Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
üdvözlünk a HHKPK klánban!😄D

Skiper
szóval úgy fest, hogy nem szereti a plágendpléj dolgokat a béefkettõ

gyuri http://gyur6.uw.hu

DJ Skyline
uhhh...az joak net!<#eljen>

Basszus. Nemmegy ez sehogy. Pedig az 5.6-os catalystot is felraktam, hátha, de nem megy. 😞((

BEAST
utállak!!! 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

0Fritz0
Nálam a valós értékek: 360k lefelé, 50-60k felfelé.
Chello powa. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Skiper
Uraim, eljött az ideje, hogy megköszönjem Passzinász Klán beli tagságom alatt eltöltött nagyon boldog idõket!

KÖSZÖNÖM!

Most azonban szeretném kérvényezni kiléptetésemet, ugyanis a program elindul..
Hogy miért, azért most megemlíthetnék két játékos nevet, akik ajánlották, hogy letöltsem az új omega drivert, de õket nem kérdeztem meg arról, hogy hozzájárulnak-e.
Szóval az ok, amiért a program nagyon elindul, a következõ:

allowrefreshrate 1
omega 5.1 driver,
refreshlock
meg ilyesmik, pl. felraktam a monitordrivert és nem plugandplay a cucc <#idiota>.
S lényeg, hogy beállítottam, hogy a max frissítés 85Hz legyen, omegadriverben is meg ati controlpanelben is, és valahogy elindult.

Mégegyszer nagyon köszönöm, hogy tagja lehettem az elsõ magyar BF2-klánnak!

Viszont látásra!

DJ Skyline
neked milyen neted van már?😄DDD
nekem 512-es antennás...<#idiota>
letöltés 512 kb/sec,feltöltés 512 kb/sec...azaz 64/64

Max Damage
Lol, jókis klán ez ;DDDDDD

0Fritz0
Most ment fel 300-ra, kúl.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DJ Skyline
61-el jön a 64 helyett...nem baj legalább nem 12 óra mire lejönne mint tegnap!<#eljen>

joebacsi
HHKPK - Hángérien HárdKór PassziánszKlán:
--------------------------------------------------------------
líder:
beast

wa:
joebacsi

tagok:
Ahhoj
beast
Coco
DJ Skyline
HD JOHNNIE
seat
Skiper
skorpio7

várólista:
0Fritz0

tiszteletbeli tagok:
Pink Tiger

szóvivõ az EA felé
busman001

ütközetben eltûnt:
Torry

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
Feczo for president 😊

BEAST
<#mf2><#nevetes1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

na a 40percmúlvai viszont látásra és feczó a császár😉!!!
joebacsi
úgy érzem, hogy én nem vagyok alkalmas ennek a komoly posztnak a betöltésére 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

én meg feczónak küldök egy pacsit mert a linkjérõl 215-el szedem örök hála!!
tepi5
én most reggel tettem be és 133 al jött

Forza Italia OoO Forza Juventus

0Fritz0
Thx, itt már 260-al gyün és hamarabb le fog jönni, mint a másik, amit 3órája nyûvök 😊

DJ Skyline
én még nem néztem meg hogy fut-e...csak olvastam,hogy a GF4-es kártyákon nem igazán akar mûködni a dolog és így egy kicsit lelombozódtam...

tepi5
www.hardwired.hu -n is fenn van

joebacsi
felveszünk a klánba szóvivõnek 😊

BEAST
a memóriával sokra mész 😄 a Gef3-am is 128as de régi szar már 😄DD

emberek írjátok ki bannerre hogy torrentrõl szedje akinek nicns meg mert ott egész gyorsan jön!!!!www.thepiratebay.org
Feczo
Aki még nem végzett a letöltéssel, annak: egy még nem túl terhelt szerver

RAM kurvára nem számít...

steam, origin: ACE_hun

Max Damage
Nekem, pl halál jól fut. 😄 Ati powa, mint mindig 😄 (mégjóhogy GF-re optimalizálták és azokon nem m1)

BEAST
<#nevetes1>

jó én még nem próbáltam hogy megye mondjuk a legújabb driverem van de kétségeim vannak.
jóllehet a fx 5200 egy kalap kaki kártya de azért mégiscsak 128mbos...
mondjuk a gta sa minimum grafikán (720x640-be) zsírjól fut😊)
0Fritz0
Na ja, viszont a Hardweres fõmuftiknak kéne pár új merci, mert a régieknek már tele van a csikktartója. 😊

tepi5
vki tudott már játszani neten?

Nekem nem indult el a HL2 csak egy nagy semmit láttam, ha elindult akkor meg kifagyott 1 perc után, természetesen mindenféle hiba keretében. Érdekes a CS Source tökéletesen fut...
tepi5
szerintem teed fel az 5.6 os catalystot

tgyél fel normális drivert

steam, origin: ACE_hun

de baxátok meg ez magyarország!!! itt nincs mindenkinek NASA gépe faxom! lázadjunk és követeljük hogy írják meg újból a bf2õt😄D!
ha hl2õt megbírták csinálni hogy full grafon ne szagasson és beélvezzek olyan szép legyen akkor a bf2õt is meglehet!
Skiper
Fffhhhhhhhhhphûááááááááááárhhhhhhhhhhhhhhhhhh :_DDDDDDDDDD😄😄😄😄 nagyon komoly:'D bházeg😄😄😄😄D

DJ Skyline
ehhh inkább ne azt kérdezzük kinek nem megy,hanem ki az akinek egyátalán elindul,és nem indul újra,stb!😄DDDDD

0Fritz0
Tom, de mint már írtam, vigyél kamerát! 😊

BEAST
te vagy a líder 😄DDDD

Bazzeg, nekem sem megy. A program szabálytalan mûveletet hajktott végre.
Barton 3000, 1g ram, 9800pro. ???

DJ Skyline
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

joebacsi
HHKPK - Hángérien HárdKór PassziánszKlán:
-----------------------------------------
líder:
beast

wa:
joebacsi

tagok:
Ahhoj
beast
Coco
DJ Skyline
HD JOHNNIE
seat
Skiper
skorpio7
Torry

várólista:
0Fritz0

tiszteletbeli tagok:
Pink Tiger

ATI 9600Xt -m van 5.6 driverrel és probléma nélkül megy de egy haveromat állandóan kivágja monitorfrissítési hiba miatt az asztalra. Van erre megoldás?
DJ Skyline
Én nem akarok új vid. kártyát,mert jó ez ami most van...GeForce 4 Ti 4200 8x 128 MB...most a BF2 miatt nem fogok beújítani egy új kártyát...
ez van sajnos...<#szomoru1>

Pink Tiger
Legnépszerûbb témák
1. Battlefield 2
2. GTA: San Andreas
3. BogyóKatica

na hogy ezt is megéltük 😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

ha nem fog menni a fx5200-on akkor megbaxom tejszinen az egameset!!!
Pink Tiger
hardwiredrõl flashgettel 140kval jön 10 szálon

Pink Tiger
na kész vagyok, melyik szerverre menjek _? hol vagytok-?

0Fritz0
Bibí, nekem 40k! 😊

faxom má a büdös szerverekbe!! nem lehet leszedni ezt a szaros demot. csak 15k-val jön...