Üvegtigris 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ezért terjedt el, hogy ennyire rossz minõségben nem lehet ellopni, ha nem direkt csinálták.)
Ti nem olvastok újságot, nézitek a tv-t? <#taps>#taps>
Most mutatták a TV2-n, hogy kijött DVD-n.
Ezek hülyék? Meg sem várják míg lefut a moziban?
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Ajánlom mindenkinek.
Vízirider öcsém vízirider!!!
Nem krokodil nyaligátor!!!
Ámor nyala betalált!!!!
Itt egy index cikk, amit a a kedves ASVA tagoknak javasolnék:
index
Vagyis a hülye szövegével elmehet az ASVA...kapják be.
A minõségen szvsz nem láccott meg a költségvetés. Sokkal több pézbõl dobták össze mint az 1et de ez persze nem fog vissza semmit a fényébõl mert még így is ingyen volt😊 Nézze meg mindenki, akinek teccett az 1... télleg olyan mintha nem ért volna véget és tovább folytatódna...
amire emlékszem, az az, hogy kérdezték õket egy esetleges harmadik részrõl, amit se nem tagadtak, se nem erõsítettek meg
ami jobban tetszett: hogy Horváth Lajos Ottó (aki nem tudná, õ a SANYIIII, A KIRÁLYSANYIIIIII) olyat alakított, hogy számtalanszor megkérdezték a többiektõl, hogy nem volt nehéz együtt dolgozni egy szellemi fogyatékossal? 😊)))))
<#nyes>#nyes>
Next PC upgrade: 2022
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
You\'ll never walk alone!
WÁÁÁÁ 😄 Meg kell venni DVDn!!!!!!!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
CSUJA IMRE!!!
Imre a volt osztálytársam volt!
Aztán megnéztem unalomból újra a HBO-n és akkor elkezdtem felfedezni. Most ár az egyik kedvence és kívülröl fújom a gegeket.
A kultfilnek nem kell tökéletesnek lennie, csak egyszerre szószerint ugyanazt az érzést kiváltania az emberekbõl.
Egyébként a film szerintem Csuha Imre jutalomjátéka - utalva a Torrente-re.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
már régen akartam mondani, hogy neked valami eszméletlen, hihetetlen, förtelem a helyesírásod... 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ha lett volna valami cselekménye szerintem jobb lett volna!
Na szóval a 2. rész szerintem nagyon jó lett. Jobb, mint az egy volt. Meg merem kockáztatni, hogy a legjobb magyra film, amit valaha láttam. Másfél óra tömény röhögés, le a kalappal a rendezõ, a szereplõk, és mindenki elõtt! <#worship>#worship>
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
A medve nem játék.
A szakmai részt érintõ kritikákkal nagyrészt egyet is értek, de nem csak ebben kell a film értékét keresni. Az elsõ résznek hasónlóak voltak a kritikái, mégis kultfilm lett belõle. Az Index kritikája nagyon gagyi, a leggagyibb, amit a filmrõl olvastam mostanában. Pont azt kritizálja, ami szerintem elõnye a filmenek: nem akart jobb lenni, nem akart más lenni, azt az utat járja a film ami már mûködött egyszer, amiért szerették az elsõt. Ez így pontosan a második rész. Igazi közönségszórakoztató, röhögõs movie, amire pont depressziós nemzetünknek szüksége van. Néha, valóban üresjáratban ketyeg a film, de ezek olyan rövit etapok, amit bõven kopmpenzálnak a kitûnõ helyzetkomikumok.
Ahhoz képest, hogy kultfilmmé nõtte ki magát...10/5.5-öt kapott.
(Bocs, ez a cinizmus nem neked szól<#zavart1>#zavart1>)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...