Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
MIÉRT NEM MEGY A SZERVEREKEN A VOICE KOMMUNIKÁCIÓ? KÉPTELENSÉG ÍRÁNYITÁST SZERVEZNI, TOTÁL FEJETLENSÉG URALKODIK!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tibor
nekem levágta az asztalra a játék úgy 5 perc után, nem tudjátok milyen configgal játszak vagy, hogy hol lehet kikpacsolni a plu and play-t?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Looserke
thx...bár elég fura, mert a Live elvileg tudja az EAX1-et...
lusták voltak leprogramozni azt is???

pedig fejes ittis halál és egy max két rvid brust simán leterit assaultbol bárkit ha nem 50kmrõl teszed 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nemtom feltünte de bfnek sohase volt célja a hardcore realitás... ez nem szimulátor... joint ops meg inkább egy vicc 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

TasManXT
csak szoftveres megy, audigy kell a hardvereshez-

psn: TasManHUN

Krinyo
mértnem lehet lemerülni a viz alá? <#merges2>

Lacc
Hát bizony, a kézifegyverek sebzése, hát khmm... Nem úgy rémlik, hogy az elõzõ bf részekben, ha egy sorozatot valaki tisztán bekapott felsõtestbe, ill. fejbe, az még sokat szaladgált utána. Pláne akkor nem, ha assaultos fegyverrel kapta azt.

De itt, borzalmasan gyengék a fegyverek, amihez nehéz lesz hozzászoknom. A jármûvek egészen jól ki vannak balanceolva, azokkal nincs bajom, csak ezekkel a kézfigyverekkel, de hát majd csak megszokom, vagy hátha kiadnak valami peccset majd erre.
Looserke
Jah, és SB Live Value hangkártyám van. Ennél lehet engedélyezni a hardware hangot és az EAXot vagy csak szoftveres hangot állítsak be?

HD JOHNNIE
Pls <#help> privi ment... vagy jáccol mint állat??? <#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

lac coo
Egy-két patch után azért király kis játék lehet ebbõl :-)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Looserke
Sziasztok!
Mindenképpen telepíteni kell azt az NVIDIA drivert, amit mellékelnek a demo mellé vagy jó a hivatalos 71.89-is??? Leadtek GF6800GT-m van...

lac coo
Lehet bannoltok innen de realisztikusság szempontjából elég gáz a BF2 !
Joint Ops sokkal jobb ezen a téren meg sok másban is .
Szokásos EA mentalitás : ami egyszer sikeres volt az mégegyszer az lesz nem kell fejleszteni tulságosan :-) ( lásd pacifik assault )

lac coo
Mér ?:-)))
Hát futás közben az ember nem csak mereven elõre tud lõni ! Már pedig ezt játékban csak úgy lehet megoldani , hogy oldalazni is tudsz vagy a fejedet kölün lehet forgatni :-)

ez nem biztos hogy hiba 😄

lac coo
Nem .
Nekem gameportos van hangkártyán keresztül és müxik .

Nekem nem engedte így végül mind a 3 e-mailcímemen van egy név...
Nekem mediumra és szoftveresre tette a hangot a Livehoz... hogy miért azt nemtom, de jók így a hangok, és nincs gond a sebességgel se.
Amúgy ha delete accountra nyomsz, akkor sem enged ugyanazzal az emaillel utána?
Pukkandur
Sziasztok!
Nekem így elsõre nagyon bejön!
Nem volt rossz döntés elõrendelni:-)

Kérdésem:
1024-ben medium jól fut, de ha hangot hardveresre állítom szagggat a hang.
Ötlet?

2.4AthlonXP, Ati9600XT, Audigy1, 512RAM

De csak usb-s joy megy, nem?
Nemtok tuti tippet, nekem ment elsõre jól, és nem bizergáltam semmit a refreshlockomon.
A dedikált szervert csak a serversettings fileban lehet konfigurálni? Én hiába kattintgatok a szerver launcher proginál nem tudok semmit beállítani... Valaki?

alias Darken

Úgytûnik sajnos igen, ráadásul nem enged ugyanazzal az e-maillel regelni...

