Üvegtigris 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szuper volt a film ! Ha tényleg azt akarjátok hogy a film 100%-ban átjöjjön, akkor moziban nézzétek meg.

Gratula Rudolf Péternek.
Web mester
Na mától van a mouikba!
Ki láta edig?

Blasta
Ami mondjuk szvsz jogos is volt :-))))

(de nem akarok SAW2 vitát ebben a topikban :-D)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

bertino
ott még a Saw II-t is lehuzták, szal semmit nem jelent

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

fifi
Indexen lehúzták...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
Pálinka és virsli, LOÁÁÁÁÁL :-D

Törölt felhasználó
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=32651
DJ Bee18
az nem ovis, hogy nem tudod abba hagyni?? Fõleg a film rajongói topicjában. Sosem értettem, hogy mi célból irkálnak néhányan rajongói topicokba fikázó hsz-eket, aztán meg csodálkoznak, sõt még fel vannak háborodva, hogy velük hogy mernek személyesedni. Miért, mit vártál? Egyértelmû, hogy az ilyen hsz-ek veszekedés szitása céljából irodnak. Úgyhogy mostmár húzd be a farkad, és menj a fenébe.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

B0B0
Ez neked indulatos te nebántsvirág. Kívánom, hogy senki se legyen veled indulatos mert a végén még elájulsz <#vigyor1>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Zs0lt1
NNa skacok, most jöttem haza a westendbõl, dupla elõadás volt 22:00-tól vetitették az 1. részt, kb éjféltõl meg a másodikat.
El kell mondjam, h valami eszeveszett istenkirályra sikeredett a 2. rész.
Ugyanúgy voltak olyan poénok, amiket a 20. megnézés után mindenki ugyanugy fog mondogatni, mint az izirájder öcsém-et 😄
Igenis érdemes volt várni, h nem néztem meg a warezolt verziót, bár most elinditottam a letöltést, kíváncsi leszek a különbségre.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

bertino
meg is untam és annyira nem érdekel 😊

bujj el srác, nehogy már te mondd meg kinek a pártján álljak és kién nem, ásd el magad a WC alá 😄DDDDDDDDD

félreértettél. én nem mondtam meg, hogy mit csinálj, csak azt, hogy "szerintem bobó nem szorul rád". ennyit. figyelmesebben olvasd el. nyilván nem venném a bátorságot, hogy parancsolgassak neked - megteszed azt te helyettem (de inkább nem ásom magam el)

ez a tipikus neked nem osztottak lapot szitu, de ha akasrz és szerinted nem elég a kollega egyedül, akkor csak nyugodtan.
látod, pont ilyenre gondoltam. én nyugodtan hozzászólok, te meg:
"Ha ilyen marha okos vagy"
"ennyire szarrá tudsz minden mondatot"
" Figyelj te agytröszt!"

látod. indulatosan írsz, személyeskedsz, stb.

nem a kedvenc filmem az Üvegtigris,

lehet, de nézzük csak mit is írtál az általad nyitott üvegtigris topikban?

"Beszélgessünk az egyik legnagyobb magyar kultfilmrõl"

nokomment.

csak ne lenne ez a magas labda... (jó, ha nem is a kedvenc filmed, de az egyik kedvenc filmed, a lényeg, hogy rajongó vagy, idézgetsz a filmbõl és, amint valaki rosszat mondott róla nem a filmet védted meg, hanem a másik feltételezett ízlését kezdet ócsárolni...😊))
B0B0
Igenis állj az én pártomon! 😄DDDDDDDDDDDDDDDD Szigorúan! 😄DDDDDDDDDDDDDD

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Ha ilyen marha okos vagy, hogy ennyire szarrá tudsz minden mondatot elemezni, miért is teszel megalapozatlan megjegyzéseket?? Nem a kedvenc filmem az Üvegtigris, azonkívül nem sértõdtem meg (asszem ezt jobban tudom mint te). Figyelj te agytröszt! Állj a tükör elé és elemezd magad! Akkor talán rájössz, hogy még egy ilyen egyszerû feladat is gondot jelent neked!

Kandurex
Nem egészen, kisvárda.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ahhoj
te is nyh-i vagy? wow 😊
mi westend-be nezzuk 10tol, mind2 reszt :]

bertino
muhhhhahahahahaaaaaaaaaa 😄DDDDDDDDDDDDDDD

bujj el srác, nehogy már te mondd meg kinek a pártján álljak és kién nem, ásd el magad a WC alá 😄DDDDDDDDD

maximum akkor lenne közöd hozzá, ha modi lennél
addig is csak olyan szinten, hogy max kitörlöd a hsz-eimet <#mf1>

segítek. ez nagyon ovisnak tûnt.

