541
Kutyák, minden ami kutya és kutyatartás!
  • Compongnathus
    hi! Törpe uszkárt szeretnék tartani de allergiás vagyok a kutyákra kis mértékben. És mivel az uszkár szőre nem hullik! ás azt mondják azt még tartható allergiásoknak is (persze ha valaki nagyon az akkor nem hiszem...) mert őket ajánják. És nem tudom hogy szerintetek lehetne e és igaz e hogy tartható e allergiásoknak is...?? köszönöm a választ! :-)
  • kovcs
    ja bocs téll az lemaradt :) Ajka
  • dragon11
    Helyet is írj azért, hogy honnan.:-D
  • kovcs
    sziasztok 6 éves törzskönyvezett németjuhász (szuka) ingyen elvihető!!

• SötétBarom
  • Martinez01
    Jobban lett lehet hogy csak elrontotta a gyomrát!
  • ffxi
    Nem ítélunk külső alapján :)
  • SötétBarom
    Logódat tudnám idézni :D
    Amúgy ötletem sincs. :/
  • ffxi
    Kérdés.

Kb. 1 hete tűzel, és most 2 napja a nemiszervéből kilóg egy 1,5 cm hús darab. Nem sírt vagyis nincs fájdalma. Csak kellemetlen neki, amikor ül. Nem tudom mi a fene ez.

Adatai: dalmata keverék, 8 éves, kb. 40kg tömegű, nem ellett életébe, nincs ivartalanítva. Kutyusom
  • Bruk
    Hali
    Szeretnék egy jó házörzőt aminek nem túl hosszú a szőre, nem nő meg túl nagyra (mert nagyimhoz kéne, ott pedig volt már nagy kutya ami "szeretetből" fellökte őt:) de nem is tacskó méretű. Régóta akarok egy kutyát és most a barnabőrű testvéreimnek hála lesz is egy. Ötletek hogy milyet szerezzek? Nagy kedvencem, de ugye nem olcsóság...
    Előre is köszi!
  • SötétBarom
    Bazdmeg. Fogod, és kurva gyorsan elviszed állatorvoshoz, mielőtt valami komolyabb baja lesz.
  • Martinez01
    Sziasztok!
    Van egy keverék kutyám.Mostanában eléggé kedvetlen,nem eszik,nem iszik,nem mozog(pedig elég játékos,aktívan mozgó kutya volt).Félek hogy parvo vírusos (vagyis nagyon gyanús). Mi lehet a baja?
  • CCD
    sziasztok!
    az problémám, hogy kiskutyám valoszinüleg férges.
    kakijában uborka mag szerű fehér darabkák vanak. rizst eszik akár lehet az is.
    galamb férgekre gyanaakszok. székletében lévő fehér izék nem szétnyomhatok.
    szerintgetek mi?
    (az orvos szerint nem lehet,n pedig erős a gyanbú)
    mit tegyek?
    sziasztok!
  • Pummis
    volt kutyám rudi :(
  • Pummis
    Ha már kutyák akkor a kutyám Mázli :
  • Nikola74
  • Nikola74
    .
  • PttM Fa
    TéKem volt bazeee.
  • PttM Fa
    Nekem van egy aranyos 5 honapos egerésző kölyköm de erősen ügyes...
    Cigot ma szinte megharapta... Ha nem fogom meg meg harapja a kicsi bolond:)
  • marosit
    Üdv mindenkinek,
    tudnátok-e abban segíteni, van egy 14 éves keverék nagytestű németjuhász kutyánk, és nagyon sovány, pedig sokat eszik. Sokat ürít, és már kétszer lett féreghajtózva is, megfelelő adaggal.Az állatorvosi javaslatra kiprobáltunk béltisztítót és vitaminokat is.Szegény kutya a székletét se tudja nagyon tartani, néha odapiszkit Apámnál a házban.(Kertes házban lakik.) Vagy ez már a korral jár? Bár neki van két tesója nálam azok is kanok és azok jó húsban vannak, pedig nem a lejobb kajákon élnek.
    Lehet hogy negatív tényező, hogy Apámnál 2 lány kutyával él együtt.
    Előre is köszönöm.
    Üdv.
  • SötétBarom
    Yo!

