Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
<#mf1>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
Saját tapasztalatom szerint a sebzés nem kirívóan más, mint ami az elöbbi részekben volt.
Az amcsi medic fegyverrel meg pl. nagyon szépen lehet sniperkedni ha a 3-as sorozaton hagyod és fekszel.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
Errõl van szó! Tök felesleges hozzászoktatni magad hozzá, mivel CB-n 100% , hogy nem az lesz használva. Szvsz meg úgy jó a sebzés ahogy van

lac coo
?????...És miért ?<#mf2><#mf2><#mf2><#vigyor1>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BEAST
<#levele>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lac coo
Jah...Lassan én is megbánom , hogy megvettem ..
A grfika szép . de szerintem a rossz motor miatt irreálisan gépigényes. A sebzés illetve s szórás abszolut a képzelet szüleménye , meg lehet szokni , de akkor is nevetséges.Nagyötlet a játék de hozzá nem értõk csinálták talán egy 5-600 mega patch után jó lesz .Arra mindenetre jó , hogy a nagy nagy játékkészítõk felfigyelve a sikerre el készítik a saját "bf2"-jüket , ami azért simán verni fogja minden téren ezt , Addig is élvezzük azt ami van :-DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

0Fritz0
Igen, van benne valami.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Meglátjuk. Nálunk az ilyesmi általában szavazással kerül fel/le, szal ha az SG tagok utána leszavazzák, mert nem jó, akkor levesszük.
Me0w
Ja, remek... csak neha epp olyanja van, vagy bemegy az egyseg egy haz takarasaba, akkor q+jobbgomb, ott listabol tank, majd balklikk, ennyi ido alatt siman leszed barki... jo oreg f3-f1 😞

Together we'll fly someday...

dronkZero
Jaaaaj ne! Azt a modot ne szeressétek már annyira! Ha egy picit gondolkoztok, akkor rájöttök, hogy azért kicsik a kézifegyverek sebzései, hogy rá legyél kényszerítve a csapatban való mozgásra. Azért lett ilyen, hogy egy embernek ne legyen esélye egy squad ellen.
Ha feltúrjátok a sebzést a moddal, megint jönnek a Vietnámos egyszemélyes rambóakciók... A lámákat (bocs, új játékosokat) is az önálló hentre buzdítja, ráadásul így szerintem teljesen kiegyensúlyozatlanná válik az egész (nagyrészt az automata vs rövid sorozat miatt).
Hozzátéve, hogy Clanbasen is valószinû, hogy az alapjáték fog menni, és nem jó, ha az ember másikhoz szokik hozzá...
Persze ez lehet, hogy csak az én véleményem, de nekem rengeteget rontott az élményen. Azóta, hogy fennvan nem is mentem a CB-re.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

0Fritz0
Egy jó pilótának nem kell külön air support, mert bombázó "módban" a HUD eleve mutatja az ellenséges jármûveket és a radart õk is látják.
Az más kérdés, hogy ált. inkább mûrepülnek, mint tímvörköznek. 😊

Nemigazán látom értelmét, mert nem elég specifikus.
Asszondod kell air supp, az lehet légierõ ellen is , meg földi célpont ellen is.
Megmutatod, hogy mire kell a supp, aztán jön az, aki le tudja lõni 😄

TDC Geronimo
Jah. Ez ugyanúgy nem ér semmit. Nem tudom lesz-e egyáltalán valaha hozzá rendes ASE támogatás....

Jah, ez szerintem is jó rendszer. De azért a need air support opció még nem ártana bele 😊
BEAST
szvsz ez a rádió menüs megoldás nekem nagyon tetszik , könnyû megszokni és nem kell hadonászni az F gombok után ... ha ellent látok akkor Q+katt és kész ... gyors és egyszerû ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A téma nyitja a Pixel Shaderben van. A Geforce4 ugyanis hiába gyorsabb, de jóval butább mint a 8500/9x00 kártyák.
Kovács legény
valahogy nem lehetne itt is megcsinálni a már jól megszokott "F" parancsokat?
me ez igy tök x@r

www.czekoart.hu

BEAST
ne kezdjük megint 😞

Ezt már én is kerestem.
Tisztelettel javaslom (úgysem lesz belõle semmi), hogy aki repülgetni akar mind lépjen be egy airforce v ilyesmi csapatba. Ebbõl látszana, hogy hányan fognak sorban állni gépért, megszervezhetik egymást közt a tennivalókat. A gyalogos csapatok leaderei meg rádión könnyen kérhetik a támogatást.

