205
Underworld-Underworld:Evolution
  • lokista12
    Ja én tegnap néztem meg másodjára a moziban de csak azért mert amikor elősször néztem nem a "filmre" figyeltem!A van helsingbe jobbak a vérfarkasok de nekem ez a film pörgősebnek tünt és tünik!A van helsing csak a látványra és a minnél misztikusabb világképre ment meg hát a langyi akciok tudom valaki idiotának tart ezért de mindenki nek más az izlése!Az underworld-be több az akcio pörgös meg minden most hogy a filmet néztem kiderült egy két forditás baki ! Tudom mindenki vagy majdnem mindenki látta már itt a filmet de én figyeltem a szövegre és azt vettem észre hogy amikor emberi alakban bejön a néger vérfarkas és ott van a testébe az a négy darab szar és megkérdezi tőlle a főnök hogy megszerezted? és a csávó a jelenetben azt mondja elég érthetően hogy NO és azt irják ki magyarul hogy igen az egy kicsit idiota aki forditota!Meg van még egy két ilyen baki mint példáulhogy az ut közepén a csajszi leparkol meg hogy a csávo fejét szana széllyel karmolja a fő vámpir és semmi nincsen rajta ezeket meg lehetne csinálni jobban is!
  • lokista12
    én a kazaa-ról próbálom
  • lokista12
    kösz
  • Waterhorse
    DC-ről le lehet tölteni. Oldalt most nem tudok, már kértem a Taboldalon, azt mondták megoldható, de az említett oldal ma nem jön be sajnos.
    Ja meg hát fizetős oldalakon több helyen is fönn van biztos.
  • lokista12
    Tudja valaki honnan lehetne letölteni az Underworld-ot
  • lokista12
    A vége egy kicsit Resident evil-es ( a fej széteséssel )
  • lokista12
    tegnap láttaá a filmet és nagyon bejött. olyan mint a Mátrix csak itt vámpírok és vérfarkasok ölik egymást.
  • Waterhorse
    Gondolom azért, mert a forgatásokon kívül még rengeteg munka van vele, főleg egy ilyen látványvilágú filmel.
  • MrSpock
    Egy nézhető film volt,alapjában véve tetszett.
    Birom a Vampire filmeket.
    De nemértem,hogy uyge itt forgatták,és miért majd 1 évvel később mutatják be?
    Hmmm..a forgalmazók lelkivilágát sosem értettem.
    A Van Helsinget én is várom nagyon!
    Hugh Jackman amúgy is komám!:-)
  • rezsofiz
    Nah megnéztem én is a filmet,egesz jo volt,csak volt benne par "erdekes dolog". De az összhatás alapján jó volt. Nekem tetszett.
  • shaba23 #35
    Ez igaz :) Olyan ez pl mint a Harry Potter-ben a házi manót házi elfnek nevezték :)
  • Waterhorse
    Sokak szerint ezek a dolgok nem hitelesek. De én még mindig azt mondom, hogy ez a világ nem kötött, nem kell hűnek lennie semmihez szvsz. Azért mert kitalált az egész. Valaki előbb talált ki valamit, és azt mondja ilyen egy vámpír, ezek a jellemzői, ez nem kell, hogy feltétlrnül beskatulyázza a vámpirokat. Jön másvalaki és azt mondja ez így nem jó, tesz 1-2 apróbb változtatás. Ami egy vámpír alapjellemzője, a leglaikusabbak szavakkal: egy hegyes szemfogú véren élő halhatatlan teremtmény. Csak "karó a szívbe" módszerrel lehet megölni. Ez az alap innen szerintem bárhogy lehet formálni. Persze azért ebben is lehet túlozni, pl. a szerelmes vámpírral, de ha ésszerüen megmagyarázzák miért is szerelmes az a vámpír én azt is elfogadom.

A hitelesség nagyon fontos LEHET, de nem ilyen témályú filmnél, egy háborús filmnél pl. mindenképpen, Nagyon sok a kötöttség. Ezek viszont fatasy filmek, így a szóból kiindulva is, a rendező, az író és a nézők fantáziájára van bízva be e veszi a kitalációknak ezt, vagy azt a fajta változatát.

