Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
és akkor?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Together we'll fly someday...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nah, tipikusan ez az a game, amelyet most akkor sem kellene, ha ingyen kapnám... ugyanis kell hozzá 50-60 ezer Ft-nyi hardver...
játszatok Red Orchestra mod-al ut2k4 alá, az egész reális mgése jáccik vele a kutya se mert ott meg csak point & click van 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
+ nagyon unballanceolja a dolgokat az a mod amiatt is hogy egy assaultnak gyk alig van elõnye egy antitank ellen pl..., ez azért elég gáz :/
volt benne jókis billenthetõ hajtómûves gép is 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha van valami mególdás a problémára az érdekelne...
Ha kulcs generátorral csinálsz egy olyan CD-key-t amivel beenged egy hivatalos ranked szerver, akkor kilépés után már soha többé nem enged vissza.
Magyarul minden kulcs 1x használható, ezért elöbb utóbb szinte minden generált kulcs tiltó listára kerül, és lehetetlen lesz olyat készíteni, ami még jó.
Persze vannak kivételek, de egy idõ után azok is behalnak.
Szóval elöbb utóbb, meg kell venni az eredetit.
Errõl jut eszembe találtam egy helyet ahol csak 45.99$-ba (9.6e Ft) kerül
márcsak annak kell utána nézznem, hogy postaköltséggel együtt mennyi lesz.
\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.
De nekem nem az volt a jó, hanem úgy 92 környékén az apache gunship vagy ilyesmi
Nem tudjátok véletlenûl, hogy az ASE-ben hogyan lehet beállítani, h lássa BF2 szervereket? Vagy nem lehet?
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.