Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
Tudja valaki hogy a skype értesit-e róla ha letöröl valaki a partnerlistájáról? vagy megnézhetõ ez valahol?

mindegy mostmár megjavult.
sziasztok!
mér van az hogy amikor megpróbálok belépni kiírja hogy a skype nem tudott kapcsolatot létesíteni?
amúgy már a telepítéskor is ez volt hogy nem akart új fiókot létrehozni.
Ha valakinek megnézem az adatlapját, akkor az illetõ értesül róla, hogy én azt megnéztem?

Petka
Engem is néha betalálnak. Hasonló az msnen terjedõ vírusokhoz!

grizzly21
engem most csomo robot megtalal...csak en szoptam meg?

qtab986
Nálam itthon a maximum kb 50% volt, ameddig letöltötte, de ha korlátozás van ezekben a free kiegészítésekben, akkor dugják fel maguknak. Fura ez a mostani skype. Évekkel ezelõtt már megvolt 1szer, és nagy fájlokat küldtem vele, ezzel a friss magyar változattal meg egy kis fájlt is olyan lassan küld el, hogy az kínszenvedés.

Nekem most sikerült végül letölteni az extráknál ezt a PrettyMay Call Recorder and Sharer-t telepítette is és megjelent az óra mellett a tálcán.Be is lehetett állítani hogy hova mentse meg stb.Majd otthon is megcsinálom mert ez munkahelyi gép és itt nincs mikifon 😊
Én letöltöttem ezt a Pamela Call Recorder próbáltam is telepíteni de kiírja hogy Nincs meg a minimális skype verzió. (hogy ezen belül melyik kellene neki azt nem írja)
Akkor én is beugrottam, azt hittem full ingyenes. Nem tudtam kipróbálni, - nincs fönn a skype - de nekem anno nem volt gondom az extrák telepítésével. Ezt sem próbáltam de talán segít.
qtab986
Egy hvg-s fórumon olvastam, ez 15 percig mûködik, ha ingyenes. Szemétség. Úgy tûnik, mintha a skype-ban is le lehetne tölteni, de az az igazság, skype-ban egyik extrát se lehet letölteni. Mielõtt letöltõdne, megszakad a letöltés. Majd valami free felvevõt keresek.

Vorpal
Skypenál ez ha jól tudom periféria függõ is. Volt egy bejelentés, hogy Logitech bizonyos cam jaival megy egy magas minõségû videó. Ezeket a skype árulja az oldalán.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Petka
Teljes mértékben!

Sly9119
Sziasztok, kérdésemet máshova nem tudom feltenni, itt jó helyen lesz, hogy melyik programmal lehet a legjobb minõségben Video Chatelni, pl. bnõmmel, teljes képernyõben+hang skype alkalmas erre?

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

qtab986
A telefonhívást, a beszélgetést tudja rögzíteni a skype mp3, wav, vagy akármilyen formátumba?

Sziasztok.

Valaki tud e arról infót adni nekem, hogy egy Skype account egyenlegét van e mód másik accountra átvinni?
Elõre is THX a segítséget.

ZilogR
üdv! van valakinek tudomása olyan programról PalmOS alá, amivel tudnék Skype-ot vagy ICQ-t használó ismerõseimmel beszélni/szöveges üzenetet küldeni?!? Gagyitól a jól megírtig bármi jól jönne! Elõre is thnx!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

marsu
thx
Petka
Eszközök -> Beállítások
Szöveges üzenetek -> Megjelenítés -> Betûtípus módosítás

marsu
Sziasztok.

Nekem az lenne a kérdésem, hogy üzenet írásnál a betûket meg lehet valahogy nagyobbítani??
Petka
Ez ugyanolyan, mint amikor az msn is kiírja, hogy xy éppen üzenetet ír. Ott is felvetõdött már ez régen és nem lehetséges.

Sziasztok ! skypeon van az a jelenség hogy mikor a másik fél elkezdi írni az üzenetét, egy kis toll elkezd írni, és mikor törli - randír jel. Namost: van-e arra lehetõség, hogy valós idõben még az elküldés elõtt láthassam hogy mit ír be, még a radírozás elõtt.

így simán ki lehetne szûrni pl: a kabbe dezsõ - radír - majd utánan nézek. üzenetek valós jelentését 😊
Valakinek sikerült már saját videót betenni skypeba ? én már regeltem feltöltöttem a videjót,de sehogysem akarja elfogadni a videót!
Valakinek 5lete ?
mi lehet a hiba?1603 hibakodot ir telepitesnel, a regi verzio nem tavolithato el.mit tegyek?? help!!!
Sziasztok. A skype-be lehet valahogyan még beilleszteni ilyen kis ikonokat? smile vagy minek nevezik ezeket. Ha igen hogyan? Honnan szedjek le: köszi a választ.
Pepsi Twist
hali

nincs valami "addon" a skype-hoz amivel push to talk "mod" lesz? 😄

elõre is thx

(vagy ez már benne van a skype-ba? mert nem találtam)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

128bit
Halio
Segitsetek ,mi lehet a skypemmal
Minap ujraraktam a skypet de eltüntek a partnereim,ures a lista!!!!
Mit kell ,vagy lhet ilyenkor tenni!???
Köszi

Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850

Petka
Van hangposta 😊

nem erre lett eredetileg kitalálva, hanem élõszóra. Abban pedig verhetetlen.

