Underworld-Underworld:Evolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
pont akartam kérni 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Meg is van angolul a film. Este kivagom azt a jelenetet es felrakom netre.

A film elejen, mikor Blade Runnert be akarjak vinni a zsaruk. Ul a kinai kajaldaban. Megall mogotte ket ember. Mondanak valami halandzsat. Fordit neki az elado.

"-Azt mondjak hogy le van tartoztatva, Mr. Decker"
"-Nem en vagyok az"

Erre ujra haladzsa jott volna a zsaruktol:

"-Lofaszt. Nehogyman. Te vagy a Blade Runner." 😊

Lehet a szinesznek mondtak, hogy mondjon valami erthetetlent. O mondott is 😊 Csak nem mindenkinek erthetetlen.

Mostanaban a filmekben, altalaban a kulfoldi statisztak, toszavakban beszelnek a hatterben. Most is lehetett hallani. "Igen, Nem, Majdnem" 😊 Valszeg az ilyenek elkerulese vegett.

Dynamic
Milyen baki volt a Blade Runnernél?Erre nem emlékszem.
Szerintem direkt. Valszeg magyar statisztak voltak, de azert kellett ilyen hulyen beszelniuk, hogy ne legyen az a baki mint mondjuk a Blade Runnernel.

Dynamic
Mondjuk azt nem igazán értettem, hogy magyarul beszélni, miért raknak be külföldi színészt.Meg a katonák/rendõrök is olyan furcsák voltak.Kicsit nekem úgy tûnt, hogy csak úgy odahajigálják a magyar szavakat és nem tudatosan mondják.
A filmben a 25ödik percben amikor a csavó abban a koszos sörözöben van, és a háttérbõl magyarul mondanak híreket a rádióból az nagyon komoly! <#nevetes1> A legjobb, amikor a tv bemondó nõ, valamilyen iszonyatosan töri a magyar nyelvet. <#vigyor5>

ITT VAN MÁJKEL KORBEN, mondja a magyar rend-õr.! <#vigyor2>
TheBerzerker
Amúgy most néztem meg az Underworld Evolution. Nekem tetszett. Ugyanolan debil és bugyuta volt mint az elsõ rész. Nekem az is tetszett a maga módján.)

TheBerzerker
A kör nem horror hanem egy értékelhetetlen ócska szemét. A Ringu az eredeti japán az horror.

báttyó02
lol

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Nekem a kedvencem a TVben:
KÖROZOTT
BÚNOZÓ

Horror? Maximum Akcio

Milyen hirek? 😊

fifi
"lábát is szétteszi szerintem"
a hírek szerint nem csak szerinted...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
legfeljebb te nem láttad õket...

miért ne gyártottak volna? azért ez vicces.
a Kör horror???
max tini-thriller...
Talán néhány S.K. film és az Omen-ek óta nem is gyártottak horrort...

http://gaborszantai.co.uk/

Azért horrornak nem nevezném...... max annyira mint az Interjú a vámpírral címû filmet.
Horror a Kör.... a Stephen King filmek 😊
TheBerzerker
Görög Zita egy szánalmas idióta. A kultúrházban egyfolytában ugatott, hogy a horrorfilm beteges dolog és beteg emberek néznek horrort aztán meg horrorban szerepel. eyg ostoba iq-tal lotyó, aki a pénzért még a lábát is szétteszi szerintem.

No... tegnap én is megnéztem....
Hát tény ami tény, hogy vicces a sok katona és rendõs ahogy mondják a magyar szavakat...."keress... óvatosan"..... 😊
Továbbá a sok magyar felirat a filmben, minden tárgyon :-)

A filmnek teljesen más a hangulata, mint az elsõ résznek... nekem speciel az 1 jobban tetszett.

Szegény Görög Zita... most volt 1 perc+1 mondat....
fifi
ezen véleményem másik két tipikus példája: Resident evil

fifi
sztem ennek semmi köze e Blade II.-höz, de tény, hogy sokkal értelmesebb lett volna a film, ha férfi a fõszereplõ.
Pont ezen gondolkoztam tegnap /a II. megnézése után/

"Mindkét részt láttam.
Nekem a második rész egy az egyben a Penge 2-õt juttatta az eszembe... koppintás ezerrel.
Amúgy már tele van a hátam ezektõl a "hú-de-kemény-vagyok-bazze" típusú nõktõl..."

