Kutya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De most már nem csak viharkor szökik, hanem rögtön ahogy alkalma nyílik rá.
Naponta 3-szor viszem le sétálni, de ha ez nem volt elég neki, akkor szól, hogy le akar menni. Okos kutyák ezek, jelzik, ha valami nem stimmel. Szerintem a telek határinak átlépését kéne megtiltani neki, valahogy össze kell kötni a pórázzal. Tehát addig nem mehet ki pl. az utcára, amíg nincs ott a gazdi a pórázzal. Jutalomfalatok, és egyéb nyalánkságok bõven mehetnek neki az elsõ idõszakban.
Amúgy azon kevés kutyafajták közé tartozik, akik idõsebb korban is nevelhetõk, szóval egy próbát megér.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Walk the Talk.
Walk the Talk.
közép-ázsiai juhász-roti keverék
Természetes ezután vigyázok, de ugye azért nem biztos, hogy oly nagy bajt idéztem elõ a laza ügetéssel?
E pillanatban semmi változást nem látok a mozgásán. Amikor játszok vele úgy rohan mint a gyorsvonat.
Walk the Talk.
Játsz vele nagyon sokat. Az késõbb nagyon kifizetõdik.
Walk the Talk.
Olvasom, hogy egy éves koráig nem nagyon szabad kerékpár mellett futtatni a kutyát. Nos nekem egy ázsiai keverék kutyusom van, most hat hónapos. Majd minden nap elmegyünk bicajozni, de csak olyan sebességgel, ahogyan õ halad. Egy kutyussal minden nap foglalkozni illik min 2-3 órát. Szvsz szerint ez az idõszak is csak mozgásból tevõdik össze.
Akkor miért veszélyes egy 1 órás laza futtatás, ügetés, s miért nem az egy 2 órás intenzív játszás??????
Köszi, ha válaszoltok.
Walk the Talk.
Az lenne a kérdésem h biztonságosnak találjátok ezt a terméket?
Esetleg van olyan akinek van hasonló?
Elõre is köszi
http://www.kedvencwebshop.hu/?27,trixie-kerekparos-vezetõrud
http://www.kedvencwebshop.hu/?26%2Corijen-puppy-large-breed
http://www.bikybike.hu/product/kutyaprz-biciklire/
Hogyan taníthatom meg leülni, és egyéb parancsokra ?
illetve hogy engedelmes legyen.😄
Ha másik kutyát lát az se bonyolult, nem lássa, fordítsd el, hogy háttal legyen a másiknak. aztán késõbb már lehet trükközni, ha utcán jön másik kutya szembe, akkor leülteted, megvárod amíg elmennek, aztán jutalom. Labda kaja, amire jobban gerjed 😊
Online kutyaszépségverseny indul, ha úgy gondolod gyere és nevezd a kutyád bátran itt:
http://www.kutyaszepsegverseny.gportal.hu

E.Gy.B.E. Airsoft Team
azért mert vlmi jót csinált és megérdemelte..
nevetséges ..
Szerintem 10-15 kilósra. Az enyém most 32 körül van, és ennyi idõsen 15 kg körül volt.
Nem tudom mióta vannak Nálad a kutyák - kölyökkor, felnõttkor -, de minél hamarabb el kell kezdeni a szocializálást kölyökkorban. Vinni emberek közé, kutyák közé, stb...
A rotikról egy állatorvos mondta mikor anno vittem az én kutyámat oltani és volt ott egy roti is - elég heves vérmérséklettel -, hogy nagyon meg kell választani hogy honnan veszed a kutyát, mert könnyen kifoghatsz egy gyenge idegrendszerû kutyát, elég nagy a beltenyészet. Konkrétan azt mondta hogy sok az "idegbeteg" példány.
Persze nem lehet általánosítani, mert én ismerek nagyon nyugodt, rotikat, viszont már engem is harapott meg egy. Pedig semmi ellenséges dolgot nem csináltam. Egyszerûen belekapott a felkaromba. Nem volt kellemes...
gamertag: kenobita
A másik kutya fél évvel idõsebb nála, egy kaukázusi és németjuhász keverék. De valamiért nem akar megbarétkozni az idegenekkel, csak ha a hátsó ajtóról megy ki hozzá valaki. Aki gyakrabban jár hozzánk már nem ugatja annyira, de sokszor van hogy nem lehet tõle beszélgetni mert folyamatosan ugat. Akkor is nehezen nyugszik meg ha többen kinn vagyunk a vendéggel az udvaron. Fõleg a férfiakra haragszik valamiért, ha hátat fordítanak neki odakap a bokája után is. Le lehet szoktatni még ilyen korban ezekrõl a kutyákat egyénileg? Vagy jobb lenne kutyaiskolába menni velük?
elvigyem kutyaiskolába?
vagy hogy szoktassam le róla, hogy ne keljen leszidnom?
nem tudom mit kéne csinálni
utánaolvastam de sajna nem volt értelme...
evés közben nem morog rám
vannak problémáim a kutyámmal
most lesz 3 éves és, hogy mindig kiássa a virágot vagy leharapja a fejét.
amikor leszidtam , akkor rám morgott és néha utánakapott a kezemnek.
pls segítsetek
Amúgy valószínûleg unatkozik, és nem tud jobbat kitalálni.. Az enyém mindent megrágott kiskorában, amihez hozzáfért. (a lakás tartozékait, drótokat nem, csak "könnyû" dolgokat. Csekket, üdítõt, napszemüveget, cipõt, fejhallgatót, tollat, ceruzát, amit akarsz 😄D)
ez milyen kutya?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus