648
  • bertino
    meg is untam és annyira nem érdekel :)
  • winnie
    bujj el srác, nehogy már te mondd meg kinek a pártján álljak és kién nem, ásd el magad a WC alá :DDDDDDDDDD

félreértettél. én nem mondtam meg, hogy mit csinálj, csak azt, hogy "szerintem bobó nem szorul rád". ennyit. figyelmesebben olvasd el. nyilván nem venném a bátorságot, hogy parancsolgassak neked - megteszed azt te helyettem (de inkább nem ásom magam el)

ez a tipikus neked nem osztottak lapot szitu, de ha akasrz és szerinted nem elég a kollega egyedül, akkor csak nyugodtan.
  • winnie
    látod, pont ilyenre gondoltam. én nyugodtan hozzászólok, te meg:
    "Ha ilyen marha okos vagy"
    "ennyire szarrá tudsz minden mondatot"
    " Figyelj te agytröszt!"

látod. indulatosan írsz, személyeskedsz, stb.

nem a kedvenc filmem az Üvegtigris,

lehet, de nézzük csak mit is írtál az általad nyitott üvegtigris topikban?

"Beszélgessünk az egyik legnagyobb magyar kultfilmről"

nokomment.

csak ne lenne ez a magas labda... (jó, ha nem is a kedvenc filmed, de az egyik kedvenc filmed, a lényeg, hogy rajongó vagy, idézgetsz a filmből és, amint valaki rosszat mondott róla nem a filmet védted meg, hanem a másik feltételezett ízlését kezdet ócsárolni...:)))
  • B0B0
    Igenis állj az én pártomon! :DDDDDDDDDDDDDDDDD Szigorúan! :DDDDDDDDDDDDDDD
  • B0B0
    Ha ilyen marha okos vagy, hogy ennyire szarrá tudsz minden mondatot elemezni, miért is teszel megalapozatlan megjegyzéseket?? Nem a kedvenc filmem az Üvegtigris, azonkívül nem sértődtem meg (asszem ezt jobban tudom mint te). Figyelj te agytröszt! Állj a tükör elé és elemezd magad! Akkor talán rájössz, hogy még egy ilyen egyszerű feladat is gondot jelent neked!
  • Kandurex
    Nem egészen, kisvárda.
  • Ahhoj
    te is nyh-i vagy? wow :)
    mi westend-be nezzuk 10tol, mind2 reszt :]
  • bertino
    muhhhhahahahahaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDD

bujj el srác, nehogy már te mondd meg kinek a pártján álljak és kién nem, ásd el magad a WC alá :DDDDDDDDDD

maximum akkor lenne közöd hozzá, ha modi lennél
    addig is csak olyan szinten, hogy max kitörlöd a hsz-eimet
  • winnie
    segítek. ez nagyon ovisnak tűnt.

"akkor esetleg nem csak a hülye amerikai filmek meg az ilyen "Valami Amerika" szerű szarok tetszenének neked"

ő leszólta az üvegtigrist. te leszóltad a hülye amerikai filmeket meg egy másik magyar filmet. (értsd, egyszerűsítve, ez zajlott le:
    ő: - szar az üvegtigris.
    te:- te vagy a szar." --> óvoda.

én meg megemlítettem - anélkül, hogy filmes preferenciáról írtam volna, így sértettség témakörében valamit elnéztél.
  • winnie
    szerintem nem szorul a védelmedre.
  • Zs0lt1
    ma este 10-kor leadják a két részt egyben a westendben, meg még pár nagyobb moziban.
  • B0B0
    Nem tudom, hol fedezel ebben fel sértődést, a te hozzászólásodba ellenben "bele van égetve"
  • bertino
    k*rva nagy tévedés :)

éppenhogy az a reagálás gáz, amit te irtál épp :)
  • winnie
    ó, de tipikus, sértett hozzászólás...

"nem tetszik neki a kedvenc filmem, és akkor őt kezdem el ócsárolni, anyuuu, bánt"

ez elég gáz.
  • B0B0
    A karakterek mögé kéne nézni és akkor esetleg nem csak a hülye amerikai filmek meg az ilyen "Valami Amerika" szerű szarok tetszenének neked
  • Dichter
    Szar film, és zene nincs, max Neked nem tetszik...
  • Blasta
    Hát ez bizony marhára így van, csak egyesek képtelenek felfogni ezt az örökös alapigazságot..
  • reaper18
    hát nekem annyira nem tetszett a film de ízlések és pofonok
  • agyhalál
    Ha számodra ez a tipikus magyar ember, akkor csak sajnálni tudlak. Milyen környezetben mozogsz, vagy merre találsz te ilyen tipikus magyar embereket?
  • desigo
    Ne veszekedni járjatok már ide
  • beerka666 #468
    naon ottvan király a film :D
    Ízi rájder öcsém ízi rájder
  • bertino
    szerintem isten áldjon, szép szóval!
  • Duddits
    Szerintem se olyan jó...
  • Kandurex
    19. -én és országos premier? Mert jegyet rendelnék, de Nyh. -s multiplex semmit nem tud :/
  • bertino
    ja, télleg

miután vagy 5x rádszóltunk

de igazad van, már mind1 :)
  • Blasta
    Tán azt abbahagytam nem? Utólag minek beszólni???
  • bertino
    ez rád is vonatkozik a S.T.A.L.K.E.R. topicban a játékkal kapcsolatban, egykutya vagytok
  • Blasta
    IQ fájterkém, ha nincs meg a megfelelő intelligenciád a film poénjainak és társadalomkritikájának felfogására, akkor tán nem a többi nézővel van gond, hanem veled. Na hess sztalónét nézni!
  • vg
    Ezen a képen a tipikus magyar ember található: csoró, igénytelen, büdös, munkanélküli, alkoholista.

Ez neketek vicces?
  • Sephi
    Hmm. Egyes ismeroseim nem birtak ki (barmok) es megneztek. Aszontak hogy messze nem olyan jo... :(

Remelem ezen javitanak. Alig varom a premiert :D
  • bertino
    járasd le magad itt is nyugodtan, lassan az egész SG tábor meg fog jegyezni vmi miatt
  • agyhalál
    Ez a te véleményed, amit nem biztos, hogy mindenki oszt.
  • Dichter
    Honnan tudod, hogy azoknak a fejében, akik még nem nézték meg, mi fog megmaradni??
  • fifi
    mondjuk ezt eddig is tudtuk...
  • Sephi
    Nemhogy kis koze. De regebbi vagas. Ami moziba lesz abba lesz par modositas.
  • bertino
    atyaég
    ő épp azt mondta, hogy nem az a lényeg, hogy kikerült ez a verzió

hanemhogy kis köze van a véglegeshez
    ergo nem sok értelme van...
  • tomo
    egyelore, majd lesz mozis verzio, meg dvdrip idovel. de addig hiaba fujjolsz, csak ez a verzio van.
  • Christiansen
    Attól hogy te már megnézted feketén, nem fog
    elterjedni egy rakás duma belőle.
    Azt meg végképp nem te döntöd el hogy kultfilm lesz-e.
  • ozsi
    az is megteszi ... :)))
  • Sephi
    Jah csak szolok hogy hetvegen volt reszem olyasvalakivel beszelni akinek koze van a filmhez es elerulta hogy a jelenleg neten keringo kaloz varzio messze nem az eredetit tukrozi es hogy csomo jelenet nincs benne mert regi felvetel.

Szal aki annyira igenytelen hogy a kaloz verzat nezi azon nem tudok segiteni.