Refresh problémára tuti tipp?
gergod
itt is lehet joy 😄 kurva jó

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Kérdés: A nevemet hol tudom átírni? Vagy mindenképp az accounthoz tartozó nevet használja ingame?
DannyL
Na most a kérdésem a next: Az U'42.:.Danny -t nem engedte regelni csak a DannyL-t. Hogy lesz belõlem u42? 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Érdekes. Felinstalltam, indítottam megy. Semmi refreshlock uninstallt nem csináltam.
Átállítottam 1024,be highra, és simán megy 100Hz-en, elfogadható sebességgel.

Viszont ez, hogy a repcsiket meg a heliket is billentyû+egér 😄 Ez nagyon nem megy. BF1-ben fasza volt a joy+bill kombó, azzal nagyon tudtam irtani. Erre ez...
DannyL
kösszencs

dr Kotász
Kell. Nem. Szívesen.

Ui.: kamu email is jó.

dr Kotász
Ezeken megy a voicechat is?
hi all!
joystickot hogy kell beállítani?
nekem csak a lövést és a gyorsítást engedi beállítani
genius f-23 usb s joyom van

Nahar
KELL-E Regisztrálni magunkat??? GAMESPY szükéséges hozzá??
Elõre is kössz!

Motorola Defy

Mert elgáncsolnád magad<#vigyor2>
BEAST
lényeg 😄

HHKPK - Hángérien HárdKór PassziánszKlán:
--------------------------------------------------------------
líder:
joebacsi

wa:
Beast

tagok:
Ahhoj
Coco
DJ Skyline
HD JOHNNIE
seat
skorpio7

várólista:
0Fritz0

tiszteletbeli tagok:
Pink Tiger

szóvivõ az EA felé
busman001

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lac coo
Futás közben a faszért nem lehet oldalazni ???
Jó ez a gém de sok bosszantó hiba van benne !

Ahhoj
- Battlefield 2 (328 új üzenet)
vaze... lenyeg? 😊

dannyL:

Obi-net public:

195.228.156.230

Suniland:

195.56.234.94

jelszó:

bf2hu

Dietrich
Thx!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Skiper
telis tele vannak a magyar szerverek😊

gyuri http://gyur6.uw.hu

DannyL
Súgjatok lécci 1-2 ip-t ahol ti vagytok, mert a málészájú svájciakból elegem van. 😊

Már megy nekem is a refreshforce kikapcsolása óta.
Viszont nem tetszik annyira még a játék... Ez a pálya szar. Meg valahogy nem jön be nekem a grafika.

connect to ip itt próbáltad már? 😊
baloldalt középen

Obi szerver címét meg tudnátok adni?
Nahar
PLZ vki! MULTIBA AZ IP-t hova kell beirni??

.

Motorola Defy

Tibor
10 szálon kell tölteni, mert akkor nagyon gyors lesz

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

spitfire
Elsõre nem jött be ,de néhány kör után kezd tetszeni.
Nagyon várom azokat a mapokat ahol nagy tankcsatákat lehet vívni nagy területen.De addig is <#violent>.

Jaaa, megy ez, csak a refreshforce-ot kellett kikapcsolni. Így hogy tudom azt beállítani, hogy a desktop is 85Hz-en menjen?

joebacsi
aimbotot nem ismerjük, de a wallhack jól jön, mert ugye a kártyáknak 2 oldaluk van 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
A HHKPK klán tagjai használhatnak Aimbot és Wallhack "segédprogikat"? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
Fájdalmasan olvassuk soraidat, de ez a te döntésed. Azt tudnod kell, hogy mi mindig szeretettel visszavárunk 😄

Joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"