205
Underworld-Underworld:Evolution
  • balrog
    hogy ez mekkora egy fos film volt,
    aki ilyeneket csinal azt mar buntetni kene.

de a magyar zsaruk legalabb nem szineszkedtek, magukat adtak...
  • vg
    Miért, te már igen?
  • Seten

A statiszták tuti nem magyarok, a szavakat orosz akcentussal mondják.
    Lada Niva a KIRÁLY!

Görög Zitát meg senki ne bántsa, azok a seggfejek savazzák állandóan akik még életükben nem beszéltek vele (vagy nem dugtak még ilyen nőt :))

• bazsi123
    megjegyzem, a táblákat se magyarok írhatták. ki ír olyat a kerítésére, hogy: felszólítás, házőrző kutya? he? felszólítás?

a blade runner meg beszarós!
  • haxoror
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHAHAHAHA :DDDD

Én is szinkronosan() láttam anno de azóta megtanultam angolul és eredeti nyelven nézem a filmeket :)

Leszedem a Bladerunnert megint

Egy újabb ok hogy miért éri meg angolul tudni
  • Nyiri
    Lofaszt! Nehogyma'... Te vagy a ble'd ra'nner
  • Dynamic
    Erre nem is emlékeztem:D
    Mondjuk valószínűleg azért, mert csak szinkronosan látttam:))
  • vg
    Edward James Olmos nagyon jó a Battlestar Galactica-ban! :)
  • Nyiri
    Jaja... Eloszor alig hittem el hogy magyarul dumal :D
    Tenyleg nem gondolna az ember hogy magyar szarmazasu.
  • Bucser
    Edward James Olmos magyar származású (asszem az anyja magyar) és folyamatosan beszél magyarul:) Annak ellenére, hogy eléggé Dél-amerikai feje volt:)
  • fifi
    pont akartam kérni :)
  • Nyiri
    Meg is van angolul a film. Este kivagom azt a jelenetet es felrakom netre.
  • Nyiri
    A film elejen, mikor Blade Runnert be akarjak vinni a zsaruk. Ul a kinai kajaldaban. Megall mogotte ket ember. Mondanak valami halandzsat. Fordit neki az elado.

"-Azt mondjak hogy le van tartoztatva, Mr. Decker"
    "-Nem en vagyok az"

Erre ujra haladzsa jott volna a zsaruktol:

"-Lofaszt. Nehogyman. Te vagy a Blade Runner." :)

Lehet a szinesznek mondtak, hogy mondjon valami erthetetlent. O mondott is :) Csak nem mindenkinek erthetetlen.

Mostanaban a filmekben, altalaban a kulfoldi statisztak, toszavakban beszelnek a hatterben. Most is lehetett hallani. "Igen, Nem, Majdnem" :) Valszeg az ilyenek elkerulese vegett.
  • Dynamic
    Milyen baki volt a Blade Runnernél?Erre nem emlékszem.
  • Nyiri
    Szerintem direkt. Valszeg magyar statisztak voltak, de azert kellett ilyen hulyen beszelniuk, hogy ne legyen az a baki mint mondjuk a Blade Runnernel.
  • Dynamic
    Mondjuk azt nem igazán értettem, hogy magyarul beszélni, miért raknak be külföldi színészt.Meg a katonák/rendőrök is olyan furcsák voltak.Kicsit nekem úgy tűnt, hogy csak úgy odahajigálják a magyar szavakat és nem tudatosan mondják.
  • vg
    A filmben a 25ödik percben amikor a csavó abban a koszos sörözöben van, és a háttérből magyarul mondanak híreket a rádióból az nagyon komoly! A legjobb, amikor a tv bemondó nő, valamilyen iszonyatosan töri a magyar nyelvet.

ITT VAN MÁJKEL KORBEN, mondja a magyar rend-őr.!
  • TheBerzerker
    Amúgy most néztem meg az Underworld Evolution. Nekem tetszett. Ugyanolan debil és bugyuta volt mint az első rész. Nekem az is tetszett a maga módján.)
  • TheBerzerker
    A kör nem horror hanem egy értékelhetetlen ócska szemét. A Ringu az eredeti japán az horror.
  • báttyó02
    lol
  • Nyiri
    Nekem a kedvencem a TVben:
    KÖROZOTT
    BÚNOZÓ
  • Nyiri
    Horror? Maximum Akcio
  • Nyiri
    Milyen hirek? :)
  • fifi
    "lábát is szétteszi szerintem"
    a hírek szerint nem csak szerinted...
  • fifi
    legfeljebb te nem láttad őket...
  • winnie
    miért ne gyártottak volna? azért ez vicces.
  • G_ArchAngel #139
    a Kör horror???
    max tini-thriller...
    Talán néhány S.K. film és az Omen-ek óta nem is gyártottak horrort...
  • nimfas
    Azért horrornak nem nevezném...... max annyira mint az Interjú a vámpírral című filmet.
    Horror a Kör.... a Stephen King filmek :)
  • TheBerzerker
    Görög Zita egy szánalmas idióta. A kultúrházban egyfolytában ugatott, hogy a horrorfilm beteges dolog és beteg emberek néznek horrort aztán meg horrorban szerepel. eyg ostoba iq-tal lotyó, aki a pénzért még a lábát is szétteszi szerintem.
  • nimfas
    No... tegnap én is megnéztem....
    Hát tény ami tény, hogy vicces a sok katona és rendős ahogy mondják a magyar szavakat...."keress... óvatosan"..... :)
    Továbbá a sok magyar felirat a filmben, minden tárgyon :-)

A filmnek teljesen más a hangulata, mint az első résznek... nekem speciel az 1 jobban tetszett.

Szegény Görög Zita... most volt 1 perc+1 mondat....
  • fifi
    ezen véleményem másik két tipikus példája: Resident evil
  • fifi
    sztem ennek semmi köze e Blade II.-höz, de tény, hogy sokkal értelmesebb lett volna a film, ha férfi a főszereplő.
    Pont ezen gondolkoztam tegnap /a II. megnézése után/
  • vg
    "Mindkét részt láttam.
    Nekem a második rész egy az egyben a Penge 2-őt juttatta az eszembe... koppintás ezerrel.
    Amúgy már tele van a hátam ezektől a "hú-de-kemény-vagyok-bazze" típusú nőktől..."

Tudod, attol nem leszen nagyfiú, mert ilyeneket írsz... Mellesleg attól sem, hogy hazudozol. Nem láttad te a második részt! Ez a rész semmiben, de semmiben sem hasonlít a Penge 2-re.
  • haxoror
    Relatív
    A nő keményebbnek tűnik mert a faszi mellette egy puding buzzancs :P
  • Lyan Kyj
    Amíg Kate Bekinsale-hez hasonló nők játszák ezeket a szerepeket, engem nem zavarnak:P
  • IMYke2.0.0.0
    Mindkét részt láttam.
    Nekem a második rész egy az egyben a Penge 2-őt juttatta az eszembe... koppintás ezerrel.
    Amúgy már tele van a hátam ezektől a "hú-de-kemény-vagyok-bazze" típusú nőktől...
  • Bucser
  • vg
    Kár, hogy csak a film elején van Görög Zita, raadásul csak 1db mondat jutott neki..
  • haxoror
    KURVA JÓ FILM!!!

Budapest tengeri kikötője odabasz!

(ez most nem elég zöld, ha Marcus meghalt akkor elvileg minden "ivadékának" is meg kellett volna halnia, nem? )
  • haxoror
    Van már

Na most kezdem nézni, remélem megéri!