Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam nem dobott ilyen hibát, szal ezen a ponton sajnos nemtok segíteni.
Csak tippelni tudok, hogy esetleg ne tedd olyan verziószámos könyvtárba, hanem csak simán BF2-be. Lehet nem szereti a pontokat benne...
0Fritz0
Dudák?! Hol?! <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

3TOMI3
...
igen drága kedves rigo 28 van

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Skacok sniper módban van zoom a távcsövön?

- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.

BEAST
:ÐÐÐÐÐ

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

3TOMI3
ki sír? <#fejvakaras>

Amon Serrano
Akik amiatt sírnak, hogy kár volt megvenni, hát.... tudom sajnálni õket! Sírjatok csak! A hibákat kurva könnyû keresni! Mondjatok jobbat ennél a gammánál! Ez egy CSÁSZÁR a hibáival együtt! Elég a nyavajgásból! Asszonyok vagytok, ASSZONYOK!

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Legyszi valaki segitsen, egy linuxos dedikalt bf servert szeretnek futtatni,
mikor inditanam a start.sh -t akkor ezt a hibauzit kapom:

/home/snipa/bf2/bf2-linuxded-1.0.2442.0/bin/ia-32/bf2_f: relocation error: /home/snipa/bf2/bf2-linuxded-1.0.2442.0/bin/ia-32/bf2_f: symbol _ZNSbIwSt11char_traitsIwESaIwEE20_S_empty_rep_storageE, version GLIBCPP_3.2 not defined in file libstdc++.so.5 with link time reference

neten keresgelek mar fel oraja mi a tokom a baja de nem talalok semmit.
a linux debian sarge fenn figyel libstdc is es semmi 😞

ha van olyan aki talalkozott server inditaskor ezzel a problemaval legyszi valaszoljon!

koszi elore is
3TOMI3
az lehet de a eredeti szerver csatlakozásnás ellenõrzi a cdkeyt

A kliensek semmiben sem különböznek, tehát a generált kulcsos accot is ugyanúgy kell felküldenie.
3TOMI3
az eredeti gondolom és egy központi számítógépen regisztrálva van

És ha valaki egy eredeti kulcsot talál el a generátorral? Akkor az õ accát tiltják le, vagy azét aki megvette?
Mert ilyen formában akkor nem tud különbséget tenni az acc szerver köztük.
Deniboj
Azt hallottam, hogy ha egy új kulcsot generálsz, azzal bemehetsz játszani, semmi gond. Viszont a kód tiltólistára kerül, azzal soha senki többet nem tud felmenni. Ez azt jelenti, hogy elõbb-utóbb (inkább utóbb) elfogynak a generált kulcsok, és csak eredetivel lehet felmenni. Szerencsére.

Pl a fent látható SG szerver sem nézi. Mondjuk a "tört" megfogalmazás nem pontos, hiszem magában a BF2 szerverben nem kell ehhez módosítani semmit 😛
GanXstaZoleeWrk
hát kb. 😊 de hogy nehogy spammeljek itt a szinekkel irnom kellett egy on-t is beléje 😄D

GanXstaZolee#2709

3TOMI3
még egy bann <#ravasz1>

cold-fire
van olyan szerver ahol nem nézi a key-t???

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

TDC Geronimo
ööö acc regisztrálásnál nem nézi a keyt. Simán átírod a registrybe és kész. Bár valóban nem tört szerverre nem fogja beengedni

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ez nem hangzik logikusan. Ha egy accountot regisztrál valaki egy key-el (akár tört akár nem), az bent lesz a rendszerben. Azzal nem enged újabb accot regelni. Szal két embernek két accon nem lehet ugyanaz a key-e.
Ha valahova nem engedi be, akkor az valszeg nem "tört" szerver volt.
3TOMI3
vedd meg eredetibe <#nezze>

Ez csak annak a szervernek a hibája, ahova menni akarsz. Van amelyik ellenõrzi, van amelyik nem. Olyanra menj, ami beenged az adott key-el.
TDC Geronimo
Igen. Cseréld le a cd-keyt addig amíg nem lesz jó....sajna ez az ára annak h tört gémed van 😊

0Fritz0
Ellopták a tört kulcsot... ez kedves. 😊

"'CD Key in use' hibaüzenet esetén valaki már használja az általad generált CD kulcsot, ez esetben újat kell generálni, és átírni a registry-ben."

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

cold-fire
hali segítsetek! leszedtem a játékot, hozzá key-t emg minden tegnap tök jót játszottam, ma akarok belépni egy multi serverre és az tírja ki hogy már használják a kódomat, és valószinüleg ellopták. próbáltam más key-el de ugy sem emged be multiplayer pályákra . Mit tehetek? HELP!!!<#help><#help><#help>

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Mr Manson
lakakilom ki hanyadik ... nem erröl kell szolnia, ugy tudtam bf2 csapatjaték

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Col Andrew
én 76 ezredik 😊de mostanában nem tudok gamelni 😞

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

3TOMI3
700 valahanyadik vagyok <#violent>

arty
sztem sincs olyan, hogy "legjobb" játékos ... mivel ez csapatmunka. max olyanokat lehet kimondani, hogy "legjobb helis", jó "kommander" stb ...

Forza.

