883
-
Neoncsoves #723 jó volt kint :)
-
Baelint #722 Na még jó, hogy megvettem a jegyem az olaszok elleni meccsre, azóta el is fogyott az összes :) -
#721 :/
akkor télleg gáz -
Neoncsoves #720 google-ben valami oldalon, előbb zártam be...
egyébként a picsába is, nem jó az időpont... 12:30 körül szoktam végezni suliban és akkor még fel is kéne mennem BP-re... áhh ez így nem jó :S -
#719 hol találtál ilyet?
én csak ilyet találtam -
Neoncsoves #718 ahogy nézem ezzel csak az lesz a baj, hogy napijegy... én rohadtul nem vagyok kiváncsi mások meccsére csak a Magyarokéra. akkor ilyenkor mivan? :) -
#717 fel kéne pörgetni ezt a topikot!
Van még rajtam kívül aki műveli is ezt a sportot? -
#716 nemtudja valaki hogy a sport1-en kívül melyik magyarországon is fogható csatorna közvetít NHL meccseket?
Nagyon beleszerettem:) -
#715 áprilisban Mo-on lesz a Divízió 1-es VB -
Neoncsoves #714 egy ilyet mindenképp át akarok egyszer élni - mind a pályán és mind a videón látható helyiségben :D gecijó élmény lehet :)
-
Neoncsoves #713 lesz valamikor valami Magyarország - Külföldi meccs itt Magyar honban? Ha lesz is akkor hol? Mert lehet kilátogatnék egyre :) -
Jedi25 #712 SziasztoK!
Eredményjelző, időmérő, büntetésmérő program honnan szerezhető be?
KÖszi,
Jedi25 -
#711 De szépen játszanak a japánok:( -
kormika360 #710 Hungarian PWNAGE:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/07j2zWD5YTc?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/07j2zWD5YTc?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> -
#709 a csehek egyáltalán nem rosszak. Inkább a németek elődöntőbe jutása a meglepi (dacára annak, hogy náluk van a vb) és, hogy USA a kiesés ellen harcolt. -
#708 Azért az oroszok még ok, de a csehek? Bomba meglepetés! -
#707 Oroszország-Csehország döntő lesz holnap (20.15, Sport1) a jágkorong-vb-n. -
#706 HAZAI-VB
-
zsotesz #705 ma sport2-n 20:45-től Szlovákia-Oroszország -
zsotesz #704 sport1-2 -
MitsuMishi #703 Csáó! Ti hol a fenében nézitek a német vb-t? Nem hiszem el hogy egyetlen adó se adja a meccseket... -
#702 úgy!
amúgy nem érdemeltük volna meg,rendkívül rosszul játszottunk,bár ez kicsit azért is van mert nem hagytak minket játszani -
#701 Hát sajnos nem sikerült feljutni az A csoportba, de reményeink szerint jövőre akár idehaza feljuthatunk, úgy legyen! -
#700 van két jegyem magyarország norvégia, vasárnapra, kit érdekelne?:P
Ár 0 ft -.- -
#699 :( -
zsotesz #698 kész, usa alázza a finneket -
#697 én nézem inkább :) -
#696 sziaszttok
van itt valaki aki játszik? -
MitsuMishi #695 huh, port.hu-n nem találtam a műsoruk közt,kb hány óra körül kezdődnek,ha szabad feltennem ezt a kérdést értetlenkedésem közepette. -
#694 m1, eurosport -
MitsuMishi #693 Nem tudjátok hogy ki fogja közvetíteni? -
zsotesz #692 Pár meccset biztos megnézek majd (pl. orosz, svéd, kanada). -
MitsuMishi #691 Hali! Fogja innen valaki nézni a jégkorongot a Téli Olimpián? -
#690 JÉGKORONG PANNON-KUPA
3. FORDULÓ Döntő
Magyarország–Szlovénia 1–3 (0–0, 1–1, 0–2) -
#689 PANNON-KUPA, 2. FORDULÓ MAGYARORSZÁG–HORVÁTORSZÁG 7–1 (3–1, 2–0, 2–0)
Ma jönnek a Szlovénok a döntőben! -
#688 Gratula a csapatnak!
Hajrá Magyarok!!!
-
#687 SZÉKESFEHÉRVÁR, PANNON-KUPA, 1. FORDULÓ MAGYARORSZÁG-OLASZORSZÁG 6-1 (1–1, 3–0, 2–0)
Szombaton, azaz ma 18.00 órakor Horvátország ellen folytathatjuk...Hajrá!
-
#686 kimész déli pályaudvarra, lemész fehérvárra, veszel a shopban, majd hazamész:D -
#685 Valaki tudna mondani honnan tudok venni SAPA AV 19 mezt? elöre is köszönöm. -
#684 Nyertek az ruszkik.