883
-
zsotesz #683 Nagy meccs volt, lehet még megnézem majd a Svéd-USA meccset is. -
#682 alap -
zsotesz #681 Kanada-Orosz döntőt nézi valaki? -
#680 Ez egy nagyon szeretni való csapat. Minden tiszteletem, remélem mihamarabb visszajutunk. A szurkoloknak is max respect. -
#679 Sajna pontocska nélül zártuk VB-t, miután a Németektől is kikaptunk 2-1 re...
Nem baj, köszönjük meg szerintem a fiúknak hogy itt lehettünk, illetve a szurkolóknak, akik kimentek, azt a biztatást, amit adtak, mert abban viszont mi voltunk a világbajnokok. Remélem mielöbb visszakerülünk az elitbe ! -
Laceee #678 Sajna nem, jobbak voltak egy kicsivel, nem lett volna szükségük bírói segítségre... -
#677 hát nem sikerült :( -
#676 Ma a Dánokat de jó lenne elverni... -
MitsuMishi #675 Nagyon szépen köszönök mindent ^^ -
#674 cép streamecske a meccshez -
#673 sopcast linkhez sopcast program kell. A TVAnts-oshoz TVants. a myp2p-ről le lehet ezeket tölteni. -
MitsuMishi #672 Ugh :/ Nem tudtam elindítani egyik meccset se. Nem tudnád elmagyarázni a használatát légyszi?:/ -
#671 biztosan lesz.
rojadirecta.com
myp2p.eu -
MitsuMishi #670 Sziasztok! Tudom, egy kicsit rossz helyre írok,de nem tudjátok hogy lesz-e online stream az Orosz-Jenki meccshez?Csak mert helyette valami gagyi focimeccset adnak :/ -
Unreal1942 #669 Sajnos ez van. Inkább játszottunk volna rosszul a szlovákok ellen. Ennek komoly tétje volt. Nem jött össze. Ráadásnak a Németek nem eshetnek ki.
Mi viszont már csak a csodában bízhatunk.
Ettől még szép volt fiúk!!! Köszönjük! -
Laceee #668 Nincs ennyi a két csapat között, a mai nap nem jött össze semmi nekünk, az osztrákoknak meg szinte minden... -
geo91 #667 6-0... ez így nagyon csúnya lett... -
#666 Kifejezetten szarul játszik most a csapat :S Nem tudom mi lehet a gond. -
Rudee #665 Kettős emberelőnybe kár, hogy nem tudtunk szépíteni. Meg sima előnybe felállni. Sajnos ezek az osztrákok még előttünk vannak, igaz nem 4 góllal. -
Unreal1942 #664 Igen azt látom. Szerintem elfáradtunk. -
#663 Na, már 4-0 az osztrákoknak sajna... -
Unreal1942 #662 live stream valahol? Nincs sport1 nálam... -
#661 Első harmad végén 1-0 nekik, de szerintem ellenük simán fel fogunk állni. -
#660 Ma 16:15 től tapadjatok a képernyőre, és szurkoljatok a Magyaroknak!! -
zsotesz #659 én tegnap szavaztam, akkor még a lettek vezettek -
MitsuMishi #658 Láttátok az iihf.com legújabb szavazását?Az a kérdés,hogy melyik csapat szurkolói a leghangosabbak.A magyarok vezetnek 43.9%-al :D:D -
#657 zsír. akkor hajrá :) -
#656 igen, mert az első kettő marad bent, ha kettőt megverünk, akkor már megvan a kellő pontszám a bentmaradáshoz -
#655 ha meg van mindkettő és németet bukjuk akkor bennt maradunk? -
#654 Dániát és az osztrákokat megkell verni, ez sztem teljesen reális cél, hisz maga a válogatott simán jobb Ausztriánál, Dániát meg ellehet úgy intézni, mint a Norvégokat kápon. A németektől meg valószínűleg kikapunk, esetleg egy X benne lehet, de az ellenük vívott meccs úgysem számít. Ezzel a csodás szurkolótáborral akik kint vannak, simán meglehet ez a két létfontosságú meccs sztem.:) -
Baelint #653 Azért ha jövőre mondjuk mi lennénk a rendező ország, nem ezt gondolnánk erről a szabályról :)
Csak sajnos most a rossz oldalon állunk :( -
#652 na ja, ez egy kurva értelmetlen szabály... -
#651 Az mondjuk elég gáz lenne, ha csak azért maradnának ők benn mert ők a rendezők... -
zsotesz #650 Köcsög németek lehet, hogy ezért nem hajtották ki magukat, végülis minek ha úgysem eshetnek ki. -
Baelint #649 Ez sajnos a németek idekerülésével nem ilyen egyszerű, mivel ők nem eshetnek ki. A maradék 3-ból esik ki a 2 rosszabb. Szóval nekünk meg kell nyernünk a németeken kívüli 3 ország "különversenyét", csak abban az esetben maradhatunk bent :( -
zsotesz #648 így van, mi másik 3 csapattal egyetemben a kiesés ellen fogunk küzdeni.
Az első két helyet kell elcsípni, az utolsó kettő kiesik. -
ofp #647 Nem vagyok jártas a lebonyolítási rendszerrel kapcsoltban, de ha jól értem akkor a G csoport most egyetlen célért küzd, hogy ne kerüljön vissza a divízió I.-be (Tehát az alsóházból semmiképpen se kerülhet ki döntős)? -
zsotesz #646 Nem volt ez rossz, ezzel a teljesítménnyel két meccset nyerhetünk, csak a ziccereket be kell lőni. -
#645 ÁÁá sajnos nem sikerült a meglepetés Azért a bírónak soka "köszönhetünk" No sebaj azért szép volt! ÉS most hozzuk a kötelezőt, benn kell maradni! -
#644 Nehéz mondani bármit egy ilyen meccs után, ahol egyszer sem voltunk emberelőnyben, az ellenfél viszont 4*is! 1-3 lett a vége, de azt hiszem megint megmutattuk,hogy nem véletlenűl vagyunk itt! A szurkolók elött le a kalappal újfent! Egyszerűen ez a csapat megérdemli, hogy bent maradjon! Találkozunk pénteken. HAJRÁ MAGYAROK !