Kutya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

freestyle666
Amivel ebegyüjtod a tüzhelyet, ilyen elektromosbigyó, azzal kicsit megilyeszted és jó lesz.

Mercedes E320 kaszinó rójál

igaz a rendes sampon jo furoszteni a kutyat?
azt mondtak ijenkor kel elhozni
Roger6
Kedden lesz 6 hetes, és már nálad van? Gratulálok... Szerinted mégis miért sír az a szegény pára?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

LECCI SEGITSETEK!Vettem egy nemetjuhasz kiskutyust kedden lesz 6 hetes.Ejszakara be teszem a kazanhazba nappal kinn van.Egesz ejszaka sir,nyuszit,ugat stb.Mit kene csinaljak hogy ne sirjon anyit?????????Van mikor be megyek hozza,megnyuktatom ojankor el halgat de 1-2 perc utan ujbol elkezdi. Segitsetek.
Üdv mindenkinek!

Érdeklõdnék, hogy idõs kutya csípõizületi dysplasia betegségére, milyen gyógyszeres kezelést ajálanátok a tünetek enyhítésére.
Elöre is köszönöm.
Üdv: Tamás.
akyyy
az ember tud védekezni. állat nem tud bemenni venni kutyagumit

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

w77d
az nem ok arra, hogy élõlényeket megöljön... ezek szerint te azt is helyesnek tartod, amikor egy anya a kukába dobja a gyereket, emrt õ nem akarta...

Roger6
És akkor bele kell dobni a vízbe. Igazad van, ennél humánusabb kivégzési módszer nincs is. Balcsiba volt már olyan, hogy mikor feljöttél a víz alól és levegõt vettél, pont akkor csapott fejen a hullám? Na ebbe gondolj bele. Van ezer más módja, hogy eltegyék láb alól szegényeket. De ha ember vagy, tudod, hogy a fulladás az egy nagyon szar halál...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

akyyy
Nem tudom mirõl beszéltke, de valszeg az ami tegnap volt a Tv2-n a Tényekbe, ami minden este 18:30-tól látható! Én a honlapjukon néztem, mert itt nincs televízió. Szerintem azért dobálta be a folyóba a kölyökkutyákat, mert valszeg "nem kívánt terhességbõl" születtek a kutyák, amik nem kelletek senkinek még ajándékba se, altatásra meg nincs pénzük. Ivartalanítani mrt azért nem szeretnék, mert veszélyes környék, lehet sok kutyát elütöttek már, mert pl fõút van a közelbe, és ezrté megrattanák néha egykét kutyát.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Ja igen... A lábon lövés,vagy fejbe lövés emberekre vonatkozott!
Nem igazán vagyok tisztában azzal,hogy ezt a "vidit" miért linkelted,úgyhogy elhamarkodott véleményt nem mondok!Gáz,helyesebben fogalmazva undorító,amit ez a "nõ" mûvelt!Valószínû,hogy az összes kutya elhalálozott,bár....ez a videóból nem derül ki,de mindenképpen megjósolható a valóság!Ezek a kutyák megfulladtak!Megmondom õszintén,hogy ennél az altatás sokkal kíméletesebb módszer,szóval én igazán azt nem értem,hogy miért kell bedobálnunk állatokat egy folyóba,mikor el is altathatjuk õket?Nem világos a dolog(helyesebben fogalmazva világos,csak nem igazán.....khm.......Humánus?????).Lábon lövöd(artériába),vagy fejbe.... Mind a kettõnél "rezegni" fog az illetõ,csak az nem mind1,hogy miért és mennyit!Emberek vagyunk,elméletileg gondolkodó lények(az uralkodó faj)...ezért Nekünk kell úgy bánnunk más fajokkal,hogy az elfogadható legyen!Ha(tudom,mondatot így nem kezdünk) Mondjuk azt mondom(ami egyébként így is van),hogy én embereken szeretnék kísérleteket végrehajtani,akkor megbotránkozás a vége... A vicc az,hogy embereknek állítjuk elõ a gyógyszert,tehát elméletileg velük kellene kísérleteznünk.Borzalom a vége.... Undorító és etikátlan... Viszont,ha csimpánzokon és Kutyákon végezzük a dolgot,akkor már "etikásabb"!Nem érzitek......?Nem..........?Egyszer .....azt hiszem,hogy Ghandi mondta:Egy nép úgy ítéltetik meg,hogy bánik az állatokkal!
Roger6
EZ most miért kellet ide?

nem, a lényeg hogy VIDD!!! persze ha az én kutyám kölykeirõl lenne szó, én alaposan megnézném a leendõ otthonát! 😛

Finom a kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni...

