Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nahar
Egyébként tényleg egész más...szerintem lezárhatjuk 😉
Az elsõ giga.de-s videók se ovltak vmi nagy számok...most már a DEMO a lényeg!!De azért megnézem! 😊

Motorola Defy

HD JOHNNIE
tiltakoznék kéremszépen 😊 a sima cod-ban is lehet tankot vezetni, pontosabban az uo-ban...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

levannak szarva, ide a demo-t és kész 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

magyarul semmiben, bf se a tank vezetésrõl szol, full más a két game alapkoncepciója, de nagyon 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

uHs Gerzson
Ma este 10-kor ujra giga.de-s gyerekek fognak a bf2-vel játszani.

BF2 szerver status

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nahar
hát a COD2 annyiba fog hasonlítani a BF-hez h lehet tankot vezetni!

Motorola Defy

ehez meg se codot se cod2-t mert egyik nek sincs ehhez az égvilágon semmi köze semmiylen szempontbol se (még szerencse 😛)

Nahar
már NEM érdemes hasonlítgatni másokhoz a cod-ot...

Motorola Defy

Nahar
szerintem ez a 64 fõ elég lesz!COD már elavult,már érdemes hasonlatgani másokhoz...max majd COD2-õt!

Interview videó

Motorola Defy

de legyen csak 64fõs és legyen elég, ha azt szereted ha kevesen vanak goto q3 1v1ezni... 😛PP

q3 engine suxxx 😛 amugy meg max annyi hogy ezentul egy servergépen nem futtatnának 50 gameportot 😛PP

Zs0lt1
Nem kell ide 64 fõs szerver, bõven elég a 32-es is.
Mellesleg ha tele lenne a 64-es, nem lenne elég a 224-es feltöltésû adsl.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

meg lézeres célzás meg még kismillio dolog 😊

Hát bár nem értek hozzá nagyon,de 150 emberhez milyen szerver kellene már?Én Call of Duty-t nyomtam elég sokat,de ott 30 embernél a legtöbb már kezdett bajban lenni.
Szerintem ha itt 64 emberrel stabil lenne egy-egy szerver,akkor jó lenne ez.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nahar
Na azt nem is tudtam h kivették a lézeres célmegadást...na de mind1,ezek nélkül is szeretni fogjuk! ;D

Motorola Defy

Lézeres célmegadás,rombolható tereptárgyak(na ez valamennyire lessz),bárhova tapasztható c4,az egyenruhákon egyéni logok viselése....pár apróság😊.

Nahar
150 fõ helyett 64,azért nem mind1 😄D De azért olyan matalmas idéretek nem voltak,csak pár apróságot fognak kihagyni(pl.kötélen leereszkedés)

Motorola Defy

gyk amiket eleinte igértek annak 99% nem lesz csak töredéke 😊

Nahar
Nekem megvan a 2004.júliusi Gamestar ,és ott az írják 150 fõs serverek lesznek és bizakodnak a jó netkódba!Az elején még így beetették a népet?? 😄 150 fõs server...huhhh az már durva lenne...

Motorola Defy

BEAST
akkor igyekezz 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Bazzeg ne tudd meg......frissítem 5 secenként és kb 10 hozzászólás <#wilting>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
közvetíts!!!! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Hát jah....fennvagyok irc-n meg olvasom a fórumokat, de amiket írnak az hihetetlen....

TDC Geronimo
Fake

fake!!!!!!!!!!!!!!!

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

DE elöbb volt egy kép amin már megjelent

Rusid
DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT AKAROK!!!!!!
NA
NA Na

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Meggymag
Ki kéne már dobmi azt a krva demót és mindenki lenyugodna a full megjelenéséig...Felbsznak teljesen ezzel...

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Már fanatikusá váltam

TDC Geronimo
Bazzeg megy a baszakodás össze-vissza.....mi van a játék körül te atyaég <#wilting>

Na honan lehet szedni?????<#buck><#merges2><#email><#banplz><#help><#szeret>

Nahar
Nahar

Motorola Defy

Nahar
Gamespot release:
06/21/2005

Motorola Defy

BEAST
dehogy hazudik , én hiszek neki 😛PPP

uHs Gerzson
<#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ahhoj
igy van, boccs mindenkitol, aki bevette <#puszi>

TDC Geronimo
Nem igaz........Ahhoj hazudik 😄

BEAST
természetesen ha nem így lenne 😉 majd õt fogjuk utálni 😄DDD

TDC Geronimo
Amúgy te mirõl beszélsz? 😄

uHs Gerzson
oda a premier 😄DDDDDD GERO MEGHALSZ 😄DDDDDd

TDC Geronimo
BAZZEG 😄

lol😊

Ahhoj
geronimo azt mondta ne mondjam el, de 19:00kor gamespot-on demo, szvsz ra egy negyed orara mar lesznek reg mentes linkek is 😉

DarkHorSe
naná <#gonosz1>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

erre a gémszpotos fizetõs dologra válaszolnék. ha egy pub demó lesz akkor mind1 mert vki letölti és feltölti és máris free. tehát szvsz én ezért nem izgulok. ha meg nem lesz ingyé a demo akkor meg nemizgat. váok tovább...

demra csak is igazi és élõ link kerestetik 😄

tessék kifejezni együtérzésedet ea utálatban és nem csak ott sunnyogni a sarokban!!! 😄

TDC Geronimo
Mondom hogy nem reagálok 😊
Attól még nem jelenti azt, hogy nem értek veled együtt 😄

Kiváncsi vagyok, hogy júni 10-re tényleg ki jön e a demo... Ha nem akkor meg arra, hogy elõszõr a demoval vagy a warez-l fogok e játszani, de még mielött nekem esne valaki, hogy kötsög warezes, már meg van rendelve a játék! 😊

.