648
-
Géb #528 Ha arra gondolsz ami aneten keringett akkor igen....!!!!én tegnap megnéztem a filmet hazajöttem és leszedtem kiváncsiságbolo h milyen a verzio...és hát ...hiányzik belőle szépen az elejéböl vagy 10 perc utánacsak beletekergettem ..azt nem tudom hogy kimaradtak e jelenetek vagy ilyesmi ...de ez rögtön feltünt -
bazsi123 #527 milyen dc-s? -
#526 Rengeteg jó poén van benne,de nekem mégse tetszett annyira mint az első..bár nem tudom miért...talán a nahgulat nem volt egészen ugyanolyan...de nemtom -
#525 Nagyon király lett a film!
WÁÁÁÁ :D Meg kell venni DVDn!!!!!!! -
#524 Tud már valaki arról igaz-e, hogy a DC-s verzió nem egyezik a mozi-belivel? (mellesleg mi szerdán megyünk megnézni) -
juliusjr #523 Hát én tiszta hülya vagyok!!!
CSUJA IMRE!!! -
juliusjr #522 Bocsánat...Lajos!
Imre a volt osztálytársam volt! -
juliusjr #521 Egyébként érdemes többször megnézni, mert tényleg átrohan az ember a poénokon. Kicsit a Torrente-vel voltam így...elsőre nem nagyon tetszett.
Aztán megnéztem unalomból újra a HBO-n és akkor elkezdtem felfedezni. Most ár az egyik kedvence és kívülröl fújom a gegeket.
A kultfilnek nem kell tökéletesnek lennie, csak egyszerre szószerint ugyanazt az érzést kiváltania az emberekből.
Egyébként a film szerintem Csuha Imre jutalomjátéka - utalva a Torrente-re.
-
#520 jöhettél volna velünk, Ahhojjal néztük eggyütt szerdán a westendben, nem baj majd a 3. részt :Ð -
#519 hehe -
#518 Ez van... -
#517 Hát nem semmi, az biztos :-D -
#516 OFF:
már régen akartam mondani, hogy neked valami eszméletlen, hihetetlen, förtelem a helyesírásod... :) -
#515 Az elsőnek se nagyon volt cselekménye, leszámítva az Impalás részeket... -
#514 Én is megnéztem de nekem az 1 sokkal jobban tetszett!
Ha lett volna valami cselekménye szerintem jobb lett volna! -
#513 Én egy 3.-dik részt is el tudnék kébzelni... -
#512 Tegnap este megnéztem én is moziban! Nem érdekelt a kalóz verzió, mert ennyivel tartozunk ezért a filmért és az első részért. Szánalmas, hogy 5 db üres DVDre jut pénz, amire a kalóz verziókat felírjuk, de 990 Ft nincs egy mozijegyre...
Na szóval a 2. rész szerintem nagyon jó lett. Jobb, mint az egy volt. Meg merem kockáztatni, hogy a legjobb magyra film, amit valaha láttam. Másfél óra tömény röhögés, le a kalappal a rendező, a szereplők, és mindenki előtt! -
#511 Hát igen. Ritka az olyan magyar film ami sikeresen ötvözi a geget, a klasszikus vígjátéki elemeket és a színészi alkotásokat... -
#510 Egy biztos... Argonál sokkal jobb film! De nem nagy szám ez sem. -
#509 Az index nevű borzalom sohasem érdekelt. A film viszont nem rossz. Nem jobb, mint az első rész, de szerintem remek alkotás. Pont azt hozta, amit vártam tőle. -
#508 sry, mellé nyúltam:) -
juliusjr #507 Én nagy film-buzi vagyok, így nem csak a szórakoztatást keresem a filmekben, ha nem "mögé" is próbálok nézni egy kicsit.
A szakmai részt érintő kritikákkal nagyrészt egyet is értek, de nem csak ebben kell a film értékét keresni. Az első résznek hasónlóak voltak a kritikái, mégis kultfilm lett belőle. Az Index kritikája nagyon gagyi, a leggagyibb, amit a filmről olvastam mostanában. Pont azt kritizálja, ami szerintem előnye a filmenek: nem akart jobb lenni, nem akart más lenni, azt az utat járja a film ami már működött egyszer, amiért szerették az elsőt. Ez így pontosan a második rész. Igazi közönségszórakoztató, röhögős movie, amire pont depressziós nemzetünknek szüksége van. Néha, valóban üresjáratban ketyeg a film, de ezek olyan rövit etapok, amit bőven kopmpenzálnak a kitűnő helyzetkomikumok. -
#506 nem én mondtam, előttem irták -
#505 Mondjuk elég megnézni az első rész kritikáját pl. a mozineten.
Ahhoz képest, hogy kultfilmmé nőtte ki magát...10/5.5-öt kapott. -
#504 Indexen lehúzták?Pont ott?Ne mondd már, ez valami tévedés lehet.
(Bocs, ez a cinizmus nem neked szól) -
#503 Na én is láttam!
Nagyon király!!!!! -
#502 Szerencsére általában leszarom a kritikákat, hiszen az egy ember véleménye és az semmit sem számít! -
#501 félre ne érts, én is belinkeltem volna :), szóval nem neked szólt, hanem aki irta -
#500 én nem értek az Index kritikusával egyet, csak megjegyeztem, hogy lehúzta. Bár mostanában divat a lehúzás sajnos :) -
#499 nagyon tapló, trágár gyerek műve... Az irási stilusa hagy kivánnivalót. -
kev #498 Szuper volt a film ! Ha tényleg azt akarjátok hogy a film 100%-ban átjöjjön, akkor moziban nézzétek meg.
Gratula Rudolf Péternek. -
#497 Na mától van a mouikba!
Ki láta edig? -
#496 Ami mondjuk szvsz jogos is volt :-))))
(de nem akarok SAW2 vitát ebben a topikban :-D) -
#495 ott még a Saw II-t is lehuzták, szal semmit nem jelent -
#494 Indexen lehúzták... -
#493 Pálinka és virsli, LOÁÁÁÁÁL :-D -
#492 http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=32651 -
#491 az nem ovis, hogy nem tudod abba hagyni?? Főleg a film rajongói topicjában. Sosem értettem, hogy mi célból irkálnak néhányan rajongói topicokba fikázó hsz-eket, aztán meg csodálkoznak, sőt még fel vannak háborodva, hogy velük hogy mernek személyesedni. Miért, mit vártál? Egyértelmű, hogy az ilyen hsz-ek veszekedés szitása céljából irodnak. Úgyhogy mostmár húzd be a farkad, és menj a fenébe. -
#490 Ez neked indulatos te nebántsvirág. Kívánom, hogy senki se legyen veled indulatos mert a végén még elájulsz -
#489 NNa skacok, most jöttem haza a westendből, dupla előadás volt 22:00-tól vetitették az 1. részt, kb éjféltől meg a másodikat.
El kell mondjam, h valami eszeveszett istenkirályra sikeredett a 2. rész.
Ugyanúgy voltak olyan poénok, amiket a 20. megnézés után mindenki ugyanugy fog mondogatni, mint az izirájder öcsém-et :D
Igenis érdemes volt várni, h nem néztem meg a warezolt verziót, bár most elinditottam a letöltést, kíváncsi leszek a különbségre.