648
-
#488 meg is untam és annyira nem érdekel :) -
winnie #487 bujj el srác, nehogy már te mondd meg kinek a pártján álljak és kién nem, ásd el magad a WC alá :DDDDDDDDDD
félreértettél. én nem mondtam meg, hogy mit csinálj, csak azt, hogy "szerintem bobó nem szorul rád". ennyit. figyelmesebben olvasd el. nyilván nem venném a bátorságot, hogy parancsolgassak neked - megteszed azt te helyettem (de inkább nem ásom magam el)
ez a tipikus neked nem osztottak lapot szitu, de ha akasrz és szerinted nem elég a kollega egyedül, akkor csak nyugodtan. -
winnie #486 látod, pont ilyenre gondoltam. én nyugodtan hozzászólok, te meg:
"Ha ilyen marha okos vagy"
"ennyire szarrá tudsz minden mondatot"
" Figyelj te agytröszt!"
látod. indulatosan írsz, személyeskedsz, stb.
nem a kedvenc filmem az Üvegtigris,
lehet, de nézzük csak mit is írtál az általad nyitott üvegtigris topikban?
"Beszélgessünk az egyik legnagyobb magyar kultfilmről"
nokomment.
csak ne lenne ez a magas labda... (jó, ha nem is a kedvenc filmed, de az egyik kedvenc filmed, a lényeg, hogy rajongó vagy, idézgetsz a filmből és, amint valaki rosszat mondott róla nem a filmet védted meg, hanem a másik feltételezett ízlését kezdet ócsárolni...:))) -
#485 Igenis állj az én pártomon! :DDDDDDDDDDDDDDDDD Szigorúan! :DDDDDDDDDDDDDDD -
#484 Ha ilyen marha okos vagy, hogy ennyire szarrá tudsz minden mondatot elemezni, miért is teszel megalapozatlan megjegyzéseket?? Nem a kedvenc filmem az Üvegtigris, azonkívül nem sértődtem meg (asszem ezt jobban tudom mint te). Figyelj te agytröszt! Állj a tükör elé és elemezd magad! Akkor talán rájössz, hogy még egy ilyen egyszerű feladat is gondot jelent neked! -
#483 Nem egészen, kisvárda. -
#482 te is nyh-i vagy? wow :)
mi westend-be nezzuk 10tol, mind2 reszt :] -
#481 muhhhhahahahahaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDD
bujj el srác, nehogy már te mondd meg kinek a pártján álljak és kién nem, ásd el magad a WC alá :DDDDDDDDDD
maximum akkor lenne közöd hozzá, ha modi lennél
addig is csak olyan szinten, hogy max kitörlöd a hsz-eimet -
winnie #480 segítek. ez nagyon ovisnak tűnt.
"akkor esetleg nem csak a hülye amerikai filmek meg az ilyen "Valami Amerika" szerű szarok tetszenének neked"
ő leszólta az üvegtigrist. te leszóltad a hülye amerikai filmeket meg egy másik magyar filmet. (értsd, egyszerűsítve, ez zajlott le:
ő: - szar az üvegtigris.
te:- te vagy a szar." --> óvoda.
én meg megemlítettem - anélkül, hogy filmes preferenciáról írtam volna, így sértettség témakörében valamit elnéztél. -
winnie #479 szerintem nem szorul a védelmedre. -
#478 ma este 10-kor leadják a két részt egyben a westendben, meg még pár nagyobb moziban. -
#477 Nem tudom, hol fedezel ebben fel sértődést, a te hozzászólásodba ellenben "bele van égetve" -
#476 k*rva nagy tévedés :)
éppenhogy az a reagálás gáz, amit te irtál épp :) -
winnie #475 ó, de tipikus, sértett hozzászólás...
"nem tetszik neki a kedvenc filmem, és akkor őt kezdem el ócsárolni, anyuuu, bánt"
ez elég gáz. -
#474 A karakterek mögé kéne nézni és akkor esetleg nem csak a hülye amerikai filmek meg az ilyen "Valami Amerika" szerű szarok tetszenének neked -
#473 Szar film, és zene nincs, max Neked nem tetszik... -
#472 Hát ez bizony marhára így van, csak egyesek képtelenek felfogni ezt az örökös alapigazságot.. -
#471 hát nekem annyira nem tetszett a film de ízlések és pofonok -
#470 Ha számodra ez a tipikus magyar ember, akkor csak sajnálni tudlak. Milyen környezetben mozogsz, vagy merre találsz te ilyen tipikus magyar embereket? -
#469 Ne veszekedni járjatok már ide -
beerka666 #468 naon ottvan király a film :D
Ízi rájder öcsém ízi rájder -
#467 szerintem isten áldjon, szép szóval! -
#466 Szerintem se olyan jó... -
#465 19. -én és országos premier? Mert jegyet rendelnék, de Nyh. -s multiplex semmit nem tud :/ -
#464 ja, télleg
miután vagy 5x rádszóltunk
de igazad van, már mind1 :) -
#463 Tán azt abbahagytam nem? Utólag minek beszólni??? -
#462 ez rád is vonatkozik a S.T.A.L.K.E.R. topicban a játékkal kapcsolatban, egykutya vagytok -
#461 IQ fájterkém, ha nincs meg a megfelelő intelligenciád a film poénjainak és társadalomkritikájának felfogására, akkor tán nem a többi nézővel van gond, hanem veled. Na hess sztalónét nézni! -
vg #460 Ezen a képen a tipikus magyar ember található: csoró, igénytelen, büdös, munkanélküli, alkoholista.
Ez neketek vicces? -
#459 Hmm. Egyes ismeroseim nem birtak ki (barmok) es megneztek. Aszontak hogy messze nem olyan jo... :(
Remelem ezen javitanak. Alig varom a premiert :D -
#458 járasd le magad itt is nyugodtan, lassan az egész SG tábor meg fog jegyezni vmi miatt -
#457 Ez a te véleményed, amit nem biztos, hogy mindenki oszt. -
#456 Honnan tudod, hogy azoknak a fejében, akik még nem nézték meg, mi fog megmaradni?? -
#455 mondjuk ezt eddig is tudtuk... -
#454 Nemhogy kis koze. De regebbi vagas. Ami moziba lesz abba lesz par modositas. -
#453 atyaég
ő épp azt mondta, hogy nem az a lényeg, hogy kikerült ez a verzió
hanemhogy kis köze van a véglegeshez
ergo nem sok értelme van... -
tomo #452 egyelore, majd lesz mozis verzio, meg dvdrip idovel. de addig hiaba fujjolsz, csak ez a verzio van. -
#451 Attól hogy te már megnézted feketén, nem fog
elterjedni egy rakás duma belőle.
Azt meg végképp nem te döntöd el hogy kultfilm lesz-e.
-
ozsi #450 az is megteszi ... :))) -
#449 Jah csak szolok hogy hetvegen volt reszem olyasvalakivel beszelni akinek koze van a filmhez es elerulta hogy a jelenleg neten keringo kaloz varzio messze nem az eredetit tukrozi es hogy csomo jelenet nincs benne mert regi felvetel.
Szal aki annyira igenytelen hogy a kaloz verzat nezi azon nem tudok segiteni.