6531
-
Kovász #706 Én most raktam fel, és QRVAJÓ EZ A JÁTÉK!
2. küldi: Berontok a házba, ráórditok a nyanyára, mire ő csak pampog, de nem engedelmeskedik. Jól van, akkor elgázosítalak - gondoltam - ám mire feleszméltem, a fia már rohant is felém ezerrel, és közvetlen közelről lelőtt
3. küldi: Megbilincselem az egyik embert, erre leköp
Egy másik szobába berontok, elgázosítom, de az őrült csaj nem dobja el a fegyverét, erre legázsprézem, mire beszól: Most megvakítottál, te hülye f*sz!
NAGYON KOMOLY -
#705 ha meg mégsem az előbb leírtakra gondolsz, akkor van olyan ajtó ami zárva va és ki kell nyitnod, vagy be kell robbantanod stb... amugy teljesen jol elmagyarázza, meg ki is írja, ráadásul szinnel ki is emeli, hogy mit is kéne éppen csinálnod, szal rá fogsz jönni :) -
#704 ha arra gondolsz, ahol egyszerre két ajtót kéne kinyittatnod, akkor a válasz a #675. Az egyik csapatnak stack up a szembenlévő ajtóhoz a másikkal meg odamész a balra lévő ajtóhoz, és egyszerre rontotok be... -
Narancs89 #703 sinper view az arra jó h ha megy el a cső előtt vki akkor azt szépen lelövöd
néha hasznos
van olyan h 2 sniperes embered van
szal erre érdemes figyelni -
mustar #702 Két kérdés: a sniper view mire jó? A trainingben van egy olyan rész ahol egy ajtót kéne kinyittatnom a csapattársaimmal, de az ajtó felett a fény piros marad és azt mondja hogy nem helyesen csinálom. -
#701 Ha még nem ismernétek itt a magyar SWAT oldal címe: SWAT4HU -
#700 egy dolgot nem értek. akkor miért vannak kint a címeik a toplistákon? -
#699 FONTOS----FONTOS----FONTOS !!!!!!!!
Tisztelt Uraim és Hölgyeim!
KERŰLJÉTEK légyszives a WAREZ oldalak címeit közzétenni a nyílvános fórumon!!!! Ha valakinek kell a cím, mert nem ismeri, annak Privát üzi formájában lehet tájékoztatni és a topikban meg lehet jelőlni, pl.: "Privi ment!" Így elkerűlhető a sok hasonló tartalmú privát üzi!
Ha azt szeretnétek, hogy továbbra is a rendelkezésetekre álljanak "ezek" az oldalak, akkor NE reklámozzátok őket!!!!!
-
Kaslerka #698 Ja ez már a 3.-ban is benne volt. Ha lelötted valamelyik társadat, egyböl szitává löttek. -
Vlala #697 Az cink :-) a hármasban én is rendszerint a bal egérgombbal mondtam meg a többieknek, hogy biztosítsák... ismerős problem. -
#696 Én már kétszer lőttem úgy le túszt, hogy kettőt kellett volna egymás után megkötöznöm, az első még ugye ment, a másodiknál viszont elfelejtettem visszaváltani kötözésre, és legnagyobb meglepetésemre fejbelőttem. -
#695 ja azért, énis úgy gondoltam, bár jó lenne ha a szöveg is magyar lenne :) -
#694 Én is lelőttem idegességemben, mert az a nyomi kék csapattal nem tudtam mit kezdeni, nem akartak jönni :DDD
Volt olyan hogy beleeresztettem párat a haverokba, oszt lelőtek utána, már aki életben maradt :DDDD -
#693 S.W.A.T. 4 hivatalos oldalon fel vannak sorolva a fegzverekkel és a csapatod tagjaival együtt a küldetések. Ott 14-et ír, ha jól emlékszem... -
#692 Régen ide kellett regizni? Mert emlékszem, hogy néztem régebben is az oldalt... De most meg regisztrálni se lehet.... :-( -
Narancs89 #691 nem tudja vki h hány pályából áll?
mellesleg nagyon teccik
mindig meg tudnak lepni az ellenfelek:) -
#690 Témogatom! -
Rossi1 #689 Remélem csak viccelsz!:))) Egyébként tegnap olyan történt,hogy azt hittem .... Kézfejen lőttem a hapsikát,mire elejtette a puskát és elfutott. Eszméletlen.. Később persze megaláltam...:)))) -
#688 Magyarosításban álltalában a szöveg szokott magyar lenni... -
Thanatos #687 amugy hogy mit kell letiltani publikusá lehetne tenni valahol? haveral 2fős coopra meg hasonlora jól jönne nem csak dedicatedeseknek... :) -
#686 Sajnos segíteni nem tok, de kívánom nektek, hogy sikerüljön...ha szabad lesz a fellépés, megyek hozzátok jáccani:) -
Lordred #685 Sziasztok.