• extramagascsaj
    Tiszakécske környékén keresek kölyök kutyust ajándékba (unokaöcsémnek)
    amúgy az én kutyim:

2 hónapos német dog-labrador retriever keverék :)
    Már 5kg-t nyom. :)
  • extramagascsaj
    Labrador retriever:
    rövid, sűrű, kemény tapintású szőrzet (egyszínű fekete, sárga vagy májbarna szín) Marmagassága 54 - 57 cm
    Golden retriever:
    sima vagy hullámos, sűrű aljszőrzettel (az arany és a krémszín bármely árnyalata) Marmagassága 51 - 61 cm
  • cenobite
    Úgy tudom a Golden a hosszú szőrű, a Labrador pedig rövid.
  • Dizson
    Mi a különbség egy Golden Retriever és egy Labrador Retriever között?
  • predator0
    Sikerült gazdit találni, köszönöm a lehetőséget!!!
  • akta02
    5 hetes, fajtiszta, gyönyörűszép Németjuhász kiskutyák eladóak!

15ezer magyar birodalmi forint...
    -> Miskolcon, utánvétel kizárva :D
    Kereshettek: [email protected]
    Telefon: 06 70 527 0830

A fater:

A helyszínen az anya is megtekinthető :)
  • predator0
    Köszi, szerintem is, és bárki aki meglátja mind ezt mondja. Itt van még egy kedvcsináló kép, hátha.
  • Roger6
    Remélem találsz neki valami szerető gazdit, mert nagyon aranyos ez a teremtés.
  • predator0
    Megpróbálkozom valamivel, max. nem jön be:
    2009.11.23-án utcán talált (Budapest, VIII. Dankó, Magdolna utca sarka), kb. 3-4 hónapos, zsemleszínű, valószínűleg keverék, kan kiskutya szerető gazdiját keresi. Oltásáiról semmit nem tudni, féreghajtó tablettát kapott. Kedve kiváló, érdeklődő, kiváncsi, játékos természetű, nagyon ragaszkodó, okos, ügyes, jószagú (mondjuk olyan kutya nincs). Macskához valószínűleg szoktatható, mert a sajátjaimat nem bántotta. Sajnos csak átmenetileg tudom megtartani. Érdeklődni privátban.
  • koppi85
    Szia!

Elvileg országszerte hozzáférhető már a spot-onos szer. Állatorvos is felírhatja, de állítólag bizonyos állatpatikákban vénymentesen is beszerezhető.
  • electrokilla
    Üdv!
    Egy olyan kérdésem volna, hogy ezt a cseppentős gyógyszert hol lehet beszerezni. Már lehet az országban mindenhol kapni, vagy csak pl. Pesten?
    Előre is köszönöm!
  • Roger6
    Ha most lesz egy éves, úgyis oltásra kell vinned, szóval irány az orvos.
  • haata
    Sziasztok!
    Segítsen valaki. Van egy ebem , most lesz egy éves. Olyan mintha négy heréje lenne. van kettő a normál herék helyén és van kettő a gömb alakú valami a pénisze tövében. Tudja valaki mi lehet? kell -e orvoshoz vinni vagy nem?
    Válaszokat előre is köszönöm
  • koppi85
    Szerintem nem kell ilyesmitől tartani, az ismerőseim is ezt használják, eddig nem volt panasz!
  • virsliman
    koppi85: Én is hallottam már erről a cseppentős módszerről, de attól félek, hogy esetleg bőrirritációt okoz majd a kis Fifimnek. Nagyon érzékeny a bundája alatt a bőr, rögtön bepirosodik. :( Szerinted nem kell ilyesmitől tartanom?
  • koppi85
    Sziasztok, ha már a féregtelenítésről van szó, akkor azt tudom tanácsolni, hogy semmiképpen ne hanyagoljátok, nálunk a családba már sajnos történt ilyenből gond.. Van kutyánk is és macskánk is, fél éve teljes féregtelenítést végzünk, mert ez nem játék. Kutyának tablettásat, macskának mi is ezt a cseppentőset.
  • kutakita
    Igazad van.Nem rég vettem észre,hogy erről már írtatok.Közben már visszaolvastam.Elnézést érte!:)
  • Kasabian
    Belabacsi: nem tudok róla, hogy másképp kellene kezelni az idősebb kutyákat. Annyi a kikötés, hogy 2 hetes koruk előtt nem ajánlott a féregtelenítés és 2 hetes kortól is csak szuszpenzióval. Inkább az a fontos, hogy milyen környezetben él a kutyus, tehát panel vagy kertesház, mert mindenhol más a fertőzés, ill. a kullancs veszélye. Tehát élőhely függvényében érdemes kezelni az állatot. Még vemhességnél vannak bizonyos kikötések.
    Kutatika: a lejjebb említett spot-on van tabletta vagy injekció helyett. Ha visszaolvasol látod, hogy már beszéltünk róla. De ha van még kérdésed szívesen válaszolok.
  • kutakita
    Jajj ez nem egy megnyugtató statisztika.Ha nem tablettával,akkor hogyan kezeltessem?Oltással?Kb mikortól lehet tablettával kezeltetni?