506
beszélő progi
-
#186 Sziasztok.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy üzenet írásnál a betűket meg lehet valahogy nagyobbítani?? -
#185 Ez ugyanolyan, mint amikor az msn is kiírja, hogy xy éppen üzenetet ír. Ott is felvetődött már ez régen és nem lehetséges. -
kiwimango #184 Sziasztok ! skypeon van az a jelenség hogy mikor a másik fél elkezdi írni az üzenetét, egy kis toll elkezd írni, és mikor törli - randír jel. Namost: van-e arra lehetőség, hogy valós időben még az elküldés előtt láthassam hogy mit ír be, még a radírozás előtt.
így simán ki lehetne szűrni pl: a kabbe dezső - radír - majd utánan nézek. üzenetek valós jelentését :) -
do2 #183 Valakinek sikerült már saját videót betenni skypeba ? én már regeltem feltöltöttem a videjót,de sehogysem akarja elfogadni a videót!
Valakinek 5lete ? -
wenusz #182 mi lehet a hiba?1603 hibakodot ir telepitesnel, a regi verzio nem tavolithato el.mit tegyek?? help!!! -
balcsi70 #181 Sziasztok. A skype-be lehet valahogyan még beilleszteni ilyen kis ikonokat? smile vagy minek nevezik ezeket. Ha igen hogyan? Honnan szedjek le: köszi a választ. -
#180 hali
nincs valami "addon" a skype-hoz amivel push to talk "mod" lesz? :D
előre is thx
(vagy ez már benne van a skype-ba? mert nem találtam) -
#179 Halio
Segitsetek ,mi lehet a skypemmal
Minap ujraraktam a skypet de eltüntek a partnereim,ures a lista!!!!
Mit kell ,vagy lhet ilyenkor tenni!???
Köszi -
#178 Van hangposta :) -
toto2700 #177 nem erre lett eredetileg kitalálva, hanem élőszóra. Abban pedig verhetetlen. -
#176 Hát az elég kínos a Skype-ra nézve. Nem értem a logikáját. Akkor hogyan küldjek üzenetet egy kijelentkezett partneremnek, ha mondjuk 1 hétig nem leszek gépközelben? Jó, van e-mail, sms meg ezer másik lehetőség, de hogy egy kommunikációs program ilyen alap dolgot ne tudjon, az elég gáz. -
#175 Csak akkor küldi el, ha mindkettő be van jelentkezve... -
#174 Ha nem érhető el a partner, de üzenetet írok neki, az miért nem jelenik meg neki a legközelebbi bejelentkezésekor(a'la msn)?
Kipróbáltam. Gyártottam egy második accountot, amivel üzenetet küldtem az első - nyílván kijelentkezett - accountomnak. Kiléptem a másodikkal, majd vissza az elsővel és nem jelent meg üzenet. Tényleg ennyire gagyi, szar lenne a Skype, hogy még ezt sem tudja? -
#173 Használj msn-t most jött ki a legújabb-.- -
Apocalipto #172 Én már bétától kezdve használtam, nekem jobban bejön mint a régi. Szerintem meg pont letisztultabb és átláthatóbb a felülete -
#171 Feltettem, de szerintem rosszabb, mint volt...
A felülete szerintem gázosabb, nehezebben átlátható
A chat ablak pedig kifejezetten sz*r. Nem tetszik, hogy középen kicsiben látszik, amit írok(még teljes képernyőn is), szerintem nem jó a dátum/idő kiírása sem.
Összességében egy óriási csalódás nekem...
Persze valószínűleg megszokom, mert muszáj lesz, de azért a későbbiekben örülnék egy "klasszikus" nézetnek. -
EK1TEP #170 Jóllátom kijött a Skype 4.0
Skype 4.0 -
#169 hi! skype-hoz kellene vmi program ami a hangomat ilyen rendőrségi rádióvá alakítja. pittyeg + úgy torzít vki tud vmi ilyen hangátalakító progit? -
#168 :( -
#167 Sziasztok!
Nem tud valaki valami olyan kiegészítőt hozzá, amivel a chat ablak méretét még kisebbre, egyszerűbbre, ikon nélkülire, picikére lehet varázsolni (mind a főablak, mind a csetelős ablak érdekelne, bár főleg a csetelős)?
