648
-
#568 Én is így vagyok vele, csak pont fordítva; Kontroll és Üvegtigris is nagyon jó film, de azért a tigris messze jobb. A második részre pedig pénteken végre eljutok. -
#567 Mennyi zsét hozot eddig? -
Seten #566
Tudom, hogy nem vagyunk egyformák de sosem értettem az olyanokat akik az Üvegtigris poénjain tudnak nevetni, ugyanakkor a Kontroll-én nem.
Pedig mindkét film karakter-ábrázolásai óriásiak és majd behugyozok rajtuk.
-
#565 nagyon nagy a film :) -
#564 mindkettő teccett, de a kontroll jobban megfogott, ennyi -
#563 Kontrollban mi az ami miatt megnézné az ember mégegyszer??? Nevetni nem lehet rajta. Izgulni nem lehet rajta. Látványvilága nincs. Semmi vonzó nincs abban a filmben, olyan unalmas, hogy az már botrányos és pont emiatt kapták úgy fel. Aki meg nem érti az Üvegtigris poénjait azt csak szánni tudom. -
#562 pont forditva.
szar kontrollt agyonajnározták, aztán kb harmad annyi ember nem nézte meg az első hétvégén mint az üvegtigris 2-t. -
#561 argo Kontroll az jó... -
#560 hát a végére se jött be a film. azt hittem jobb lesz mert mindenki élteti. nézzétek inkább az Argot vagy még a Kontrollt, a régiekből meg a Miniszter félrelépet. nekem ezek jöttek be magyar filmek terén. -
#559 Kakszi Lajos lol -
#558 nekem sem teccik.
nézzem így is - úgy is netezés közben.
áá
nem tom mit esznek rajta annyira.
ő dolguk. -
#557 az én teCCésemet azért elnyerte valamelyest... -
#556 most megy az első rész. hát szerintem nagyon gagyi a film. poénlight. én nem szeretem az ilyen poénokat. eddig nem nyerte el a teccésemet kb. a felénél tart. -
#555 Az nem egészen, hanem,
Mééégegyszeeeerr!!
Nincs azaz Isten!
Hozok sört.... AKKOR VAN!
Na sikerült nekem is végre meglesni. Ahogy mindenki leírta, nem lépte túl az előző rész által felállított mércét, bár néhány poén erőssen ült, (Nem helyi hülye vagy?) de én valahogy olyan elkapkodottnak láttam, vagyis éltem meg a filmet.
Túlléptek az első tigris határain és a szürealitás mezejében is csatangoltak, ami szerintem nem tett jót a filmnek. A meteorit, lapos koporsó, no comment, nem kellett volna erőltetni. Sokkal jobban örültem volna valami Impala -szerű történetnek :)
Végül is nem volt rossz. De nem is teszem tönkre! Nem EU -s :D
Nem tudom értékelni. -
#554 Az. -
#553 SPOILER:
-Mesheee!
-Nem Sanyi, nincs több mese!
-Hozook shööört!!
-Akkor van.
-
#552 Ezen mennyit röhögtem:
Hol volt, hol nem volt.
Hol?
Sanyika ezerszer mondtam, ez csak egy fordulat.
húú...fordulat...
Igen... Tehát hol volt, hol nem volt.
Hol?
-
#551 Vizirájder öcsém... Vizirájder! -
#550 Sa...Sa...Sanyi vadóót...azonta hülye vadooot... -
oliverspy #549 Szerintem most nem így lesz:
1. Lopott verzió
2. Moziverzió
3. DVD-Rip
A mozisat kihagyhatják akik netről szedik le. Teljesen királyos volt a mozi, mert teltház volt. 1-2 szabad hely volt a teremben!!! Viszont néha nem lehetett minden poént érteni, mert akkora volt a röhögés, mint az állat! Szóval a mozifelvételen annyi röhögés lenne, hogy nem lehetne érteni a filmet.
