205
Underworld-Underworld:Evolution
-
balrog #165 hogy ez mekkora egy fos film volt,
aki ilyeneket csinal azt mar buntetni kene.
de a magyar zsaruk legalabb nem szineszkedtek, magukat adtak... -
vg #164 Miért, te már igen? -
Seten #163
A statiszták tuti nem magyarok, a szavakat orosz akcentussal mondják.
Lada Niva a KIRÁLY!
Görög Zitát meg senki ne bántsa, azok a seggfejek savazzák állandóan akik még életükben nem beszéltek vele (vagy nem dugtak még ilyen nőt :))
-
bazsi123 #162 megjegyzem, a táblákat se magyarok írhatták. ki ír olyat a kerítésére, hogy: felszólítás, házőrző kutya? he? felszólítás?
a blade runner meg beszarós! -
haxoror #161 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHAHAHAHA :DDDD
Én is szinkronosan() láttam anno de azóta megtanultam angolul és eredeti nyelven nézem a filmeket :)
Leszedem a Bladerunnert megint
Egy újabb ok hogy miért éri meg angolul tudni -
Nyiri #160 Lofaszt! Nehogyma'... Te vagy a ble'd ra'nner -
#159 Erre nem is emlékeztem:D
Mondjuk valószínűleg azért, mert csak szinkronosan látttam:)) -
vg #158 Edward James Olmos nagyon jó a Battlestar Galactica-ban! :) -
Nyiri #157 Jaja... Eloszor alig hittem el hogy magyarul dumal :D
Tenyleg nem gondolna az ember hogy magyar szarmazasu. -
#156 Edward James Olmos magyar származású (asszem az anyja magyar) és folyamatosan beszél magyarul:) Annak ellenére, hogy eléggé Dél-amerikai feje volt:) -
#155 pont akartam kérni :) -
Nyiri #154 Meg is van angolul a film. Este kivagom azt a jelenetet es felrakom netre. -
Nyiri #153 A film elejen, mikor Blade Runnert be akarjak vinni a zsaruk. Ul a kinai kajaldaban. Megall mogotte ket ember. Mondanak valami halandzsat. Fordit neki az elado.
"-Azt mondjak hogy le van tartoztatva, Mr. Decker"
"-Nem en vagyok az"
Erre ujra haladzsa jott volna a zsaruktol:
"-Lofaszt. Nehogyman. Te vagy a Blade Runner." :)
Lehet a szinesznek mondtak, hogy mondjon valami erthetetlent. O mondott is :) Csak nem mindenkinek erthetetlen.
Mostanaban a filmekben, altalaban a kulfoldi statisztak, toszavakban beszelnek a hatterben. Most is lehetett hallani. "Igen, Nem, Majdnem" :) Valszeg az ilyenek elkerulese vegett.
-
#152 Milyen baki volt a Blade Runnernél?Erre nem emlékszem. -
Nyiri #151 Szerintem direkt. Valszeg magyar statisztak voltak, de azert kellett ilyen hulyen beszelniuk, hogy ne legyen az a baki mint mondjuk a Blade Runnernel. -
#150 Mondjuk azt nem igazán értettem, hogy magyarul beszélni, miért raknak be külföldi színészt.Meg a katonák/rendőrök is olyan furcsák voltak.Kicsit nekem úgy tűnt, hogy csak úgy odahajigálják a magyar szavakat és nem tudatosan mondják. -
vg #149 A filmben a 25ödik percben amikor a csavó abban a koszos sörözöben van, és a háttérből magyarul mondanak híreket a rádióból az nagyon komoly! A legjobb, amikor a tv bemondó nő, valamilyen iszonyatosan töri a magyar nyelvet.
ITT VAN MÁJKEL KORBEN, mondja a magyar rend-őr.! -
#148 Amúgy most néztem meg az Underworld Evolution. Nekem tetszett. Ugyanolan debil és bugyuta volt mint az első rész. Nekem az is tetszett a maga módján.) -
#147 A kör nem horror hanem egy értékelhetetlen ócska szemét. A Ringu az eredeti japán az horror. -
#146 lol -
Nyiri #145 Nekem a kedvencem a TVben:
KÖROZOTT
BÚNOZÓ -
Nyiri #144 Horror? Maximum Akcio -
Nyiri #143 Milyen hirek? :) -
#142 "lábát is szétteszi szerintem"
a hírek szerint nem csak szerinted... -
#141 legfeljebb te nem láttad őket... -
winnie #140 miért ne gyártottak volna? azért ez vicces. -
G_ArchAngel #139 a Kör horror???
max tini-thriller...
Talán néhány S.K. film és az Omen-ek óta nem is gyártottak horrort... -
nimfas #138 Azért horrornak nem nevezném...... max annyira mint az Interjú a vámpírral című filmet.
Horror a Kör.... a Stephen King filmek :) -
#137 Görög Zita egy szánalmas idióta. A kultúrházban egyfolytában ugatott, hogy a horrorfilm beteges dolog és beteg emberek néznek horrort aztán meg horrorban szerepel. eyg ostoba iq-tal lotyó, aki a pénzért még a lábát is szétteszi szerintem. -
nimfas #136 No... tegnap én is megnéztem....
Hát tény ami tény, hogy vicces a sok katona és rendős ahogy mondják a magyar szavakat...."keress... óvatosan"..... :)
Továbbá a sok magyar felirat a filmben, minden tárgyon :-)
A filmnek teljesen más a hangulata, mint az első résznek... nekem speciel az 1 jobban tetszett.
Szegény Görög Zita... most volt 1 perc+1 mondat.... -
#135 ezen véleményem másik két tipikus példája: Resident evil -
#134 sztem ennek semmi köze e Blade II.-höz, de tény, hogy sokkal értelmesebb lett volna a film, ha férfi a főszereplő.
Pont ezen gondolkoztam tegnap /a II. megnézése után/ -
vg #133 "Mindkét részt láttam.
Nekem a második rész egy az egyben a Penge 2-őt juttatta az eszembe... koppintás ezerrel.
Amúgy már tele van a hátam ezektől a "hú-de-kemény-vagyok-bazze" típusú nőktől..."
Tudod, attol nem leszen nagyfiú, mert ilyeneket írsz... Mellesleg attól sem, hogy hazudozol. Nem láttad te a második részt! Ez a rész semmiben, de semmiben sem hasonlít a Penge 2-re.
-
haxoror #132 Relatív
A nő keményebbnek tűnik mert a faszi mellette egy puding buzzancs :P -
Lyan Kyj #131 Amíg Kate Bekinsale-hez hasonló nők játszák ezeket a szerepeket, engem nem zavarnak:P -
#130 Mindkét részt láttam.
Nekem a második rész egy az egyben a Penge 2-őt juttatta az eszembe... koppintás ezerrel.
Amúgy már tele van a hátam ezektől a "hú-de-kemény-vagyok-bazze" típusú nőktől...
-
#129 -
vg #128 Kár, hogy csak a film elején van Görög Zita, raadásul csak 1db mondat jutott neki.. -
haxoror #127 KURVA JÓ FILM!!!
Budapest tengeri kikötője odabasz!
(ez most nem elég zöld, ha Marcus meghalt akkor elvileg minden "ivadékának" is meg kellett volna halnia, nem? ) -
haxoror #126 Van már
Na most kezdem nézni, remélem megéri!