4278
-
#3638 Hát NEM! -
#3637 nem volt hosszúéletű -
#3636 ez igen! -
#3635 8.55-ös szorzó a Lokira! Bejön vajon? -
#3634 azt a faszt :D -
#3633 1-0 -
karajjj #3632 GAÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
Varga Józsi for president!!! :D -
#3631 Na Menj!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3630 http://i-tv.hu
Összeszedtem streameket, ha valaki nem látná
Meg gondolom banok oldalán is lesznek:
http://stream.try.hu -
#3629 szerintem 1-1 lesz -
#3628 2-0-ra nyerünk :) -
#3627 20:45-kor már kezdődik a közvetítés, ugyis az eleje lesz a lényeg, remélem nem az lesz mint az utobbi meccsen, hogy az első 20 perc után már nem lesz lesz értelme sem nézni. -
VérDönci #3626 Hát remélem a szerencse is a Loki-val lesz, mert szükségük van rá. Ajánlom mindenkinek az nso-t. Ha minden igaz nemfog fagyni és sok videóinterjú, 21órától megy a meccs. Hajrá Loki -
#3625 Na egy szónak is száz a vége hajrá LOKI, itt az esély lehet bizonyítani a közönségen nem fog múlni abban biztos vagyok, legalább egy szép gól rendel és akkor a jutalom sem marad el :P -
#3624 baj nincs csak akkor marad minden azon a szinten ahol eddig volt a béka segge alatt :S Jah mellesleg itt a kezdő: Polekszics - Bodnár, Komlósi, Mészáros, Leandro - Czvitkovics, Varga J., Kiss, Szakály - Coulibaly, Rudolf.
A legerősebb ami csak lehet! -
#3623 Szerencsére azért egyre többen érzik hogy baj van és tesznek hasonló gesztusokat, ajánlanak fel nyereményt segítséget, Nemrég olvastam hogy Leandro is beteg volt egy kicsit és nem is tudott edzeni. Azért remélem formában lesz :P -
#3622 Kellene, persze normálisnak kellene lennie egy idealizált világban, de ez nem az a világ és ez legfőképp nem az az ország... Hajráá LOKI -
Laci82 #3621 Sziasztok a Pool elleni meccsre keresek eladó jegyet.
Postán kellene küldeni ,de természetesen annak a költségét is álom.
Írjatok nekem privátba üzenetet pontos árral.
Köszönöm aki segít nekem. -
VérDönci #3620 Ennek kéne a normálisnak lennie még akkor is, ha globális válság és recesszió van. Támogatnak különböző egyesületeket, stb. A csapat felajánlja, szóval tökmindegy kirúgja be. -
#3619 És mint ma kiderült tuti játszik a rudi!!!! Így már viszont jobb kedvel megyek... Biztos izgalmas lesz... -
#3618 Van esélye de azt akár hagyjuk is! Tényleg nem szép dolog hogy egyéni teljesítményre fizetnek, mert aki lövi az a többieknek köszönheti! Egyik sincs a másik nélkül sehol! -
#3617 Azért az pozitív hogy egy külső cég/szervezet is támogatja őket ami nem tetszik, hogy az egyéni teljesítményt díjazzák nem a csapatmunkát, például akkor szegény kapusnak esélye sincs arra a pénzre... -
#3616 Igen, ezt már én is tudom, nagyon durva, csak nem értem, miért kell egy "misi" a gólszerzők megfelelő ösztönzéséhez, ez az edző dolga lenne, ha már maguktól nem elég motiváltak. -
#3615 Huuuuu de várom már!!!
Mindenhol azt írkálják, h még plusz lovét adnak annak aki az első golt szerzi, 1 misit...
-
VérDönci #3614 Én holnap kinézek, szerintem kapok majd jegyet. Mindig így megy ez. Van, hogy olcsóbban odaadják, ha pont csak kezdésre érek a kapuhoz. Vagy, max nézm a tv-ben és a neten az eredménykövetőt.Ennyi -
#3613 Úgyis lesz még jegy biztos hogy van egy csomó ember aki bespájzolt és majd eladja őket, egy kis közvetítői jutalékért persze:P Nekem meg jó lesz a TV-ben is ki tudja mit csinálnak majd a Fiorentina rajongók ha jól eltángálja a csapatukat a LOKI :P -
#3612 Jegyüzérkedés megy ezerrel látom :) Remélem legalább egy gólt lövünk holnap. -
#3611 Az összes jegy elkelt már... De én ott leszek :D:D ;) Bármi féle esélyét nyerésnek nem látom, de még döntetlennek sem... De akkor is DVSC :D:D -
#3610 akkor megszívtam -
#3609 sajnos mostanában nemgofok menni pestre....:(
-
#3607 engem nagyon érdekelne a dolog, de sajnos csak pesten vagyok megtalálható, debreceni ismerősöm pedig nemigen van :( -
#3606 4000 ezer a két jegy :D -
Dean Winchester #3605 mennyiért adod ?:D -
#3604 Eladó két jegy a Fiorentina elleni meccsre!
U szektor 26.sor 15 és16 szék!
Átvehető Nyíregyházán vagy Debrecenben! -
Unreal1942 #3603 Kötelező volt. -
Dean Winchester #3602 A magyar kupában Dudu mesternégyesével és Coulibaly mesterhármasával illetve Mijadinoski góljával 8:2re nyert a Debrecen a Nyirmadai ellen
Nyirmadai 2 - 8 Debreceni VSC
73'Jaromcsak
81'Mijadinoski (Öngól)
illetve
2'Dudu
19'(Büntető) Coulibaly
55'Dudu
57'Mijadinoski
64' Coulibaly
66'Coulibaly
84'Dudu
87'Dudu -
rebel7 #3601 köszi az infót -
#3600 Minden jegy elkelt!
2009. október. 2.
Telt ház lesz a Fiorentina és a Liverpool elleni mérkőzésen is.
link -
zsotesz #3599 szerintem már el is fogyott -
rebel7 #3598 a fiorentina elleni meccsre elkezdték már árusítani a jegyeket?