541
Kutyák, minden ami kutya és kutyatartás!
  • Fehercsoki
    Jutalom,de ő nem tudja hogy kevesebbet kapna,azaz jutalom,nem vontam le neki,csak azért kérdeztem ha pl. sok jutalmat kapna akkor nem probléma-e,főleg amíg még kicsi és sokat tanítgatom.
  • dragon11
    egyébként vajon miért JUTALOM ??????

azért mert vlmi jót csinált és megérdemelte..

nevetséges ..
  • dragon11
    LOL

ne adj neki semmit haljon éhen, nem ?
  • Fehercsoki
    Ha a saját kajájából kapja a jutalomfalatot akkor a jutalomként kiadott mennyiséget levonjam a napi adagjából?(csak hogy ne kapjon túl sokat)
  • Fehercsoki
    Egyébként elvileg ő az anyukája,de mégis valahogy elég kicsi még.
  • Fehercsoki
    Köszi.
  • SötétBarom
    :>

Szerintem 10-15 kilósra. Az enyém most 32 körül van, és ennyi idősen 15 kg körül volt.
  • Fehercsoki
    Ő mekkorára fog körülbelül megnőni? 4 hónapos és most 5kg, kb. 30 centi magas.
  • Lacc 88
    A roti kölyök kora óta megvan, a másikat a suliból hozta haza hugom, kóbor kutya volt kb 4-5 hónapos. Rotikról nekem sincs sok jó tapasztalatom, nem is akartam ilyen kutyát, de hát hugom ilyet kért szülnapjára. Köszi a választ, amint vége a sulinak és otthon leszek megyek velük kutyasuliba.
  • cenobite
    Szerintem vidd suliba őket ha teheted. Egy szakember biztos hogy tud tanácsot adni.
    Nem tudom mióta vannak Nálad a kutyák - kölyökkor, felnőttkor -, de minél hamarabb el kell kezdeni a szocializálást kölyökkorban. Vinni emberek közé, kutyák közé, stb...
    A rotikról egy állatorvos mondta mikor anno vittem az én kutyámat oltani és volt ott egy roti is - elég heves vérmérséklettel -, hogy nagyon meg kell választani hogy honnan veszed a kutyát, mert könnyen kifoghatsz egy gyenge idegrendszerű kutyát, elég nagy a beltenyészet. Konkrétan azt mondta hogy sok az "idegbeteg" példány.
    Persze nem lehet általánosítani, mert én ismerek nagyon nyugodt, rotikat, viszont már engem is harapott meg egy. Pedig semmi ellenséges dolgot nem csináltam. Egyszerűen belekapott a felkaromba. Nem volt kellemes...
  • Lacc 88
    SZiasztok. Remmélem láotgatja még valaki a topikot, mert kellene néhány tanács. Van 2 nagyobb testű kutyánk. A fiatalabb kb 1 éves egy kan rottweiler. Különösebb gond még nem volt vele, ember barát, nem bántott még senkit és egyenlőre kedves mindenkivel. De most húsvétkor itt volt az egész család és először a 2 éves unokaöccs is. Kivittük a kutyához és ő elég ellenségesen fogadta. Nagyon figyelte és néha rámorgott vagy ugatta. Mmiután bejöttünk körözött, mert be akart jönni a házba. Nem értem miért váltott ki belőle ilyen viselkedést egy kisgyerek látványa. Tudtaok erről mondani valamit? Vagy valami tanács, hogy ne viselkedjen így?
    A másik kutya fél évvel idősebb nála, egy kaukázusi és németjuhász keverék. De valamiért nem akar megbarétkozni az idegenekkel, csak ha a hátsó ajtóról megy ki hozzá valaki. Aki gyakrabban jár hozzánk már nem ugatja annyira, de sokszor van hogy nem lehet tőle beszélgetni mert folyamatosan ugat. Akkor is nehezen nyugszik meg ha többen kinn vagyunk a vendéggel az udvaron. Főleg a férfiakra haragszik valamiért, ha hátat fordítanak neki odakap a bokája után is. Le lehet szoktatni még ilyen korban ezekről a kutyákat egyénileg? Vagy jobb lenne kutyaiskolába menni velük?
  • uikka
    leszoktatni most úgy értem, h a virágtépkedésről
  • uikka
    ezt nem értem
    elvigyem kutyaiskolába?
    vagy hogy szoktassam le róla, hogy ne keljen leszidnom?
    nem tudom mit kéne csinálni
    utánaolvastam de sajna nem volt értelme...
    evés közben nem morog rám
  • petrinorbi
    sotet ismeros a helyzet :d
  • uikka
    sziasztok!
    vannak problémáim a kutyámmal
    most lesz 3 éves és, hogy mindig kiássa a virágot vagy leharapja a fejét.
    amikor leszidtam , akkor rám morgott és néha utánakapott a kezemnek.
    pls segítsetek
  • SötétBarom
    Figyeld ki, és kapd el amikor épp csinálja. Próbáld a tudtára adni, hogy ez hülye ötlet. Ha akkor csinálja, amikor nem vagy otthon, ne nagyon bántsd, mert nem fogja érteni, mi a fasz bajod van :DD

Amúgy valószínűleg unatkozik, és nem tud jobbat kitalálni.. Az enyém mindent megrágott kiskorában, amihez hozzáfért. (a lakás tartozékait, drótokat nem, csak "könnyű" dolgokat. Csekket, üdítőt, napszemüveget, cipőt, fejhallgatót, tollat, ceruzát, amit akarsz :DD)
  • petrinorbi
    4 honapos kiskutyam minden viragot kiszed a foldbol.Meg az ablakbol is leszedi a cserepet es kiassa belole a viragot.Miert csinalja es mit tehetek ellene?
  • Krisztiam #442

ez milyen kutya?
  • dragon11

Milyen fajta ez a kutya skacok?:)
  • SötétBarom
    Yo wassup?

• freestyle666
    Amivel ebegyüjtod a tüzhelyet, ilyen elektromosbigyó, azzal kicsit megilyeszted és jó lesz.
  • petrinorbi
    igaz a rendes sampon jo furoszteni a kutyat?
  • petrinorbi
    azt mondtak ijenkor kel elhozni
  • Roger6
    Kedden lesz 6 hetes, és már nálad van? Gratulálok... Szerinted mégis miért sír az a szegény pára?
  • petrinorbi
    LECCI SEGITSETEK!Vettem egy nemetjuhasz kiskutyust kedden lesz 6 hetes.Ejszakara be teszem a kazanhazba nappal kinn van.Egesz ejszaka sir,nyuszit,ugat stb.Mit kene csinaljak hogy ne sirjon anyit?????????Van mikor be megyek hozza,megnyuktatom ojankor el halgat de 1-2 perc utan ujbol elkezdi. Segitsetek.
  • marosit
    Üdv mindenkinek!

