Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szeritnem te valami másal jáccol mert a célzásal nekem eddig ilyen gond nemvolt... amit becélzol oda is megy az elsõ golyo a többirõl meg ne csodálkozz..., akik a szorásért sirnak azokon látszik életükben nem lõttek még IRL mert ahoz képest itt ahogy egy két cowboyhuszár emg tudja fogni a fegyvert full brust közben az is full scifi 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

0án volt alapbol, átirtam 1re ment indit és ugyanaz

1-el is? 0-val is? elmentetted? (bocs, nem akarlak lámának nézni, de én is néztem már így el...)

alias Darken

joebacsi
nemtudhatod milyen a gépe
amúgy tft miatt kérdezte, és sajna tényleg nem lehet játszani a szabvány tft felbontásban 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
5-6 golyó az nem annyira rövid sorozat 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

fele enyibe is alig döcög egy mai gépen szal neke dinkább f8...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kiprobáltam de igyis ugyanaz

Köszi szépen!!!
és ha 10bõl akár 9is azt modnja hogy szar de nekem bejön akkor leszarom nekem/nekünk jó akinek nem más az izlése, neki nem jön be, ennyi 😊

szerintem nem rossz indulatból modnják hanem emrt itt az egész ember "érzése" valahogy kicsit más mint többi fps-ben, én se tom emgmagyarázni de én igy érzem, teljesen "máshogy" kell irányganti itt katonát mitn pl cod-ban..., nem tom jobban lemagyarázni 😄 lehet a karakter forgása más vagy nemtom de más az tény 😄

ezer más helyen megtalálod

alias Darken

Ahhoj
hmm, boccs, 5,1 akart lenni... 😉

5.6 os catalyst van de semmi

Battlefield 2 demo\mods\bf2\settings\videodefault.con file-t megnyitod:

renderer.allowAllRefreshRates 0 vagy 1

próbáld ki mindkettõ lehetõséget attól függõen mi van most beállítva

alias Darken

Ahhoj
akkor ez nem neked való 😊

ssc-suni-hu
Ja ez engem is erdekel.
Nalam is akarhany ujratelepites van ez mindig hibauzenet amikor betoltodika Windows.

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Azért nem szarták össze magukat pl. a Gamespotosok sávszélességet illetõen....tegnap óta esélyem se volt letölteni....reklámbuzik...
Ahhoj
En a mondo vagyok, hogy gyujtsunk mar ossze par szep screenshot-ot 😊
szal akinek van, az kuldje. :

HD JOHNNIE
igen van! kattints az ok gombra... 😄

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Ahhoj
se bf2-m, se ati-m, de masok azt mondjak, hogy 5.6 catalyst... nem tudom ez az -e, vagy hogy, vagy mi 😊

HD JOHNNIE
köszi az infót! 😊 Én maradok a passziánsz klánba <#nyes><#nyes><#idiota> nálam sehogy nem akar menni tehát letörlöm a francba, nem fog fájni érte a szívem asszem...<#zavart1>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Jabar
van fent valakinek mûködõ Ati controll centere?
Mert akárhányszor telepítem, új rendszernél is akkor mindig hibát ie ki:

Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000135). Az alkalmazás befejezéséhet kattintson az OK gombra.

Valakinek valami ötlete?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

nah pls valaki segitsen már
elinditom játékot 1mpre felvillan egy fekete kép majd visszadob az asztalra
atim van a legujabb catalystel.
valaki pls segitsen már

Jabar
ha átváltasz 1es lövésre, 2x a 3as gomb 😊, akkor full pontra lõni.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

[NST]Cifu
Látom kezded érteni, hogy miért nincs értelme nagy távolságokra (10m+) sorozatlövést leadni... 😊)

Mellesleg ez a valóságra is igaz. Sorozatlövésnél csak a szerencsén múlik, hogy az 50 méterre lévõ célpontot eltalálod-e, vagy sem...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ahhoj
csak bf42-re alapozva tudom mondani, tehat ha abban odaalltal fallal szembe, ahogy mondod te is, es lottel, csinalt egy olyan szep nagy szorast

viszont ha ugyesen lottel, akkor a sniper-eket is le lehetett szedni a legtobb palyan (aimbot nelkul). en mar csak tudom 😄D

u.i.: "ugyesen lottel"-t nem kel lfelreerteni. szal minden jatek kicsit mas, tehat ugyesen == amit ez a jatek megkivan stilust, nem pedig a cs. en spec jatszottam keveset cs-vel is, viszont ott en nem tudtam eltalalni szinte senkit. mas a ket jatek, szal ne hasonlitsuk ossze.

szerintem 😊

engem nem zavar hogy nagy a szórás én úgyis lelövöm a csávót😄

ja amúgy büntet a game 😊

alias Darken

A dedikált szervert csak a serversettings fileban lehet konfigurálni? Én hiába kattintgatok a szerver launcher proginál nem tudok semmit beállítani... Valaki?

alias Darken

Skiper
na király nekem megint nem indul, most lett tele a tököm az egésszel, volt már fent a gépemen omega, catalyst, mind a kettõ, egyik sem. és mind ez 2 óra alatt hehe. na letörlöm a faszba szerintem ezt a cuccot, nálam nem akar fixen mûködni ez a játék..

vissza szeretnék állni a Passziánsz Klánba <#idiota>

gyuri http://gyur6.uw.hu

lac coo
Abban egyetértek , hogy a túl kevés találat = halál az se jó . De itt most nagyon sokunk szerint átestek a másik oldalra ...