Dynamic
Hát az elég kínos a Skype-ra nézve. Nem értem a logikáját. Akkor hogyan küldjek üzenetet egy kijelentkezett partneremnek, ha mondjuk 1 hétig nem leszek gépközelben? Jó, van e-mail, sms meg ezer másik lehetõség, de hogy egy kommunikációs program ilyen alap dolgot ne tudjon, az elég gáz.
Petka
Csak akkor küldi el, ha mindkettõ be van jelentkezve...

Dynamic
Ha nem érhetõ el a partner, de üzenetet írok neki, az miért nem jelenik meg neki a legközelebbi bejelentkezésekor(a'la msn)?
Kipróbáltam. Gyártottam egy második accountot, amivel üzenetet küldtem az elsõ - nyílván kijelentkezett - accountomnak. Kiléptem a másodikkal, majd vissza az elsõvel és nem jelent meg üzenet. Tényleg ennyire gagyi, szar lenne a Skype, hogy még ezt sem tudja?
akyyy
Használj msn-t most jött ki a legújabb-.-

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Én már bétától kezdve használtam, nekem jobban bejön mint a régi. Szerintem meg pont letisztultabb és átláthatóbb a felülete <#vigyor>
Mészy
Feltettem, de szerintem rosszabb, mint volt...
A felülete szerintem gázosabb, nehezebben átlátható
A chat ablak pedig kifejezetten sz*r. Nem tetszik, hogy középen kicsiben látszik, amit írok(még teljes képernyõn is), szerintem nem jó a dátum/idõ kiírása sem.
Összességében egy óriási csalódás nekem...
Persze valószínûleg megszokom, mert muszáj lesz, de azért a késõbbiekben örülnék egy "klasszikus" nézetnek.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Jóllátom kijött a Skype 4.0
Skype 4.0

tigeroo
hi! skype-hoz kellene vmi program ami a hangomat ilyen rendõrségi rádióvá alakítja. pittyeg + úgy torzít vki tud vmi ilyen hangátalakító progit?
CattiBrie
😞

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Sziasztok!

Nem tud valaki valami olyan kiegészítõt hozzá, amivel a chat ablak méretét még kisebbre, egyszerûbbre, ikon nélkülire, picikére lehet varázsolni (mind a fõablak, mind a csetelõs ablak érdekelne, bár fõleg a csetelõs)?

Köszi,
Catti

[/spam]&#8482;

RelakS
Hi!

Egy laptopon a Skype kb 52 mnásodperz után elkezdi recsegve visszhangozni a bejövõ hangot. Találkozott már valaki ilyennel?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Petka
Lehet, hogy valamilyen olyan webcam kiegészítõ, amivel különbözõ effekteket lehet beállítani, csak éppen hibásan mûködik az adott kamerával.

Nem én tettem fel, de az lesz a következõ, hogy törlöm.
Bár nem világos számomra, hogy mi értelme lenne egy olyan kiegészítõnek vagy opciónak, ami elcseszi a webkamerás beszélgetést...

- Bundesliga Fan

Petka
Nincs valamilyen kiegészítõ telepítve a skypehoz? Esetleg újratelepítés megoldhatja a problémát.

Hello!
Megköszönném ha valaki segítene. A webkamerám tökéletesen mûködik a gépen, viszont ha Skype-on használom, a kép négy egyforma részre szakad és megnyúlik. És ez a probléma csak a Skype-nál, tehát fölöslegesen, de átnéztem a cam beállításait: semmi.
Viszont a Skypeon sem találtam ehhez beállítást, vagy megoldást.
Azon is gondolkoztam, hogy mégsem a kamera a probléma, hiszen ha dumálok valakivel, akkor õ tökéletesen lát engem, én viszont õt négyszer. Inkább skype beállítás, de hol...
Elõre is köszi!

- Bundesliga Fan

Punker
leszoktam az icq-ról mert naponta több ilyen olyan qrva jelölt be, erre ma skype-on is 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

'Napot!

Internet Explorerem van.

xxdani
hali ha valaki a chat ablakban töröl valamit azt utólag hogy lehet megtekinteni?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Vorpal
Ez a Firefox böngészõben egy beépülõ modul - lásd Tools - add-ons és ott van benne egy modul ami a callto linkeket átalakitja - ez deaktiválod és kész - ha egyéb böngészõ akkor ird körbe.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

'Napot!

Nemrég raktam fel az új Skype-ot és a honlapokon minden telefonszámnak vélt számsort kiemel és "Call to" linket csinál belõle, néha linket se lehet menyitni tõle.
Hogy lehet ezt kikapcsolani? Próbáltam a beállításokban a Callto link kikapcsolását, de semmi.