S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szval, akkor már más is látta a gyereket csalni nem csak mi ketten, de ez elég gáz.
Mondjuk máshol is tapasztaltam hasonló csalást már, ha az volt, szval a srácba 20 lõszert eresztettem AK47-esbõl az acélmagvasból, és miután 5 mp alatt kiszagolta hol campelek leszedett, ilyenkor kicsit elmegy a kedvem a játéktól.
Más.
Azt tapasztaltam, ha taserrel nyomulok és szembejön az ellen, rálövök, 1 mp-re rá visszalõ rám, és én halok, magyarul vmi olyasmi, hogy nem bénul le, hanem ha egy idõegységen belül visszalõ rám, akkor olyan mintha õ lött volna elõször, lehet ez csak lag vagy ilyen a játék, mindenestre jó pár dolog nem reális benne, fõleg azt utálom amikor egymás mögött megyünk és lelövi az ellenség az elsõ embert 2 db lõszerrel és mindhármunkon átmegy heavy armouron, vicces, szval ezeket dolgokat jobban megcsinálhatták volna, hiányzik még hogy a lámpákat nem lehet kilõni a játékban, legalább néhányat, illetve hogy a lövéseknek nincs kinetikus energiája, szval ha sorozatot lõ az ember, akkor a kezét elviszi a célról az embernek, de aki bekapja, mondjuk fél méterrõl csak annyit mond, hogy ahh ahh és utána lelõ, mint a szart és nem pedig az van, hogy
mondjuk neki esik a falnak, vagy például kirepülhetne az ablakon egy közeli sörétes lövéstõl.<#gun>#gun>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kéne nekem 1 no cd crack aki megtalálta vagy megvan neki akkor megköszönöm!!!
Sürgös lenne!!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Önállóan csak annyit csinál, hogy jelenti, ha valami mozgást lát.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Sokszor kiírja hogy nyomjam meg a PageUp-ot ahhoz hogy lássam a snipert.
Ez csak arra jó, hogy lássam, vagy ki lehet adni a parancsot, hogy lõje is le a rosszfiút, akit lát ?
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
ip: 193.202.83.219:10490 , a password (jelszó) : swathu
Enny1
don't give a fuck
Open up Swat4.ini and go down to the title "
Change "EnableDevTools=False" to "EnableDevTools=True".
Now, during the gameplay, just type the ~ button next to 1 key, and the command console will appear and type these in.
You must enter every code at the beginning of every mission.
E.G if you enter god in one mission, in the next mission you will become Vulnerable again and therefore, must enter the cheat again.
Code - Effect
behindview 1 - 3rd Person
behindview 0 - Back To First person
SetGravity X - Changes Gravity to X (Replace X With number desired)
God - God Mode
SetJump X - hanges how high you jump to X (Replace X With number desired)
Ghost - No Clip
Walk - Turns no Clip Off"
don't give a fuck
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ha eredeti a játék akkor nemtom, nem sok tapasztalatom van eredeti gémekkel :)
don't give a fuck
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
mert amikor a játékból akarok csatlakozni akkor egyik szerverre sem akar felmenni.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Enny1
Na az ilyenekkel van tele a ** -öm vazzeg.
Biztos valami 15 éves cérnahangú majom. mert általában õk szoktak ilyet csinálni. Tisztelet a kivételnek.
Ha már idõsebb akkor már az csak az õ baja hogy az õ korában még mindig csítel.
Enny1
"Szal ez a hirdhedt |{risz(HUN) nevu "emberke" nagyszeruen elrontotta tegnap a jatekunkat, hogy fedezekbol 10 meterrol deaktivalgatta a bombakat!
Ja es az ajtokat is igy nyitogatta alkalom adtan!
Mint tole is megtudtuk ez tenyleg csit, nem bug.
Sot meg neki allt feljebb amikor nemtetszesunkek adtunk hangot!
Szal, ha latjatok magyar szerveren, nyugodtan mehet a ban."
Örülök, hogy nem az lett belõle, hogy én bélyegzem meg az embereket akármilyen jelzõvel, mert hát "sajnos" én jelentettem be elsõnek a dolgot.
don't give a fuck
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
don't give a fuck
vele gameltem én is ugyan barricade gamet, de ott tuti nem csalt:)
Szerintetek melyik a leghatásosabb halálos fegyver, én az assault gunnal nyomulok, de sokat használják a .45-t és a 9mm supressed-t is vélemyények?
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
nyomvatartod, kijelölöd, majd fölengeded...
aztán teszik a dolgukat...
(de az settingsben van pár fajta csapat-menü választék)
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Foszfor - jo arc :o)
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
don't give a fuck
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
don't give a fuck
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50