Underworld-Underworld:Evolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

David01
Valami uj info ??

Raze
ez az amerikai bemutató dátuma,nálunk úgy januárban lesz😊

Raze

STREEX
Decemberben.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

David01
Bocs de lusta voltam 😊
Azért köszi!

Punkerwork
#77 nehéz visszaolvasni igaz?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

David01
Mikor lessz kész a film?Tudja valaki?

akaromakaromakarom

Raze
a második rész egy 15 perces középkori jelenettel fog kezdõdni

Raze

Punkerwork
#77 elõzmény rész lesz.

STREEX
Hogy hogy az új részben is játszik viktor és lucian?

Raze
ok<#vigyor>

Raze

Punker
erre ott az SW:3 topic-ne OFF-oljunk itt tovább.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Raze
a 3.részt láttad?én tegnap néztem meg és nagyon tetszett,sztem ez
a legjobb

Raze

Punker
igen

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Raze
ok,a Star warsot szereted?

Raze

Punker
nem

Raze
te is ilyesmit dolgozol?

Raze

Punker
idén még nem láttam 😞
pedig jó kis csaj 😊

Raze
igen,tényleg ott van,gratula neki!!!!!!!!!!!!!

Raze

Raze
megnézem
nem nagyon vágom😊

Raze

Punker
animált gif, a logomûhely topic-ban segítenek csinálni h anem vágod az ilyesmit.

Punker
Besenyei Dóra

Raze
megkérdezhetem hogy hogy csináltad ezt a nevet?hogy így pirossal bejön
tök tetszik😊

Raze

Raze
hogy hívják??nekem megvan DVD-n lehet hogy ott jelölik

Raze

Punker
én eredetileg azért néztem meg mert egy volt évfolyamtársnõm statisztált benne, de nem találtam meg benne sajna 😊

Raze
nagy rajongó!!!!!!!!!!!
te szereted?

Raze

Punker
bennfentes vagy? vagy csak rajongó?

Raze
hát....elõször is köszi!!
van már egy két dolog,a galériámban meglehet nézni az eddig kikerült képeket a második részrõl,a bemutató 2005 dec.9 környéke,ez a rész az egy lõzménye lesz a 3 pedig az egy folytatása,híreket pedig nemsokára teszek fel

Raze

Punker
UP!
2. részrõl mit tudni? mesélj Raze 😊

grebber
Megtaláltam 😊

Ezt akárki eljátszhatta volna.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Valaki nem tudja hányadik percnél tünik fel Zita mert elaludtam a filmem és lemradtam róla?

Next PC upgrade: 2022

Utóbbi pár évben veszettül minumkálták, rá se lehet ismerni. És a filmben még gyengén is néz ki egy kiengedett hajjal estélyiben pózoló képéhez képest.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Waterhorse
Amúgy kb. egy hete néztem meg végre, de már kiváncsi vagyok a 2. részre is. Sokan hasonlítgattás a Van Hellsing-hez, szvsz ez jobb volt annál, VH-be néha-néha még bele is aludtam, UW-ben bejöttek a fordulatok és a csattanók, ezzel ellentétben a VH nem nagyon bõvelkedik ilyenekben. A Görög Zita meg egyszerüen állat volt, persze csakis a föszereplõnõ után.
A vámpírvezér, az a Victor, honnan lehet nekem olyan ismerõs, vhol már láttam. Megfigyeltem - bár kicsit eltér a filmtõl, eme megjegyzésem - de a Victor ahogy a film végén kinéz, simán elmenne Kain-nak a Legacy of Kain játékból, feltéve ha megfilmesítenék, de szerintem nem fogja elkerülni a sorsát, és ez a fickó kitûnõ választás lenne arra a szerepre.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
Ezzel nem vagy egyedül.<#vigyor>Az a popsi hmmm...<#vigyor2>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

TVelvet
Nemtom, csak nekem tünt fel, hogy a Selene a vampír csajszi ilyen jó bula? Nemtom... Nekem qvára bejön a Film, mint a jó csajszi. ( Ez az egyetlen csaj aki nagyok ütös😊 )
HuAn82
Ma néztem meg másodszor, hosszú idõvel az elsõ alkalom után és egyre jobban tetszik. Szóval szerintem is a film.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Punkerwork
Van Helsing-nek egyedül a hallucinogén anyagokhoz volt köze.....