Fehercsoki
Lehet,de gondolom azért alaposan megnézik a helyet.

SötétBarom
Szerintem örülnek, ha legalább van aki örökbe fogad. 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Fehercsoki
Sziasztok!Meglévõ kistermetû keverék kutyusom mellé(35 centi marmagasság,és már 5 éves) szeretnék még 1 kutyát,úgy gondoltam hogy menhelyrõl örökbefogadok egyet,és az érdekelne,hogy van-e valami korlátozás,pl. ha van már kutyám akkor adnak-e,illetve megszablyák-e hogy mekkora lakás kell hozzá?(fõleg mivel már a 2. lenne)

bár szegénynek fel kellett hagynia az agilityvel, pont az elsõ versenye elõtt egy-két héttel 😞

nekem ez a kutyám, Bianka:

Desiderata
ha a kutyám agresszív kutyával találkozik, mindegy hogy szabadon vagy megkötött kutyával, összecsuklik a hátsó lába és egyfajta remegés tör rá, ilyenkor próbál felkelni de alig tud, utána egy darabig sántikál
már idõsebb, több mint 10 éves, mi lehet a gond vele? tudom vannak kecskék amik így reagálnak stresszhelyzetben de kutyánál ez meglepõ, számomra legalábbis
hi! Törpe uszkárt szeretnék tartani de allergiás vagyok a kutyákra kis mértékben. És mivel az uszkár szõre nem hullik! ás azt mondják azt még tartható allergiásoknak is (persze ha valaki nagyon az akkor nem hiszem...) mert õket ajánják. És nem tudom hogy szerintetek lehetne e és igaz e hogy tartható e allergiásoknak is...?? köszönöm a választ! :-)

ja bocs téll az lemaradt 😊 Ajka

dragon11
Helyet is írj azért, hogy honnan.:-D

sziasztok 6 éves törzskönyvezett németjuhász (szuka)<#rinya><#rinya> ingyen elvihetõ!!

SötétBarom
<#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Martinez01
Jobban lett lehet hogy csak elrontotta a gyomrát!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

ffxi
Nem ítélunk külsõ alapján 😊

Fákjúal!

SötétBarom
Logódat tudnám idézni 😄
Amúgy ötletem sincs. :/

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ffxi
Kérdés.

Kb. 1 hete tûzel, és most 2 napja a nemiszervébõl kilóg egy 1,5 cm hús darab. Nem sírt vagyis nincs fájdalma. Csak kellemetlen neki, amikor ül. Nem tudom mi a fene ez.

Adatai: dalmata keverék, 8 éves, kb. 40kg tömegû, nem ellett életébe, nincs ivartalanítva. Kutyusom

Fákjúal!

Bruk
Hali
Szeretnék egy jó házörzõt aminek nem túl hosszú a szõre, nem nõ meg túl nagyra (mert nagyimhoz kéne, ott pedig volt már nagy kutya ami "szeretetbõl" fellökte õt😊 de nem is tacskó méretû. Régóta akarok egy kutyát és most a barnabõrû testvéreimnek hála lesz is egy. Ötletek hogy milyet szerezzek? Nagy kedvencem, de ugye nem olcsóság...
Elõre is köszi!

SötétBarom
Bazdmeg. Fogod, és kurva gyorsan elviszed állatorvoshoz, mielõtt valami komolyabb baja lesz.

