Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jut eszembe még egy <#lama>#lama> kérdés következik:
Amikor kezdõdik a multi van valami parancsnokra szavazás..mi az? Hogy kell elképzelni a parancsnokságot? Valami olyasmi mint a Savageben? (Parancsnok felülrõl lát mindent, parancsokat ad ki az egységeknek hova menjenek, mit támadjanak, támogatást hív?)
A helikopter irányítása egy rakás gané lett.
Akad, mint egy giga bughalmaz, pont a legrosszabkor persze.
Egyedul az assault resze lett jobb, mint az elodje.
Hangok jok.
Ha ilyen lesz a full maradok a BFV-nel az legalább mukodik..pfff<#levele>#levele><#violent>#violent><#falbav>#falbav>
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A multi és singli pálya ua? Mert singliben én nem találtam repcsit, se helit...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
War. War never changes.
Elõttem már egy páran írták hogy fekete képernyõ után visszalöki õket az asztalra. Nekem is ez a problémám. Miután a napokban letöltött más egyéb játékok sem támogatják a videókártyámat, felmerült bennem hogy ez a játék nem. GeForce 4 MX 440-SE kártyám van. Lehet hogy ez a probléma okozója?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Counter strike volt az apukája Laggy Shit volt az anyukája.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Ugyanis én eddig a helivel csak földbevágódni tudtam úgy 50men belül <#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes>
A repcsit viszont kezdem megszokni, csak fura hogy nem fordított az egér....meg lehet fordítani? (tehát ha felfelé tolom lefele bólíntson, és fordítva, szimeknél így szoktam meg..)
UI.: <#lama>#lama> kérdés: joyt támogat a játék? Ha igen akkor egybõl megoldódnának a repülési gondjaim.. <#vigyor5>#vigyor5>
Ez nem az ami nekem kell!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
es most had ne jojjek azzal hogy pedig az infben ketszer nehezebb a celzas mint itt.. amugy ha messzire akarsz loni akkor tedd semi re a fegyvert es szvsz pontosabban fog loni.. amugy eleg vicces hogy 15 meterrol egy sima pisztollyal elobb olok meg barkit mint egy m4 el!!!...
Adversus solem ne loquitor
Az elsõ lövés pontos de utánna akkorát üt ,hogy jó ha meg tudod tartani.Szvsz ez a megoldás van közelebb a valósághoz.Vízipisztollyal én is tudok ugyanoda lõni bárhányszor.
Persze ez még nem jelenti azt ,hogy a játékélvezet szempontjából ez a legjobb megoldás.Ez izlés kérdése.
idézet a HWSW-rõl
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Adversus solem ne loquitor
Pedig nem 😊
Az online account létrhozással azonban van egy kis probléma... 😞
Azt írja hogy a név használt vagy az ímélcím nemjó vagy a jelszó hasznélt... 😊
Mindig van valami baja 😄
alias Darken
Szóval a 77.30-as drivert érdemes feltenni, mert egyéb okokból kénytelen voltam kipróbálni 77.13-al is és azzal bugzanak az árnyékok ...
Célzás ... nem tudom, nekem azért sikerült néha tarolni, még pisztollyal is ... BFV-ben is többször változtatták a fegyverek erejét, és ne feledjátek, ez csak egy demo, nem a végleges játék ... addigra lehet hogy változik ... (Biztos mindenki emléxik a BFV sniper-M60-asára ...)
CS vs. BF2 ... nem ugyanaz, ne hasonlítgassa senki ... a "célzómesterektõl" pedig kérdeznék ... fogtatok valaha igazi fegyvert? Lõttetek sorozatot? Mondjuk AK47-essel? (hosszú sorozatot ...)
Be kéne fejezni a hülyeséget, ki kéne találni, hogy akiknek nem indul miért nem indul, ki kéne találni hogyan lehet mûködésre bírni a neten a TS-t (VoiceComm ...), stb ...
Fikázni el lehet menni máshova ... Ja és mellesleg megjegyzem az "okádék" grafikára, hogy valahol már asszem ki volt tárgyalva, hogy adott egy DoomIII-as grafika (Ami részletes meg minden, de nekem spec nem jött be ...) + egy fegyveres,harcijármûs teamgame ahol 32-64-128 😊 ember játszik ... és az 1,4Ghz-es proci talán elég lesz hogy a térképet megmutassa ... azt is akadozva 😊
Uff ... lehet köpködni, de nekem teccik a game 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Fasza 12 éves quickshotom néha gondol egyet,és elhúz oldalra valamelyik irányba, kellemes volt 😊 Ki kell pucolnom végre úgyérzem...
Akadozott ugyan, de nem durván, szóval vmennyire élvezhetõ volt a game. A beállitások 800*600-ban voltak, minden low-on. Látom már, hogy érdemes lesz beruházni egy uj procira és 1 giga memóriára, istenkirály a játék!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
alias Darken
alias Darken
alairas1:
Ahhoj
Seat
remélem lesz bemutató az A38 hajón...oda elnéznék...
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
alapkövetelmény:
"akinek sose indult még el a demo" 😊
és ott állítsd be a Frissítési frekvencia felülírásánál: megegyezik az asztallal
alias Darken
Nem tudjátok létezik már magyar multi server a BF2-höz?
Rohadjon meg ...az összes befõttjük!
alias Darken