Debreceni VSC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Szerintem evvel mindenki tisztában volt.
Ami miatt nagyobb a csalódottság érzet, hogy a Pool ellen sokkal jobb eredményt értünk el és a játékunk is sokkal jobb volt.
Ezen felül a Lyont sokan nem tartják nagy csapatnak. Pedig igen is nagy csapat csak nem sztár csapat. Pont ettõl még veszélyesebb.
Ami a meccset illeti. Kinn voltam. Jó volt látni a sok embert. Magyar módra persze elõ fordulhatott, hogy hiába volt valakinek szektorba szóló jegye, ha késõbb érkezett picivel nem engedték be a saját szektorába. Érthetetlen. Aztán persze a szünetben minden gond nélkül be lehetett menni.
A kapust le kéne cserélni! Eszméletlen, hogy a 4 bõl 3 ban benne volt nyakig. Ilyen gólokat egy ifista se kapott volna. A Kaposvár is négyet vágott...persze a védelem se brillirozik.
A 3. gól után már haza akartam jönni. Aztán a 4. után ezt meg is tettem.
Nem vagyok csalódott, de a vergõdésre nem voltam már kíváncsi.
Legközelebb bízom benne, hogy úgy kapunk ki, hogy legalább 60-70 percig partiban vagyunk az ellenfelünkkel.
A tegnapi teljesítmény mondhatni 0 volt sajnos.
Hajrá Loki! Bízom benne, hogy fokozatosan fejlõdik majd a csapat. Rendszeres résztvevõ lesz a nemzetközi kupákban. És esetleg 6-7, 8 év múlva már a csoport körbõl is tovább tud majd lépni.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A lokinak pechje volt, legközelebb jobban sikerül.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Nem tudok senkit megnevezni akiben látnám a kivezetõ utat, mert ez nem egy emberes feladat. Persze egy ember kell, hogy elindítsa, de addig nem lehet amíg ilyen Mészöly Gézák és Kistelekik osztják az észt a háttérbõl.
Ennek ellenére azt mondom (írom), hogy talán egy döntetlen meglesz itthon a Liverpool ellen (ha a Liverpoolnak nem élet-halál meccse lesz velünk itthon, mert akkor úgy kitömnek, hogy a Levszki sem ismer ránk jövõre), és a Fiorentina ellen végre gólt is lövünk. Nos, ebben reménykedek.
A medve nem játék.
Visca El Barça!
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Én a magyar focihoz sosem fûzök nagy reményeket. Örülök az eredményeknek ha vannak, de reménykedni sosem tudok. Túl sok csalódást láttam már.
Remélem, a Pro Licence tanfolyamon megtanítják a Herczegnek, hogy hazai pályán SOHA nem játszunk egy ékkel, mert semmi értelme. Nem hiszem, hogy tavaly egy csatárral játszott a ciprusi bajnok az Inter ellen hazai pályán (ami mellesleg 3-3 lett, úgy hogy az Internek kellett egyenlítenie).
A mai meccsel kapcsolatban semmi másra nem tudok haragudni, csak az elbaszott taktikára.
Visca El Barça!
+ a fasiszta szó jelentését is meg kellene nézni valahol. nagyon okosnak akartál látszani, de ez most 0 pontot ért nálam.
Sajnos ebben még jó pár évig nem fogunk fejlõdni. Fõleg az ilyen futball vezetéssel. A hozzáállással semmi gond, de a magyar futballisták kevesek még ehhez. A Lyon játékosai jobb erõnlétben vannak, nagyobb a futóteljesítményük és jóval technikásabbak nálunk.
Ez van. Örüljünk, hogy focizhatunk ellenük.
Visca El Barça!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
tudod te milyen ügyes focista gyerekek vannak? aztán felkerülnek felnõtt csapatba és szarnak a fociba ,mert elrontják õket az öregek......buli+kurvák+kocsik+menõsködés ennyibõl áll a hazai profik többségének a foci! szánalmas
ENNI KELL,hogy legyen erejük FUTNI FUTNI ÉS FUTNI aztán technikát gyakorolni ,GYAKOROLNI ÉS GYAKOROLNi és ha vége az eddzésnek akkor FUTNI ,FUTNI ÉS FUTNI!és enni egy jót az edzés után!
erre nincs pénz?????
Szar meccs volt.
nem mindig,többször hibáznak ,a profik szinte soha,
Loki a legjobb a magyar mezõnyben--> én is kurvajol verekszem az ovodában,de a gyúróteremben már elpicsáznak:P
ennyit tudunk->akkor miért nem mennek el péknek...ha a fociban ennyit tudnak?
bazzz ebbõl élnek! egy héten 5x vagy fene tudja hányszor edzenek! akkor hol a gyümölcse a munkájuknak?pffff
Egyelõre a magyar csapatoknak enyire megy ettõl függetlenül még a
DEBRECEN A LEGNAGYOBB KIRÁLY
Renault magnum http://kamionszim.hu
- tudnak labdátkezelni, de nem mindig, ahogy a profik. õk többször hibáznak labdakezelésnél, a profik szinte soha.
- ha futsz elfáradsz, ez a biológia rendje. mellesleg ugyanannyit futnak a magyar játékosok mint a külföldiek (nézz statisztikát!), csak hát a labdával nem ugyanaz a sztori...
- nincs agyuk a focihoz? nem,.. neked van!
- milyen vállalkozószellem? kifejtenéd? távoli lõvésekre gondolsz? mert abból pont a Loki a legjobb a magyar mezõnyben
- hamar feladják? még 0-4-nél is támadnak hogy gól lõjenek. mit adtak fel? arról nem tehetnek hogy az ellenfél ennyivel jobb. ha nézed a meccset akkor láthatod hogy nem adták fel.
ennyit tudunk. nálunk sokkal jobb csapatok is kaptak 4-et a Lyontól, kezdve az Anderlechttõl, aki 2 meccsen 8at...
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!