506
beszélő progi
  • marsu
    Sziasztok.

Nekem az lenne a kérdésem, hogy üzenet írásnál a betűket meg lehet valahogy nagyobbítani??
  • Petka
    Ez ugyanolyan, mint amikor az msn is kiírja, hogy xy éppen üzenetet ír. Ott is felvetődött már ez régen és nem lehetséges.
  • kiwimango
    Sziasztok ! skypeon van az a jelenség hogy mikor a másik fél elkezdi írni az üzenetét, egy kis toll elkezd írni, és mikor törli - randír jel. Namost: van-e arra lehetőség, hogy valós időben még az elküldés előtt láthassam hogy mit ír be, még a radírozás előtt.

így simán ki lehetne szűrni pl: a kabbe dezső - radír - majd utánan nézek. üzenetek valós jelentését :)
  • do2
    Valakinek sikerült már saját videót betenni skypeba ? én már regeltem feltöltöttem a videjót,de sehogysem akarja elfogadni a videót!
    Valakinek 5lete ?
  • wenusz
    mi lehet a hiba?1603 hibakodot ir telepitesnel, a regi verzio nem tavolithato el.mit tegyek?? help!!!
  • balcsi70
    Sziasztok. A skype-be lehet valahogyan még beilleszteni ilyen kis ikonokat? smile vagy minek nevezik ezeket. Ha igen hogyan? Honnan szedjek le: köszi a választ.
  • Pepsi Twist
    hali

nincs valami "addon" a skype-hoz amivel push to talk "mod" lesz? :D

előre is thx

(vagy ez már benne van a skype-ba? mert nem találtam)
  • 128bit
    Halio
    Segitsetek ,mi lehet a skypemmal
    Minap ujraraktam a skypet de eltüntek a partnereim,ures a lista!!!!
    Mit kell ,vagy lhet ilyenkor tenni!???
    Köszi
  • Petka
    Van hangposta :)
  • toto2700
    nem erre lett eredetileg kitalálva, hanem élőszóra. Abban pedig verhetetlen.
  • Dynamic
    Hát az elég kínos a Skype-ra nézve. Nem értem a logikáját. Akkor hogyan küldjek üzenetet egy kijelentkezett partneremnek, ha mondjuk 1 hétig nem leszek gépközelben? Jó, van e-mail, sms meg ezer másik lehetőség, de hogy egy kommunikációs program ilyen alap dolgot ne tudjon, az elég gáz.
  • Petka
    Csak akkor küldi el, ha mindkettő be van jelentkezve...
  • Dynamic
    Ha nem érhető el a partner, de üzenetet írok neki, az miért nem jelenik meg neki a legközelebbi bejelentkezésekor(a'la msn)?
    Kipróbáltam. Gyártottam egy második accountot, amivel üzenetet küldtem az első - nyílván kijelentkezett - accountomnak. Kiléptem a másodikkal, majd vissza az elsővel és nem jelent meg üzenet. Tényleg ennyire gagyi, szar lenne a Skype, hogy még ezt sem tudja?
  • akyyy
    Használj msn-t most jött ki a legújabb-.-
  • Apocalipto
    Én már bétától kezdve használtam, nekem jobban bejön mint a régi. Szerintem meg pont letisztultabb és átláthatóbb a felülete
  • Mészy
    Feltettem, de szerintem rosszabb, mint volt...
    A felülete szerintem gázosabb, nehezebben átlátható
    A chat ablak pedig kifejezetten sz*r. Nem tetszik, hogy középen kicsiben látszik, amit írok(még teljes képernyőn is), szerintem nem jó a dátum/idő kiírása sem.
    Összességében egy óriási csalódás nekem...
    Persze valószínűleg megszokom, mert muszáj lesz, de azért a későbbiekben örülnék egy "klasszikus" nézetnek.
  • EK1TEP
    Jóllátom kijött a Skype 4.0
    Skype 4.0
  • tigeroo
    hi! skype-hoz kellene vmi program ami a hangomat ilyen rendőrségi rádióvá alakítja. pittyeg + úgy torzít vki tud vmi ilyen hangátalakító progit?
  • CattiBrie
    :(
  • CattiBrie
    Sziasztok!

Nem tud valaki valami olyan kiegészítőt hozzá, amivel a chat ablak méretét még kisebbre, egyszerűbbre, ikon nélkülire, picikére lehet varázsolni (mind a főablak, mind a csetelős ablak érdekelne, bár főleg a csetelős)?

