Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anubys
Ráugrani tuti nem. Ha nem jön be valami jólfizetõ privát meló, akkor én is várok vele, még DS-en is van pár játék, ami a polcon várja, hogy sorrakerüljön.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Aha, amint lesz számomra értelmes játék egybõl 😊

kisgabo
64 ropi.... inkább az alesz a gond. egy xbox ára.

el kell adni lite omat. 😞 és, átgondolni ezt /vétel/ mégegyszer.

Laza
Most azt olvastam valahol, hogy az R4 megy rajta a DS-es játékokkal. Így valószínûleg a többi is megy.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

kisgabo
nekem is.

ezekszerinz CéZé, te kiadod a 60 ropit?

játékok tekintetében szivás, de megy raja a régi cucc, a w...z kari nem biztos. 😊

Laza
Mivel borzalmasan gyér a nyitókínálat, és idõ kell a jó játékokhoz, Én várok vele min fél - egy évet. Addigra a használt játék árak is lemennek.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hát nekem jó lesz a konzolstúdiós is😊

cloud.strife
Én inkább PSP2-õre gyúrok.....

www.digimomentsvideography.com

kisgabo
csõsztök

valaki szándékszik Nintendo 3DS-re benevezni?

itthon elég aljas ára lesz, bár... konzolstudió 64990 ft, kint, pl amazon.co.uk 199 font ( 322 most a font, 64400 ) zizi, izé.

tipp? ugrik rá valaki? lassan 03.25.

cloud.strife
DS-re eladó:

Hotel Dusk: Room 215
Brain Training
Warioware: Touched!
Zelda: Phantom Hourglass
Broken Sword: Shadow of templar Director's Cut

Árakat megegyezés szerint PÜ-ben. Szállítást elõre utalásnál én állom.

www.digimomentsvideography.com

Formázd a kártyát és rakd fel rá újra a cuccokat, vagy esetleg próbáld ki másik memóriakártyával.
De az is lehet, hogy egy leheletnyi oxidréteg keletkezett a microSD érintkezõin.
Ez esetben az is segíthet, ha kiveszed és visszarakod a memóriakártyát.
Ugyanez persze igaz lehet a flashkártyára is.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Elõvettem fél éve használt Lite-omat egy kis játékra, érthetetlen módon belassult a menü (m3ds real), a romokat be sem tölti már.

nem ejtettem le, nem kapott nedvességet, csak állt fél évig használatlanul.

tapasztalt valaki már hasonlót?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Laza
Egyébként meg nagyon OFF ... a Wii topicban kellene ezt megkérdezni.

Laza
Ez nem csak GC emu, hanem Wii emu is. Csak nem minden megy vele, meg ami megy az is kva lassú (nálam legalábbis belassul pl a NewSMB C2D, 8800GT-vel).

TidusX
De ez Gamecube emulátor minek írod ide?! Egyébként nem tudok segíteni, nem szeretem most már az emulátorokat amúgy se. A rendes konzolgép az igazi...

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

bojti
Sziasztok !
Segítséget kérnék !
Letöltöttem a Donkey Kong Country Returns játékot . Winrar-ral kibontottam , kaptam egy iso file-t . Letöltöttem a dolphin programot ( Guglizás nyomán ) . Elindítom a Dolphint , bemountolom az isot , elindul a játék , azt írja nyomd a kettes gombot , de se a billentyûzetre , se a gamepad-re nem reagál . Valami megoldást tudtok arra , hogy ezzel tudjam játszani a játékot A Dolphinban beállítottam , hogy a gamepad-et kezelje , mint irányítót . Bocs , ha OFF

TidusX
Oké. Rosszul írtam mert már játszottam vele0 00í
-0... (Sorry most esett le a billentyûzet sé meg is kellett keresni 3 gombot 😄), csak nem úgy hogy elszántam volna magam, hogy rendesen végigvigyem. Így értettem. És amúgy se tetszenek azok a kis izék, legalább rendes állatok lennének. Anime fanként is távol áll tõlem a Pokémon, ezentúl is. Inkább DragonQuest Monsters abban jó kis szörnyek vannak! 😊 Bár abból is csak a sima DQ a nyerõ...

Hogy mondhatod hogy hülyeség, ha még nem játszottál egyik résszel sem! Ezzel az erôvel bármely játékra rámondhatod hogy hülyeség! Még a kedvencedre a Final Fantasy-ra is ugye? Csak mert nem tudtad rászánni magad hogy játsz vele!

Beast Machine
Próbáld ki, aztán megtudod - vagy nem. 😊

Nem véletlen vannak milliók, akik játszák, ha ráérez az ember (meg mondjuk elég nyitott hozzá), akkor nagyon élvezetes és irdatlanul le tud kötni.

...vágod?

TidusX
Nem tudtam magam sose rászánni, hogy ezzel játszak pedig JRPG fan vagyok... Ez a szörnygondozós-tenyésztõs téma nem jön be nekem...

TidusX
Mi a jó ebben a Pokémonban? Olyan hülyeség... :S

kisgabo
bontatlan új, Pokemon platinum eladó. 4500 huf. budapesten átvehetõ.

