Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát skacok...nekem még a menü se jön be...😞
asszem búcsút inthetek ennek a gamenek😞 bye allZ =*F643*=balintka
A szkríneket hova teszi a program?

Mondjuk így is élveztem minden percét, akkor jó ha fáj és szeretem ha megbüntetnek <#idiota>

cseréljünk karit - én Lnézem inkább ezeket (most) 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

HD JOHNNIE
kurvajó ez a videóóóóó<#eljen><#eljen><#eljen><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Zsolo007
hát ezt nem sikerült túlságosan helyesen leírni 😄

Meggymag
Szerveresek figyelmébe!!!!!!!!!!!!(hátha megy)
Ki lehet lõni a demóban a timelimitet ami annyira zavaró.
Következõket kell tenni:
1. lépés:
Meg kell találni a gpm_cq.py file-t(Standalone Demo Server/mods/bf2/python/game/gamemodes)

2. lépés:
A fileban van egy host.registerHandler('TimeLimitReached', onTimeLimitReached, 1) sor

3. lépés:
A sor elé egy # jelet kell írni.

Így!: # Host.registerHandler('TimeLimitReached', onTimeLimitReached, 1)

Egy német fórumon írták és elvileg mûxik. Visszaszámlálás továbbra is menni fog viszont ha eléri a 0-t semmi se fog történni csak megy tovább a gém 😊 Szerveresek nézzék meg szvsz. HAJRÁ!

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Zsolo007
Egyszóval: Élvezted a játékot <#nevetes1> (ez nem is egy szó <#nyes>)

Lacc
'tis teh way we play 😄
Ahhoj
😄DDDD

hiaba szep es jo jatek, attol meg a jatekot ugyanazok az emberek jatszak 😊)

Na délutánra sikerült megtalálnom a magyar szerverek közül az egyiket és rájöttem mi hiányzott, kb. 12 dtk ebbõl 4 db magyar klánostól (azokat most nem számolom amikor a commander saját zászlóra hozta a tüzérséget) szerelés közben lenyúlt jármûvek, 50 méterre a felszálás után földecsapódó helik, snipertenger a spawnpontok küröl....

ejbazdmeg :/

Zsolo007
De szerinted létezik ez a lobbi dolog? 😄 Mert szerintem nagyon is, a kettõ egymást hajtja (hardware-softwarte), nem?

<#eljen><#eplus2><#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a "ts a moncsi közepén" a szar érzés? 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

minden egyes szóval egyetértek..., pont azt fejezted ki amit énis gondolok csak én nem tudtam volna igy leirni, nem lett volan hozzá idegem <#eljen><#eljen><#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Skiper
ja, én mondjuk feltettem a monitor driverem

gyuri http://gyur6.uw.hu

Skiper
épp most irtam tele egy a5ös lapot (a4 fele az a5?<#idiota>), amire a fontos dolgokat firkantottam föl. ezekben azokat írtam le, amik az 1024×768 felbontással való játékhoz szükségesek.

mellékelném a kicsi "BF2Demo indulási követelmények" címû jegyzetemet, ami NÁLAM mûködik:

X:\akármi\Battlefield 2 demo\mods\bf2\settings\ "videodefault.CON"-ban 'allowrefreshrates 1'

Dokumentumok\Battlefield 2 demo\Profiles\Default\Video.con 'videosettings.setResolution 1024x768@100Hz'

refreshlocking használatban, rendesen beállítva elõször refroce-ot indit, beir, mibe mit nyomjon, aztán refreshlock-ot futtat folyamatosan.

aztán letöröltem a f*szba az összes drivert, ami fent volt atihoz.
felraktam az omega 5.1-et, a catalyst 5.6-ot.
ezek után a stílszerû új catalyst controll panelben állítgattam felhõtlenül:

Displays Manager

1280x960 - High 32bit - 85Hz

Display Options
override -> 120Hz

Monitor Properties
max res. 1280x960 ; max refr. rate 85Hz

és végül mellékelnék egy amatõr felvételt, amit ma délután készítettem a "bf2 nemindulás"-ról: ilyet nem kívánok senkinek, nagyonszar érzés

Ma2ska
Meg a xar fx szériából is több fogy igy...

