Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Hát nemtudom hogy mit csináltál hogy akad neked.....nekem, teljesen simán fut FX5600-an 1024x768x16 minden mediumon (árnyék meg antialaising nincs, ezek úgyis marhaságok 😄 ) és simán produkál 30-40 FPSt mér repcsinél is.

Jut eszembe még egy <#lama> kérdés következik:
Amikor kezdõdik a multi van valami parancsnokra szavazás..mi az? Hogy kell elképzelni a parancsnokságot? Valami olyasmi mint a Savageben? (Parancsnok felülrõl lát mindent, parancsokat ad ki az egységeknek hova menjenek, mit támadjanak, támogatást hív?)

DJ Skyline
ennyit errõl..maradok a kiknek nem fut el klánban...elindítom elsötétül a képernyõ,és visszadob az asztalra...fantasztikus...

LoCk
Na ez egy szígyen lett.
A helikopter irányítása egy rakás gané lett.
Akad, mint egy giga bughalmaz, pont a legrosszabkor persze.
Egyedul az assault resze lett jobb, mint az elodje.
Hangok jok.

Ha ilyen lesz a full maradok a BFV-nel az legalább mukodik..pfff<#levele><#violent><#falbav>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Geforce 4-gyel nem fog menni.
Igen, de singleben csak 16 jatekossal nyomhatod a demot, akkor meg nincs a palyan a 2 tavoli pont amik korul a legijarmuvek vannak.

modellmaker
Óh. Hát ez probléma. 😞 Ideje lenne már beruházni egy másik videókártyára...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
na most installálom a demot...kiderül perceken belül,hogy fut-e

bazza
Hi!
A multi és singli pálya ua? Mert singliben én nem találtam repcsit, se helit...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Azt hiszem Gef4-el nem megy már!

War. War never changes.

modellmaker
Sziasztok!

Elõttem már egy páran írták hogy fekete képernyõ után visszalöki õket az asztalra. Nekem is ez a problémám. Miután a napokban letöltött más egyéb játékok sem támogatják a videókártyámat, felmerült bennem hogy ez a játék nem. GeForce 4 MX 440-SE kártyám van. Lehet hogy ez a probléma okozója?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Vorpal
Hát lányok nagy BF fan vagyok sokat vártam erre , de ez harmatgyenge lett.
Counter strike volt az apukája Laggy Shit volt az anyukája.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Zsolo007
Sikerült már valakinek rendesen harcolnia repcsivel, vagy helivel? <#vigyor3>
Ugyanis én eddig a helivel csak földbevágódni tudtam úgy 50men belül <#nevetes1><#nyes>
A repcsit viszont kezdem megszokni, csak fura hogy nem fordított az egér....meg lehet fordítani? (tehát ha felfelé tolom lefele bólíntson, és fordítva, szimeknél így szoktam meg..)

UI.: <#lama> kérdés: joyt támogat a játék? Ha igen akkor egybõl megoldódnának a repülési gondjaim.. <#vigyor5>

Tegnap nekem is sokaig csinalta az accountot, par perc utan visszaleptem a menubol, es utana mar be tudtam azzal lepni.

Nálatok meddig tart az acc készítés ? mert nálam már 10 perce creating account megy !

Beers
Nem rossz nem rossz,de én a modok miatt fogom megvenni a bf2-öt!
Ez nem az ami nekem kell!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Ahhoj
gyerekek, azert mert nekunk nem megy a celzas bf2-ben (es nem altalaban), meg ne a jatekot hibaztassuk 😊

CSOCSO
sokan sniperoltam mar mas jatekokkal.. de a BF2 ben meg lefekudve is irrealisan sokat kell elloni 2-3 egymas mellett szalado ellenre...
es most had ne jojjek azzal hogy pedig az infben ketszer nehezebb a celzas mint itt.. amugy ha messzire akarsz loni akkor tedd semi re a fegyvert es szvsz pontosabban fog loni.. amugy eleg vicces hogy 15 meterrol egy sima pisztollyal elobb olok meg barkit mint egy m4 el!!!...
Moby
Lehet, de legalább látnám böcsülettel pl a célkeresztet, ami egy fps-nél nem hátrány 😊

Adversus solem ne loquitor

spitfire
Gondolom voltál már katona,ha igen akkor tudod milyen egy rövid sorozat egy AK-val.(M4-el nem próbáltam😞 )
Az elsõ lövés pontos de utánna akkorát üt ,hogy jó ha meg tudod tartani.Szvsz ez a megoldás van közelebb a valósághoz.Vízipisztollyal én is tudok ugyanoda lõni bárhányszor.
Persze ez még nem jelenti azt ,hogy a játékélvezet szempontjából ez a legjobb megoldás.Ez izlés kérdése.

