, ugyanakkor a legegyszerűbb megoldás)
    - vagy a tűzfal "program control" részében az összes érintett SWAT4 DLL fáljt "Allow"-ra állítottam (SWATAIAWARENESS.DLL, SWATAICOMMON.DLL, SwatGame.dll, SwatGui.dll)
  • Maxtreme
    Biztos tapasztalatból beszél.
  • shrek82
    ez nagyon okos hsz volt!!
  • ewuk
    tudod te azt nagyon jól. kulcsold össze a kézfejeid és könyégig nyomd fel magadnak, és garantált a siker!!!!! ;)
  • Myron
    Hogy kell olyan SWAT 4 - The Stetchkov Syndicate szervert indítani amelyik nem ellenőrzi a felcsatlakozók CD kulcsát?
  • Myron
    6-7, nem sok
  • Shep
    Hány pálya van a kiegben?