Underworld-Underworld:Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kellõen borongós hangulat,és a történet sem sablon,sõt szerintem kifejezetten jó.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szóval én sok filmmel úgy vagyok, hogy nem nézem meg otthon, inkább moziban ezzel is azt kellett volna tennem.
Otthon egy 55cm-es 4:3-as tv-t bámulni 3m-rõl úgy, hogy a film 16:9 képarányú így a képernyõ kevesebb mint felén megy az érdemi információ nem túl nagy élmény sajnos. 😞
A film amúgy nézhetõ volt most így, hogy olvasom mennyi mindenre nem figyeltem szívesen megnézném még1x. A hangok meg a zenék nekem bejöttek és a látvány sem volt rossz.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
ezután még jobban tiszteld a magyar feliratfordítókat, mert ott határozottan nem van ;> (értsd: www.feliratok.hu)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szeretem a király bulikat,a szép autokat!+szexet
Ja meg hát fizetõs oldalakon több helyen is fönn van biztos.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Birom a Vampire filmeket.
De nemértem,hogy uyge itt forgatták,és miért majd 1 évvel késõbb mutatják be?
Hmmm..a forgalmazók lelkivilágát sosem értettem.
A Van Helsinget én is várom nagyon!
Hugh Jackman amúgy is komám!:-)
Go Jeff Go!!!!
sazl : c
A hitelesség nagyon fontos LEHET, de nem ilyen témályú filmnél, egy háborús filmnél pl. mindenképpen, Nagyon sok a kötöttség. Ezek viszont fatasy filmek, így a szóból kiindulva is, a rendezõ, az író és a nézõk fantáziájára van bízva be e veszi a kitalációknak ezt, vagy azt a fajta változatát.
Mindenesetre elismerem a negatív véleményeket azoktól, akik mélyebben benne vannak ebben a vámpír témában, mert én is néha kiakadok, pl. egy képregényadaptáción, ha valami apróságon változtatnak, ráadásul ha eredetileg vmi úgy volt jó ahogy volt. A kategoría viszont megint más, mert ez utobbi adaptációk kötik magukat, egy konkrét történethez, figurához. Egy "vampire" film is biztosan hûen viszonyulna, a vampire sztorikhoz.
Ha viszont már a hitelességrõl beszélek akkor, mardhatni minden vámpírszori hû mondjuk Lugosi Bélához.
Én szeretem az ilyen filmeket, ha a helyszín esetleg magyarország(BP-en pl ez a film vagy az I Spy), vagy a sztoriba visznek bele akár 5 percre is magyarokat (pl. Usual Suspect). Nekem nagyon megdobja a a film iránti érdeklõdésemet.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
de a lakatoson nagyon megakadt a szemem! ja és a Görög Zitán! elõszõr bátyámmal összenéztünk...
"bazze! Görög Zita 2!"
aztán a film végén minden világos lett, mert a kírásban ott volt, hogy magyar-amerikai filmprodukció. meg 1 csomó statiszta is magyar volt... 😄
VAN HELSING szerintem jobb lesz, a témája hasonló, vámpírvadászat.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mindenki észrevette/tudta, hogy Budapesten forgatták? 😊
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Én még nem láttam, már találkoztam a filmmel a neten, de nem töltöttem le, viszont, az elõzetesét látva a hátamon futkosott a hideg, szal majd asszem beszerzem😊)