Mindenesetre elismerem a negatív véleményeket azoktól, akik mélyebben benne vannak ebben a vámpír témában, mert én is néha kiakadok, pl. egy képregényadaptáción, ha valami apróságon változtatnak, ráadásul ha eredetileg vmi úgy volt jó ahogy volt. A kategoría viszont megint más, mert ez utobbi adaptációk kötik magukat, egy konkrét történethez, figurához. Egy "vampire" film is biztosan hűen viszonyulna, a vampire sztorikhoz.
  • shaba23 #33
    Ahoz a világhoz, amit a vampire leír és a Lugosi Béla féléhez. Ezek a filmek már csak összeszednek mindenféle hatásvdász dolgokat, aminek semmi értelme. Mint Pl a Blade 1.-ben amikor a napfény nem égette akkor, amikor vastagon be volt festve... azt meg különösen utálom, ha egy vámpír szerelmes lesz...főleg ha egy emberbe...
  • Waterhorse
    Jó értem mit mondasz, de mihez képest baromság? Azt hozzáteszem én ezt a filmet még nem láttam...
  • shaba23 #31
    Nem azzal van bajom, hogy kitalálnak egy új vámpírvilágot, hanem azzal, hogy néha akkora baromságokat találnak ki, hogy az má'...
  • Waterhorse
    Az miért fontos, hogy a Vámpírszorik egységesek legyenek minden filmben. Más film-más világ, nem kell sztem egyezniűk a dolgoknak. Ha már kitalált fanzázialények, akkor milyen hitelleségre törekedjenek. Minden írónak a szíve választása ha valamit, akár az általánostól is eltárőt akar rajta változtatni.
    Ha viszont már a hitelességről beszélek akkor, mardhatni minden vámpírszori hű mondjuk Lugosi Bélához.
  • Waterhorse
    A jővőben több hasonló, film is lesz, a most épülő filmstudiónak köszönhetően, azt hiszem pákozdon huzzák föl.

Én szeretem az ilyen filmeket, ha a helyszín esetleg magyarország(BP-en pl ez a film vagy az I Spy), vagy a sztoriba visznek bele akár 5 percre is magyarokat (pl. Usual Suspect). Nekem nagyon megdobja a a film iránti érdeklődésemet.
  • Voltan
    Totális egyetértésem!
  • Voltan
    Szerintem meg pont annak nem...
  • Sadun Tryst
    a Van Hellsing teljesen más... igaz ott is vámpírokról van szó, de majd ha meglátod a filmet, érteni fogod, hogy miről beszélek... ;)
  • Sadun Tryst
    nem emléxem... :D
    de a lakatoson nagyon megakadt a szemem! ja és a Görög Zitán! előszőr bátyámmal összenéztünk...
    "bazze! Görög Zita 2!"
    aztán a film végén minden világos lett, mert a kírásban ott volt, hogy magyar-amerikai filmprodukció. meg 1 csomó statiszta is magyar volt... :D
  • Roll
    Hát én is megnéztem, de nem egy nagy szám, többet vártam volna az előzetesek után.

VAN HELSING szerintem jobb lesz, a témája hasonló, vámpírvadászat.
  • shaba23 #23
    Azér' mer a gótikus feeling szarul jött volna le ha a Vempájör főmuff a Bartók Intercity-vel érkezik :)
  • a.carkey
    Kb. azért, mint a Goldeneyeban ...
  • a.carkey
    Nem "Lakatos Jószef"?
  • Shep
    A film jó volt, csak azt nem értettem, hogy ha már egyszer metró, meg zsír sportautók voltak benne, meg intercity, akkor mi a fenéért jöttek gőzmozdonnyal a nagykutyák? A múltből jöttek időkapun át? Vagy csak tetszett a rendezőnek a pályaudvaron kiállított mozdony?
  • Sadun Tryst
    ja és a metro is ismerős volt, pedig még pesti sem vagyok... :P
  • Sadun Tryst
    a Lakatos Jozsef út 625-ból például én rögtön... :)
  • Sadun Tryst
    csak 2 csillag... :P
  • a.carkey
    Ránéztem Zitára és rögtön. De előtte is, amikor feltűnt a Metro. :)
  • shaba23 #15
    próbálkozások gyenge = gyenge próbálkozások
  • shaba23 #14
    Nem sok köze van a Vampire világához, mégha ezt szándékozták is elérni vele. Szerintem nem volt egy nagy durranás, főleg a vége volt szar. Bár szerintem nekem az a bajom hogy én elfogult vagyok a vámpírokkal kapcsolatban, és nekem csak a Vampire logó alatt megjelenített sztorik tetszenek. Az egy jó (tökéletesen) felépített világ és ezek csak próbálkozások gyenge ahhoz képest. De a forgatókönyvírók sajnos nem játszanak szerepjátékot :)
    Mindenki észrevette/tudta, hogy Budapesten forgatták? :)
  • BADE
    Ízlés kérdése a film,pl. aki szereti a szerepjátékot(Vampire) annak biztos fog tetszeni
  • BADE
    ezt a tpopicot vártam:)
  • Voltan
    A csajok tényleg jók benne!
  • traXion
    És szóda nélkül???? :D
  • Sadun Tryst
    a filmben nagy marhaságok vannak, viszont a csajók nagyon jók benne... :) az akció ratyi, a történet lehetne akciódúsabb is... szal szódával 5-ból 3 csillag...
  • Waterhorse
    Senki sem írha azt, hogy meggyire cool film, és nagyon tetzsett neki, feltétel nélkül.
    Én még nem láttam, már találkoztam a filmmel a neten, de nem töltöttem le, viszont, az előzetesét látva a hátamon futkosott a hideg, szal majd asszem beszerzem:))
  • lokista12
    Ja szerintem is!
  • HuAn82
    Pöttyet elkésett...