"akkor esetleg nem csak a hülye amerikai filmek meg az ilyen "Valami Amerika" szerû szarok tetszenének neked"

õ leszólta az üvegtigrist. te leszóltad a hülye amerikai filmeket meg egy másik magyar filmet. (értsd, egyszerûsítve, ez zajlott le:
õ: - szar az üvegtigris.
te:- te vagy a szar." --> óvoda.

én meg megemlítettem - anélkül, hogy filmes preferenciáról írtam volna, így sértettség témakörében valamit elnéztél.
szerintem nem szorul a védelmedre.
Zs0lt1
ma este 10-kor leadják a két részt egyben a westendben, meg még pár nagyobb moziban.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

B0B0
Nem tudom, hol fedezel ebben fel sértõdést, a te hozzászólásodba ellenben "bele van égetve"

bertino
k*rva nagy tévedés 😊

éppenhogy az a reagálás gáz, amit te irtál épp 😊

ó, de tipikus, sértett hozzászólás...

"nem tetszik neki a kedvenc filmem, és akkor õt kezdem el ócsárolni, anyuuu, bánt"

ez elég gáz.
B0B0
A karakterek mögé kéne nézni és akkor esetleg nem csak a hülye amerikai filmek meg az ilyen "Valami Amerika" szerû szarok tetszenének neked

Dichter
Szar film, és zene nincs, max Neked nem tetszik...

Blasta
Hát ez bizony marhára így van, csak egyesek képtelenek felfogni ezt az örökös alapigazságot..

reaper18
hát nekem annyira nem tetszett a film de ízlések és pofonok

.:Tiszteletem a szerveknek!:.

agyhalál
Ha számodra ez a tipikus magyar ember, akkor csak sajnálni tudlak. Milyen környezetben mozogsz, vagy merre találsz te ilyen tipikus magyar embereket?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

desigo
Ne veszekedni járjatok már ide <#mf3><#mf3>
naon ottvan király a film 😄
Ízi rájder öcsém ízi rájder

bertino
szerintem isten áldjon, szép szóval!

Duddits
Szerintem se olyan jó...

Kandurex
19. -én és országos premier? Mert jegyet rendelnék, de Nyh. -s multiplex semmit nem tud :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bertino
ja, télleg

miután vagy 5x rádszóltunk

de igazad van, már mind1 😊

Blasta
Tán azt abbahagytam nem? Utólag minek beszólni???

bertino
ez rád is vonatkozik a S.T.A.L.K.E.R. topicban a játékkal kapcsolatban, egykutya vagytok

Blasta
IQ fájterkém, ha nincs meg a megfelelõ intelligenciád a film poénjainak és társadalomkritikájának felfogására, akkor tán nem a többi nézõvel van gond, hanem veled. Na hess sztalónét nézni!

Ezen a képen a tipikus magyar ember található: csoró, igénytelen, büdös, munkanélküli, alkoholista.

Ez neketek vicces? <#levele>
Sephi
Hmm. Egyes ismeroseim nem birtak ki (barmok) es megneztek. Aszontak hogy messze nem olyan jo... 😞

Remelem ezen javitanak. Alig varom a premiert 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bertino
járasd le magad itt is nyugodtan, lassan az egész SG tábor meg fog jegyezni vmi miatt <#wink>

agyhalál
Ez a te véleményed, amit nem biztos, hogy mindenki oszt.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Dichter
Honnan tudod, hogy azoknak a fejében, akik még nem nézték meg, mi fog megmaradni??

fifi
mondjuk ezt eddig is tudtuk...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
Nemhogy kis koze. De regebbi vagas. Ami moziba lesz abba lesz par modositas.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bertino
atyaég
õ épp azt mondta, hogy nem az a lényeg, hogy kikerült ez a verzió

hanemhogy kis köze van a véglegeshez <#idiota>
ergo nem sok értelme van...

egyelore, majd lesz mozis verzio, meg dvdrip idovel. de addig hiaba fujjolsz, csak ez a verzio van.

Christiansen
Attól hogy te már megnézted feketén, nem fog
elterjedni egy rakás duma belõle.
Azt meg végképp nem te döntöd el hogy kultfilm lesz-e.

az is megteszi ... 😊))
Sephi
Jah csak szolok hogy hetvegen volt reszem olyasvalakivel beszelni akinek koze van a filmhez es elerulta hogy a jelenleg neten keringo kaloz varzio messze nem az eredetit tukrozi es hogy csomo jelenet nincs benne mert regi felvetel.

Szal aki annyira igenytelen hogy a kaloz verzat nezi azon nem tudok segiteni.