648
  • Géb
    Ha arra gondolsz ami aneten keringett akkor igen....!!!!én tegnap megnéztem a filmet hazajöttem és leszedtem kiváncsiságbolo h milyen a verzio...és hát ...hiányzik belőle szépen az elejéböl vagy 10 perc utánacsak beletekergettem ..azt nem tudom hogy kimaradtak e jelenetek vagy ilyesmi ...de ez rögtön feltünt
  • bazsi123
    milyen dc-s?
  • Guilty01
    Rengeteg jó poén van benne,de nekem mégse tetszett annyira mint az első..bár nem tudom miért...talán a nahgulat nem volt egészen ugyanolyan...de nemtom
  • Vaxi
    Nagyon király lett a film!
    WÁÁÁÁ :D Meg kell venni DVDn!!!!!!!
  • B0B0
    Tud már valaki arról igaz-e, hogy a DC-s verzió nem egyezik a mozi-belivel? (mellesleg mi szerdán megyünk megnézni)
  • juliusjr
    Hát én tiszta hülya vagyok!!!
    CSUJA IMRE!!!
  • juliusjr
    Bocsánat...Lajos!
    Imre a volt osztálytársam volt!
  • juliusjr
    Egyébként érdemes többször megnézni, mert tényleg átrohan az ember a poénokon. Kicsit a Torrente-vel voltam így...elsőre nem nagyon tetszett.
    Aztán megnéztem unalomból újra a HBO-n és akkor elkezdtem felfedezni. Most ár az egyik kedvence és kívülröl fújom a gegeket.
    A kultfilnek nem kell tökéletesnek lennie, csak egyszerre szószerint ugyanazt az érzést kiváltania az emberekből.
    Egyébként a film szerintem Csuha Imre jutalomjátéka - utalva a Torrente-re.
  • Zs0lt1
    jöhettél volna velünk, Ahhojjal néztük eggyütt szerdán a westendben, nem baj majd a 3. részt :Ð
  • desigo
    hehe
  • Web mester
    Ez van...
  • Blasta
    Hát nem semmi, az biztos :-D
  • fifi
    OFF:
    már régen akartam mondani, hogy neked valami eszméletlen, hihetetlen, förtelem a helyesírásod... :)
  • Blasta
    Az elsőnek se nagyon volt cselekménye, leszámítva az Impalás részeket...
  • desigo
    Én is megnéztem de nekem az 1 sokkal jobban tetszett!
    Ha lett volna valami cselekménye szerintem jobb lett volna!
  • Web mester
    Én egy 3.-dik részt is el tudnék kébzelni...
  • Fritz Von...
    Tegnap este megnéztem én is moziban! Nem érdekelt a kalóz verzió, mert ennyivel tartozunk ezért a filmért és az első részért. Szánalmas, hogy 5 db üres DVDre jut pénz, amire a kalóz verziókat felírjuk, de 990 Ft nincs egy mozijegyre...

Na szóval a 2. rész szerintem nagyon jó lett. Jobb, mint az egy volt. Meg merem kockáztatni, hogy a legjobb magyra film, amit valaha láttam. Másfél óra tömény röhögés, le a kalappal a rendező, a szereplők, és mindenki előtt!
  • B0B0
    Hát igen. Ritka az olyan magyar film ami sikeresen ötvözi a geget, a klasszikus vígjátéki elemeket és a színészi alkotásokat...
  • I.C.ram
    Egy biztos... Argonál sokkal jobb film! De nem nagy szám ez sem.
  • a.carkey
    Az index nevű borzalom sohasem érdekelt. A film viszont nem rossz. Nem jobb, mint az első rész, de szerintem remek alkotás. Pont azt hozta, amit vártam tőle.
  • Dynamic
    sry, mellé nyúltam:)
  • juliusjr
    Én nagy film-buzi vagyok, így nem csak a szórakoztatást keresem a filmekben, ha nem "mögé" is próbálok nézni egy kicsit.
    A szakmai részt érintő kritikákkal nagyrészt egyet is értek, de nem csak ebben kell a film értékét keresni. Az első résznek hasónlóak voltak a kritikái, mégis kultfilm lett belőle. Az Index kritikája nagyon gagyi, a leggagyibb, amit a filmről olvastam mostanában. Pont azt kritizálja, ami szerintem előnye a filmenek: nem akart jobb lenni, nem akart más lenni, azt az utat járja a film ami már működött egyszer, amiért szerették az elsőt. Ez így pontosan a második rész. Igazi közönségszórakoztató, röhögős movie, amire pont depressziós nemzetünknek szüksége van. Néha, valóban üresjáratban ketyeg a film, de ezek olyan rövit etapok, amit bőven kopmpenzálnak a kitűnő helyzetkomikumok.
  • bertino
    nem én mondtam, előttem irták
  • Dynamic
    Mondjuk elég megnézni az első rész kritikáját pl. a mozineten.
    Ahhoz képest, hogy kultfilmmé nőtte ki magát...10/5.5-öt kapott.
  • Dynamic
    Indexen lehúzták?Pont ott?Ne mondd már, ez valami tévedés lehet.
    (Bocs, ez a cinizmus nem neked szól)
  • Web mester
    Na én is láttam!
    Nagyon király!!!!!
  • B0B0
    Szerencsére általában leszarom a kritikákat, hiszen az egy ember véleménye és az semmit sem számít!
  • DJ Bee18
    félre ne érts, én is belinkeltem volna :), szóval nem neked szólt, hanem aki irta
  • fifi
    én nem értek az Index kritikusával egyet, csak megjegyeztem, hogy lehúzta. Bár mostanában divat a lehúzás sajnos :)
  • DJ Bee18
    nagyon tapló, trágár gyerek műve... Az irási stilusa hagy kivánnivalót.
  • kev
    Szuper volt a film ! Ha tényleg azt akarjátok hogy a film 100%-ban átjöjjön, akkor moziban nézzétek meg.

Gratula Rudolf Péternek.
  • Web mester
    Na mától van a mouikba!
    Ki láta edig?
  • Blasta
    Ami mondjuk szvsz jogos is volt :-))))

(de nem akarok SAW2 vitát ebben a topikban :-D)
  • bertino
    ott még a Saw II-t is lehuzták, szal semmit nem jelent
  • fifi
    Indexen lehúzták...
  • Blasta
    Pálinka és virsli, LOÁÁÁÁÁL :-D
    http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=32651
  • DJ Bee18
    az nem ovis, hogy nem tudod abba hagyni?? Főleg a film rajongói topicjában. Sosem értettem, hogy mi célból irkálnak néhányan rajongói topicokba fikázó hsz-eket, aztán meg csodálkoznak, sőt még fel vannak háborodva, hogy velük hogy mernek személyesedni. Miért, mit vártál? Egyértelmű, hogy az ilyen hsz-ek veszekedés szitása céljából irodnak. Úgyhogy mostmár húzd be a farkad, és menj a fenébe.
  • B0B0
    Ez neked indulatos te nebántsvirág. Kívánom, hogy senki se legyen veled indulatos mert a végén még elájulsz
  • Zs0lt1
    NNa skacok, most jöttem haza a westendből, dupla előadás volt 22:00-tól vetitették az 1. részt, kb éjféltől meg a másodikat.
    El kell mondjam, h valami eszeveszett istenkirályra sikeredett a 2. rész.
    Ugyanúgy voltak olyan poénok, amiket a 20. megnézés után mindenki ugyanugy fog mondogatni, mint az izirájder öcsém-et :D
    Igenis érdemes volt várni, h nem néztem meg a warezolt verziót, bár most elinditottam a letöltést, kíváncsi leszek a különbségre.