S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi ujság a magyarositással a béta látom kész de érdemes felrakni vagy problémázik a game utána.A teljeset a készito hétvégére igérte de eddig még nem jelent meg.Irjatok ha tudtok valami kozelebbit .
arty
öhöm ... errõl tanuskodik a topik, miota a game megjelent 😉

Forza.

Duddits
Nah, már kezd kihalni a topik...

Nemjön valaki CO-OP-zni?

radeer
OFF topic :
Kössz hogy szóltál , ment az azureus is 😊
Most már jó szvsz.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

nagyon élvezetes a tádió kár hogy össze vissza ugrál a hang... full xar

radeer
A Shark Force klán SWAT 4 team-be keres membereket.
Jelentkezés :
Qukenet : #sforce

sF|radEEr

Shark Force HP

Shark Force Radio Live

Minden érdeklõdõt szívesen látunk

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

PLackó
lol

Aragorn10
Hülyének nézel??????????

Évek óta Army-zom, meg más fps-el játszom!!!!!

A Training-rõl meg annyit, hogy egy nagy kalap sz**r.....

A küldikben sokkal jobban megtanulsz mindent.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Ez bizony igaz.Tuszokat szedõ embereket miért kell felszólatni?Tettével már bebizonyitotta mik a szándékai...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

egyébként számomra a legnagyobb hiba az AIben az az, hogy ha a csapattagoknak olyan fegyver van a kezében, ami nem okoz halálos sebet, akkor is inkább ordítoznak és várnak amíg az elkövetõ meg nem adja magát vagy ellen nem szegül. sokkal ésszerûb ezeknek az eszközöknek a használata úgy, hogy amikor elkövetõt látsz beleküldesz pár skulót (pl. beanbag shotgun) aztán ha így is vitéz, jöhet a sokkoló vagy a gázspray. ha a játék (meg az élet) is bünteti a swatosokat az "engedélyezetlen halálos erõ" (ezdeszar :-D) használatáért, akkor miért nem úgy vislekednek kb. mint azt fent leírtam? tök ésszerû lenne, mivel a nem halálos erõ alkalmazását engedik.

az meg már teljesen más kérdés (és a túlfejlõdött demokráciák rákfenéje pl. USA), hogy ha bemész egy épületbe, ahol van egy rakat civil hulla, sebesült és jó pár elkövetõ (akik ugyebár elintézték a civileket) maszkban, gépfegyverrel vagy shotgunnal, miért nem lehet felszólítás nélkül, vagy azután egybõl lõni vazzeg. ott szaladgálnak elõtted csõre töltött gépfegyverrel pár méterre és elvileg addig nem lõhetsz, míg õ úgy nem dönt, hogy elõször inkább õ lõne le téged. baromság.
csak vicces kedvemben voltam :-)
ForRedGlory
Nem érted, hogy a magyarosítás miatt nem tudta? Ez nem hiszem, hogy az õ hibája lenne...

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

arty
sry. csak már régota nyitva volt a lap és csak most irtam bele 😊)

Forza.

arty
játszd végig azt a kurva tréninget! 😊))

Forza.

ja persze :-)

akkor lehetne már annyi eszed, hogy végignyomd a traininget. :-P
Aragorn10
Figyu, nem ma kezdtem el taktikai FPS-el játszani....
Ami meg a menüt illeti, már rájöttem, hogy miért nem jött elõ.
Azért mert telepítettem a magyarosítást..
Amikor újraraktam magyarosítás nélkül egyszerre mûködött.
Elég fura ez a magyarosítás...
Senkinek nem ajánlom!!!!!!!!!!!!!!!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

gameplusz
Elõször be kell állítani a beállításoknál... lol

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Aragorn10
Csak az a baj, hogy nekem nem jön be a menü bármit is csinálok😞(((

igen, az ajtón kell nyomni a jobb egér gombot, és az az egység végzi el a feladatot, akinek a színe aktív a képernyõ jobb alsó sarkában: kék, vörös, arany (mindenki)...

http://gaborszantai.co.uk/

Aragorn10
Oké!!!!

De,hogy hozod elõ ????

Rámutatsz az ajtóra és kijelölöd az egységet aminek meg kell csinálni?????

jobb gombbal elõhozod a gyorsmenüt: "Open, Bang & Clear", és ne állj az útba, illetve ne nézz be az ajtón, mert nagyot vakuznak és pár pillanatig csak a Nagy Fehér Fényt fogod látni:-)

http://gaborszantai.co.uk/

Aragorn10
Sziasztok!!!!
Lenne egy kérdésem. Lehet, hogy hülyeség de nem jövök rá, hogy hogyan kell úgy bemenni egy ajtón, hogy a csapattagok flashbang-el menjenek be??????????
Milyen billentyû kell hozzá, hogy ezt a parancsot kiadjam????

tud valaki adni a swat4hez cd keyt mert asszem azt kér csak nekem valami francia verzio van meg és asszem azt kér pls
mindig máshol, keresd meg😄 fehér színû.

Megtudná vki mondani a 13. pályán hol van az aktatáska vagy mi van azzal mert csak az miatt nincs kész a pálya.