[NST]Cifu
Szvsz a BF:Vietnam-nak a zenéje volt az egyetlen pontja, ahol egy szó nem érheti. 😊)

De itt tényleg nem túl jól sikerült... 😞

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nem útálatról van szó, egyszerûen a PS 1.3 nem elég fejlett a BF2 igényeihez. Az 1.4 nagy ugrás teljesítményben és tudásban is, itt húzták meg a határt, ennyi...
Ma2ska
PS 1.3 bocs, 1.4 et nem támogatja a Gef4

Ahhoj
en nem hiszem, hogy az ea/dice utalna a gef4-eseket
viszont en utalom azokat, akik tudnak a bf2-vel jatszani 😄DDD

A fenéket nem. 50x leirtuk már.
Ha van refreshlock progid, vagy bármi ami frissitéseket baszirgálja azt uninstalld. Illetve tedd vissza plug and playnek a monitorodat, és reboot. Utána menni fog.
Bár hozzáteszem, hogy nekem enélkül is ment.
visszaolvastam nem egyszer és nemtudja senki a megoldást

Meggymag
jaja ígyvan! <#eljen>

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

De kb mindneki tudja a megoldást. És te is tudni fogod, ha visszaolvasol 😊
Egy dologgal egészíteném ki: Az elõzõ BF-eknek MINDNEK jobb zenéje volt mint ennek. Nekem legalábbis nem jön be ez. Olyan jellegtelen. Az eredetinek, a DC-nek,meg a vietnamnak is hangulatos zenéje volt, ennek meg csak olyan szól valami stílusú...

De a gameplay az jó, kétségtelen 😊 Nálam is szépen elfut 1024ben, asszem 2 opcio kivételével minden highon.
Ja, és ez az elsõ program, ami reagál a catalystben beállított fullscreen3d gamma értékekre! 😄 Lol. Még anno CS-n próbáltam segíteni vele, de az rá se szarik. Aztán ma mikor elõször nyomtam BF2 demot, csodálkoztam hogy mér olyan világos hogy majd kibassza a szemem....
Beers
Ne felejtsük el,lesz még Desert Conflict is!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

fekete képernyõre és a kilépsére senki nem tud megoldást?<#shakehead>

Én most röpködtem egy órát 😊
Végre belõttem a jóöreg quickshotot, így már nem nehéz 😊
Csak az a baj, hogy a demóban ez a map nagyon pici a vadászgépeknek. Szinte semmi értelmük. Nem elég fordulékonyak, és földi célpont ellen sokat nem érnek. Ráadásul a terepviszony is olyan, hogy ember legyen a talpán aki repcsibõl gunnal lenyom valamit...