Mikor a részegsofőrös rész van, szinte már tapsoltak az emberek. Szerencse, hogy előtte láttam a lopottat, mert különben nem értettem volna sok szöveget a filmben! -
Inquisitor #548 Biztos, mert a "lopott" 2. verziót jól láthatóan DVD-ről rippelték ... persze a létező legrosszabb módon. (Avagy hogyan csináljunk DD hangsávból "halhatatlan" sztereót) Meg mint ha kimaradt volna pár jelenet, meg a film vége, meg benne maradt pár dekódolási hiba, meg el van csúszva a hang.
(Ezért terjedt el, hogy ennyire rossz minőségben nem lehet ellopni, ha nem direkt csinálták.) -
vg #547 Már három hete kijött "DVD"-n!
Ti nem olvastok újságot, nézitek a tv-t? -
#546 biztos ? -
Seten #545
Most mutatták a TV2-n, hogy kijött DVD-n.
Ezek hülyék? Meg sem várják míg lefut a moziban?
-
#544 Mennyi zsét hozott az első rész lehet tudni most mennyinél tart a 2.?? -
Nyiri #543 Szomoru... -
#542 -
donpedro33 #541 Most néztem meg a moziban, de nagyon jó.
Ajánlom mindenkinek.
Vízirider öcsém vízirider!!!
Nem krokodil nyaligátor!!!
Ámor nyala betalált!!!! -
#540 van ^^ a mozi -
#539 új vervió van már a 20percel levágott meg a zene nélkülin kívűl? -
#538 -
runner78 #537 Én a héten nézem meg a fiilmet moziban. Annak ellenére, hogy dvd-n is nézhetném. :)
Itt egy index cikk, amit a a kedves ASVA tagoknak javasolnék:
index
Vagyis a hülye szövegével elmehet az ASVA...kapják be. -
IStexI #536 Én úgy néztem meg moziban, hogy semmit nem tudtam róla és a 'netes' verziót sem láttam szal tejjesen szűz voltam... Teccett! Jó volt! Ugyanolyan volt mint az 1. Minden tekintetben... Annyi negatívum éri mindössze, hogy nem übereli az 1et annak árnyékában marad szinte remake-je az első résznek... Poénok maradtak, sanyi vonalat kiemelték, társadalom kritika maradt, ültek a poénok szal télleg maradt minden és már ez is nagy sőt utánoz6atlan erénye 1 olyan magyar filmenek amiből 2-vel fémjelzett folytatás készült...
A minőségen szvsz nem láccott meg a költségvetés. Sokkal több pézből dobták össze mint az 1et de ez persze nem fog vissza semmit a fényéből mert még így is ingyen volt:) Nézze meg mindenki, akinek teccett az 1... télleg olyan mintha nem ért volna véget és tovább folytatódna... -
#535 tegnap láttam egy fél interjút fél szemmel a film szereplőivel+producereivel asszem
amire emlékszem, az az, hogy kérdezték őket egy esetleges harmadik részről, amit se nem tagadtak, se nem erősítettek meg
ami jobban tetszett: hogy Horváth Lajos Ottó (aki nem tudná, ő a SANYIIII, A KIRÁLYSANYIIIIII) olyat alakított, hogy számtalanszor megkérdezték a többiektől, hogy nem volt nehéz együtt dolgozni egy szellemi fogyatékossal? :)))))) -
oliverspy #534 Én láttam a "DC"-s verziót, és a mozisat is. Nem sok eltérés van. Azért a moziban jobbak a hangok. Az illegálison kicsit rossz volt a hang. -
#533 Nagyon jó!!!! -
knightbali #532 Én nem tom.Nem láttam még, de nagy reményeim vannak ezzel a filmmel kapcsolatban.Mivel haverom mondta, hogy durca, és láttam az első részt is ami nagyon bejött.Az Üvegtigris az egyetlen magyar film ami bejön.Remélem ez is van olyan jó.
-
#531 Haver megnézte moziba is és mondta hogy a neten terjednő verziohoz képest vajmi kevés eltérés volt. -
#530 Na ezt vártam! :) -
Hoopy #529 Jó kis film ez...az tény h más mint az első és lehet kultuszfilm se lesz de én várom a 3. részt is :)