(Bár jelet lerakni nem tudnak majd)

ati2002
Egyet nem értek: a FAQ szerint elmegy a játék a r8500, r9000-eseken is, akkor a gf4 ti -szérián miért nem? Mindegyik dx8-as kártya.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

arty

Forza.

BEAST
igen 😊 de ha pl egy tankot látsz vagy bármi mást amihez nem ártana egy helikopter vagy egy bombázó akkor nem tudsz mit csinálni , VoIP talán 😄 de a need backup paranccsal nem érsz semmit 😄

CAD
Van viszont enemy aircraft spoted stb...

caddie

A következõ jelenséget tapasztalom BF2-n multiban játszva, megy a játék aránylag jól majd 15-25 perc múlva (ez változó) "There is a problem with your connection" üzenet után kidob a szerverrõl. Valaki találkozott már ezzel?

Ugyanitt BF2-höz van egy eladó vadiúj tuti Saitek Cyborg 3D Platium joystick-om fölösbe, nagyon olcsón, mindössze 6000Ft-ért eladnám!

- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.

Xian érdekes kérdést vetett fel az sg team topikban:

Valóban nincs a BF2-ben "Need air support!" opció? <#wow1>

Nekem is csak most esett le, ahogy irta. Se a Q, se a T guin nincs ilyen, csak egyszerû need backup, vagy artillery kérés...
<#eljen> megnézzük

Az FH és az XWW2 is jön BF2 alá, hogy csak a legnagyobbakat említsem. Remélem hozzák a mapeket is. Szerintem fogsz találni kedvedre valót.

A modokat illetõen az SG szerverre egyelõre a CB-ék féle weapon mod kerül fel, még a hétvége felé.
Ez ugye a sebzéseken turbóz egy kicsit, hogy "közelebb" legyen a jóhoz...
áááááá ez gagyi 😄

A besüllyesztések tényleg nagyon királyak voltak, jól utánozták a toronyig beásott tankot. Nem kell aggódni, az engine jó lett, publikon is lesz valamelyest teamplay. Most már csak a modokat kell várni, amik remélhetõleg jönnek dögivel.

A planetbattlefield.com-ot nézzétek, rengetegen moddolnak. Minõségi release persze nem lesz mindbõl. Az biztos, hogy én sem az alappal fogom nyomni (pedig az is jó).

Hysteria
mind2 tizedes nem?

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Hysteria
lance corporal es corporal kozott mi a kulonbseg? 😊) szotaraban ugyanaz 😄

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

BEAST
"7. Search down a server in ASE. For now, make sure it has the defualt BF2-port (16567).
8. Right click, 'Connect as Player'.
9. Now the wrapper should start, set everything up, and launch BF2.
10. In the 'Join game'-screen, under 'IP', type 'BF2'. Happy fragging."

igen ez az :Ð

Skiper
<#vigyor3>

gyuri http://gyur6.uw.hu

BEAST
ha ez az amit tegnap Gero kipróbált akkor csak annyit csinál hogy elindítja a BF2-t ugyanúgy account bejelentkezés > múlti , csak anyni a különbség hogy a direkt IP csatlakozásnál már nem kell IP-t írni 😄

Én azon dobtam egy hátast, hogy az EA 5 US dollárt kér slotonként egy ranked szerverért... szerintem igen nagy pofátlanság egy szerverért még igy pluszba is pénzt kérni.
Bár magam részérõl mellékes dolognak tartom a rank témát. Ettõl függetlenül publicon még ugyanolyan jókat lehet játszani, egy no-unlock, vagy auto unlock szerveren, ahol mindenki egyenlõ eséllyel indul.
Mr Manson
<#circling> most kaptam el...
próbálja ki valaki!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Yeeehááá , Manson ,ez honnét csípted le ? Ha update-elem az eye-t, akkor
müxik ?

