24434
Nintendo DS/DS Lite
  • kisgabo
    27990, meg is rendeltem, de nem válaszolnak, tuti hogy nem dsi, hanem lite, vagy valami selejt...

laza, nincs gépem. 3ds re gyúrtam, de feladtam. drága, nem oké.
  • Laza
    Eszed a gépet? Minek ennyi? :)
  • Apus
    ja az új meg 27990.-
  • Apus
    Cornerben van asszem 20-ért használt fekete. Bemutatódarab, tehát csak a gép van bontva. De kérdezz rá előtte megvan-e még nekik.
  • kisgabo
    vennék

nintendo DSI gépet

ha valaki elad, szóljon, ha van tippetek meik boltban akciós, megköszönném. /budapesten/
  • kalimpa
    Használt, jó állapotban levő DS játékok (tokkal, füzettel) érdekelnek, ha valakinek van eladó, dobjon egy privit.
  • vegytek
    zavvi
  • kalimpa
    Szerintetek hol érdemes akciós ds játékokat nézni? Media, Saturn?
  • Apus
    Srácok ez a DS Golden Sun van olyan jó mint ami GBA-n volt?
  • kalimpa
    De nagy a csend....:)
  • Apus
    Oszt' hogyé adod?:) Csere valamire vagy csak kp?
  • cloud.strife
    Nekem van egy hibátlan DSi-m eladó. :)
  • Laza
    Nekem a DSi nagyon bejött, szóval én azt ajánlom :) már az sem drága.
  • Apus
    Sziasztok!
    Gondolkodom egy DS vásárlásán. Melyiket érdemes? Lite és a DSi amin gondolkodom, XL-re nincs zseton:)
  • kalimpa
    De, már megvan a jelölt, az asszony. :)
  • Seth
    Nem akarod továbbajándékozni? :D
  • n000rbi
    A bőség zavara:D
  • kalimpa
    Hehe, kaptam ajándékba egy Ds Lite-ot :)
  • kalimpa
    Tegnaptól 3ds tulaj vagyok. Tudom nem érdekel senkit, csak fölhozom a topikot. :) Igen, a 3ds topikba is írtam. A régi DS Lite-omat elajándékoztam. Amúgy arról van valakinek infója, hogy ha valamelyik okoskártyát használnám a 3ds-ben, akkor a gép frissítésekor járhat ez valamilyen retorzióval?
  • cloud.strife
    Még nem. De a Ware-en sztem csak kis játékok lesznek, mint a DSi Ware-en vvannak. Nem hiszem, hogy nagy cuccokat lehet majd letölteni. De jó lenne azér... :)

Egyenlőre várunk a frissítésre.
  • Alblink
    3ds-re ingyen,vagy bankartyas fizetessel,lehet letolteni demokat,ds jatekokat stb..?
  • cloud.strife
    Ja értem......
  • kisgabo
    és? előlapra nem kell 10 év gari, ha gyári, é sokkal olcsóbb mint pl az 576...
  • cloud.strife
    Nevezett boltból testvérem vásárolt egy X360 előlapot, számla gyanánt egy szalagos számológép cetlije volt benne.
  • kisgabo
    3ds

58 ropi, szvsz nem vészes. kár, hogy egy ps3 160gb meg alig drágább.. igy már vészes, mondjuk, összességében az 58k is sok, ebben a hulladék országban.
  • cloud.strife
    Hehehehe..... csak bátran......

Fingod nincs a szakmáról. Műszaki kereskedelemben örülsz ha realizálsz úgy kb 10-12% árrést. És akkor azután még adózz, költségek stb.

Olyan meg végképp nincs, hogy 6 hó gar. Kötelező minden forgalmazónak mo-n 12 hónap garanciát vállalnia.
  • Punisher33
    cloud.strife, kolléga szerint mindenki áfacsaló, és nem tisztességes üzletember csak azért mert nem 150%-os haszonnal értékesít mint a nagy multicégek..Nos érdekes gondolat csak nem biztos efféle megnyilvánulásban kellene leközölnie,mert mindaddig szerencsés csak míg valaki merő jóindulatból feljelenti rágalmazásért akár...
  • cloud.strife
    Garázsbót áfacsalósdi szted mennyire megbízható? :)

Eladó, cserélhető DS cuccaim:
    Zelda: hourglass
    Hotel Dusk
    Broken Sword: Templar
    Brain Training
    Wario Ware
  • exoterm
    6 hónap gari? Mennyire megbízhatóak ezek?
  • Dj Siegfried
    3DS 55k
    retromania
  • vegytek
    ELADÓ: M3Real + 4GB microSD HC
  • Laza
    Tök mindegy, úgysem látja be, hogy azért mert valahol látott egy árat attól még nem az a normál ára a terméknek ... de nem is ez a legnagyobb baj, hanem hogy már etalonnak veszi, és mindenkitől ezt az árat várja ... hülyeség ...
  • kisgabo
    szijjjjjaaaaaaa. :D

egyszerűen arról van szó, hogy filléreskedsz, de ha van valahol olcsóé, vedd meg, kár vitázni.
  • kazuma89
    Amúgy konzol boltba nekem is 19 ezerér számolták be a DS Liteot...Ami már kb 2 éves..És 23 ér árulták, meglestem XD Szóval szerintem még sima DS-t se kapsz annyiért....:)
  • Dj Siegfried
    Igen, az hogy ganéj alak vagyok, Ti meg az Istenek. Na szevasztok.....
  • Laza
    Nem tudom ki tanyázik abban a boltban, szóval ez a része tök mindegy ... de szerintem ha Te már tudod, hogy ott a legolcsóbb minden, akkor nem értem, hogy miért nem ott veszel ... de azért, mert valamit láttál valakinek a weboldalán, az még nem etalon (nem beszélve arról, hogy a sima DS ott is 12k). Ez az egyetlen egy üzenete van a dolognak, remélhetőleg fogod ...
  • Dj Siegfried
    Retromania nem tartozik a xar alakok közé, már ne haragudj.
    Amit eddig vásároltam tőle, minden tökéletes volt. Legyen az N64 vagy Gamecube lemez, kazetta.
  • Dj Siegfried
    Nem érdekelsz. Te kezdted!
  • Laza
    Nekem már eleve gyanús, hogy akárhol nézem, ezen az oldalon kívül (http://www.konzoljatekbirodalom.hu/gepekds.htm) sehol sem adják ennyiért a DSi-t, még használtan sem. Max a DS Liteot adnak ennyiért. De még ezek is 12-ért adják a sima DS-t.

A helyedben megnézném meg utánakérdeznék, hogy tényleg van e nekik, adják e ennyiért, és hogy az milyen állapotban van (csak nem véletlen azok az átszerelt borítású okosságok).

És azért, mert valaki valahol ennyiért adja (ki tudja mit, és ha van neki egyáltalán), attól még nem az az etalon!
  • kisgabo
    ne anyázz, csőcselék.