Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az amcsi medic fegyverrel meg pl. nagyon szépen lehet sniperkedni ha a 3-as sorozaton hagyod és fekszel.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A grfika szép . de szerintem a rossz motor miatt irreálisan gépigényes. A sebzés illetve s szórás abszolut a képzelet szüleménye , meg lehet szokni , de akkor is nevetséges.Nagyötlet a játék de hozzá nem értõk csinálták talán egy 5-600 mega patch után jó lesz .Arra mindenetre jó , hogy a nagy nagy játékkészítõk felfigyelve a sikerre el készítik a saját "bf2"-jüket , ami azért simán verni fogja minden téren ezt , Addig is élvezzük azt ami van :-DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Together we'll fly someday...
Ha feltúrjátok a sebzést a moddal, megint jönnek a Vietnámos egyszemélyes rambóakciók... A lámákat (bocs, új játékosokat) is az önálló hentre buzdítja, ráadásul így szerintem teljesen kiegyensúlyozatlanná válik az egész (nagyrészt az automata vs rövid sorozat miatt).
Hozzátéve, hogy Clanbasen is valószinû, hogy az alapjáték fog menni, és nem jó, ha az ember másikhoz szokik hozzá...
Persze ez lehet, hogy csak az én véleményem, de nekem rengeteget rontott az élményen. Azóta, hogy fennvan nem is mentem a CB-re.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az más kérdés, hogy ált. inkább mûrepülnek, mint tímvörköznek. 😊
Asszondod kell air supp, az lehet légierõ ellen is , meg földi célpont ellen is.
Megmutatod, hogy mire kell a supp, aztán jön az, aki le tudja lõni 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
me ez igy tök x@r
www.czekoart.hu
Tisztelettel javaslom (úgysem lesz belõle semmi), hogy aki repülgetni akar mind lépjen be egy airforce v ilyesmi csapatba. Ebbõl látszana, hogy hányan fognak sorban állni gépért, megszervezhetik egymást közt a tennivalókat. A gyalogos csapatok leaderei meg rádión könnyen kérhetik a támogatást.
(Bár jelet lerakni nem tudnak majd)
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Ugyanitt BF2-höz van egy eladó vadiúj tuti Saitek Cyborg 3D Platium joystick-om fölösbe, nagyon olcsón, mindössze 6000Ft-ért eladnám!
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.
Valóban nincs a BF2-ben "Need air support!" opció? <#wow1>#wow1>
Nekem is csak most esett le, ahogy irta. Se a Q, se a T guin nincs ilyen, csak egyszerû need backup, vagy artillery kérés...
Ez ugye a sebzéseken turbóz egy kicsit, hogy "közelebb" legyen a jóhoz...
A planetbattlefield.com-ot nézzétek, rengetegen moddolnak. Minõségi release persze nem lesz mindbõl. Az biztos, hogy én sem az alappal fogom nyomni (pedig az is jó).
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
8. Right click, 'Connect as Player'.
9. Now the wrapper should start, set everything up, and launch BF2.
10. In the 'Join game'-screen, under 'IP', type 'BF2'. Happy fragging."
igen ez az :Ð
Bár magam részérõl mellékes dolognak tartom a rank témát. Ettõl függetlenül publicon még ugyanolyan jókat lehet játszani, egy no-unlock, vagy auto unlock szerveren, ahol mindenki egyenlõ eséllyel indul.
próbálja ki valaki!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
müxik ?
De két ember már a stingerekkel méltó ellenfelük lehetett.
A bf2-bõl nagyon hiányoznak ezek a vállról indítható csecsebecsék.
GanXstaZolee#2709
egy jó kis magyar ranked szerverért cserébe, hogy mondjuk a szervert
monitor okok miatt az EA illetékesi egy "guest" userrel csekkolhassák
a szerver oldal tisztasága érdekében.
még súlyosbít a tény , hogy az ASE jelenleg még nem tudja az auth miatt
a késleltetett csatlakozást megoldani - magyarul, felszabaduló helyre beslisszolni az ASE-bõl ... És mindezt azért ( EA vélemény szerint ) mert
a demo szervert fölhakkolták a weapon unlock-ok miatt ... Gagyi döntés volt.
Valaki utána nézett már annak, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie
egy ranked szervernek ? Mik feltételei , hogy indítható legyen ?
Kicsit olyan mint a regi TV jatekok ahol 500+ jatek volt es resettel lehetett valtogatni kozottuk 😊)
caddie
a másik meg hogy a nagy pályák általában valamilyen oknál fogva hasonlítanak pár 42es mapra...
meg nem mondom melyikre mert se a mostanit se a régi pályákat nem ismerem név szerint. 42 is azért nem tetszett tulzottan mert marha nagy volt a map és annak az esélye hogy 1 repülõ lazán kibombáz mégnagyobb... 4 perc furikázás 2 mp akció... persze a repülõsöknek marha jó mert tiszta akció az életük benne. vietnamban is volt ilyen és az se volt valami érdekes... 1 mig17-el szarrá kempeltem 1 adott bázist, ami közben én jol elvoltam de az ellenfél kevésbé...
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu