Underworld-Underworld:Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"-Azt mondjak hogy le van tartoztatva, Mr. Decker"
"-Nem en vagyok az"
Erre ujra haladzsa jott volna a zsaruktol:
"-Lofaszt. Nehogyman. Te vagy a Blade Runner." 😊
Lehet a szinesznek mondtak, hogy mondjon valami erthetetlent. O mondott is 😊 Csak nem mindenkinek erthetetlen.
Mostanaban a filmekben, altalaban a kulfoldi statisztak, toszavakban beszelnek a hatterben. Most is lehetett hallani. "Igen, Nem, Majdnem" 😊 Valszeg az ilyenek elkerulese vegett.
ITT VAN MÁJKEL KORBEN, mondja a magyar rend-õr.! <#vigyor2>#vigyor2>
KÖROZOTT
BÚNOZÓ
a hírek szerint nem csak szerinted...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
max tini-thriller...
Talán néhány S.K. film és az Omen-ek óta nem is gyártottak horrort...
http://gaborszantai.co.uk/
Horror a Kör.... a Stephen King filmek 😊
Hát tény ami tény, hogy vicces a sok katona és rendõs ahogy mondják a magyar szavakat...."keress... óvatosan"..... 😊
Továbbá a sok magyar felirat a filmben, minden tárgyon :-)
A filmnek teljesen más a hangulata, mint az elsõ résznek... nekem speciel az 1 jobban tetszett.
Szegény Görög Zita... most volt 1 perc+1 mondat....
Pont ezen gondolkoztam tegnap /a II. megnézése után/
Nekem a második rész egy az egyben a Penge 2-õt juttatta az eszembe... koppintás ezerrel.
Amúgy már tele van a hátam ezektõl a "hú-de-kemény-vagyok-bazze" típusú nõktõl..."
Tudod, attol nem leszen nagyfiú, mert ilyeneket írsz... Mellesleg attól sem, hogy hazudozol. Nem láttad te a második részt! Ez a rész semmiben, de semmiben sem hasonlít a Penge 2-re. <#hehe>#hehe>
A nõ keményebbnek tûnik mert a faszi mellette egy puding buzzancs 😛
Nekem a második rész egy az egyben a Penge 2-õt juttatta az eszembe... koppintás ezerrel.
Amúgy már tele van a hátam ezektõl a "hú-de-kemény-vagyok-bazze" típusú nõktõl...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Budapest tengeri kikötõje odabasz! <#idiota>#idiota>
(ez most nem elég zöld, ha Marcus meghalt akkor elvileg minden "ivadékának" is meg kellett volna halnia, nem? <#fejvakaras>#fejvakaras>)
tehát: khmm...
HULLAZSÁKOSTUL
brava, köszönöm
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
+ugye ott vannak a katonák.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
ALien
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
1. The Undertaker (Renholder Mix) * Puscifer
2. Morning After * Chester Bennington vs. Julien-K
3. Where Do I Stab Myself In The Ears (The Legion of Doom Remix) * Hawthorne Heights
4. To The End (RnR Cheryl Mix) * My Chemical Romance
5. Vermillion pt 2 (Bloodstone Mix) * Slipknot
6. Burn (Alleged Remix) * Alkaline Trio
7. The Last Sunrise (Dusk Mix) * Aiden
8. Bite To Break Skin (The Legion of Doom Remix) * Senses Fail
9. Her Portrait In Black * Atreyu
10. Washing Away Me In The Tides * Trivium
11. Eternal Battle * Mendozza
12. Our Truth * Lacuna Coil
13. Cat People (Putting Out The Fire) * Gosling
14. Why Are You Up * Bobby Gold
15. Suicide * Meat Beat Manifesto
16. HW2 * Cradle Of Filth
__|__ ________(*)________
elõre is kösz
__|__ ________(*)________
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"