Ha valakit megbántottam attól bocsánatot kérek .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Na akkor leírom érthetõen mi a baj ebben a játékban :

szerintem éppen itt kell nagy szerencse ahoz hogy valakit fejbelõj ha oda is célzol . Miért ? Mert akkora a fegyverek szórása amilyent én még fps-ben nem láttam .Oda állok egy fal elé 2 méterre , lövök egy 5-6 golyós rövid sorozatot és a falon van egy 30 cm átmérõjû kör . 2 méterrõl !!!
Akkor ha valakinek megcélzom a fejét 15 méterrõl mennyire szór már : 1 méteres kört ? Ha meg ekkora a szórás onnantól már csak a vakszerencse dönti el hogy melyik golyó megy oda ahová célzol és melyik megy a vakvilágba .
Ezért mondom : nem a célzással van baj hanem a sebzéssel mert köze nincs ahoz - legtöbbször-, hogy hová célzol ....

Ahhoj
jah, meg a masik, hogy sok sok jatek utan is volt amr olyan bf42-be nekem, hogy kozelrol nem birtam egy embert leloni, pedig telibenyomtam (en azt hittem)
es nem arrol van szo, hogy a masik csitelt volna, hanem kicsit ideges voltam, kicsit rangattam ide-oda, kicsit pont ugy szort, hogy nem jo helyen, kicsi ping, miegymas miegymas

ha meg teljesen uj a jatek, akkor meg ne tudd biztosra, hogy a jatekban van a hiba
persze lehet, en nem tudom 😉

off
tetszik az alairasod
on

[NST]Cifu
Vannak nem hivatalos (kiszivárgott) driverek is:

-> Guru3D.com <-

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ahhoj
most mondanam, hogy tul keves talalattal meg megint nem lenne jo a jatek, mert akkor meg soha nem lehet eljutni A-bol a B-be, de mivel nem tudok jatszani bf2-vel (marmint a technika nem engedi), es nem probaltam ki, ezert inkabb nem mondok velemenyt. Csak annyit, hogy nem biztos, hogy rossz ez 😊

Amúgy nem vagyok láma de azért köszi
Mondod hogy életedben nem CS ztél akkor mondok valami. A CS be az a szerencse ha le tudod lõni az embert, mert volt már velem olyan is hogy fél orán kereztül löttem aki velem szembe volt és nem találta el a golyo, de volt olyan is hogy a melhasa volt a célkereszbe és megadta fejlövésnek. A cs-t szerintem hadjuk mert tiszta bug az egész. Aki ott lelövi a másikat annak szerencséje van éppen<#wink><#wink>
lac coo
Te láma , nem a célzással van baj hanem az irreális vizipisztoly sebzésrõl .

Pharaoh
Telepítésnél ezzel elszál a telepítés. Ötlet?

pharaoh.uw.hu/ad.jpg

Teljes métrékben egyet értek veled.
A CS nek a célzását szerintem százszor jobban lehetne fikázni mint a bf ét...
lac coo
Én még életemben nem CS-ztem ..:-)))
De aki rendesen tud célozni az egy szempillantás alatt fejbe lövi az egy pixeles embert...Itt ez már csak szerencse dolga ..
Vizipisztoly powwa ....:-))))))

dr Kotász
Érdekes, az nvidia.com-on még a 71.89 a legújabb... Csináltak egy külön drivert a BF2-höz?
Moby
Mint BF-eket abszolute nem ismerõ kérdezem: az teljesen rendben van, hogy 1280*960 a plafon? Ugyanis ha a laza csuklómozdulat(F8) vagy a CRT elõrángatása között kell válasszak akkor egyszerû a dolgom 😊

Adversus solem ne loquitor

Hysteria
bf2.net szerverere gyertek lejar 12 perc nincs vege a jateknak hanem megy tovabb mig a kreditek elnem fogynak 😊))

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

joebacsi
Gyanítom hogy vérbeli CS-s halálba alázna bárki BF-est
dogfightban kiállok akármelyikkel 😊

amúgy szted mit jelent a szmájli a hozzászólása végén?
neked szokatlan, mert nem bfeztél, mi meg csak azt mondjuk, hogy bf is ilyen volt. Most énis elkezdhetném fikázni a drága csdet de nem teszem, mert szted úgyse lenne igazam. Nekünk ez jön be, neked az, ennyi...

joebacsi
koszonik megvannak 😊
akkor jolertem hogy csatlakozni akarsz a hhkpk-hez?

lac coo
Mirõl beszéltek ti BF-esek ilyen nagyképüen a célzásról ?????
Szerintetek a maroknyi BF-esen kívül ebben az országban senki nem tud célozni ???LOL !!!:-))
Nem a célzással van baj hanem a sebzéssel !! Úgy szar ahogy van ! Gyanítom hogy vérbeli CS-s halálba alázna bárki BF-est célzásban !
Nem kötekedni akarok csak már bassza a csõrömet a hülye " célozni kell" dumátok !!!!
Akinek nem inge.....
Tízbõl hat ember azt mondja hogy szar akkor az mind láma ???:-)))))))))

CSOCSO
hat hja kisse gyenge a sebzesi erzekenyseg
CSOCSO
szoval mivan a klanokkal?