TidusX
Valkyrie Profile: Covenant of the Plume eladó. Irányár: 5000 Ft.
Alku megoldható. A játékban tudni kell angolul, az anyag stratégiai RPG és SNES- es grafikája van, tehát nem 3D- s, de szép grafikai effektek vannak benne fõleg a varázslatoknál. Doboza, kiskönyve nagyon szép csakúgy mint a kártya. Nem sokat játszottam vele talán 3-4 órát összesen. Azért adom el, mert sajnos elkellett adnom a DS Lite- omat, és amúgy se szeretem a stratégiai játékokat. Ha érdekel valakit, nézzen utána elõször neten, de természetesen kérdezhet is, írjon privit.

Igen fasza lett az új Dragon Ball-os játék,legjobb verekedõs játék az tuti 😊

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

kisgabo
ó, köszönöm.

Totis
Szia Kisgabo!
Ez lehet segít.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

kisgabo
játszik valaki ds en a Golden Sun-al?

kis segitség kellene

ahol a papa átenged a kapun, és elmegyek a hegyekbe a /konpa / végigmegyek belül, bekapcsolom a venti lifteket, meg a pirosköves valamit, lelökök 3 követ, de a 4. kõ bal oldalon van, ahova nem jutok fel. van egy lift ott, de felül. az épületen kivül, balra nemtudok felmenni, van ugyan egy viztócsa a földön. tipp?

Laza
Van eladó 2db bontatlan Acekard2i-m.
Érdeklõdni priviben.

Laza
3DS-en is le lehet játszani a DS kazikat, és valamivel azon is kell majd játszani, mert a kezdeti felhozatala nem fogja lekötni a népet sok idõre 😊

zola2000
Szerintem az nem jó üzletpolitika, hogy egy egész évre való játszanivalót adnak ki most DSre, aztán meg csodálkoznak, hogy idén nem igen fognak fogyni a 3DSek, mert mindenki DSen játszik ^^

A

Közeledik a 3DS debütje.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

zola2000
Mi van a DSel? Még végig sem toltam a Golden Sun 3mat, már jött is a Kingdom Hearts REcoded, aztán egy hét múlva jön az Inazuma Eleven, aztán Dragon Quest 6?! Eddig fél évente jöttek ilyen címek, most meg egyszerre...

A

Ha van valaki, aki Székesfehérváron lakik, DS, vagy DSLite tulajdonos és hajlandó segíteni, kérem jelezze nekem privátban.

Tudnátok rá vmi TPS játékot ajánlani? Új James Bond meg a Brother In Amrs-ot kijátszottam...

Köszönöm, majd akkor megmondom neki.
shenmuedc
Az tuti kontakthiba lesz.
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni az egyik ismerõsömnek van egy nds lite-ja ami nem akar elindulni, akkor ha rajta van az akkumulátor fedele(hátlapja) anélkül pedig megy simán mi lehet az oka?Esetleg találkozott már valaki ilyennel?Elõre is köszönöm a választ.
n000rbi
Ment privi!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TidusX
Kit érdekel egy Nintendo DS sötétkék 15000- ért. Nemigazán szeretnék megválni tõle de muszály adok hozzá egy kék kistáskát, a töltõjét és egy Nintendogz játékot, nincs semmi baja. Nagyon kell a pénz ezért akarok megválni tõle. Két ceruza, dobozában, akit érdekel privátban írjon!

Anubys
Sosem voltam oda a háborús lövöldékért, de ezt végigtoltam. Tényleg nagyon jó lett.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Vki játszott vele?Mer nagyon komoly..Legjobb TPS DS-re..

Laza
Nekem DSi-n szenvedés. Fõleg olyan játékoknál, ahol pl izometrikus a nézet, és a mászkáláshoz elengedhetetlen. Az ujjam hegye megfájdul tõle 😊

Megcsinálhatták volna kerekre azt a vackot, mint manapság sok kontrolleren.
Kíváncsi leszek a 3DS-en az analóg kar mennyire lesz kényelmes, mert a d-padet annyira letették, hogy sok mindenre nem lehet majd használni.

Anubys
Nem tudom, nekem semmi bajom vele (Jó, sima DS-en kényelmesebb, de DSL-on is egész jól megy)

Laza
Én nyomnám a MK3 Ultimatet is, ha nem lenne kész szenvedés az átlós irány nyomása azon a vacak d-paden.

Végre 1 normális verekedõs játék DSre 😊

Köszi!
BUÉK!

Nem tud vki vmi leírást vagy ismertetõt az age of empire mythologie-hez?
Sehol nem találok.

Fehér DSi szép állapotban britt töltõvel,(2-300 ft a dugvilla hozzá bármely villamossági boltban) 28.000 ft.

Személyes Budapest XI

érdeklõdni priviben
Dragonball Origins, Metal Slug 7, FF Revenant Wings min dhárom dobozban füzetével, a dragonball pedig japán zenékkel, limitált változat. 3000ft/db.

Személyes Budapest XI

érdeklõdni, priviben.