" Aki 1280*1024-ben szeretne vele játszani az futtassa így: BF2.exe +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024"

idézet a HWSW-rõl

CSOCSO
szoval mijaszar lehet a jatekommal? nem akar csinalni akuntot... hogy jatszotok neten?
hiddel sokkal magasabban nem fog elmenni élvezhetõen, bár midnen lowon lehet végülis...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

DummyBoy
Jajj ... nem vagyok otthon ,de nekem gyanusan olyan emlékeim vannak, hogy volt a graphics beállításoknál egy kapcsoló amit nekem nem engedett benyomni, és ott valami LCD bizbasz volt 😊 Nem lehet hogy LCD moncsi esetén ott tudod engedélyezni a "nem szabványos" felbontásokat? (Nem 4:3 ... 1280*1024 és társai ?) Bár elég hülye megoldás lenne ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Moby
Keveset játszok, azt is ritkán, de a helyzet az, hogy az abszolute mai gépemen (3400+a64, 9800pro) nem volt fájdalmas ezen a felbontáson sem. Az viszont, hogy ebbõl én áldoznék azért, hogy ne a masszát kelljen bámulnom a TFT-n az meg már hagy legyen az én dolgom, viszont úgy látom, hogy ez esélytelen, szal megfogadtam a tanácsod 😊

Adversus solem ne loquitor

Csirke4
Aszittem hogy bevágom majd LOW ba és szaggatni fog mint az állat...
Pedig nem 😊
Az online account létrhozással azonban van egy kis probléma... 😞
Azt írja hogy a név használt vagy az ímélcím nemjó vagy a jelszó hasznélt... 😊
Mindig van valami baja 😄
Bandee
ugyanaz. olvastam vissza párat, de semmit nem találtam

alias Darken

datango
igazat beszélsz!

Bandee
feltelepít. elindít, bevillan h tölt fekete full screen, majd 1 mp múlva kivág asztalra. semmi log. mi lehet a gond? fx5900 van, dx9c legújabb 71.89 & 77.30 driverrel is ugyanaz

datango
2000+ athlon xp , 768 ram , radeon 9800 pro , 1024x768 high minden és szépen megy .)

DummyBoy
Üdv Mindenkinek!

Szóval a 77.30-as drivert érdemes feltenni, mert egyéb okokból kénytelen voltam kipróbálni 77.13-al is és azzal bugzanak az árnyékok ...

Célzás ... nem tudom, nekem azért sikerült néha tarolni, még pisztollyal is ... BFV-ben is többször változtatták a fegyverek erejét, és ne feledjátek, ez csak egy demo, nem a végleges játék ... addigra lehet hogy változik ... (Biztos mindenki emléxik a BFV sniper-M60-asára ...)

CS vs. BF2 ... nem ugyanaz, ne hasonlítgassa senki ... a "célzómesterektõl" pedig kérdeznék ... fogtatok valaha igazi fegyvert? Lõttetek sorozatot? Mondjuk AK47-essel? (hosszú sorozatot ...)

Be kéne fejezni a hülyeséget, ki kéne találni, hogy akiknek nem indul miért nem indul, ki kéne találni hogyan lehet mûködésre bírni a neten a TS-t (VoiceComm ...), stb ...

Fikázni el lehet menni máshova ... Ja és mellesleg megjegyzem az "okádék" grafikára, hogy valahol már asszem ki volt tárgyalva, hogy adott egy DoomIII-as grafika (Ami részletes meg minden, de nekem spec nem jött be ...) + egy fegyveres,harcijármûs teamgame ahol 32-64-128 😊 ember játszik ... és az 1,4Ghz-es proci talán elég lesz hogy a térképet megmutassa ... azt is akadozva 😊

Uff ... lehet köpködni, de nekem teccik a game 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ehh, jól lebénáztam pár csapattársat 😄
Fasza 12 éves quickshotom néha gondol egyet,és elhúz oldalra valamelyik irányba, kellemes volt 😊 Ki kell pucolnom végre úgyérzem...
Bandee1987
nos, megpróbálkoztam a demóval egy 1600+-os athlon xp-n, 256 mega rammal, Radeon 9550-essel (ami 256 mb-os)

Akadozott ugyan, de nem durván, szóval vmennyire élvezhetõ volt a game. A beállitások 800*600-ban voltak, minden low-on. Látom már, hogy érdemes lesz beruházni egy uj procira és 1 giga memóriára, istenkirály a játék!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ha gef4-el menne akkor menne 3al is... legalábbis nagyon valószinû 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BEAST
menjen gef3mal is és aláírom 😄DDD sõt elõléptetlek titeket a passziánsz klánban 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

#11403 valaki?

alias Darken

feladom <#shakehead>

alias Darken

Köszi!

sajnos nem jo <#szomoru1>

😊
alairas1:
Ahhoj
Seat

remélem lesz bemutató az A38 hajón...oda elnéznék...

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Ahhoj
Obi-net public:

195.228.156.230

Suniland:

195.56.234.94

jelszó:

bf2hu

Ahhoj
alairas1:
Ahhoj

sajna nem tudunk visszavenni!
alapkövetelmény:
"akinek sose indult még el a demo" 😊

szeritnem meg inkább azé gyüjtsünk hogy agyanek egy kupont midnen bf mellé amit + egy gef4et beválthatsz valami oylanra amivel megy is és min gef4 szint vagy jobb... 😊 és akkor az nvidia new card hypeja is megmarad meg midnenki boldog lesz 😄DD

még1 ötlet hátha: képernyõ tulajdonságok -> megjelenítõ eszközök -> klikk monitor
és ott állítsd be a Frissítési frekvencia felülírásánál: megegyezik az asztallal

alias Darken

Sziasztok!

Nem tudjátok létezik már magyar multi server a BF2-höz?

nem de a mai max gépeken se menne el nagyobban szal lényegtelen ezen vitázni...

5.6al nekem fagyott de eddig jó 5.1el nekem is (kop kop kop, lekopogtam 😛)

Gyûjtsünk aláírást a GF4-diszkrimináció ellen!

Rohadjon meg ...az összes befõttjük!

akkor passz... néz utána ea support-on...

alias Darken