Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak egy -két patch kellene neki :-))))))9
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
bakker a multiplayer menü alatt is 5 perceket gondolkozik ha hozzányúlok valamihez...nehogy má 1 Giga RAM ne legyen elég neki...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De elég gázos szegény :-)))
10 hsz-bõl 8 arról szól hogy valami nem müxik benne :-))))))
Most õszintén : nem többet vártatok ettõl ?
(remélem csak a demo ilyen .)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
igy az évek alatt arra jöttem rá amugy, hogy vagy egyböl lehengerel a játék és akkor több mint valoszínû hoghy évekig nyomom vagy hagyni kll a francba. sajna bf2 az 2. kategoria. dehát izlések és pofonok ugye
*Posse*T.W.D*
hogy állíccsam be az usb s joyomat?????
NEeem akar sikerülni
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
*Posse*T.W.D*
195.56.234.94
193.225.82.82
pass : bf2hu
Ha valamelyik nem megy ne engem anyázz 😉 !
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Elõre is köszi
Hát ha ennyire vertétek a nyálatokat nem tudtatok volna normális ÚJ (!!!)
motort írni hozzá ?
Mert hogy ez valami továbbfejlesztett szar az tuti :-)))
csak fekete kép villan és go desktop
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Plusz még 2 méterrõl is 50 cm a szórása !
LOL
Én se szeretem az ultra realisztikus sebzést amikor azt se tudom honnan lõnek és már meghaltam , legyen egy kis idõm védekezni na de itt kissé tulzásba vitték .
Eghyre többen hangoztatjuk ezt ugy hogy van benne valami . Ezt a hibát leszámítva tetszik nagyon ...
A szituáció: Telepítésnél valami md5 errort ír, ki de lehet folytatni, és mikor már a játékban tölti a pályát akkor valami memória hibára hivatkozik és kilép.
Találkozott már más is ezzel a problémával?
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
refreshlockom sincs
??? mi az hogy kikapcsolni???
Szerintem vess a monitorodra egy pillantást és a gyártója honlapjáról töltsd le a legújabb monitor drivert (valami.inf-fálj lesz). Azután bemész az eszközkezelõbe és ott a monitor fülön illesztõprogram frissítése...