Köszi,
    Catti
  • RelakS
    Hi!

Egy laptopon a Skype kb 52 mnásodperz után elkezdi recsegve visszhangozni a bejövő hangot. Találkozott már valaki ilyennel?
  • Petka
    Lehet, hogy valamilyen olyan webcam kiegészítő, amivel különböző effekteket lehet beállítani, csak éppen hibásan működik az adott kamerával.
  • forsbergp21
    Nem én tettem fel, de az lesz a következő, hogy törlöm.
    Bár nem világos számomra, hogy mi értelme lenne egy olyan kiegészítőnek vagy opciónak, ami elcseszi a webkamerás beszélgetést...
  • Petka
    Nincs valamilyen kiegészítő telepítve a skypehoz? Esetleg újratelepítés megoldhatja a problémát.
  • forsbergp21
    Hello!
    Megköszönném ha valaki segítene. A webkamerám tökéletesen működik a gépen, viszont ha Skype-on használom, a kép négy egyforma részre szakad és megnyúlik. És ez a probléma csak a Skype-nál, tehát fölöslegesen, de átnéztem a cam beállításait: semmi.
    Viszont a Skypeon sem találtam ehhez beállítást, vagy megoldást.
    Azon is gondolkoztam, hogy mégsem a kamera a probléma, hiszen ha dumálok valakivel, akkor ő tökéletesen lát engem, én viszont őt négyszer. Inkább skype beállítás, de hol...
    Előre is köszi!
  • Punker
    leszoktam az icq-ról mert naponta több ilyen olyan qrva jelölt be, erre ma skype-on is :(
  • szemlits
    'Napot!

Internet Explorerem van.
  • xxdani
    hali ha valaki a chat ablakban töröl valamit azt utólag hogy lehet megtekinteni?
  • Vorpal
    Ez a Firefox böngészőben egy beépülő modul - lásd Tools - add-ons és ott van benne egy modul ami a callto linkeket átalakitja - ez deaktiválod és kész - ha egyéb böngésző akkor ird körbe.
  • szemlits
    'Napot!

Nemrég raktam fel az új Skype-ot és a honlapokon minden telefonszámnak vélt számsort kiemel és "Call to" linket csinál belőle, néha linket se lehet menyitni tőle.
    Hogy lehet ezt kikapcsolani? Próbáltam a beállításokban a Callto link kikapcsolását, de semmi.
  • Petka
    Valaki tud arra megoldást, hogy a skypeout hívásoknál kiírja a skype telószámomat a hívott félnél? Skype oldalán FAQ-ba dob, amikor be akarnám kapcsolni...
  • RIZLA
    szevasztok!

Az lenne gondom, hogy, ha a skype beállitások menüjébe lépek, azonnal ujraindul a gép:S
    ez mi lehet? tapasztalt valaki esetleg vmi hasonlot?

help mepls!
  • zvaragabor
    Nem lényeges. Sikerült.
  • zvaragabor
    Ti be tudtok jelentkezni?
  • Twinseen
    hello! nekem az gondom hogy most vettem egy webkamerát és minden jo is csak az a gondo hogy a partner lát engem viszont én nem látom magam.
    Ha valaki tud megoldást irjon. Előre is köszi
  • Piko888
    Srácok, nekem amióta Vistám van egyfolytában hibaüzeneteket küldöz, mégpedig ezt ? adlabels nincsen definiálva, mi lehet a gond?
  • grizzly21
    ez talan segit
  • mistermiskolcz
    Ez engem is érdekelne.
  • CattiBrie
    Hello!

Lenne egy kérdésem, nem olvasgattam vissza. :)
    Amikor csetelsz valakivel, akkor jobb oldalon látszik (vagy éppen nem látszik) a másik félről egy fénykép. És ennek az ablaknak van egy fejléce, ami tartalmazza a beszélgetőpartner állapotát és nevét. Namost ez a címsor egyszer szürke, egyszer kék. És nem értem hogy mitől függ a színe.
    Esetleg valaki tudja?

v3.2.0xx

Köszi!
    Catti
  • Stann
    Hali!

Azt nem tudja véletlen valaki, hogy hogyan tudom megállapítani, hogyha felvettem valakit, az még nem igazolt vissza, vagy pedig visszautasított?