Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Nekem is tetszik !!!!

Csak egy -két patch kellene neki :-))))))9

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ez meg a másik fele 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hysteria
az assault fegyvere nektek is csak 3gunt lo ki egyszerre? 😞

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

joebacsi
mert akiknek tetszik az játszik, és nem itt koptatja a billentyûzetét 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Looserke
eddig beengedett, de most...
bakker a multiplayer menü alatt is 5 perceket gondolkozik ha hozzányúlok valamihez...nehogy má 1 Giga RAM ne legyen elég neki...

lac coo
Hát a fullig már nem igen javítanak semmit tekintve hogy az már szinte a boltokban van :-)

joebacsi
fraps.exe 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

connectel az csak kb másfél óra amig sikerül a drágának... ea acc server rulzik 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sanko
nekem se connectal csak a defaulttal....bassa meg

a mohának mindig a déli oldala fás

lac coo
Jó , ok , kicsit túlzás...
De elég gázos szegény :-)))
10 hsz-bõl 8 arról szól hogy valami nem müxik benne :-))))))
Most õszintén : nem többet vártatok ettõl ?
(remélem csak a demo ilyen .)

dr Kotász
Tûzfalon engedélyezted?
Hysteria
nagyon terhelt foszerver azert negaoyn lassan konektal a bugokat kijavitjak a fullig mondjuk nekem eddig semmien hiba nem lepett fel..

BEAST
nyugi

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Looserke
F*SZÉRT NEM CONNECTÁL NEKEM AZ ACCOUNT SERVERHEZ????

Mr Manson
vazze..nem enged be az account server

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

azért ez erõs tulzás 😊 tény hogy nem a stabilság mintaképe de azért az hogy semmi sehol nem müködik kcisit tulzás 😊

lac coo
Remélem csak a demo ilyen hogy sehol semmi nem akar rendesen mûködni .:-)))

Kaszi46
én is ezt az érzést vártam😊 sajna ezzel ugyanugy vagyok mint cs:s el(elõtte sos csztem de ezt nahgyon vártam) hiába eröltettem csak nem kapott el a feelingje😞
igy az évek alatt arra jöttem rá amugy, hogy vagy egyböl lehengerel a játék és akkor több mint valoszínû hoghy évekig nyomom vagy hagyni kll a francba. sajna bf2 az 2. kategoria. dehát izlések és pofonok ugye

*Posse*T.W.D*

Hysteria
4*AA t minimum bekell kapcsolni me kulonben elegge fos 😊)

pedig ez új..., az mrá más tészta hogy programozni még mindig nemt dunak... 😊

Hysteria
fpst hogy tom bekapcsolni? fps 1 konzolba nemjo

én meg azt mondom 6 óra játék után hogy:megyek tovább bf 2 zni😄

van bármilyen külsõ szerverkereõ ami támogatja? mert ez az ingame keresõ használhatatlan...

na all!!!!
hogy állíccsam be az usb s joyomat?????
NEeem akar sikerülni

BEAST
<#wave>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kaszi46
hát 6 ora játék után azt kell mondjam viszlát bf2! arra jo volt hogy megbizonyosodjak arrol a dologrol hogy nekem a joint op -ot kell megvennem! nagyon vártam ezt a gammát de sajna nem azt nyújtotta mint amik a videókrol lejöttek:\ azert ha lesz teljes bf2 tört szerver azt még megnézem de nem reménykedem hogy sokminden változni fog. további kellemes játékot mindenkinek4

*Posse*T.W.D*

Ja hülye kérédés volt visszaolvastam és ott van
Beers
195.228.156.230
195.56.234.94
193.225.82.82
pass : bf2hu
Ha valamelyik nem megy ne engem anyázz 😉 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Valamki mondja meg léci a magyar server ip-jét vagy nevét.
Elõre is köszi
lac coo
Ejnye-ejnye EA Games...!

Hát ha ennyire vertétek a nyálatokat nem tudtatok volna normális ÚJ (!!!)
motort írni hozzá ?
Mert hogy ez valami továbbfejlesztett szar az tuti :-)))

nekem else indul de pls segitsetek má miért
csak fekete kép villan és go desktop

Col Andrew
A menüben mindig kifagy a game. ez mitõl lehet vajon? egyszer már gameltem, kiléptem és kifagy..

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

lac coo
Mér tûnik úgy nekem , hogy ez megint valami összetákolt játékmotor ? Kicsit instabil szegényke :-)))))))))))))))))

dr Kotász
Jó az is.
VAn magyar server

Sanko
#11197 ok

lac coo
A kézi fegyverek pedig nevetségesen gyengék , már.már vicc kategóriába tartonak !
Plusz még 2 méterrõl is 50 cm a szórása !
LOL

Én se szeretem az ultra realisztikus sebzést amikor azt se tudom honnan lõnek és már meghaltam , legyen egy kis idõm védekezni na de itt kissé tulzásba vitték .
Eghyre többen hangoztatjuk ezt ugy hogy van benne valami . Ezt a hibát leszámítva tetszik nagyon ...

Pharaoh
ASE szerintem még nem ismeri a BF2-t.

Sanko
tehát van magyar server? mert ASE nem látja még a gamét

Kandurex
#11233 ?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bfvhez hasonlitod? rotfl... 😛

Sanko
magyar server van valahol?

Mr Manson
ASE?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Pharaoh
Valamiért nem akar elindulni a game.
A szituáció: Telepítésnél valami md5 errort ír, ki de lehet folytatni, és mikor már a játékban tölti a pályát akkor valami memória hibára hivatkozik és kilép.
Találkozott már más is ezzel a problémával?

Pink Tiger
én gamspy nélkül is tudtam játszani, nem kell feltétlen

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Looserke
szerintem a mods/settings könyvtárban kell megbuherálnod a videodefault.con filet

nekem egy 9800pro m van legujabb catalystel és mikor elinditom a játékot fekete kép bevillan ésa kidob desktopra. ez miért van?
refreshlockom sincs

Looserke
"hogy hol lehet kikpacsolni a plu and play-t"

??? mi az hogy kikapcsolni???
Szerintem vess a monitorodra egy pillantást és a gyártója honlapjáról töltsd le a legújabb monitor drivert (valami.inf-fálj lesz). Azután bemész az eszközkezelõbe és ott a monitor fülön illesztõprogram frissítése...

Sziasztok na mi a véleményetek a bf2-rõl szerintem nem egy ász sokkal jobb a bfv az emberek olyanok mintha egerek futkosnának a pályán nekem nagy csalódás volt
Kandurex
MIÉRT NEM MEGY A SZERVEREKEN A VOICE KOMMUNIKÁCIÓ? KÉPTELENSÉG ÍRÁNYITÁST SZERVEZNI, TOTÁL FEJETLENSÉG URALKODIK!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