Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyuri http://gyur6.uw.hu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Chello powa. :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
KÖSZÖNÖM!
Most azonban szeretném kérvényezni kiléptetésemet, ugyanis a program elindul..
Hogy miért, azért most megemlíthetnék két játékos nevet, akik ajánlották, hogy letöltsem az új omega drivert, de õket nem kérdeztem meg arról, hogy hozzájárulnak-e.
Szóval az ok, amiért a program nagyon elindul, a következõ:
allowrefreshrate 1
omega 5.1 driver,
refreshlock
meg ilyesmik, pl. felraktam a monitordrivert és nem plugandplay a cucc <#idiota>#idiota>.
S lényeg, hogy beállítottam, hogy a max frissítés 85Hz legyen, omegadriverben is meg ati controlpanelben is, és valahogy elindult.
Mégegyszer nagyon köszönöm, hogy tagja lehettem az elsõ magyar BF2-klánnak!
Viszont látásra!
nekem 512-es antennás...<#idiota>#idiota>
letöltés 512 kb/sec,feltöltés 512 kb/sec...azaz 64/64
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
--------------------------------------------------------------
líder:
beast
wa:
joebacsi
tagok:
Ahhoj
beast
Coco
DJ Skyline
HD JOHNNIE
seat
Skiper
skorpio7
várólista:
0Fritz0
tiszteletbeli tagok:
Pink Tiger
szóvivõ az EA felé
busman001
ütközetben eltûnt:
Torry
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
steam, origin: ACE_hun
jóllehet a fx 5200 egy kalap kaki kártya de azért mégiscsak 128mbos...
mondjuk a gta sa minimum grafikán (720x640-be) zsírjól fut:))
steam, origin: ACE_hun
ha hl2õt megbírták csinálni hogy full grafon ne szagasson és beélvezzek olyan szép legyen akkor a bf2õt is meglehet!
Barton 3000, 1g ram, 9800pro. ???
-----------------------------------------
líder:
beast
wa:
joebacsi
tagok:
Ahhoj
beast
Coco
DJ Skyline
HD JOHNNIE
seat
Skiper
skorpio7
Torry
várólista:
0Fritz0
tiszteletbeli tagok:
Pink Tiger
ez van sajnos...<#szomoru1>#szomoru1>
1. Battlefield 2
2. GTA: San Andreas
3. BogyóKatica
na hogy ezt is megéltük :)
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Peace