4278
-
#3758 sztem csak nyáron viszik el.... -
#3757 Nekem meccs kzben az jutott eszembe, hogy ezt a küzdő-hajtó Debrecent is jobb nézni mint a válogatottunkat még ha ugyanúgy kikap mindkettő.
A tegnapi meccsen nagyon hiányzott egy jó Varga a labdaszerzéseivel és talán nem voltak annyira bátrak a lvések tekintetében. A Liverpool meg meglepően szar volt de ez betudható annak, hogy a másik meccsen hamar megszerezte a vezetést a Fiorentina.
Rudolf meg nem hiszem, hogy tavasszal a civis városban marad.
-
Unreal1942 #3756 Pár szóban összefoglalva. 5 gólt rúgtunk a Fiorentinának és egy pont sincs belőle. Ez pech. Illetve gyenge védelem, xar kapus.
Két gyakorlatilag talált 2 gól, két meccsen a Poolnak amivel szereznek 6 pontot ellenünk. Ezt előre nem gondoltam volna. Leszámítva, hogy itthon nem ment ellenük azt gondolom mákjuk van, hogy nem raboltunk pontot.
A Lyon az más kávéház. Ők egy olyan csapat akik 3-4 gólos előnyben is mennek és rúgnak ha kell még.
Papírforma, de azt gondolom, hogy tényleg csak apró szerencse kellett volna a pont szerzéshez amit meg is érdemelt volna a csapat.
Idegenben a Lyon ellen asszem a legkisebb esélyünk sincs már erre.
Szép volt fiúk! Remélem nem kell megint ennyi évet várni hasonló Magyar sikerre az európai kupákban.
-
karajjj #3755 úgy kb térd, vagy comb magasságban jött a labda, eltalálta azt kulibali, ahogy tudta, de annyi lélekjelenléte nemvolt, hogy szélre küldje -
#3754 Rudolf volt a meccs legjobbja szvsz..
viszont a fradi rekordját már lehet nem dönti meg a loki :p 5öt kéne kapni lionban ami azért nem biztos hogy sikerülni fog. -
#3753 majdnem felrobbantunk kint a meccsen,h azt kihagyta a végén... még nem néztem vissza,h volt, de ott kihagyhatatlannak tűnt. Pool jo nagy szar volt egyébként magához képest. -
karajjj #3752 hát Kulibali lövése olyan lett, amilyen, de előtte Rudolf milyen passzt adott :| -
#3751 fogjátok Coulibalyra de ezt helyezni nem nagyon lehetett..... -
atomkrumpli #3750 na majd a Tibi megmutatja nekik ... :-) -
#3749 i-tv.hu-n streamek -
#3748 ma Debrecen - Liverpool 20.45-től. tv: TV2 -
Dean Winchester #3747 na ja ha hozza minden meccsét akkor 4 pont a hátrány és kész ami ledolgozható :D de egy 10 pontos előny se jelent bíztonságot sohase :)
Legalábbis a bajnokság ezen fázisában!
Az viszont tény és való,hogy naon elkurták a győri kirándulást hiszen egy félidőnyit emberelőnyben is játszottak és mégse sikerült legalább ikszre hozni a mérkőzést -
#3746 győr-dvsc=1-0:S -
#3745 barca topikban biztos igy számolnak. -
karajjj #3744 ezt ki mondta neked? -
#3743 3 meccsel kevesebbet játszottak, ha azt hozzák majd, az + 9 pont és ott vannak a 2. helyen 4 ponttal lemaradva -
#3742 simán nyeri majd, amint vége van bl-nek -
icemankimi #3741 dvsc kiszállt a bajnoki cím megszerzéséből zsinórban 3 vereség:S
-
#3740 hajrá loki!!!!:D
jó topik -
Unreal1942 #3739 Legalább van hova fejlődni. -
#3738 Nagy valószinüséggel bl-rekordot állít be a Loki :)
http://www.origo.hu/sport/focivilag/bajnokokligaja/20091105-bajnokok-ligajarekord-kuszoben-a-debrecen.html -
#3737 sőt, a pool-t 2-0-ra verjük, lyon megveri a fio-t, bebiztosítja a csoportelsőséget, úgyhogy leadja nekünk az utolsó fordulóban a meccset, fiorentina meg leveri a liverpoolt, és 6-6 ponttal de jobb egymás elleni eredménnyel 3. helyről megyünk európa-kupába, pool meg kiesik -
icemankimi #3736 viccelsz?! 0 pint lesz és még vagy 5 vagy 7 gól kapunk és már egyet sem rúgunk.
-
Unreal1942 #3735 A Lyon ellen a gól is siker lenne. Nyerni az csoda lenne még a B csapat ellen is. -
#3734 A Liverpoolt szerintem itthon elkapják 2:1re, és a Lyon is szépen a tarcsival fog kiállni, majd meglátjátok, és ott is lesz egy pont. :)
Remélem! :D -
mate317 #3733 na ezek után mondja valaki, hogy az ellenfelek nem akkor rúgnak gólt a lokinak, amikor akarnak...
Azért hajrá loki!!! -
Unreal1942 #3732 Az első félidő után picit bizakodó voltam. Bíztam benne, hogy jók lehetünk az 1 pontra vagy akár egy nagy meglepetésre is.
Aztán sajnos jöttek a szokásos hibák.
Azt viszont senkinek nem hittem volna el, hogy két meccs alatt 5 gólt rúgunk a Fiorentinának és egy árva pontot se szerzünk belőle. :(
Azért persze szép volt fiúk. Legyetek tapasztaltabbak jövőre. Sőt kezdjetek a Bajnokságra koncentrálni mert így nem lesz jövőre BL indulás.
Pedig istenemre mondom Újpest drukker vagyok ha az NB1 ből kell választani. -
#3731 Kulabá a South Parkban van, nem itt :D -
#3730 thx -
karajjj #3729 a jobbszélről jövő labdát kulabá két védő között kibújva a kapubafejelte -
#3728 na mire beírom kapunk mégegyet... -
#3727 na hogy született a gól? Már nem nézem a meccset. -
karajjj #3726 kulabá lol :D -
#3725 húúú :D a közkedvenc Coulibaly :D -
#3724 Így van! feküdjé le! Én is XD -
Cobraz #3723 4 : 1 feküggyé le -
karajjj #3722 már megint mi a fasz van? :S -
Cobraz #3721 Na akkor lefekszek... -
#3720 ááá várható volt! 2-1 -
karajjj #3719