4278
-
#3678 nem emeli érdemeit,h fejelt egy gólt azt be kellett fejelni. viszont lesre állt egy nagyon nagy lehetőségnél, luftot rugott, kirugta a stadionból stb stb...
jah ezt nem tudtam,h sérült, kár érte, de van pl ez a Dudu is lehet őt is meg kéne próbálni... -
Unreal1942 #3677 Kulába azért csak fejelt egyet. Persze a 100% ziccert meg kihagyta sajnos :( -
karajjj #3676 csak feczesin sérült... -
#3675 helyszínen végignézve közelről nekem úgytűnik,h a labdakezelés és passzolás az a kölünbség a nagycsapatok és a loki játéka között ami miatt kikapunk. simán egyenlő fél lehetnénk, ha több önbizalom és emiatt talán jobban érnének labdához, bár lehet tényleg képzettebb játékosok kellenek, mondjuk cúlibáj helyett feczesint simán eltudtam volna képzelni. -
icemankimi #3674 lehet ha több fiorentina meccset néz meg a dvsc akkor ők nyernek:S
védelem.......... -
Unreal1942 #3673 Nagyon szép volt! Gratulálok! Viszont ilyen védelmi hibákat..ááá a grundon látni hasonlókat. -
#3672 hülye vagy....nem értesz a focihoz.....menj haza :D -
karajjj #3671 eddig máshol sem tudott még...
én már vagy 2 hónapja magyarázom, hogy szart sem ér a gyerek csatárként, de mindig be lettem oltva, hogy hülyevagyok, meg nem értek a focihoz meg stb -
#3670 Grat az egész dvsc-nek jó volt kint a hangulat is, nem gáz a vereség a fiorentina ellen, egy fájó pont van: ha Coulibaly helyett bármelyik másik csatár játszott volna jobban járunk... észre kéne már venni,h nem tud focizni.vagy legalábbis itt nem. -
#3669 Most értem nemrég haza a meccsről. Én azt mondom, emberfelettit nyújtottak önmagukhoz képest a Loki játékosok. Fantasztikus volt a Loki, persze a Fiorentina nem a mi szintünk,ahogy egyik csapata se a csoportban. Össze se lehet hasonlítani,milyen klasszisok vannak az ellenfeleknél. És az,hogy a Liverpool és a Fiorentina ellen így játszottunk, az tényleg parádés. Minden elismerésem a Lokinak, mert ne feledjük,olyan csapatnak rámolt be 3 gólt aki az olasz bajnokságban vívta ki a BL-szereplést. BRAVÓ LOKI! -
bodajoci #3668 Nyah így is ki lehet kapni.Tom akkor is kikapás de mennyire más. -
#3667 így kellene küzdenie a válogatottnak is, és akkor nem érdekel ha kikapunk... -
#3666 azé csak be erőszakolta :D nem olyan rossz .D -
karajjj #3665 na legalább beletette a nagy tökfejét :D -
#3664 Ilyenkor kesereg az ember a kihagyott helyzetek és a pocsék védekezés miatt... -
#3663 befosta! D_D_:d -
karajjj #3662 #3641
!!! -
#3661 coulibaly o.O :OOOOO -
#3660 Kula mekkora béna... -
#3659 "Száguldj a kapu felé drága barátom" _D:_D:D_:Dd -
#3658 kulabá... -
Richard90 #3657 KÖSZI SZÉPEN ::D
öcsém... én meg már bejártamn az össze gugli találatot... well done Ricsi
thx mégegyszer -
bodajoci #3656 Bazzeg lexarom, h mennyire kapunk ki, de legalább jáccunk, nem mint a válogatott a portugálok ellen.Má ennek is lehet örülni sajna. -
r4pt0r #3655 http://www.tv2.hu/live -
karajjj #3654 link mondjuk -
Richard90 #3653 Hali
Tudtok adni nekem egy oldalt ahol lehet nézni a meccset? ugyanis albérletben vagyunk és nincs sajna tv...
thx :) -
karajjj #3652 de azt nagyon profin :D -
#3651 Egyszóval:Semmit -
karajjj #3650 mi a retkes törpefaszát művel a "védelem"????????????????? -
#3649 4. -
karajjj #3648 pedig a pool ellen egész jól védekeztek -.- -
#3647 Szép gól nagyon!
Ezért rohadt idegesítő h képtelenek védekezni... -
#3646 ez viszont szép volt! -
#3645 Megint kileszünk tömve, nem jó ez így :S -
#3644 gyenge ez a Debrecen sajnos:S -
#3643 pfffffffffffff -