Bucser
Meg ugye WoD-be GArou-nak hívják a kifejlett farkasembert itt meg Likin-t nevet aggatták rája. Máshol meg egyszerûen csak Lupinnak becézik õket.😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Igen a Blade-t is mindenki a WoD-be képzelte, holott semmi köze hozzá ugyanis Õ is egy képregényfigura a 80-as évekbõl....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Eye-scream
Egyetértek teljesen. Magam is szeretem a WoDot, bár vampire részt nem ismerem annyira (werewolfozok) és legalábbis a farkasemberes résznek sem a Underworldben sem a Van Helsingben semmi köze nem volt a WoD-ben lévõ werewolf ábrázoláshoz. Szal nem kéne úgy tenni mintha a WoD szarta volna a farkasembert/vámpírt. Legközelebb majd jól lehordják a drakula-filmeket mert meghalt benne a fõgonosz a fakarótól....

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

PetruZ
A Van Helsing még korábbi, vmikor a '60-70-es években képregény formájában már létezett, a sztorit ez esetben biztosan nem a WoD-tól nyúlták. És nehogymár a WoD találja "fel" a vámpírokat vagy a szerepjátékot...
Na azért ez akkor is klasszisokkal jobb volt Van Helsingnél ahoz képest, hogy milyen kis kölcséggel forgatták. Az eredetiségrõl viszont eggyik filmnél sem lehet beszélni, mert szvsz mindkét sztorrit World of Darkness-bõl jön. A gyengébbek kedvéért ez egy szerepjátékvilág, amiben vámpírok és vérfarkasok (megmég sokmindenek). Sokan feltehetnék a kérdést, hogy nem ezekbõl (V. Helsing, Underworld) jön-e a szerepjáték (mint ahhogy ez lenni szokott), de World of Darkness már volt 10 évvel ezelõtt is.

karalábé

bigfoot
hát nem tom ilyen szar filmet még nem láttam , még az a szerencse hogy nem a moziba így nem dobtam ki egy 1000 t az ablakon. pedig szeretem az ehhez hasonló filmeket de ez nagyon ratyi, szar a történet meg a jelentek. pl a csaj kinéz az ablakon beront három fegyveres gugolva elkezdik lõni a csajt aki félóra múlva megfordul és lelövi õket mialatt azok félméetõl már félórája lövik . na haggyanak

FtranX
Tegnap láttam a filmet. Ahhoz képest, hogy nem nagyon szeretem az ilyen vámpíros, farkasemberes történeteket, egész élvezhetõ volt.

Az elején az tûnt fel, hogy a metró erõsen hasonlít a pesti-re, de nem gondoltam bele hogy esetleg pesten forgatták. Csak akkor esett le, amikor a rendõrautóval egy csodaszép kék trabant (!) mellett száguldottak el. 😄D

Voltan
Ez már egy szempont?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Bucser
Az is egy vélmény meg a mienk is... Van Helsing-hez képest mérföldekkel jobb😊)))

Lacc
Ahogy itt olvasgatom a véleményeket, úgy látom szinte mindenkinek tetszett a film. Szvsz pedig messze nem lett ilyen jó.
Gagyi trükkök (pláne a végén: átvágja a fõvámpír fejét egy fél centi vastag karddal, de az csak fél perc után jön rá hogy meg kéne halnia pfff...), unalmas, elcsépelt story, igencsak átlagos hangeffektek. A végén a hibrid is elég idétlenül nézett ki.
És persze az se tetszett, hogy a magyar lakcím el van írva, zs helyett sz-el 😄

Egyszer meg lehet nézni, egy kis popcorn mellett, de semmi korszakalkotó vagy túlzottan egyedi nem volt benne, legalábbis én nem találtam. Hát kár érte, pedig reménykedtem 😞
Alien
Bucser
A Pengének semmi köze nem volt a vámpírokhoz... A farkasemberek valóban minden legendában világban (WOD, Farkasmeber filmek) allergiásak az ezüstre. A WOD-ben a vámpírok az ezüstre nem allergiásak. Ellenben a Farkasmeberek😊 Avagy Lupinok vagy másnéven Garouk. Másik az Öreg vámpir azért ölte meg a lányát mert korcs volt születõben a méhében. Az vagy Farkasember vagy Vámpír lett volna (a két faj nem képes egyesülni). A farkasemberek vezére azért kereste meg Michaelt mert õ csak a bosszú eszköze lett.... Úgymond one of a kind... Nem volt köze a hipererõs farkasember- vámpir korcsnak az öreg vámpír kivégzett lányához... Legalább is nem több mint egy hiperfegyvernek egy háború kirobbantó okához...