Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most kaptam egy cd galaxis kis könyvet ott már álítólag van B2.
Megtudom érteni amúgy ezt a függõséget.Az 1942 engem egyenesen odabaszott😊
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
- parasztok
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
az EA ált. USA idõ szerint tolja ki a cuccokat. azaz nálunk este 8 és 9 óra között történnek ott a nagy dolgok!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
-tRs-Landor
Csak sajna nem igaz.(:
Vagy igen?
Nem lehet tudni....
Na mind1 majd meg fogjuk tudni....
Ja és Beast-tól lopok egy kicsit:<#wow1>#wow1><#guluszem1>#guluszem1><#eljen>#eljen>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Bár emberre sajna nem lehet rakni 😞
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Remélem ez meg egy jóféle építkezõsRTS-FPS keverék lesz. 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Asszem még senki nem említette, de szerintem qrvasokat dobott a dolgokon, hogy a kés kábé másfélszer erõsebb lett 42-rõl V-re. Amikor megjelent, élmény volt, hogy nem kell össze-vissza gyaszatolni a mocskos kemper hátát, hanem elég egy jól irányzott döfés a késsel, ill. suhintás a kaszával, és a delikvens elhalálozik.
Na, ha ezt elcseszik, nagyon morcos leszek! :]
Télleg, ragdoll hogy szereti a kést?
(Írtátok, hogy egy videóban van késelés, melyik is az?)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Digital Illusions have decided to discontinue the New York office, Trauma Studios. All of the twelve employees are offered employment at the head office in Stockholm.
- The conditions have changed and the future plans of the company differ considerably from when Trauma Studios was acquired in September of 2004. The acquisition of Trauma Studios was nevertheless particularly motivated. The deal contained value in form of rights to trademarks as well as a new game concept, says Thomas Skoglund, the chairman of the board of Digital Illusions.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Félek, hogy ez a topic is erre a színvonalra jut majd a megjelenés idején
[hogy a rákba tudta elolvasni? Még mindig lát a szemeivel! Valamit elbaszhattam a rituálé közben <#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor1>#vigyor1>]