Martinez01
Sziasztok!
Van egy keverék kutyám.Mostanában eléggé kedvetlen,nem eszik,nem iszik,nem mozog(pedig elég játékos,aktívan mozgó kutya volt).Félek hogy parvo vírusos (vagyis nagyon gyanús). Mi lehet a baja?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

sziasztok!
az problémám, hogy kiskutyám valoszinüleg férges.
kakijában uborka mag szerû fehér darabkák vanak. rizst eszik akár lehet az is.
galamb férgekre gyanaakszok. székletében lévõ fehér izék nem szétnyomhatok.
szerintgetek mi?
(az orvos szerint nem lehet,n pedig erõs a gyanbú)
mit tegyek?
sziasztok!
Pummis
volt kutyám rudi 😞

Pummis
Ha már kutyák akkor a kutyám Mázli :

Nikola74

Nikola74
.

PttM Fa
TéKem volt bazeee.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

PttM Fa
Nekem van egy aranyos 5 honapos egerészõ kölyköm de erõsen ügyes...
Cigot ma szinte megharapta... Ha nem fogom meg meg harapja a kicsi bolond😊

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Üdv mindenkinek,
tudnátok-e abban segíteni, van egy 14 éves keverék nagytestû németjuhász kutyánk, és nagyon sovány, pedig sokat eszik. Sokat ürít, és már kétszer lett féreghajtózva is, megfelelõ adaggal.Az állatorvosi javaslatra kiprobáltunk béltisztítót és vitaminokat is.Szegény kutya a székletét se tudja nagyon tartani, néha odapiszkit Apámnál a házban.(Kertes házban lakik.) Vagy ez már a korral jár? Bár neki van két tesója nálam azok is kanok és azok jó húsban vannak, pedig nem a lejobb kajákon élnek.
Lehet hogy negatív tényezõ, hogy Apámnál 2 lány kutyával él együtt.
Elõre is köszönöm.
Üdv.
SötétBarom
Yo!

Tiszakécske környékén keresek kölyök kutyust ajándékba (unokaöcsémnek)
amúgy az én kutyim:

2 hónapos német dog-labrador retriever keverék 😊
Már 5kg-t nyom. 😊

Labrador retriever:
rövid, sûrû, kemény tapintású szõrzet (egyszínû fekete, sárga vagy májbarna szín) Marmagassága 54 - 57 cm
Golden retriever:
sima vagy hullámos, sûrû aljszõrzettel (az arany és a krémszín bármely árnyalata) Marmagassága 51 - 61 cm

cenobite
Úgy tudom a Golden a hosszú szõrû, a Labrador pedig rövid.

gamertag: kenobita

Dizson
Mi a különbség egy Golden Retriever és egy Labrador Retriever között?

predator0
Sikerült gazdit találni, köszönöm a lehetõséget!!!

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

5 hetes, fajtiszta, gyönyörûszép Németjuhász kiskutyák eladóak!

15ezer magyar birodalmi forint...
-> Miskolcon, utánvétel kizárva 😄
Kereshettek: [email protected]
Telefon: 06 70 527 0830

A fater:

A helyszínen az anya is megtekinthetõ 😊
predator0
Köszi, szerintem is, és bárki aki meglátja mind ezt mondja. Itt van még egy kedvcsináló kép, hátha.

Roger6
Remélem találsz neki valami szeretõ gazdit, mert nagyon aranyos ez a teremtés.<#integet2>

predator0
Megpróbálkozom valamivel, max. nem jön be:
2009.11.23-án utcán talált (Budapest, VIII. Dankó, Magdolna utca sarka), kb. 3-4 hónapos, zsemleszínû, valószínûleg keverék, kan kiskutya szeretõ gazdiját keresi. Oltásáiról semmit nem tudni, féreghajtó tablettát kapott. Kedve kiváló, érdeklõdõ, kiváncsi, játékos természetû, nagyon ragaszkodó, okos, ügyes, jószagú (mondjuk olyan kutya nincs). Macskához valószínûleg szoktatható, mert a sajátjaimat nem bántotta. Sajnos csak átmenetileg tudom megtartani. Érdeklõdni privátban.