Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
de az

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Skiper
.

gyuri http://gyur6.uw.hu

miért? msot mond hogy nem igy van..., ea egyike a leg gecibb kiadóknak...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mr Manson
te itt?

Mr Manson
pedig igy van

TDC Geronimo
Igaz

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

uHs Gerzson
Ezt még nem erösiteték meg eddig.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DarkHorSe
en azt olvastam hw-n hogy a demo egy bizonyos ideig csak a Gamespot elõfizetõknek lesz elérhetõ. ez igaz?

Swedish people are albino monkeys

BEAST
csak most hogy írtad jutott el a tudatomig hogy egy nagy halom ember fogja rávetni magát a játékra és a szerverekre :DDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Mi a baj? :)

BEAST
<#wow2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Áhhh kizárt. Eleve azt nézed, hogy 2 klán majdnem betölt egy szervert akkor meg fõleg :) Ráadásúl az a sok új gémer

TDC Geronimo
Hmmm mintha ezt már láttam volna egy bemutatón :P

Beers
1 szerver nem lesz elég szerintem sem !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TDC Geronimo
Valszeg lesz. Ha lesz akkor nekünk is lesz demó szerverünk, de minél több annál jobb :)

Ehhez az MP demóhoz gondolom lesz linux szerver nem?
Ha esetleg ez kijönne, és akartok magyar szervert már a demónak is, akkor PÜ-zzetek rám. Elég ritkán tudok benézni ide.
TDC Geronimo
Erre nem reagálok :D

mi ebben a meglepõ? ea mindig is egy szemét szar votl és mindig is az marad... bf elött is igy volt és bf után is igy lesz, ez nem újdonság :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

TDC Geronimo
Én most is kirakhatok csak nem garantálom, hogy mûködni is fog ;)

battlefield 2 demo link verseny. a leggyorsabb aki élõ linket rak be, battlefield 2 demóval kap egy stracsatellás bocicsokit!!! <#mf1>

Csirke4
Nyitni kéne egy "Mikor lesz BF2 Demo???" topicot :D
Csirke4
Ma este demo? :)
TDC Geronimo
ha tényleg ezt megcsinálják akkor az ea......de inkább nem mondok semmit, mert megint kapok a fejemre :D

TDC Geronimo
"@TotalBF2|Stadler DEMO TONIGHT ON GAMECENTER
@TotalBF2|Stadler its exclusive
@TotalBF2|Stadler demo comes on friday to public
@TotalBF2|Stadler someone just told me that its posted by an admin on the gamecenter forums
@TotalBF2|Stadler that it will come tonight there and friday to public
@TotalBF2|Stadler im sure it will be upd somewhere else by some pirates
@TotalBF2|Stadler O.o hard to believe that we could all be playn in a few hours"

Höhh!

BEAST
megsem élik hogy tévedjenek :DDDD

Csirke4
Ja.
A csirkék nem tévednek.
tévedni emberi dolog..., msára kenni mgé emberibb... <#zavart1><#eplus2><#zavart1>

Ki mondta hogy tévedhetsz? Nem tévedhetsz! :)
vagy éveket <#eplus2><#hehe><#eplus2>

spitfire
Csak nehogy napokat tévedj.<#rinya>

BurnBaby
jah, és persze tévedhetek is :)

www.battlefield.hu

BurnBaby
megjelenés 06/24 - ez a világ legtöbb táján 1 napra esik ,) órát percet sajnos nem tudok mondani. kb nyitástól zárásig lesz kapható a boltokban szerintem :)

a demo elvileg 06/10, de gyakorlatilag nincs bejelentett dátum. elejtegetik itt-ott, mondja ea xy, meg yx :) következetesen ennek a félhivatalos dátumnak az óra perc infoját sem tudom. mint 2 poszttal lejjebb emlegettem én úgy emléxem h mindig péntek este 7-8 körül kapjuk meg magyar idõ szerint (így volt a demoval, patchekkel, stb), ebbõl bátorkodom feltételezni, h ezúttal sem lesz másképp.

www.battlefield.hu

kz
Mik a hivatalos megjelenési idõpontok?
Mármint a demóé és a full változaté.
én is tudom, hogy júni 24, de ez hivatalos? és milyen idõ szerint? és a demó? nem, nem az "azt hallottam" érdekelne, hanem a hivatalos infó.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Mr Manson
igen <#wow3>

Hysteria
sztem nem:) mi a sz@rt röhögsz?

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

BEAST
:DDDDDD

Hysteria
ez igaz h csak gamespot csomaggal lesz penteken elerheto??

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Mr Manson
okés

SinClaiR
denagyon várjátok ti ezt a játékot:P Talán letöltöm énis.. (régidcs):)

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

BurnBaby
emlékeim szerint péntek este 7-8 körül szoktunk kis hazánkban értesülni a megjelenésekrõl (demo, patch, bármi) :) az h az xy gamer site elõfizetõi már 1-2 órával elõbb hozzájutnak engem nem nagyon izgat fel :)

www.battlefield.hu

Mr Manson
akkor szombaton demo? reggle?

sorstárs. nincs is annál jobb! én is úgy teszek, aztán vasárnap megyek lámáskodni az öreg rókák közé, akik már legalább 1 napja tolják.
BurnBaby
az esetek nagy részében ez úgy zajlik, h ezek a nagy gémer siteok megkapják 1-2 órával elõbb, h érezzék a törõdést. eddig is mindig így volt :)))

www.battlefield.hu

én meg pénteken elmegyek horgászni a hétvégére, lesz..om a demót, hétfõ este meg majd kényelmesen letöltöm valahonnan

Mr Manson
én meg most nézem a pdf filet

HD JOHNNIE
Én is most kaptam ezt a kis füzetecskét, örültem neki!<#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Mr Manson
parasztok

Nagyon jó hogy már a demóval is azt nézik hogy lehet pénzt kicsikarni a játékosokból...
De ugye EA cucc a Battlefield 2 is,ugyhogy nem csodálom.<#szomoru2>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

B@dsector
Már csak 15 nap, ütni fog ez a játék <#violent>
[NST]Cifu
Ez mondjuk tényleg eléggé visszatetszõ dolog...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!