Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Swedish people are albino monkeys
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ha esetleg ez kijönne, és akartok magyar szervert már a demónak is, akkor PÜ-zzetek rám. Elég ritkán tudok benézni ide.
@TotalBF2|Stadler its exclusive
@TotalBF2|Stadler demo comes on friday to public
@TotalBF2|Stadler someone just told me that its posted by an admin on the gamecenter forums
@TotalBF2|Stadler that it will come tonight there and friday to public
@TotalBF2|Stadler im sure it will be upd somewhere else by some pirates
@TotalBF2|Stadler O.o hard to believe that we could all be playn in a few hours"
Höhh!
a demo elvileg 06/10, de gyakorlatilag nincs bejelentett dátum. elejtegetik itt-ott, mondja ea xy, meg yx 😊 következetesen ennek a félhivatalos dátumnak az óra perc infoját sem tudom. mint 2 poszttal lejjebb emlegettem én úgy emléxem h mindig péntek este 7-8 körül kapjuk meg magyar idõ szerint (így volt a demoval, patchekkel, stb), ebbõl bátorkodom feltételezni, h ezúttal sem lesz másképp.
www.battlefield.hu
Mármint a demóé és a full változaté.
én is tudom, hogy júni 24, de ez hivatalos? és milyen idõ szerint? és a demó? nem, nem az "azt hallottam" érdekelne, hanem a hivatalos infó.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
www.battlefield.hu
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
www.battlefield.hu
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
De ugye EA cucc a Battlefield 2 is,ugyhogy nem csodálom.<#szomoru2>#szomoru2>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.