Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petka
Valaki tud arra megoldást, hogy a skypeout hívásoknál kiírja a skype telószámomat a hívott félnél? Skype oldalán FAQ-ba dob, amikor be akarnám kapcsolni...

RIZLA
szevasztok!

Az lenne gondom, hogy, ha a skype beállitások menüjébe lépek, azonnal ujraindul a gép:S
ez mi lehet? tapasztalt valaki esetleg vmi hasonlot?

help mepls!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

zvaragabor
Nem lényeges. Sikerült.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Ti be tudtok jelentkezni?

Chaos Anno Domini

Twinseen
hello! nekem az gondom hogy most vettem egy webkamerát és minden jo is csak az a gondo hogy a partner lát engem viszont én nem látom magam.
Ha valaki tud megoldást irjon. Elõre is köszi

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Srácok, nekem amióta Vistám van egyfolytában hibaüzeneteket küldöz, mégpedig ezt ? adlabels nincsen definiálva, mi lehet a gond?
grizzly21
Ez engem is érdekelne.

CattiBrie
Hello!

Lenne egy kérdésem, nem olvasgattam vissza. 😊
Amikor csetelsz valakivel, akkor jobb oldalon látszik (vagy éppen nem látszik) a másik félrõl egy fénykép. És ennek az ablaknak van egy fejléce, ami tartalmazza a beszélgetõpartner állapotát és nevét. Namost ez a címsor egyszer szürke, egyszer kék. És nem értem hogy mitõl függ a színe.
Esetleg valaki tudja?

v3.2.0xx

Köszi!
Catti

[/spam]™

Stann
Hali!

Azt nem tudja véletlen valaki, hogy hogyan tudom megállapítani, hogyha felvettem valakit, az még nem igazolt vissza, vagy pedig visszautasított?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

grizzly21
engem az erdekelne hogy a maces verziohoz hasonloan hogy lehetne megoldani hogy ha egyszerre tobb emberrel beszelek akkor egy slider menube rakja be oket, es lehessen szepen valtogatni a beszelgetesek kozott?

units
2007/08/problems_with_skype_login.html
program hibát írnak. dolgoznak rajta.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Gundark
Nekem sem megy. Kapcsolódni akar, de nem megy. Néha néha 1-2 percre felmegy.

nekem sem megy mar tegnap ota normalisan, valami nem stimmel..

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

units
még most se 😞

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Ti be tudtok jelentkezni skypera most?

bardocz

na ezeket a szaságokat hogyan tudom eltüntetni?
bardocz
sziasztok

amikor nem megy a skype(másik felhasználó használja csak)akkor mi a rákért ír ki számokat nekem weblapokon?tököm tele van vele hogy sehol nem tudok normálisan megnézni semmit,mert ott van hogy hívjak vkit meg mitudomén
Shep
Lehet e valahogy a sávszélesség igényét csökkenteni ennek a proginka, mert ha a tesóm beszél rajta akkor a 4megás netenek a felét ez a szar eszi meg. Én meg csak csodálkozok, miért tölt be minden oldal olyan lassan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

brrrbrr
LoL 😊

nightsucker
a skype 3.1.0.152 verziot használom és szertném a 3.2 új verziot használni de teepités felénél kiirja hogy a 3.2 verzio nem távolitható el hibakód 1603 ha valaki tud segiteni elöre is köszönöm.

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

peteragoston
Szerintetek miert nem birok az utobbi idoben befizetni skypera?
-0.10 EUR creditem van rajta...

Es nem megy fel ra a penz...

hello
nem tudja valaki, hogy hogyan lehet rögzíteni a beszéllgetéseket?

http://lery.freeblog.hu

...
Eszembe jutott, hogy ilyesmivel már próbálkoztam...
És megoldható, a minõség nem garantált, de ha rászánsz kis idõt jó lesz (elfogadható). Most le is teszteltem barátommal, mûködik:
Menj a Vezérlõpult/Hang és audioeszközök-be, ott vályszd ki az Audió fült, ott a Hangrögzítés részen katt a hangerõ gomra (egyszerûbben a hangerõszabályzó) és itt az a fontos, hogy ne a mikrofon legyen kipipálva, hanem a Stereo Mix (tehát minden egyben). Így elvileg jó lesz (nekem ment), de nem lesz jó a hangminõség, mertnagyon hangos lesz a zene. A lejátszóban tehát vedd le a hengerõt. Így mennie kell a zenének és a mikrofonnak is egyszerre.
Sok sikert!

Nem igazán hinném, hogy lenne ilyen, mert ez alapból pénzes dolog (olyan, mintha rádiót üzemeltetnél, az meg egy eléggé húzós összeg), de sokmindent kitalálnak manapság...

Sziasztok!
Tud valaki olyan megoldásról skype-hoz vagy esetleg msn-hez, hogy a beszélgetés közben a partnerem halhassa azt a zenét amit én halgatok?

peteragoston
csak amik bennevannak... vagyis en ugy tudom.

repvez
Sziasztok lehet hogy volt már ilyen kérdés ugyhogy bocsi.
Hogyan lehet betenni a progiba tetszöleges smile-t vagy csak azokat lehet használni amik benne vannak?
Sziasztok!
A következõ hiba üzenettel találkozott már valaki:
"A(z) Skype. The whole world can talk for free. hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."
Próbáltam újra telepíteni, régebbi verzióval , de mindig elõjön ez a hiba üzenet . Valaki ha tudna segíteni megköszönném!
Köszi, mostmár tárgytalan...
Valaki! SOS
Sziasztok!

