Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
lusták voltak leprogramozni azt is???
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De itt, borzalmasan gyengék a fegyverek, amihez nehéz lesz hozzászoknom. A jármûvek egészen jól ki vannak balanceolva, azokkal nincs bajom, csak ezekkel a kézfigyverekkel, de hát majd csak megszokom, vagy hátha kiadnak valami peccset majd erre.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mindenképpen telepíteni kell azt az NVIDIA drivert, amit mellékelnek a demo mellé vagy jó a hivatalos 71.89-is??? Leadtek GF6800GT-m van...
Joint Ops sokkal jobb ezen a téren meg sok másban is .
Szokásos EA mentalitás : ami egyszer sikeres volt az mégegyszer az lesz nem kell fejleszteni tulságosan :-) ( lásd pacifik assault )
Hát futás közben az ember nem csak mereven elõre tud lõni ! Már pedig ezt játékban csak úgy lehet megoldani , hogy oldalazni is tudsz vagy a fejedet kölün lehet forgatni :-)
Nekem gameportos van hangkártyán keresztül és müxik .
Nekem így elsõre nagyon bejön!
Nem volt rossz döntés elõrendelni:-)
Kérdésem:
1024-ben medium jól fut, de ha hangot hardveresre állítom szagggat a hang.
Ötlet?
2.4AthlonXP, Ati9600XT, Audigy1, 512RAM
alias Darken
Refresh problémára tuti tipp?
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Átállítottam 1024,be highra, és simán megy 100Hz-en, elfogadható sebességgel.
Viszont ez, hogy a repcsiket meg a heliket is billentyû+egér 😄 Ez nagyon nem megy. BF1-ben fasza volt a joy+bill kombó, azzal nagyon tudtam irtani. Erre ez...
joystickot hogy kell beállítani?
nekem csak a lövést és a gyorsítást engedi beállítani
genius f-23 usb s joyom van
HHKPK - Hángérien HárdKór PassziánszKlán:
--------------------------------------------------------------
líder:
joebacsi
wa:
Beast
tagok:
Ahhoj
Coco
DJ Skyline
HD JOHNNIE
seat
skorpio7
várólista:
0Fritz0
tiszteletbeli tagok:
Pink Tiger
szóvivõ az EA felé
busman001
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Jó ez a gém de sok bosszantó hiba van benne !
vaze... lenyeg? 😊
dannyL:
Obi-net public:
195.228.156.230
Suniland:
195.56.234.94
jelszó:
bf2hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Viszont nem tetszik annyira még a játék... Ez a pálya szar. Meg valahogy nem jön be nekem a grafika.
baloldalt középen
Nagyon várom azokat a mapokat ahol nagy tankcsatákat lehet vívni nagy területen.De addig is <#violent>#violent>.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.