Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
alias Darken
amúgy tft miatt kérdezte, és sajna tényleg nem lehet játszani a szabvány tft felbontásban 😞
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
alias Darken
renderer.allowAllRefreshRates 0 vagy 1
próbáld ki mindkettõ lehetõséget attól függõen mi van most beállítva
alias Darken
Nalam is akarhany ujratelepites van ez mindig hibauzenet amikor betoltodika Windows.
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
szal akinek van, az kuldje. :
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Mert akárhányszor telepítem, új rendszernél is akkor mindig hibát ie ki:
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000135). Az alkalmazás befejezéséhet kattintson az OK gombra.
Valakinek valami ötlete?
"Jabar sa bu eeda murishani!"
elinditom játékot 1mpre felvillan egy fekete kép majd visszadob az asztalra
atim van a legujabb catalystel.
valaki pls segitsen már
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Mellesleg ez a valóságra is igaz. Sorozatlövésnél csak a szerencsén múlik, hogy az 50 méterre lévõ célpontot eltalálod-e, vagy sem...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
viszont ha ugyesen lottel, akkor a sniper-eket is le lehetett szedni a legtobb palyan (aimbot nelkul). en mar csak tudom 😄D
u.i.: "ugyesen lottel"-t nem kel lfelreerteni. szal minden jatek kicsit mas, tehat ugyesen == amit ez a jatek megkivan stilust, nem pedig a cs. en spec jatszottam keveset cs-vel is, viszont ott en nem tudtam eltalalni szinte senkit. mas a ket jatek, szal ne hasonlitsuk ossze.
szerintem 😊
alias Darken
alias Darken
vissza szeretnék állni a Passziánsz Klánba <#idiota>#idiota>
gyuri http://gyur6.uw.hu
Ha valakit megbántottam attól bocsánatot kérek .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
szerintem éppen itt kell nagy szerencse ahoz hogy valakit fejbelõj ha oda is célzol . Miért ? Mert akkora a fegyverek szórása amilyent én még fps-ben nem láttam .Oda állok egy fal elé 2 méterre , lövök egy 5-6 golyós rövid sorozatot és a falon van egy 30 cm átmérõjû kör . 2 méterrõl !!!
Akkor ha valakinek megcélzom a fejét 15 méterrõl mennyire szór már : 1 méteres kört ? Ha meg ekkora a szórás onnantól már csak a vakszerencse dönti el hogy melyik golyó megy oda ahová célzol és melyik megy a vakvilágba .
Ezért mondom : nem a célzással van baj hanem a sebzéssel mert köze nincs ahoz - legtöbbször-, hogy hová célzol ....
es nem arrol van szo, hogy a masik csitelt volna, hanem kicsit ideges voltam, kicsit rangattam ide-oda, kicsit pont ugy szort, hogy nem jo helyen, kicsi ping, miegymas miegymas
ha meg teljesen uj a jatek, akkor meg ne tudd biztosra, hogy a jatekban van a hiba
persze lehet, en nem tudom 😉
off
tetszik az alairasod
on
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A CS nek a célzását szerintem százszor jobban lehetne fikázni mint a bf ét...
De aki rendesen tud célozni az egy szempillantás alatt fejbe lövi az egy pixeles embert...Itt ez már csak szerencse dolga ..
Vizipisztoly powwa ....:-))))))
Adversus solem ne loquitor
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
dogfightban kiállok akármelyikkel 😊
amúgy szted mit jelent a szmájli a hozzászólása végén?
neked szokatlan, mert nem bfeztél, mi meg csak azt mondjuk, hogy bf is ilyen volt. Most énis elkezdhetném fikázni a drága csdet de nem teszem, mert szted úgyse lenne igazam. Nekünk ez jön be, neked az, ennyi...
akkor jolertem hogy csatlakozni akarsz a hhkpk-hez?
Szerintetek a maroknyi BF-esen kívül ebben az országban senki nem tud célozni ???LOL !!!:-))
Nem a célzással van baj hanem a sebzéssel !! Úgy szar ahogy van ! Gyanítom hogy vérbeli CS-s halálba alázna bárki BF-est célzásban !
Nem kötekedni akarok csak már bassza a csõrömet a hülye " célozni kell" dumátok !!!!
Akinek nem inge.....
Tízbõl hat ember azt mondja hogy szar akkor az mind láma ???:-)))))))))