Most telepítettem a géphez egy webkamerát és szeretném kipróbálni, hogy jó-e.
Sajnos most nincs senki ismerõsöm, aki elérhetõ lenne, van valakinek egy kis ideje próbahívást csinálni?

ez a címem: [email protected]

köszi
Köszönöm! :-)

Automatikusan naplózza a beszélgetést.Úgy tudod megnézni,hogy jobb klikk a névre és legalul üzenetnapló megtekintése.
'napot!

Nem tudja valaki,hogy lehet naplóztatni a skype-val az irott beszélgetéseket?
... és temészetesen úgy,hogy késõbb vissza lehessen keresni az elhangzottakat.

Mi a tetves büdös ló*aszért sistereg ez a mocsok Skype? Webkamera megy, a hang is megy egy ideig, majd istentelen sistergés. Ha megszakítom a webkamerát, majd újból tárcsázok, akkor egy ideig jó, majd kezdõdik elõrõl az egész. Mindkettõnknek a legújabb Skype van fent. Magyar. Az egyik webcam Logitech Comm. STX, a másik egy kis Trust.
torrente111
lol

agyhalál
Ugye tudod, hogy ez nem igaz? Mibõl gondolod, hogy egy jól megírt plug-in rontana bármit is az alapprogramon, annak mûködésén, stabilitásán. Plug-ineket nem feltétlenül ahhoz nem értõ hülyék írnak.
Plug-in telepítése miért vonná maga után a kötelezõ 4 óránkénti frissítést?😮
Ezúton köszönöm az építõ hozzászólásod.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Nu a problem megoldódott.
Fel lett telepítve egy SplitCam nevü tünemény, aminek a virtuális eszközét már megeszi a Skype...

www.kep.tar.hu/sandor-p20 Itt soksok képet találtok a vízhűtésemről.. :) Asrok 939Dual Sata2; A64 3000+ /3800 :); 1G Gael ram; Leadtek 6600 GT; 120G + 200G Samsung HDD; + kacatok

Van egy kis problem Skype 2.0.0.73 ver progival, meg a többivel is ami próbálva lett.<#confused><#confused>
Az a szitu, hogy a gépre rá vagyon dugva egy SAMSUNG VP-D103i kamera, ami minden progival rendesen együtt dolgozik.
Amint a skype vegkam tesztjét elindítjuk, jön egy üzi, hogy "A SKYPE nem találja a beállított videóforrást. Lehetséges hogy a vebkamerát egy másik program használja."
Szal az lenne a kérdés, hogy miért nem látja a skype a cuccost, amikor minden egyéb progival yó, és a vebkam listában is benne van???<#conf><#conf>

www.kep.tar.hu/sandor-p20 Itt soksok képet találtok a vízhűtésemről.. :) Asrok 939Dual Sata2; A64 3000+ /3800 :); 1G Gael ram; Leadtek 6600 GT; 120G + 200G Samsung HDD; + kacatok

Most osztanak egyórás Skype-Out egyenleget a hûséges felhasználóknak. Indítanod kell egy hívást (vezetékes v. mobil), és onnantól adja. Én Emilben kaptam a risztást!
(bocs, ha már ez az info volt!)

Fortuna fortes adiuvat.

nem. az szerintem csak elrontana,a progi lenyege,hogy konnyen attekintheto es konnyen hasznalhato legyen.ha feltelenul pluginozni 4orankent frissiteni akarsz akkor ott a Yahoo Messenger,tuti kell 1het mig teljesen kiismered.
agyhalál
Léteznek a programhoz plug-in-ek?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

köszönöm
Hátha géprõl gépet hívsz az TELJESSEN INGYNES!Géprõl mobilt vagy vezetékest nem is tudsz hívni mivel Skype egyneleget kell vásárolnod!

Hali.Lécci vki mondja máá meg nekem,hogy ha géprõl gépet hívok az ingyenes?
Csak az nem ha géprõl mobilt,vagy vezetékest?! Ugye?!
köszi
Sziasztok, az lenne a problémám hogy a kamerám nem ismeri fel a skype, vagy nem is tom mi a baj, nem webkamerám van hanem sima kamerám firewire-n keresztül. itt a kép h mit ír ki: a problémáról kép. Vki plz help.

Hala Madrid!

peteragoston
A skype, a salyat szerveren menti az adatokat. ugyhogy mondjuk ha valakinel belepsz a felhasznaloneveddel, a salyat contact list-ed jelenik meg. szoval nem vesznek el az adatok, meg nem is kell mentened...

Én már telepítettem újra a WINT. és nem kellett semmit sem mentenem automatikusan ujra töltötte a címlistát. Remélem nálad is így lesz, de azért várd meg mások véleményét is.Viszont kiírhatod egy darab papírra, szerintem ez a legbiztosabb.
repvez
sziasztok.Azt kérdezném ha ujra kell telepitenem a wint akkor a partnereket le lehet menteni valahova vagy ujra meg kell keresni öket a telepités után?Vagy mi a teendö ilyenkor.