mér van az hogy amikor megpróbálok belépni kiírja hogy a skype nem tudott kapcsolatot létesíteni?
amúgy már a telepítéskor is ez volt hogy nem akart új fiókot létrehozni.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
Valaki tud e arról infót adni nekem, hogy egy Skype account egyenlegét van e mód másik accountra átvinni?
Elõre is THX a segítséget.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy üzenet írásnál a betûket meg lehet valahogy nagyobbítani??
így simán ki lehetne szûrni pl: a kabbe dezsõ - radír - majd utánan nézek. üzenetek valós jelentését 😊
Valakinek 5lete ?
nincs valami "addon" a skype-hoz amivel push to talk "mod" lesz? 😄
elõre is thx
(vagy ez már benne van a skype-ba? mert nem találtam)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Segitsetek ,mi lehet a skypemmal
Minap ujraraktam a skypet de eltüntek a partnereim,ures a lista!!!!
Mit kell ,vagy lhet ilyenkor tenni!???
Köszi
Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850
Kipróbáltam. Gyártottam egy második accountot, amivel üzenetet küldtem az elsõ - nyílván kijelentkezett - accountomnak. Kiléptem a másodikkal, majd vissza az elsõvel és nem jelent meg üzenet. Tényleg ennyire gagyi, szar lenne a Skype, hogy még ezt sem tudja?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A felülete szerintem gázosabb, nehezebben átlátható
A chat ablak pedig kifejezetten sz*r. Nem tetszik, hogy középen kicsiben látszik, amit írok(még teljes képernyõn is), szerintem nem jó a dátum/idõ kiírása sem.
Összességében egy óriási csalódás nekem...
Persze valószínûleg megszokom, mert muszáj lesz, de azért a késõbbiekben örülnék egy "klasszikus" nézetnek.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Nem tud valaki valami olyan kiegészítõt hozzá, amivel a chat ablak méretét még kisebbre, egyszerûbbre, ikon nélkülire, picikére lehet varázsolni (mind a fõablak, mind a csetelõs ablak érdekelne, bár fõleg a csetelõs)?
Köszi,
Catti
[/spam]™
Egy laptopon a Skype kb 52 mnásodperz után elkezdi recsegve visszhangozni a bejövõ hangot. Találkozott már valaki ilyennel?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Bár nem világos számomra, hogy mi értelme lenne egy olyan kiegészítõnek vagy opciónak, ami elcseszi a webkamerás beszélgetést...
- Bundesliga Fan
Megköszönném ha valaki segítene. A webkamerám tökéletesen mûködik a gépen, viszont ha Skype-on használom, a kép négy egyforma részre szakad és megnyúlik. És ez a probléma csak a Skype-nál, tehát fölöslegesen, de átnéztem a cam beállításait: semmi.
Viszont a Skypeon sem találtam ehhez beállítást, vagy megoldást.
Azon is gondolkoztam, hogy mégsem a kamera a probléma, hiszen ha dumálok valakivel, akkor õ tökéletesen lát engem, én viszont õt négyszer. Inkább skype beállítás, de hol...
Elõre is köszi!
- Bundesliga Fan
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Internet Explorerem van.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Nemrég raktam fel az új Skype-ot és a honlapokon minden telefonszámnak vélt számsort kiemel és "Call to" linket csinál belõle, néha linket se lehet menyitni tõle.
Hogy lehet ezt kikapcsolani? Próbáltam a beállításokban a Callto link kikapcsolását, de semmi.