172102
  • quack
    tblade próbáld meg egy másik xp felhasználói profilban
  • alberto 15
    ja, ide nem ez kell. sorry
    akkor nem tudom miért csinálja :)
  • alberto 15
    'Invalid CD key': Alap esetben akkor írja ki, ha tört játékkal eredeti kulcsot igénylo szerverre akarsz felmenni. A v1.03 patch esetében viszont eredeti és tört játékkal is megesik, hogy a korábban elfogadott kulcsot most nem tudja értelmezi a játék: eredetivel sem enged fel ranked szerverre, ill. tört kulccsal tört szerverre sem. Ennek megoldására a 'Patching failed' hiba 2. pontjában leírtak szerint keresd meg a patch ideiglenes telepíto könyvtárát (C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Temp\...) és futtasd az itt található 'BF2Cdkeycheck.exe' programot.
  • tblade
    Nem eredeti, meg szeretném venni, da félek, hogy azzal is ugyanezt fogja eljátszani.
  • alberto 15
    áz
  • petersz
    megalol
  • petersz
    E öö, e bódottá!
  • quack
    eredeti a gém?
  • tblade
    Sziasztok!

Tud nekem valaki segíteni, hogy mi a teendő, ha szerverre csatlakozáskor mindig "Your CD-key is not valid!" üzenetet kapok. Registry-ben a titkosított CD kulcs szerepel. Próbáltam már mindent, hétvégén többször fel is engedett az I-es vagy II-es Ranked szerverre, de azóta megint nem megy.
  • quack
    honnan toom letölteni a szerveren lévő mapokat?
    :$$

hnap/ma lesz vmi?
  • Running

Majd megcsinálom, csak nem tom egyenlőre hogyan kell, ha botrg hazajön sütiországból akkor kitanulom az admin szakmát is.
  • alma2
    Tegnap felmentem dzsippezni az sg szerverre latatlanban messze jobbak voltunk mint melyen tisztelt transzportkiralyunk, ki nem meri feldugni oda az orrat :)
    Viszont be kene olyankor allitani, hogy uzengessen a server mi a szabaly /csunya zold betuvel szoktak irni/ mert be-be teved egy ket arc, nem tudja mi a palya, es nagyon bosszantoak, sot szazszor leirni ugyanazt se kellemes.
    Running ugy erzem megnyerted ezt a feladatot :)

• GYILOKOLI
    nem találtam

• Peugeot
    aki keres talál !
  • GYILOKOLI
    Hol van abba leírva?
  • Kovsebi
    Ne kérdezz többször, mert elküldenek a faszba... Olvasd a Fáckot, vagy FAQ, vagy mi a lofaszt....
  • Landor
    Én még mindig a melóból tolom! Egészen 21ig!
    De ha egyszer hazamegyek, akkor szétlövök mindenkit!
  • 2005 Maxi
    de jo neked ! :D
  • Peugeot
    én már 4 kor hazaértem !
  • FlatlineHun
    Én pld most
  • GYILOKOLI
    Sziasztok. Légyszi segítsetek felraktam a bf2-nek a 1.03-as patchet és nem indul el a játék mitől lehet?(nem eredeti a bf2-öm)
  • Rusid
    Azta mekkora logokád van. Ha pontfarmolni akarna bárki kőzülünk nem gondolod hogy egy kicsit okosabban tenné mennyit lehet igy osszegyujteni? 3 repair pont és akkor még a - pontokat nem is számoltam pedig azt is boven kap a team damageert. sorry az ekezetek miatt, de épp programozok és ezen a fos billen nincs ekezet.
  • DDany
    vagy megtanult :PP
  • Peugeot
    mert mindenki hazaér a sulibol vagy munkábol !
  • alberto 15
    mert?
  • Peugeot
    ne izgulj ! :Dnemsokára lesz élet a topikba !
  • alberto 15
    milyen kihalt mostanában a topik. :(
  • matyi08
    most mi van? tényleg most lesz. már meg van rendelve.
  • Verzoo
  • matyi08
    jólvan na, énis erre gondoltam, csak még nincs eredeti gémem, szombatom lesz, és eddíg nem tudtam kipróbálni.
  • Me0w
    Remek kerdes ;p
  • BurnBaby
    rakedozás csak és kizárólag ranked szerveren érvényes. ezek pedig mind online szerverek.
  • matyi08
    a rankedozás érvényes LAN-ban? pl az, hogy számolja az időt?
  • BurnBaby
    szvsz IAR = In a round = egy körben = igazad van ,)
    de persze tévedhetek is :)

before 2x = mielőtt megkétszerezik a pontszámát (ha nyert a commander csapata, ugye)
  • quack
    ha mondjuk vmi kitüntetésnél több IAR "feladat" van akkor az összeset ugyanabban a körben kell megcsinálni?
    pl.
    * IAR: 20 minutes in an Armor Vehicle
    * IAR: 19 kills in an Armor Vehicle
    akko abban a körben amejikben 19et gyaktam abban kell 20mint aromorban lennem?

ja és mi az a " (before 2x)
  • alberto 15
    én ezt a stat oldalt tudom ajáánlani, mindíg frissít :), jobb mint a bf2s szvsz
  • quack
    ez a bf2s nem vmi naprakész....mármint csak 2-3nap múlva van fönt amit má a bfhqban is látok...szal én a bf2trackeren szoktam nézegetni...nem olyan szép de frissebb...
  • Verzoo
    Én is köszi Fleti
  • alberto 15
    köszi :)
  • FlatlineHun
    UBAR