A Deathfellows Klán szeretne SWAT 4 Tört servert üzemeltetni.
Szükség lenne Infóra.
Mit kell letiltani, ahhoz hogy ne legyen cd kulcs ellenörzés.
Port? Website?
Tud vki linket Dedicated server indító progira?
-
#684 en mar a training legelejen elakadtam mer loveszeten lelottem az urget aki fent allt es dirigalt nekem. elorebukott es leesett a hidrol -
#683 full a game, most kezdtem el
amúgy a magyarosításban mi lesz magyar? gondolom a szöveg az nem mi? -
#682 A Bithumen-ről nekem maxxal jött, rengeteg a seeder. -
#681 Gyorsabb??!! Ne szórakozz már!? Már 2 napja töltöm és még mindig csak 119 MB-nél jár! Ha adtok egy rendes torrentet akkor töltöm! -
Nadi #680 Nekem valamiért nem talál szervereket.Interneten keresem és semmi.Valami peccs vagy valami kell hozzá?A gamespy nincs felrakva. -
#679 Én megbilincseltem és ráfújtam 1 kiló gázt -
Thanatos #678 itt az ideje nekiálni tanulni -
#677 Behalt a HUNGS, sajnos....majd restartkor visszajövök...addig befejezem a Cold Fear-t. -
#676 tegnap én is kipróbáltam végre a teljest, és nagyon bejön, piszok jó hangulata van :)))...pl. a 2-es misszió, amikor egy idegbeteg sorozatgyilkost kellett elkapni, nagyon hangulatos volt a kép+zene+hangok (beugrott a "bárányok hallgatnak"), ki is nyírtam azt a beteg gecit... -
Rossi1 #675 Ketté kell választanod a csapatodat(piros kék)a TAB-al. És a pirosat(ha jól emlékszem) oda kell küldened az egyik ajtóhoz, míg a másikat(kék) a másikhoz kell. Aztán ha jól emlékszem be kell hatolni két irányból..:) JÓ játék ez!!!!:))))) -
ToMy_ #674 az ajtóra mutass a kurzorral, csak akkor jön elő az a command. -
#673 Hülye vagyok, megvan :DDD -
Rossi1 #672 Nos, Skacok ez a játék nagyok KIRÁLYYYYYYYY!!!!! Tegnap kezdtem el és lejátszottam gyorsban vagy 8 pályát...Most az irodaházosnál szívok egy kicsit..:)(nem egyszerű)
Kérhetem, hogy írja le valaki pontosan mit kell tennem, ha multiban akarok játszani? Természetesen "internetes áruházban" vettem a cuccot...:)))))Köszi Rossi1 -
#671 Nemtalálom azt a "stack up"-ot a quick commandban... -
#670 Heh, elakadtam a trainingen... Mi a rákot kell csinálni itt? Van két ajtó, motyog hogy a kék csapattal kéne valamitz kezdeni, de nemtom mit.
-
cleric #669 A 2. helyszín mekkora durvaság!!! Már az elején sejtettem, gyerek, nagyi, ajjajj :) De azért erre nem számítottam... És gondoljátok el, hány ilyet látnak a szerencsétlen SWAT-osok élőben.
Egyébként nem értem, miért mission failed, ha meghal egy civil. Begőzöl valamelyik suspect és lelövi, ilyen előfordulhat, nem lehet mindig mindenkit megmenteni.
És ez a sniper mekkora találmány! Nagyon jó lett a 4. rész. -
#668 Köszi! :) -
#667 Arról már nem is beszélve, hogy pl. "copy that"...Van feelingje, de ha magyarul valaki benyögi szar szinkronnal, hogy "vettem", az agyoncsapja a játékélményt. Én amúgyis szeretem a tökös szöveget, nem hiányzik a magyar. Ráadásul a kommandósok nem szószátyár legények, mondanak 10 mondatot oszt kész. Azt meg meg lehet tanulni :DDD