BEAST
a ranked ladder szart sem ér 😊 az hogy Lbandi benne van az elsõ 120ban semmit sem jelent ... ha valaki napi soksok órát tölt el ranked serveren ... és a fragvadászat legjobb módszereit használja 1-2 nap alatt eléri ezt ... hiába jár pont a támogatásért és a csapatmunkáért ... vannak olyan gyilokmódszerek amik 100x több pontot érnek ... ennyit arról hogy Lbandi a legjobb magyar játékos 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

arty
majd ezt mondogtaom magamnak, mikor zuhan a tikettünk 😊)

Forza.

GanXstaZoleeWrk
kék-ezüst. 😊 de hogy on is legyen ahogy néztem LBandi a legjobb ranked lista szerinti player. Ki hol tart? 😊

GanXstaZolee#2709

BEAST
spec ops ... C4 ... klikk! <#szeret>

És spec opsal miután beC4-eztem a zászlót, mindig kempbõl figyelem valahonnan, fekve 😊 Ilyenkor ha egy ember jön, azt általában 3-5 célzott lövésbõl le tudom lõni, akár középtávról is. Ha meg többen, akkor 5+klikk 😊
Me0w
To secure ourselves against defeat lies in our own hands, but the opportunity of defeating the enemy is provided by the enemy himself.

Szal ne keseredj el 😊

Together we'll fly someday...

BEAST
ez nem mindig igaz (B00M :Ð) ... amúgy a fejlõvés igenis halálos , igaz amikor célzottan lövök és találok is nem mindig jön össze 😊

0Fritz0
Bizony. 😊
Számomra mindig furcsa, hogy a sok bokurogró egybõl hasravágja magát az elsõ sebesülése után a nyilt terepen... Gyerekjáték. 😊

dronkZero
Na, elmúlt az elõzménye... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

arty
a weapon mod nagyon jo, nem vettem észre különösebb rambózást a CB-n 😊

sajna napok óta csak obinetes szerverre férek be, de ott félora orditozás után, h legyenek squadok is kb 20ból hatan nyomták 😞(( nameg, képzeljétek el azt a szervert, ahol ÉN kommander lehettem, mert fél orán át senki sem vállalta be 😉) mellettem szól, hogy 0 teamkillel vesztettem 😊)

Forza.

6 ember tûzereje mindig nagyobb, mint 1 emberé

Amúgy az olyan damage system, ahol egy assault rifle lövedék a fejbe nem halálos (bármilyen távolságon) nálam erõsen játékízû.

De a legfontosabb az összhang mindig.

air support = CAS (close air support) = repcsivel bombáztatod le az ellent
air defense = ellenséges repcsiket akarsz elhessegetni magadról

a különbség egyébként jogos, asszem a DC-ben ez a kettõ külön volt, az alap BF-ben egyébként nem

Senki nem mondta, hogy neked kötelezõen arra a szerverre kell menned, ahol ez a mod fut. Ne menj.
Az SG szerverén ez lesz, egészen addig amig az SG csapatnak tetszik. Akinek ezenkívül is tetszik majd, az ide jön, aki meg nem az nem. Ennyi.
Nemtom miért kell ebbõl is kirekesztõ flamet gerenálni egybõl.
dronkZero
Leghatásosabb szerintem úgy, hogy hasalva/térdelve középtávra hármas sorozattal szórni, amíg hasra nem vágja magát, utána meg egyes lövéssel fejbe... Nem szokták túlélni.... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Hysteria
heh nekem is thermalthake Xaser III hazam van nekem ezust szinu nekeD? 😊

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

GanXstaZoleeWrk
akik már most ugy vannak hogy kár volt megvenni csak azt tudom mondani hogy várjuk meg az 1.3-as verziot kb akkorra egész jó lesz meglátjátok 😊

GanXstaZolee#2709

BEAST
a medic nagyon durva lett 😄 magadelé dobsz egy halom medpack-et és ha nem robbantanak fel vagy nem lõnek fejen akkor elég nehéz kiszedni :Ð

lac coo
Van ami jó , van ami csúnyán elbaszott :-DD
AS supportos nagypapija csak ijesztgetésre jó , arra amire szánták nem :-))
Ha belekõsz vele a tömegbe valszeg egy embwert nem fogsz eltalálni vele :-))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Me0w
A medic fegyver egyes lovesben is jo sztem, legalabbis tavolra nagyon jol hasznalhato. Masreszrol meg egyszeru a helyzet, nem mesz fel SG szerverre ha siman akarsz jatszani. Nem hiszem hogy nem talalsz alap bf2 szervert 😊

Together we'll fly someday...

arty
az egérnél a forrobill mindig gyorsabb.

Forza.

TDC Geronimo
Ezaz! Tipikus Battlefieldes a sebzési rendszere ennek is.....akinek meg nem tettszik az mehet vissza CS-be lámáskodni ...

BEAST
milliószor kitárgyaltuk ... és pár 100x leírtad ugyanezt hogy jaj gépigény meg jaj grafika meg fúj motor , a jajnemtalálokelsenkitsem dologról nem is beszélve ... sry de nagyon unalmas 😊 fõleg hogy sztem nagyon jó így , nekem nincsenek próblémáim a lõvéssel és nem azért mert überfaszamesterlövész vagyok 😄