883
-
#643 az osztályozó előtt bíztató, hogy a szlovákok és most a fehéroroszok ellen ennyire partiban voltunk. -
zsotesz #642 Le a kalappal a srácok előtt, meg kéne nyomni ezt az utolsó harmadot és akkor nem kell izgulni a bentmaradás miatt. -
#641 Kezdődik a harmadik harmad! MINDENKI SZURKOLJON ! HAJRÁ MAGYAROK ! -
ShaiHulud #640 1-1 !!!! -
#639 Első harmad: 0-1.
Abszolute pariban vagyunk, remélem, nekünk is lesz emberelőnyös szitu, mert a fehéroroszok is csak így találták az az egy gólocskát...Peterdi pedig amit itt a végén kihagyott, úristen.... -
#638 4 óra múlva a fehéroroszok ellen játszunk ki-ki meccset ! Persze el kell ismerni, most sem mi vagyunk az esélyesek, de bármi legyen is, HAJRÁ MAGYAROK !!! -
#637 Hát 0-9 lett a vége de sebaj :) Erre számítani lehetett, mindenesetre grat a csapatnak és a szurkolóknak is! A végén a magyar himnusz nem volt semmi! -
#636 Szegény Benk Andris számára véget ért a VB, kulcscsontörést szenvedett!
Amúgy meg pozitív, hogy ebben a harmadban csak 2 gólt kaptunk, és igen, szerintem is be fogunk varázsolni egyett, de én már a kedd estére "izgulok"... -
#635 Fogunk mi még lőni nekik egyet figyeljétek meg! :)
SZURKOLJON MINDENKI! -
#634 már 6-0
-
#633 de jó lenne egy beakadna :) -
#632 Első harmad végén 4-0, eléggé egykapuzás volt eddig...
De jó lenne egy gólt lőni nekik, felrobbana a stadion, hiszen így is amilyen hangulatot teremtenek kinnt a magyarok, az félelmetes -
#631 Nem volt akkora meglepetés az, sokkal inkább az hogy csak hosszabításban sikerült mindez! Mindenesetre , igen most fehéroroszok ellen kell megnyomni a dolgot. Ma meg egy szép meccset remélek Kanada ellen :) -
#630 Jó lenne 10 alatt megúszni. :D Itt bármennyire is fognak a fiúk küzdeni és hajtani, csoda lenne az is ha 1 gólt ütnénk és 10 alatt megúsznánk... -
#629 A fehéroroszok meglepetésre elkenték a szlovákokat, de ez mit sem váltotztat a mi szempontunkból, nemsokára Kanadával(de jó ezt leírni) játszunk egy jó kis meccset, és kedden a fehéroroszokat EL KELL VERNI, és akkor máris nem esünk ki... -
#628 Ez egy zseniális meccs volt. Olyan volt, mint ha egy magyar csarnokba játszották volna. Talán a negyedik, vagy ötödik jégkorongmeccs volt az életemben, amit végignéztem, de így is látszott, hogy valami iszonyat nagy dolog történt. Én ahogy a szlovák játékosokat elnéztem a végén, nem csak magyar részről. -
#627 Idézetek az IIHF hivatalos VB oldalán megjelent meccselemzésből:
(saját fordítás)
"A Magyar válogatott 70 év óta első A csoportos VB-jén Szlovákiával meccselt. Egy pokoli meccsen."
"Vannak pillanatok, amikor történelmet írnak és Magyarország ma este Kloten-ben ezt tette"
LINK -
#626 fú most aztán jól megmondtad! Ettől függetlenül ezen a tényen nem lehet változtatni. :) -
#625 játék=játékos -
#624 Ahogy néhány szlovák játék arcát elnéztem meccs után, ki is téptük azt a bajszot Egyébként nem hittem volna hogy szomorkodni fogok a meccs után, de most azért úgy érzem benne volt bőven a győzelem! -
MitsuMishi #623 De mi ez hogy 13 mp-vel a vége elött? :''( ááhh :''( csodás játékot játszottunk ma,megérdemeltük volna :( -
Hát ez gyönyörű volt, maximális tisztelet minden játékosnak és mindenkinek aki kint volt és szurkolt, mintha itthon lett volna a meccs, sikerült megrángatnunk az oroszlán bajszát, legközelebb majd jól arcon nyomjuk, és szépen bennmaradunk :D -
Laceee #621 Csak a gyáva népnek nincs hazája..., jó volt látni, hogy a két szurkoló tábor egymás mellett/között szurkolt, hála istennek te nem voltál ott, talán azért mert zárva van az állatkert... -
#620 hát jah , kibaszott nagy hangulatot csináltak a szurkolók , már kb ugráltam meg énekeltem mint meccsen:D -
#619 RIA-RIA-HUNGÁRIA hangosabb mint a hazátlanok himnusza! -
#618 Kurva életbeee :@@@@@@@@@@vvvvvvvvvv 20 mp-re voltunk attól hogy pontot szerezzünk szlovákia ellen a világbajnokságon! Nem érdemeltünk vereséget :-((( Óriásit küzdöttek a fiúk, erőn felül teljesítettek jóval, semmivel nem voltak ezen a meccsen rosszabbak! Le a kalappal előttük, itt ma nem kaptunk ki! CSAK ÍGY TOVÁÁÁÁB! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! -
#617 ÁÁÁ a végén csak besiklott a negyedik a szlovákoknak.
Mindenesetre csupa nagy betűvel SZÉP VOLT FIÚK! Sokkal jobban játszottatok mint vártam! -
#616 SZép volt Fiúk! Szlovák drukkerek úgy ugrálnak mintha Kanadát verték volna :D -
#615 hát én leszopom magam :D -
#614 3:3!!!!!!!!!!!!!!Ez beszaráááááááás!!!!!! -
#613 3:3 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! -
#612 Geci jók vagyunk! -
#611 GÓL! 3:2 -
#610 2 ilyen cigány gólt faszom.. :| nem baj , legyen akármi már helytálltunk. -
#609 Na Szlovákok belőttek 2 potyagólt. A második meg még szabálytalan is volt szerintem (kapusakadályozás). -
#608 Az igen...1:1! -
#607 Szlovák-Magyar első harmad: Szerintem az első néhány percet kivéve amikor bekaptuk azt az 1 gólt, tehát azt leszámítva teljesen partiban vagyunk a szlovákokkal!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG! -
#606 jah te Orosz-Magyart kérdezted...:D -
#605 Most kezdődik a sport1-en. -
#604 Már csak 1 nap