Viszont a helikopterezés az jó. Azzal lehet irtani. Csak kár hogy ugyanolyan elbaszott mint BF1-ben, vagyis nincs splash damage. Magyaráncsak 10 centivel a lába mellé lõssz egy rakétát valakinek a földbe, meg sem sérül tõle... Mondjuk itt talán a heliket még könnyebb irányítani valamivel, mint DC-ben.
Beers
Nekem mára elég volt,inkább nyomok egy dc-t 😊 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Meggymag
Hájól!
Nos kb 3-4 óra BF2 demózás után az észrevételeim😞szigorúan saját vélemény szal nem közösségi 😊)
Elõször is amit az EA csinált az uccsó napon az nem volt túl kellemes kezdõdve a reggeli "nem jelenik meg ma a demó mert nincs letesztelve" cucctól így az, hogy kiadták az fõleg annak is volt köszönhetõ, hogy mindenki verte már magát JOGOSAN. Szal innentõl kezdve, hogy végre valahára kaptunk valami anyagot amit nem képnek vagy mozinak hívnak.
Kezdem a szerintem legrosszabbal. A menü szépen megcsinált korszerû cucc viszont a szerverkeresõ borzasztórossz. Alig lehet frissíteni és iszonytatóan belassul a gép amikor kilistázza a szervereket + még bugos is mert van amikor nem minden szervert frissít. Remélhetõleg jön egy jó kis ASE update oszt csá.(Vietnámban és BFben sem használtam sose belsõ keresõt...) Belsõ kommunikációs porgram érezhetõek kiforratlan de az ötlet jó és mivel ez csak egy demó még fog változni és tuti jó lesz csak ki kell várni.
Elõször idegesített az, hogy ha változtatsz valami grafikai beállítást és fellépsz egy szerverre akkor a pályabetöltés után kemény percekig dolgozik a progam. Aztán rájöttem, hogy optimalizál a kicsike és ennek köszönhetõen az én nem túl erõs gépemen(9600XT 1G ram és 2500+ Barton) medium-high között RECCENÉSTELENÜL megy. Ez azért nagy szó mert a Vietnám ill a BF a motorja miatt nekem néha be-be szaggatott. Én ilyen intelligens játékprogramot ami ilyen szépen leoptimalizálja a gépednek megfelelõen a cucccot még nem láttam(bár bizti lámi vagyok). Szal ezúton is nagy csókolom az EA-t. Ez sztem szupi cucc.
Grafikát sokan fikázták, hogy így szar úgy szar de sztem csodásan szép. Én jáccottam a Vietnámmal és a BFel is max beállításokkal és most a BF2 demóval médium-high között de kövezzetek meg NEKEM TECCIK és fõleg az amit mondtam, hogy nem szaggat vele! Mert lehet egy gém csilivili ha úgy szaggat, hogy nem tudsz mozdulni sem.
Tényleg sajnálom azokat akiknek GF4e van és nem tudja kipróbálni de egy valamit próbáljatok elhinni. Az EA vagy DICE vagy anyámkinnya nem utálja a GF4eket és titeket sem. Valszeg nem tudták megoldani, hogy ez a motor mennyen azzal a karival. Sajna ez van de aki látja a grafikát és az engine-t sztem megéri miért nem megy vele.
Gameplay... Én mint BFes FAN és klánjátékos már most IMÁDOM. Látszik, hogy megtartották a BF/Vietnám jó részeit + hozzárakták az új cuccokat ami nekem bejön. Assizás tipikus BFes assizás talán még egy kicsivel nehezebb de nekem ez bejön. Aki szereti az 1 lövés 1 halál szindrómát az bizonyára már dobja is el a gémet és valszeg én is ezt csinálnám ha más lenne. Bevallom nagyon nehezen találok el embert ha zoomolok egyet a fegyverrel de hát lesz ez majd jobb is kis gyakorlással. Bevallom idegesített volna ha egybõl ûbermájerül lõnék és szeretem a kihívásokat 😊 Tankozás is király és jól lehet irtani vele a gyalogosokat ill. az egyéb cuccokat viszont könnyen kilõhetõ antitankkal ami megintcsak jó. Repülésbõl csak keveset éreztem de az bátran állítható sztem, hogy nincs többé lelõhetetlen gép ill tömegpusztító kemper. Ez köszönhetõ a földön elhelyezett gyilkos hõkövetõ rakettyáknak ill az ugyancsk hõkövetõs cuccokat lövõ vadászoknak. Bizonyára ez a repcsisek nem mindegyikének teccik majd dehát gameplay szempontjából ez is jó dolog. Vadászok kurvagyorsak és lehetetlen velük mozgó célt lõni szerintem így újabb kemp dolog kilõve.
A csapatsegítésért járó pontok nagyon jól meglettek csinálva és látszik is, hogy páran már nem csak fraggelésért mennek fel a szerverekre 😊 Egy dolog kellemetlen még és az a commander által nyomott arti tûz. Ez marha idegesítõ mivel nincs korlátozva a mennyisége. Remélhetõleg a fullban majd max 1-2* lehet elsütni 1 kör alatt és akkor be lehet építeni a taktikába de folyamatos kempre nem lenne alkalmas.
Egy szó mint száz sztem ez a gém simán lehet minden idõk legjobb játéka de a legnépszerûbb biztosan. Vannak akiknek bejön vannak akiknek nem de egy a lényeg: Nincs tökéletes játék csak különbözõ emberek akik mást és mást várnak el egy játéktól. Lesz még CoD2 meg egyéb gémek de aki tudja mi az a BF fíling és imádta a BF1942-t ill a Vietnámot az szerintem nem fog csalódni. Óriási community lesz a gém körül és hatalmas versen a nemzetközi szinten. Már csak emiatt is megéri ezt a játékot majd klánban nyomni szerintem.
Ez még csak egy demó és emlékezzünk vissza mi volt még a BF1942 kijövetelekor. Bughalmaz!(nagy része még mindig megvan) Ez a demó sokkal bíztatóbb mint a BF1942 a kijövetelekor, a Vietnámról is nem beszélve 😊 Fel a fejjel srácok lesznek itt még peccsek ill egyébb javítások mert ezzel a gémmel törõdni fog az EA ez tuti. Peace és jó gémet mindenkinek.
U.I.: Ne hasonlítgassuk a BFet a CShez ill más gémekhez mert NEM ARRÓL SZÓL AMIRÕL AZOK! THX!
Ja és bocsi a hatalmas hozzászólásért remélem tartalmas is volt 😊

matya007
légyszi vegyetek be a Klánba (((: Geforce4

Egyszerü vagyok mint a barna szar

Hysteria
hmm

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Skiper
áh, akkor mindégy.. alapítok Snapszerklánt <#zavart2>

datango
server is full ! mind2 ! :=😞😞😞: legyen mar tobb hely ! 😊

[NST]Cifu
Aligha, inkább a grafikus motor egyszerûen már úgy lett belõve, hogy építsen a Shaderekre. Ennyi.
Az nVidia aligha örülhetett ennek, lévén a Gf4Ti csak PS1.3-at támogat, az ATi Radeon 8500 pedig már támogatja a PS1.4-et. Mindezt úgy, hogy a játék elején ugye szép nagy nVidia logóval szembesülünk... 😊)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Zsolo007
NA igen, innentõl vicces a dolog, mert nekem PS 1.4-ben futattja DX8al........vicces........nem, mégsem <#guluszem1>

Ma2ska
Shader 1.4 igen..

Zsolo007
Ezt hívják VGA kártya lobbinak, gondolom Nvidia és/vagy ATi jó kis summát fizetett EAnak, hogy ne lehessen shader nélkül futtatni a gémet (ugyanis értelmes progiban ki lehet kapcsolni 😊 ). Mondjuk ez semmi az Earth 2160hoz képest ott DX9 kényszerítve van....szal ott már beszart az FXem....

Moby
Köszönöm ez mûködik (pont a gameware szekciót nem látogatom).

Adversus solem ne loquitor

Ahhoj

Ahhoj
rugj ki vkit 😄D

datango
magyar servert hool talalok vagy hogy?

ssc-suni-hu
No szerverguruk segitsetek nekem.
Hogy lehet allitani olyat, hogyha be van tellve a max playerszam akkor azert meg legyen 2-3 jelszavas hely?

Egesz nap melozok, most meg atszanek es nem ferek be a szerverre :-) :-(
Tenyleg erdekelne, mert magaban a szerverprogiban nem talatam a beallitasok kozott. Elore is koszonom.

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Zsolo007
de nincs benne shader 2.0.....de az a lol hogy nem is használja nekem 😄 mert ha kényszerítve lenne a shader 2.0 használatára akkor már rég beszart(sõt ha DX9 használatára lenne kényszerítve se menne, szal...) volna az FXem...Amúgy jó nagy mese hogy csak a legújabb driverrel megy jól (77.30) nekem 61.21es detonátor van is királyul fut...

UI.: G4 TI-kben ugye shader 1.4 van?

Ma2ska
Az ok hogy mx-el nem megy de ti vel elindulhatna azért, jó hogy régebbi de amugy jobb mint egy xarabb fx mondjuk, azon meg megy...

Guest
- Battlefield 2 (1627 új üzenet)

=

spam

😊
BEAST
pontosan

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."