Érdeklődnék, hogy idős kutya csípőizületi dysplasia betegségére, milyen gyógyszeres kezelést ajálanátok a tünetek enyhítésére.
    Elöre is köszönöm.
    Üdv: Tamás.
  • akyyy
    az ember tud védekezni. állat nem tud bemenni venni kutyagumit
  • w77d
    az nem ok arra, hogy élőlényeket megöljön... ezek szerint te azt is helyesnek tartod, amikor egy anya a kukába dobja a gyereket, emrt ő nem akarta...
  • Roger6
    És akkor bele kell dobni a vízbe. Igazad van, ennél humánusabb kivégzési módszer nincs is. Balcsiba volt már olyan, hogy mikor feljöttél a víz alól és levegőt vettél, pont akkor csapott fejen a hullám? Na ebbe gondolj bele. Van ezer más módja, hogy eltegyék láb alól szegényeket. De ha ember vagy, tudod, hogy a fulladás az egy nagyon szar halál...
  • akyyy
    Nem tudom miről beszéltke, de valszeg az ami tegnap volt a Tv2-n a Tényekbe, ami minden este 18:30-tól látható! Én a honlapjukon néztem, mert itt nincs televízió. Szerintem azért dobálta be a folyóba a kölyökkutyákat, mert valszeg "nem kívánt terhességből" születtek a kutyák, amik nem kelletek senkinek még ajándékba se, altatásra meg nincs pénzük. Ivartalanítani mrt azért nem szeretnék, mert veszélyes környék, lehet sok kutyát elütöttek már, mert pl főút van a közelbe, és ezrté megrattanák néha egykét kutyát.
  • DanielGray
    Ja igen... A lábon lövés,vagy fejbe lövés emberekre vonatkozott!
  • DanielGray
    Nem igazán vagyok tisztában azzal,hogy ezt a "vidit" miért linkelted,úgyhogy elhamarkodott véleményt nem mondok!Gáz,helyesebben fogalmazva undorító,amit ez a "nő" művelt!Valószínű,hogy az összes kutya elhalálozott,bár....ez a videóból nem derül ki,de mindenképpen megjósolható a valóság!Ezek a kutyák megfulladtak!Megmondom őszintén,hogy ennél az altatás sokkal kíméletesebb módszer,szóval én igazán azt nem értem,hogy miért kell bedobálnunk állatokat egy folyóba,mikor el is altathatjuk őket?Nem világos a dolog(helyesebben fogalmazva világos,csak nem igazán.....khm.......Humánus?????).Lábon lövöd(artériába),vagy fejbe.... Mind a kettőnél "rezegni" fog az illető,csak az nem mind1,hogy miért és mennyit!Emberek vagyunk,elméletileg gondolkodó lények(az uralkodó faj)...ezért Nekünk kell úgy bánnunk más fajokkal,hogy az elfogadható legyen!Ha(tudom,mondatot így nem kezdünk) Mondjuk azt mondom(ami egyébként így is van),hogy én embereken szeretnék kísérleteket végrehajtani,akkor megbotránkozás a vége... A vicc az,hogy embereknek állítjuk elő a gyógyszert,tehát elméletileg velük kellene kísérleteznünk.Borzalom a vége.... Undorító és etikátlan... Viszont,ha csimpánzokon és Kutyákon végezzük a dolgot,akkor már "etikásabb"!Nem érzitek......?Nem..........?Egyszer .....azt hiszem,hogy Ghandi mondta:Egy nép úgy ítéltetik meg,hogy bánik az állatokkal!
  • Roger6
    EZ most miért kellet ide?
  • Deer Hunter 05
    nem, a lényeg hogy VIDD!!! persze ha az én kutyám kölykeiről lenne szó, én alaposan megnézném a leendő otthonát! :P
  • Fehercsoki
    Lehet,de gondolom azért alaposan megnézik a helyet.
  • SötétBarom
    Szerintem örülnek, ha legalább van aki örökbe fogad. :)
  • Fehercsoki
    Sziasztok!Meglévő kistermetű keverék kutyusom mellé(35 centi marmagasság,és már 5 éves) szeretnék még 1 kutyát,úgy gondoltam hogy menhelyről örökbefogadok egyet,és az érdekelne,hogy van-e valami korlátozás,pl. ha van már kutyám akkor adnak-e,illetve megszablyák-e hogy mekkora lakás kell hozzá?(főleg mivel már a 2. lenne)
  • Deer Hunter 05
    bár szegénynek fel kellett hagynia az agilityvel, pont az első versenye előtt egy-két héttel :(
  • Deer Hunter 05
    nekem ez a kutyám, Bianka:
  • Desiderata #419
    ha a kutyám agresszív kutyával találkozik, mindegy hogy szabadon vagy megkötött kutyával, összecsuklik a hátsó lába és egyfajta remegés tör rá, ilyenkor próbál felkelni de alig tud, utána egy darabig sántikál
    már idősebb, több mint 10 éves, mi lehet a gond vele? tudom vannak kecskék amik így reagálnak stresszhelyzetben de kutyánál ez meglepő, számomra legalábbis