Mr Manson
If you are fed up with the in-game browser already then you may be interested in this new fix for the All Seeing Eye which allows you to connect directly to servers. ASE is the world's most popular game server browser and is a great way to find and join games more easily. Previously this wasn't possible, so thanks go to Digital Software for providing the fix.

Mr Manson

spitfire
Egyedül valóban nem sok sansz volt a légtérbõl érkezõ "piszkos gyilkosok" ellen.(DC-ben)
De két ember már a stingerekkel méltó ellenfelük lehetett.
A bf2-bõl nagyon hiányoznak ezek a vállról indítható csecsebecsék.

GanXstaZoleeWrk
jaja legalábbis olyan ami nem 16 player-es. Magyar szervereknél mi akadálya hogy ranked legyen? csak jobb lenne ha Freddyhawk csávót tudnám hentelni és még jutalom is lenne érte 😄DD

GanXstaZolee#2709

Ehh, a bérelt szerver megfizethetetlenül drága. Még abba is belemennék
egy jó kis magyar ranked szerverért cserébe, hogy mondjuk a szervert
monitor okok miatt az EA illetékesi egy "guest" userrel csekkolhassák
a szerver oldal tisztasága érdekében.

BEAST
nemrég nézelõdtem és van egy jópár privát ranked server ... csak hát oda nem lehet csak úgy bemenni 😄 pedig mindig van hely ... több official server kellett volna ... remélem az EA betartja az ígéretét és megduplázza a serverek számát ... azt tudom hogy servert "bérelsz" akkor az 5€/slot , de azt sajnos nem tudom hogy hogy megy ez ha már van server , csak ranked jog kéne hozzá ... hmm

Egy biztos : bosszantóan kevés ranked szerver van jelenleg , este például szinte esélytelen ilyen besorolású szerverre csatlakozni ! Ezen a helyzeten
még súlyosbít a tény , hogy az ASE jelenleg még nem tudja az auth miatt
a késleltetett csatlakozást megoldani - magyarul, felszabaduló helyre beslisszolni az ASE-bõl ... És mindezt azért ( EA vélemény szerint ) mert
a demo szervert fölhakkolták a weapon unlock-ok miatt ... Gagyi döntés volt.

Valaki utána nézett már annak, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie
egy ranked szervernek ? Mik feltételei , hogy indítható legyen ?

CAD
textura quality mindenek felett memoria zabalo...

caddie

janos666
Ha a táblázat szerint a gépem: "high + mid-low + high" Akkor hogy bírom mid-mid-high-re konfigolni az optionst? Vagyis mik azok a beállítások amik legjobban zabálják a rendszerRAM-ot?
BEAST
nemtom ... nekem spec a kisebb mapok jönnek be , pl. Mashtuur City vagy Strike at Karkand a 2 kedvencem ...

CAD
Ami viszont szerintem zsenialis az az infantry... hat az zsenialisra sikeredett. Amugy a BF2 az az eset amikor eladnak egy jatekon belul 5 masikat 😊

Kicsit olyan mint a regi TV jatekok ahol 500+ jatek volt es resettel lehetett valtogatni kozottuk 😊)

caddie

polak
ez igaz viszont szerintem se stalingrad se berlin nem tul jo pálya... szal vannak kicsibõl is tul kicsik. pl stalingrad... most bf2ben vannak olyan ugymond kis pályák amik nagyon el vannak találva...
a másik meg hogy a nagy pályák általában valamilyen oknál fogva hasonlítanak pár 42es mapra...
meg nem mondom melyikre mert se a mostanit se a régi pályákat nem ismerem név szerint. 42 is azért nem tetszett tulzottan mert marha nagy volt a map és annak az esélye hogy 1 repülõ lazán kibombáz mégnagyobb... 4 perc furikázás 2 mp akció... persze a repülõsöknek marha jó mert tiszta akció az életük benne. vietnamban is volt ilyen és az se volt valami érdekes... 1 mig17-el szarrá kempeltem 1 adott bázist, ami közben én jol elvoltam de az ellenfél kevésbé...

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu