172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
tblade próbáld meg egy másik xp felhasználói profilban -
ja, ide nem ez kell. sorry
akkor nem tudom miért csinálja :) -
'Invalid CD key': Alap esetben akkor írja ki, ha tört játékkal eredeti kulcsot igénylo szerverre akarsz felmenni. A v1.03 patch esetében viszont eredeti és tört játékkal is megesik, hogy a korábban elfogadott kulcsot most nem tudja értelmezi a játék: eredetivel sem enged fel ranked szerverre, ill. tört kulccsal tört szerverre sem. Ennek megoldására a 'Patching failed' hiba 2. pontjában leírtak szerint keresd meg a patch ideiglenes telepíto könyvtárát (C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Temp\...) és futtasd az itt található 'BF2Cdkeycheck.exe' programot.
-
tblade #43802 Nem eredeti, meg szeretném venni, da félek, hogy azzal is ugyanezt fogja eljátszani. -
áz -
petersz #43800 megalol -
petersz #43799 E öö, e bódottá! -
eredeti a gém? -
tblade #43797 Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni, hogy mi a teendő, ha szerverre csatlakozáskor mindig "Your CD-key is not valid!" üzenetet kapok. Registry-ben a titkosított CD kulcs szerepel. Próbáltam már mindent, hétvégén többször fel is engedett az I-es vagy II-es Ranked szerverre, de azóta megint nem megy. -
honnan toom letölteni a szerveren lévő mapokat?
:$$

hnap/ma lesz vmi? -
Majd megcsinálom, csak nem tom egyenlőre hogyan kell, ha botrg hazajön sütiországból akkor kitanulom az admin szakmát is. -
Tegnap felmentem dzsippezni az sg szerverre latatlanban messze jobbak voltunk mint melyen tisztelt transzportkiralyunk, ki nem meri feldugni oda az orrat :)
Viszont be kene olyankor allitani, hogy uzengessen a server mi a szabaly /csunya zold betuvel szoktak irni/ mert be-be teved egy ket arc, nem tudja mi a palya, es nagyon bosszantoak, sot szazszor leirni ugyanazt se kellemes.
Running ugy erzem megnyerted ezt a feladatot :)
-
GYILOKOLI #43793 nem találtam
-
Peugeot #43792 aki keres talál ! -
GYILOKOLI #43791 Hol van abba leírva? -
Kovsebi #43790 Ne kérdezz többször, mert elküldenek a faszba... Olvasd a Fáckot, vagy FAQ, vagy mi a lofaszt.... -
Landor #43789 Én még mindig a melóból tolom!
Egészen 21ig!
De ha egyszer hazamegyek, akkor szétlövök mindenkit! -
2005 Maxi #43788 de jo neked ! :D -
Peugeot #43787
én már 4 kor hazaértem !
-
FlatlineHun #43786 Én pld most -
GYILOKOLI #43785 Sziasztok. Légyszi segítsetek felraktam a bf2-nek a 1.03-as patchet és nem indul el a játék mitől lehet?(nem eredeti a bf2-öm) -
Azta mekkora logokád van. Ha pontfarmolni akarna bárki kőzülünk nem gondolod hogy egy kicsit okosabban tenné mennyit lehet igy osszegyujteni? 3 repair pont és akkor még a - pontokat nem is számoltam pedig azt is boven kap a team damageert. sorry az ekezetek miatt, de épp programozok és ezen a fos billen nincs ekezet. -
DDany #43783 vagy megtanult :PP 
-
Peugeot #43782 mert mindenki hazaér a sulibol vagy munkábol ! -
mert? -
Peugeot #43780 ne izgulj ! :D
nemsokára lesz élet a topikba !
-
milyen kihalt mostanában a topik. :( -
most mi van? tényleg most lesz. már meg van rendelve. -
Verzoo #43777 

-
jólvan na, énis erre gondoltam, csak még nincs eredeti gémem, szombatom lesz, és eddíg nem tudtam kipróbálni. -
Remek kerdes ;p -
rakedozás csak és kizárólag ranked szerveren érvényes. ezek pedig mind online szerverek. -
a rankedozás érvényes LAN-ban? pl az, hogy számolja az időt? -
szvsz IAR = In a round = egy körben = igazad van ,)
de persze tévedhetek is :)
before 2x = mielőtt megkétszerezik a pontszámát (ha nyert a commander csapata, ugye) -
ha mondjuk vmi kitüntetésnél több IAR "feladat" van akkor az összeset ugyanabban a körben kell megcsinálni?
pl.
* IAR: 20 minutes in an Armor Vehicle
* IAR: 19 kills in an Armor Vehicle
akko abban a körben amejikben 19et gyaktam abban kell 20mint aromorban lennem?
ja és mi az a " (before 2x) -
én ezt a stat oldalt tudom ajáánlani, mindíg frissít :), jobb mint a bf2s szvsz -
ez a bf2s nem vmi naprakész....mármint csak 2-3nap múlva van fönt amit má a bfhqban is látok...szal én a bf2trackeren szoktam nézegetni...nem olyan szép de frissebb... -
Verzoo #43768 Én is köszi Fleti 
-
köszi :) -
FlatlineHun #43766 UBAR