Tudod, attol nem leszen nagyfiú, mert ilyeneket írsz... Mellesleg attól sem, hogy hazudozol. Nem láttad te a második részt! Ez a rész semmiben, de semmiben sem hasonlít a Penge 2-re. <#hehe>
Relatív
A nõ keményebbnek tûnik mert a faszi mellette egy puding buzzancs 😛

Amíg Kate Bekinsale-hez hasonló nõk játszák ezeket a szerepeket, engem nem zavarnak😛

IMYke2.0.0.0
Mindkét részt láttam.
Nekem a második rész egy az egyben a Penge 2-õt juttatta az eszembe... koppintás ezerrel.
Amúgy már tele van a hátam ezektõl a "hú-de-kemény-vagyok-bazze" típusú nõktõl...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bucser
<#hehe><#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps><#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kár, hogy csak a film elején van Görög Zita, raadásul csak 1db mondat jutott neki..
KURVA JÓ FILM!!!

Budapest tengeri kikötõje odabasz! <#idiota>

(ez most nem elég zöld, ha Marcus meghalt akkor elvileg minden "ivadékának" is meg kellett volna halnia, nem? <#fejvakaras>)

Van már

Na most kezdem nézni, remélem megéri! <#buck>

Kandurex
nem tökmindegy, mert most se jó 😄

tehát: khmm...

HULLAZSÁKOSTUL

brava, köszönöm

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bucser
jól írtad csak az Á-betût nem kellett volna elé😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kandurex
Hullaszákostul, érdekes, ezt a hibát már nagyon régen nem követtem el.

Kandurex
Hátõõõ, leszámítva azt a fél percet míg rádobták hullázsákostúl mindenestül egy boncasztalra, tulajdonképpen nem volt meg az 1 perc.

Feliratot talált már hozzá vki?
grebber
A mi zitácskánt mennyi szerephez jutott megvolt 1 perc? 😄

Next PC upgrade: 2022

STREEX
Én is épp ma néztem meg.Szerintem is jó lett.De azt nem gondoltam volna hogy ez a rész még "magyarosabb" lesz mint az 1 😊

+ugye ott vannak a katonák.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Már nagyon várom, az elsõ rész is igen tetszett. Nem az öldöklés, hanem a hangulat miatt!

Ma néztem meg,k*rva jó!<#mf2><#mf1>

grebber
Underworld Evolution XViD TS-maVen 1 cd-s.

Next PC upgrade: 2022

fifi
imdb-n is elég jól áll, bár nem túl sokan szavaztak még eddig...

STREEX
Eddig mindenütt azt írják hogy jobb mint az eredeti.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Bucser
JA egy nagyon ratyi kamerás verziót.. inkább várom a screenert vagy Ripet😊 úgyis lesz😊

már lehet tölteni az Underworld:Evolution torrent rõl

ALien

[Jakuza]
Holnap van a premier.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ezek közül melyik lehet??
1. The Undertaker (Renholder Mix) * Puscifer
2. Morning After * Chester Bennington vs. Julien-K
3. Where Do I Stab Myself In The Ears (The Legion of Doom Remix) * Hawthorne Heights
4. To The End (RnR Cheryl Mix) * My Chemical Romance
5. Vermillion pt 2 (Bloodstone Mix) * Slipknot
6. Burn (Alleged Remix) * Alkaline Trio
7. The Last Sunrise (Dusk Mix) * Aiden
8. Bite To Break Skin (The Legion of Doom Remix) * Senses Fail
9. Her Portrait In Black * Atreyu
10. Washing Away Me In The Tides * Trivium
11. Eternal Battle * Mendozza
12. Our Truth * Lacuna Coil
13. Cat People (Putting Out The Fire) * Gosling
14. Why Are You Up * Bobby Gold
15. Suicide * Meat Beat Manifesto
16. HW2 * Cradle Of Filth

__|__ ________(*)________

hi nem tudja valaki h mi annak a számnak a címe ami a trailer utolcó 30 mp-ében van?? nagyon megközsönném!
elõre is kösz

__|__ ________(*)________

Iori
a sex jelenetre kiváncsi leszek

I love this game!

Punker
jó lesz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[Jakuza]
Ez cuul.
Lehetne mar december. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.