Köszi,
Catti -
#166 Hi!
Egy laptopon a Skype kb 52 mnásodperz után elkezdi recsegve visszhangozni a bejövő hangot. Találkozott már valaki ilyennel? -
#165 Lehet, hogy valamilyen olyan webcam kiegészítő, amivel különböző effekteket lehet beállítani, csak éppen hibásan működik az adott kamerával. -
forsbergp21 #164 Nem én tettem fel, de az lesz a következő, hogy törlöm.
Bár nem világos számomra, hogy mi értelme lenne egy olyan kiegészítőnek vagy opciónak, ami elcseszi a webkamerás beszélgetést... -
#163 Nincs valamilyen kiegészítő telepítve a skypehoz? Esetleg újratelepítés megoldhatja a problémát. -
forsbergp21 #162 Hello!
Megköszönném ha valaki segítene. A webkamerám tökéletesen működik a gépen, viszont ha Skype-on használom, a kép négy egyforma részre szakad és megnyúlik. És ez a probléma csak a Skype-nál, tehát fölöslegesen, de átnéztem a cam beállításait: semmi.
Viszont a Skypeon sem találtam ehhez beállítást, vagy megoldást.
Azon is gondolkoztam, hogy mégsem a kamera a probléma, hiszen ha dumálok valakivel, akkor ő tökéletesen lát engem, én viszont őt négyszer. Inkább skype beállítás, de hol...
Előre is köszi! -
#161 leszoktam az icq-ról mert naponta több ilyen olyan qrva jelölt be, erre ma skype-on is :( -
szemlits #160 'Napot!
Internet Explorerem van. -
#159 hali ha valaki a chat ablakban töröl valamit azt utólag hogy lehet megtekinteni? -
#158 Ez a Firefox böngészőben egy beépülő modul - lásd Tools - add-ons és ott van benne egy modul ami a callto linkeket átalakitja - ez deaktiválod és kész - ha egyéb böngésző akkor ird körbe. -
szemlits #157 'Napot!
Nemrég raktam fel az új Skype-ot és a honlapokon minden telefonszámnak vélt számsort kiemel és "Call to" linket csinál belőle, néha linket se lehet menyitni tőle.
Hogy lehet ezt kikapcsolani? Próbáltam a beállításokban a Callto link kikapcsolását, de semmi. -
#156 Valaki tud arra megoldást, hogy a skypeout hívásoknál kiírja a skype telószámomat a hívott félnél? Skype oldalán FAQ-ba dob, amikor be akarnám kapcsolni... -
#155 szevasztok!
Az lenne gondom, hogy, ha a skype beállitások menüjébe lépek, azonnal ujraindul a gép:S
ez mi lehet? tapasztalt valaki esetleg vmi hasonlot?
help mepls!
-
#154 Nem lényeges. Sikerült. -
#153 Ti be tudtok jelentkezni? -
#152 hello! nekem az gondom hogy most vettem egy webkamerát és minden jo is csak az a gondo hogy a partner lát engem viszont én nem látom magam.
Ha valaki tud megoldást irjon. Előre is köszi -
Piko888 #151 Srácok, nekem amióta Vistám van egyfolytában hibaüzeneteket küldöz, mégpedig ezt ? adlabels nincsen definiálva, mi lehet a gond? -
#150 ez talan segit -
mistermiskolcz #149 Ez engem is érdekelne. -
#148 Hello!
Lenne egy kérdésem, nem olvasgattam vissza. :)
Amikor csetelsz valakivel, akkor jobb oldalon látszik (vagy éppen nem látszik) a másik félről egy fénykép. És ennek az ablaknak van egy fejléce, ami tartalmazza a beszélgetőpartner állapotát és nevét. Namost ez a címsor egyszer szürke, egyszer kék. És nem értem hogy mitől függ a színe.
Esetleg valaki tudja?
v3.2.0xx
Köszi!
Catti
-
#147 Hali!
Azt nem tudja véletlen valaki, hogy hogyan tudom megállapítani, hogyha felvettem valakit, az még nem igazolt vissza, vagy pedig visszautasított?