Kutya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes E320 kaszinó rójál
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Érdeklõdnék, hogy idõs kutya csípõizületi dysplasia betegségére, milyen gyógyszeres kezelést ajálanátok a tünetek enyhítésére.
Elöre is köszönöm.
Üdv: Tamás.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Finom a kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
már idõsebb, több mint 10 éves, mi lehet a gond vele? tudom vannak kecskék amik így reagálnak stresszhelyzetben de kutyánál ez meglepõ, számomra legalábbis
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Amúgy ötletem sincs. :/
Kb. 1 hete tûzel, és most 2 napja a nemiszervébõl kilóg egy 1,5 cm hús darab. Nem sírt vagyis nincs fájdalma. Csak kellemetlen neki, amikor ül. Nem tudom mi a fene ez.
Adatai: dalmata keverék, 8 éves, kb. 40kg tömegû, nem ellett életébe, nincs ivartalanítva. Kutyusom
Fákjúal!
Szeretnék egy jó házörzõt aminek nem túl hosszú a szõre, nem nõ meg túl nagyra (mert nagyimhoz kéne, ott pedig volt már nagy kutya ami "szeretetbõl" fellökte õt😊 de nem is tacskó méretû. Régóta akarok egy kutyát és most a barnabõrû testvéreimnek hála lesz is egy. Ötletek hogy milyet szerezzek? Nagy kedvencem, de ugye nem olcsóság...
Elõre is köszi!
Van egy keverék kutyám.Mostanában eléggé kedvetlen,nem eszik,nem iszik,nem mozog(pedig elég játékos,aktívan mozgó kutya volt).Félek hogy parvo vírusos (vagyis nagyon gyanús). Mi lehet a baja?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
az problémám, hogy kiskutyám valoszinüleg férges.
kakijában uborka mag szerû fehér darabkák vanak. rizst eszik akár lehet az is.
galamb férgekre gyanaakszok. székletében lévõ fehér izék nem szétnyomhatok.
szerintgetek mi?
(az orvos szerint nem lehet,n pedig erõs a gyanbú)
mit tegyek?
sziasztok!
Cigot ma szinte megharapta... Ha nem fogom meg meg harapja a kicsi bolond😊
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
tudnátok-e abban segíteni, van egy 14 éves keverék nagytestû németjuhász kutyánk, és nagyon sovány, pedig sokat eszik. Sokat ürít, és már kétszer lett féreghajtózva is, megfelelõ adaggal.Az állatorvosi javaslatra kiprobáltunk béltisztítót és vitaminokat is.Szegény kutya a székletét se tudja nagyon tartani, néha odapiszkit Apámnál a házban.(Kertes házban lakik.) Vagy ez már a korral jár? Bár neki van két tesója nálam azok is kanok és azok jó húsban vannak, pedig nem a lejobb kajákon élnek.
Lehet hogy negatív tényezõ, hogy Apámnál 2 lány kutyával él együtt.
Elõre is köszönöm.
Üdv.

amúgy az én kutyim:
2 hónapos német dog-labrador retriever keverék 😊
Már 5kg-t nyom. 😊
rövid, sûrû, kemény tapintású szõrzet (egyszínû fekete, sárga vagy májbarna szín) Marmagassága 54 - 57 cm
Golden retriever:
sima vagy hullámos, sûrû aljszõrzettel (az arany és a krémszín bármely árnyalata) Marmagassága 51 - 61 cm
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
15ezer magyar birodalmi forint...
-> Miskolcon, utánvétel kizárva 😄
Kereshettek: [email protected]
Telefon: 06 70 527 0830
A fater:
A helyszínen az anya is megtekinthetõ 😊

2009.11.23-án utcán talált (Budapest, VIII. Dankó, Magdolna utca sarka), kb. 3-4 hónapos, zsemleszínû, valószínûleg keverék, kan kiskutya szeretõ gazdiját keresi. Oltásáiról semmit nem tudni, féreghajtó tablettát kapott. Kedve kiváló, érdeklõdõ, kiváncsi, játékos természetû, nagyon ragaszkodó, okos, ügyes, jószagú (mondjuk olyan kutya nincs). Macskához valószínûleg szoktatható, mert a sajátjaimat nem bántotta. Sajnos csak átmenetileg tudom megtartani. Érdeklõdni privátban.