6531
  • Koksz
    Nem akarlak elkeseríteni, de ezt már szerintem mindenki tudja.Ez is az újítások közé tartozik.(CAR-Colt Accurize Rifle, p-90stb...) A multiplayerben tudod is használni, ha a suspectek oldalán harcolsz
  • bepe79
    Gyerekek, nem akartam hinni a szememnek! :eek: :eek: :eek: Ezen a 7-es map-on már M60-as gépágyú van a suspect-eknél:

És ez már nem az első, amelyiknél ilyet találtam!!!
  • bepe79
    A 7. pályán vagyok, a Stetchkov Warehouse-on.
  • bepe79
    Ez a Drigs Deal-en a kinti, szabadban lévő résznél van. Én nem szedhetek le sok embert, mert egyrészt normal fokozaton nyomom, nem easy-n és így 50/100 required, másrészt amúgy is i prefer arrest not kill. Hogy az egyik amcsi klántársamat idézzem neked: swat isn't a killin' machine it is a life saving organization..
  • RMarvin
    Ez a rész hol van a Drug's Deal pályán? Nekem tegnap este sikerült végignyomni az egészet, majdnem pezsgőt bontottam utána (statisztika: 34 ellenfél leszedve, bünti: -210 pont)
  • bepe79
    Pontosabban itt:

• bepe79
    Én is tolom a kieget. Megcsináltam a Department of Agriculture pályát, és az feloldotta az 5.7x28mm-es submachine gun-t. Most a Drugs Deal map-en vagyok, itt:

• FLeK0
    hungs.hu co-op serverre tudja vki a jelszot? :S
  • RMarvin
    Én a kieg alatt tolom a user pályákat, és van 1-2, amit lehetetlen egyszerűen végigvinni, annyira nehéz.

Ma épp a Drug's Deal pályán szüttyögtem 3 órát. Sikerült eljutnom a leges-legutolsó terembe. Benéztem az ajtó alatt, s láttam, hogy bal oldalt egymás melltt 4 suspect álldogál. Kinyitottam a 2szárnyú ajtót, és mandínerből (a jobb oldali ajtószárnyról) behajítottam egy gránátot, így legalább nem kellett bemennem, mert helyből leszednek. A gránát szépen felrobbant, mindegyik nekiállt szenvedni, na mondom most egyenként kivégzem őket. Erre a szemközti böszme nagy íróasztal mögül felált egy addig észrevehetetlen tag és szépen leszedett 1 pillanat alatt. Most már tudom milyen az, ha agyvérzést kap az ember... A pálya (majdnem) végigvitele 52 percig tartott.
  • XeeN
    Kapcsold ki a tűzfalat.
  • bricsi01
    Na hi!

Én is tolom a kieget és ma ez volt:
    Sétálok, nem tom kit kell még kinyirni, aztán az egyik fal mögött ott ált(egy 4-5 méterre) leadok 4 lövést(Glock-kal) és 3 a falba, 1 pedig a fejébe egyenesen.Természetesen meghalt és vége lett a 2.missiónak.
    Na egy kis élménybeszámoló a kieg-ről, csak hátha főlszed valakit egy kis zsír élmény.
  • Action
    Hi All!

Az lenne a kérdés hogy ha haverral akarjuk együtt nyomni co-opben és én hostolok akkor ő miért nem talál meg engem a serverek között? Persze tört verziós a játék.Meglehet valahogy ezt oldani? Köszi
  • RMarvin
    A coop mod -tudtommal- mindenhol úgy néz ki. A játékosok 1 csapatban vannak, és a gép ellen harcolnak. Ez legtöbbször a single pályák végigvitelét jelenti. Ahol az ellenfeleket is emberek irányítják, azt már team deathmatch-nek szokták hívni...

Sajnos a Coop mod méltatlanul a háttérbe szorult az elmúlt 10 évben, és csak mostanában, nagyon lassan tud csak visszaszivárogni a játékokba. Ez 2 dolognak köszönhető:

1. Beindultak a deathmatch játékok: Quake3, Unreal Tournament
    2. A játékok főszereplői már nem névtelen hősök, akik mellett simán elfér még néhány ugyanolyan, hanem konkrét névvel rendelkező egyének. Így már nem igazán illeszthetők be a játékba mások. Rengeteg remek játék született, amibe nagyon jó lett volna a cooperative mod (Wolfenstein, Half-Life, MOHAA, CoD, Painkiller, Far Cry, Thief, Republic Commando...stb.) Bár érdekesnek tartom, amikor a játékkészítők azzal magyarázzák a coop mod kihagyását, hogy "nem fér bele a történetbe". Ettől a falra mászok. A Duke Nukem-ben ez érdekes módon senkit sem zavart. A Serious Sam-ban szintén.

