506
beszélő progi
-
Sziasztok.
Azt be lehet valahogfy állítani, hogy a 4-es (4.2-esem van) Skypeben a smilliek ablakának a háttere ne fekete legyen, hanem mondjuk fehér vagy bármilyen más átláthatóbb színű?
Mert így nem látszanak rendesen a smilliek és 3 smillie nem is látszik. -
Talon #225 Segítséget kérnék. Skype 4.1.0.179. ver -hez keresek ingyenes videórögzítőt. Vodburnerrel próbálkoztam, ami fizetősnek bizonyult. Tudtok ilyet ajánlani? -
slaci 07 #224 Megoldódott a gond a 4.0 verziót kellett feltenni és minden ok,valamiért a 4.2 nem fekszik a rendszernek.
Csak azt nem tudom ,hogy miért?
Köszönöm a lehetőséget:D -
slaci 07 #223 Sziasztok!
Kis segítség kellene,nemrég raktam fel a win7-et.Minden jól működik kivéve a skypot,pontosabban a videóhívásnál nem jeleníti meg a hívott fél
videóját, én látom magamat meg látnak engem is, de én csak a fekete semmit.
A hívás indításakor látom, hogy tölti a másik fél videóját de megáll és ennyi.
Próbáltam letörölni újrarakni de semmi.
Próbáltam kompatibilitást állítani de semmi.
Valakinek van valami jó ötlete?
Nagyon megköszönném a segítséget -
#218-as hozzászolás -
linksbremse #221 Sziasztok!
Eddig 4.1 skypom volt s ezt a verziot le tudtanm kicsinyiteni... win 7 em van letöltöttem a 4.2 -őt itt nem müködik a kicsinyités megmarad a tálcán amit nem tok eltüntetni vagy csak úgy ha teljesen kikapcsolom.... jobb oldalt természetesen megvan a kicsi ikon csak a tálcárol nem tom eltünteni segítség...... előre is köszi tisztelettel: Horváth Ádám -
Bocs, természetesen itt csak a második kérdésre szeretnék választ. -
Mostanában gondolkozom rajta, hogy amint lejár a szerződés, a jelenlegi kábeltévé és internet szolgáltatómat esetleg T-s IPTV-re és internetre cserélném le (tavaly furkálták szét a környéket a lakótelepen), de lenne kérdésem a tapasztalatokkal kapcsolatban:
- Tudok-e ("engedélyezett-e") a T-s internethez router-el csatlakozni? (mint a "régi" ADSL-nél)
- A Skype működik-e rajta probléma nélkül? (sem vonalas, sem IP-telefonra nincs szükségem) -
Skype minimalizálása az Windows 7 értesítési területére: link -
ott a válasz :) -
Hello. Azt én miből látom, ha veleki letörölt skype-ról? Beszélgettem valakivel, majd a képe hirtelen eltünt, és a következő üzenetem melett ott forog az a fekete kör, azaz nem kapta meg. Ez már azt jelenti? Törölt, vagy tiltott? -
toto2700 #215 mert router mögül küldted a file-t. Be kell állítani a routert. -
ba32107 #214 Azt meg lehet csinálni, hogy egy előre megadott állapotban jelentkezzen be, mint az msn? Pl. mindig láthatatlanul. -
johnnyp1975 #213 Olyat nekem is csinált,hogy folyamatosan úgy nézett ki,hogy ír a másik,ő meg rám várt.
Az előzményeket nem törli ki,rákattíntok és semmi.
Valami ötlet? -
Próbálta valaki a iFree Recorder programot? Beszélgetést lehet vele felvenni. Állítólag ingyenes a teljes verzió, de már nem tudok hinni. Arra vagyok kíváncsi, tényleg idő és más korlát nélkül lehet-e vele felvenni? -
AttiM #211 Hi, amióta új a skype-om (4.1.0.179), azóta nem jelenik meg az író toll, amikor a partnerem ír. Sőt ő sem látja az enyémet (persze, lehet, hogy neki is a ez a verzió van).
Ez vajon miért van? Baromira zavaró, gyakran mindketten a másikra várunk, azt gondoljuk, éppen ír.