Kössz

ez már eddig 1000+1 topicban kiderült hogy iylen jellegû flamenek nicns értelme akármit is hasonlitotok össze...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

arty
abbahagytam, mert látom másokat is zavar ... sry mindenkitõl, kiderült, hogy semmi értelme 😉

Forza.

gameplusz
Vagy nem. Az enyém is az.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

pepy
Igen, épp ez a baj arra gondoltam, hogy csak a crack-el mukszik <#falbav>

Enjoy Wales! :D

gameplusz
Eredeti a játék?

pepy
Fel tettem a "béta" magyarosítást de azóta se lan-on se net-en nem tudok játszani.
Remélem ez is orvosolva lessz. <#confused> Mert ha nem lehet akkor inkább nyomom tovább Englisül. <#buck>

Enjoy Wales! :D

<#eljen><#eplus2><#hehe>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

manoG
Ezt a sok idiótát!
Én sem a kamrába megyek szarni emberek! Mindennek megvan a megfelelõ helye.
<#gunyos1><#mf1>

Nah szóval a játék Jó.Grafika meg minden fasza. Könnyebb a csapatok irányításais.DE csak annak lehet naggyon király ,aki nem látta az elõzõ részt.Nagyon vártam ,de két mission oszt kifújt nálam. Majd apránként azért lenyomom. A multit még nem néztem az talán jobb lehet.
Ennyi.<#action>

forestjr79
lehet az aktatáskára gondolsz? azt fel kell venni.

Forza vecchio cuore rossoneri!

és mgéis offolsz te is..., szvsz no off beszéljétek ezt emg hardwaresek forumában nyissatok neki topicot vagy mittomén... 😊

gameplusz
gameplus ma 13:32 | Privát | Válasz | #1787

....
"Szal ne offoljuk. Mindenki azt használ, amit akar, és átbökik, amikor megtehetik. Téged az intel szépen megetetett."

Amse
Jó ezt be lehetne már fejezni, mert qrvára nem a témához kapcsolódik.Menjetek intel vs amd topicba!

ForRedGlory
A 2.8-ast nem bírtad húzni csak 3 gigáig? Akkor nem vagy szakértõ... Minimum 3.5-ig lehet húzni, ha van benne jó memória.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

gameplusz
Lool vagy ember. De az Athlon legalább olcsó, és porba alázza az Intelt. Az a Hyper Threading meg senkinek sem ér közel 20e forintot. Csak hasonlításul:

P4 HT 2,8 GhZ - 38 ezer
AMD AthlonXP 2800+ - 22 ezer
Athlon64 3200 Box Socket754 - 40 ezer

Ezzel ezt le is tudtuk. Inkább AMD, mert olcsóbb és megbízhatóbb, ráadásul ez addig húzom ameddig akarom (nekem 4000+-ig simán bírta), míg a P4-es Intel barátunk a 3000-et megsínyli. És ez csak egy mezei hûtés. Mivan ha vízhûtés. Ráadásul ha itt tartunk: AMD-bõl már van 4200+ is...

Szal ne offoljuk. Mindenki azt használ, amit akar, és átbökik, amikor megtehetik. Téged az intel szépen megetetett.

ForRedGlory
Nem érted a lényeget. Például én ha játszom, közben töltök le, stb. Rárakom a játékot az egyik procira, a feladatot a másikra. Inkább csinálok több dolgot párhuzamosan, mint hogy csak 1-et csinálnék egyszerre. Már csak idõ miatt is. 2.8-as p4-em van, a szomszédnak pedig egy síma 2.4-es. Multkor átmentem mert hülye a géphez, és újraraktam neki. Néztem nagyokat amikor egyszerre több feladatot akartam végezni a géppel. Megadta magát Hyper-Threading nélkül, pedig csak 400MHZ a különbség. És gyanítom AMD sem gyorsul ha több feladatot végzünk rajta. Ha én dolgozom, legyen a rendszer gyors, ne fogja már vissza nekem semmi. És ez hatványozottan igaz "normális" munkákra, és nem játékra. Persze AMD is jó, de az csak AMD 😄DD A 64 bites AMD meg nem azért gyorsabb mint az intel, mert 64 bites, hanem azért, mert gyorsabb a memóriakezelése. Nézd csak meg pl. Everestben hogy muzsikálnak a 32 bites Athlonok. Porba vannak alázva. ;DDD

arty
ez tény, csak nem értem, hogy jön azon állitásodhoz, hogy munkára p4? melo közben irtasz virust? 😉 játék közben irtasz virust? 😉

akkor errõl ennyit.

ettõl függetlenül egyetértek a cikkel, van helyzet amikor a p4 gördülékenyebben használható, csak nem értem, hogy jutottunk el ida, hogy a "swat4 memoriaigényes és ezért jobb p4en"-tõl ... 😉))) ami azért elismerheted, ostobaság volt 😉)

Forza.

ForRedGlory
Utolsó elõtti pálya? Hanyadikon van az a szemét bomba? 😄DD

hatástalanítani kell nem vigyázni<#idiota>

Hello!Mondjátok már meg légyszi hogy ahol a táskákra kell vigyázni ,azt hogy kell,mert már ott állok vagy félórája,mindenki letartóztatva és nem kapom meg a következõ küldetést.Elõre is THX
ForRedGlory
Nekem nincs, miért?

gameplusz
Igen, megvan. De ez hogy jön ide?

gameplusz
Le van fordítva minden, csak nincs beillesztve. A 80%, az karakterszám alapján annyi (a szövegek karakterszámától függ).

És neked megvan a felsõfokú angol?

Neked megvan már a felsõfokú angol?