Az meg aztán egy külön csapás, amikor pl. egy CoD-ban, vagy egy Republic Commandóban gépi bajtársak csetlenek-botlanak körülötted, de coop mod-ot akkor sem írnak a játékhoz.

Vannak tengernyi idővel rendelkező programozók, akik próbálnak coop mod-ot legyártani utólag 1-1 játékhoz, de ezek szinte kizárólag rosszul sülnek el a bug-ok miatt.

Én ezért is szeretem a SWAT-ot és mostmár a kiegészítőjét is, mert óriási élményt nyújt a gép ellen többen játszani, fikázhatják ahogy akarják a Raven Shield fanok!
  • zozox333
    + lehet ezt vhol venni? A Galaxisnetnél nem láttam.
  • grebber
    Az királyság.
    És ennél az új kiegnél müködik a coop?
  • modernslave
    közösen nyomjuk a single playert...botok ellen..amik igazán jók azok a deathmach módok ...ott jön ki a taktikai része a dolognak
  • Csuhai G
    Akik csatlakoznak a játékhoz, azok automatikusan SWAT-esek lesznek. Aztán összegyűl 1 csomó játékos (SWAT) és véghez kell hajtaniuk ugyanúgy a feladatot, mint singlebe
  • grebber
    Amugy ebben a gameben hogy néz ki a coop mod 2 csapat vagy mi nem tudom elképzelni?
  • grebber
    Na valaki kiprobálhatná a coop modot is irhatna hogy frankón müködik-e mert akkor haverral kiprobálnám!!!!
  • modernslave
    www.rano.dexus5.com/exp_patch.zip

online crack..használjátok egészséggel (C:\Program Files\Sierra\SWAT 4\ContentExpansion\System-be kell berakni, felülírni az eredetivel)
  • pajti
    Ja kell! már vissza olvastam! :D
  • pajti
    Sziasztok ehhez a Stetchkov Syndicate-hez fel kell rakni a SWAT4-et vagy megy nélküle is?
    köcce! :)
  • RMarvin
    Egyenlőre még sehogy. Amíg nem jön ki a public serevr patch, addig szerintem marad a Hamachi-s segítség. Amúgy ha indítasz egy host game-et, akkor arra a gyári cd-vel rendelkezők is be tudnak csatlakozni
  • szgege
    Multiba hogy sikerült nyomulni vele?
  • RMarvin
    Nagyon eltalálták ezt a kiegészítőt. Csak keveslem a 7 co-op pályát. Jók az új fegyverek is!
  • bon
    Nekem tetszett.
  • Pepti
    theodor: mivel gondolom crackelt a jatekod, ezert leszeded a jatekot, ujrainstallod, majd crack nelkul ujra felteszed a kieget es utanna crackelsz.

Egyebkent a kieg nem egy nagy durranas, nem eri meg kuzdeni erte.
  • theodor
    Heló az a gondom hogy nem engedi feltenni a kieget valami olyasmit ír hogy nem találja az alap swat4-et a gépen.Az 1,1-es patch fel van téve pls help
  • forza milan
    No halljátok mihelyzet a kieGGel?Lehet már nyomni multiba(törtgamee)???:):D:PXD
  • bepe79

A 2.-3. missiontől/maptől a primary weaponok közt is vannak újak. Ilyen pl. a grenade launcher és a sniper gun.
  • Bucser
    hmmhmmmhmmmm...
    A syndicate keg miatt felakartam tenni újra a swat4-et.. erre memóriahibát jelezve kilép a telepítője az alapnak... Mi a hiba??? Valakinek volt korábban ilyen gondja??
  • arty
    én a kieg miatt ujra nekiültem az alap swat4nek, a bankos pályán elsőre eljutottam az utolso, 37. srácig, aki épp terror volt és lekapott :))

azóta a 30-50% körül kinyirnak, elegeeeeeem van, kieget akarok jáccani énis :)) normalon nyomom ...
  • bepe79
    Most járok a 3. mission-nél a Sellers Street Auditorium-nál.
  • Maxtreme
    hi, hát hogyne :p

Csináltam én is pár képet:

• PLackó
    valaki nem tudja honnan lehetne letölteni az eredeti,nem crackelt swat 4 file-okat?mert nem engedi telepteni a kiegészítőt.
  • bepe79
    Helló Max! Hát téged itt is látni?

Más: Már nyomom én is a Stetchkovot, nagyon cool!!!

Csináltam képet is:

Meg nyomom multiplayer coop módban is, mert az egyik szerveren admin is vagyok.
  • Maxtreme
    Meggyógyult..
  • Maxtreme
    Jó lesz ez a kieg

• Shep
    Van reloadedes verzió, itt is fent van
  • grebber
    Miven oda van irva hogy GERMAN nem is lehetett másra számítani :D