-
mcsaba #210 Helló, nmtudjátok a skype-ba van olyan lehetőség hogy csak bizonyos személyeknek legyünk láthatatlanok mígy másoknak láthatóak, úgy mint a yahoo messengerbe. Én csak olyat találok amivel mindenki számára láthatatlanok leszünk. -
nyecsi #209 Egyenlőre sztem ilyen még nincs.De fejlődnek,lehet lesz majd ilyen is.Mint pl ebben az új skype-ban,már úgy van a letiltás,mint msn-nél.Ott marad a partnerlistán,kis áthúzott piros körrel. -
nyecsi #208 Nem... -
Le akarom törölni az MX Skype Recorder-t, de nincs uninstalálója. Hogyan lehet leszedni? -
Tudja valaki hogy a skype értesit-e róla ha letöröl valaki a partnerlistájáról? vagy megnézhető ez valahol? -
royaltom #205 mindegy mostmár megjavult. -
royaltom #204 sziasztok!
mér van az hogy amikor megpróbálok belépni kiírja hogy a skype nem tudott kapcsolatot létesíteni?
amúgy már a telepítéskor is ez volt hogy nem akart új fiókot létrehozni. -
RYO21 #203 Ha valakinek megnézem az adatlapját, akkor az illető értesül róla, hogy én azt megnéztem? -
Engem is néha betalálnak. Hasonló az msnen terjedő vírusokhoz! -
engem most csomo robot megtalal...csak en szoptam meg? -
Nálam itthon a maximum kb 50% volt, ameddig letöltötte, de ha korlátozás van ezekben a free kiegészítésekben, akkor dugják fel maguknak. Fura ez a mostani skype. Évekkel ezelőtt már megvolt 1szer, és nagy fájlokat küldtem vele, ezzel a friss magyar változattal meg egy kis fájlt is olyan lassan küld el, hogy az kínszenvedés. -
balcsi70 #199 Nekem most sikerült végül letölteni az extráknál ezt a PrettyMay Call Recorder and Sharer-t telepítette is és megjelent az óra mellett a tálcán.Be is lehetett állítani hogy hova mentse meg stb.Majd otthon is megcsinálom mert ez munkahelyi gép és itt nincs mikifon :) -
balcsi70 #198 Én letöltöttem ezt a Pamela Call Recorder próbáltam is telepíteni de kiírja hogy Nincs meg a minimális skype verzió. (hogy ezen belül melyik kellene neki azt nem írja) -
isss #197 Akkor én is beugrottam, azt hittem full ingyenes. Nem tudtam kipróbálni, - nincs fönn a skype - de nekem anno nem volt gondom az extrák telepítésével. Ezt sem próbáltam de talán segít. -
Egy hvg-s fórumon olvastam, ez 15 percig működik, ha ingyenes. Szemétség. Úgy tűnik, mintha a skype-ban is le lehetne tölteni, de az az igazság, skype-ban egyik extrát se lehet letölteni. Mielőtt letöltődne, megszakad a letöltés. Majd valami free felvevőt keresek. -
Skypenál ez ha jól tudom periféria függő is. Volt egy bejelentés, hogy Logitech bizonyos cam jaival megy egy magas minőségű videó. Ezeket a skype árulja az oldalán. -
Teljes mértékben! -
Sziasztok, kérdésemet máshova nem tudom feltenni, itt jó helyen lesz, hogy melyik programmal lehet a legjobb minőségben Video Chatelni, pl. bnőmmel, teljes képernyőben+hang skype alkalmas erre? -
isss #192 Pamela Call Recorder -
A telefonhívást, a beszélgetést tudja rögzíteni a skype mp3, wav, vagy akármilyen formátumba? -
krisz073 #190 Sziasztok.
Valaki tud e arról infót adni nekem, hogy egy Skype account egyenlegét van e mód másik accountra átvinni?
Előre is THX a segítséget. -
üdv! van valakinek tudomása olyan programról PalmOS alá, amivel tudnék Skype-ot vagy ICQ-t használó ismerőseimmel beszélni/szöveges üzenetet küldeni?!? Gagyitól a jól megírtig bármi jól jönne! Előre is thnx! -
thx -
Eszközök -> Beállítások
Szöveges üzenetek -> Megjelenítés -> Betűtípus módosítás