Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meggymag
Szeretnélek megérinteni de nemtom, hogy lehetséges e ez... Kérem mihamarabbi válaszodat!!! <#mf1><#banplz>

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Pedig jó ez a tactical weapon mod én a magam részérõl szívesebben játszom azokon a szervereken amin fenn van. Alapból nagyon béna a fegyverek sebzése de kinek mi teszik, nem vagyunk egyformák.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Mr Manson
NEKEM talán 10!
és akkor?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Me0w
echo 12 * 100;

nekem mar 1200 ! 😛

Together we'll fly someday...

CAD
Mindenkinek!

caddie

BEAST
és az jó neked? vagy nekünk? :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
És? <#zavart2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hysteria
alatt akarom mondani

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Hysteria
nekem 1100 pontom van 3 nap akatt Hyst3ria neven tolom

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

3TOMI3
de már kisebb lett a betû mérete 😄

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

3TOMI3
😄

TDC Geronimo
Jah jó csak alatta az a sok szöveg.....

Me0w
Sporolj ra, kezdheted az adsl lemondasaval, nekunk is jobb lesz 😊

Me0w
Jahm, de ha epp egy epulet moge gurul be a tank akkor hiaba rakod ra a celkeresztet, mivel nem lesz semmi csak enemy on the move es 1 piros kerdojel a mapon a tank helyett. Erti? 😊

BEAST
köszönjük a részvételt , bye ^^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

(Jó a banner!)
Nah, tipikusan ez az a game, amelyet most akkor sem kellene, ha ingyen kapnám... ugyanis kell hozzá 50-60 ezer Ft-nyi hardver...

mivel ez egy játék ráadásul elég arcade nem tom itt mi a kérdés 😊
játszatok Red Orchestra mod-al ut2k4 alá, az egész reális mgése jáccik vele a kutya se mert ott meg csak point & click van 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

vilmoska
Nah elvileg akkor kapod meg az új fegyvereket ha elértél 1000 pontot vagyis Lance Corporal leszel

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

érdekes egyik ranked szerveren supportal volt hogy 20+ kill-t csináltam 5-6 halálal..., ez nekem bõven emgfelelt, bár biztos faszmákos votlam 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ha rárakod a cékeresztet akor csak q+balclick és semmi lsita, nekem kb fele anyi idõ mint az fes bohockodás volt 😊

<#eljen>
+ nagyon unballanceolja a dolgokat az a mod amiatt is hogy egy assaultnak gyk alig van elõnye egy antitank ellen pl..., ez azért elég gáz :/

TDC Geronimo

Murry
Ja meg is kérem õket, hogy küldjék el emilben a kódot, a többit + dobják a kukába. <#nevetes1>

TDC Geronimo
US Fegyver, Sniper és Medic iskola 😊

Me0w
Mi a pocsnek postakoltseg? Eleg ha elkuldik a cdkeyt...

joebacsi
ohh alap 😄
volt benne jókis billenthetõ hajtómûves gép is 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Titan
Az ASE-bõl való cxsati nekem se megy..😞 de lagalább látom, h hol mennyien vannak...max kiírom az IP címet...
Ha van valami mególdás a problémára az érdekelne...

3TOMI3
a játékból csatlakozól 😛

Titan
Probléma mególdva..😊 eyepatch upgrate..😄

Murry
Ez így van.
Ha kulcs generátorral csinálsz egy olyan CD-key-t amivel beenged egy hivatalos ranked szerver, akkor kilépés után már soha többé nem enged vissza.
Magyarul minden kulcs 1x használható, ezért elöbb utóbb szinte minden generált kulcs tiltó listára kerül, és lehetetlen lesz olyat készíteni, ami még jó.
Persze vannak kivételek, de egy idõ után azok is behalnak.

Szóval elöbb utóbb, meg kell venni az eredetit.

Errõl jut eszembe találtam egy helyet ahol csak 45.99$-ba (9.6e Ft) kerül
márcsak annak kell utána nézznem, hogy postaköltséggel együtt mennyi lesz.

cold-fire
all seeing eyeban amikor rákattintok egy szerverre hogy csatlakozzak, kiirja hogy nem tud innen csatlakozni, mit tehetek? 😊 amúgya játék már megy

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Köszi, asszem most már menni fog 😊

- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.

3TOMI3
tools- options-game és browse

Nemtom, én nem használom, de úgy emlékszem azt irogatták itt, hogy upgradelés nem volt elég neki. Bár lehet hogy ez csak a demonál volt. Kipróbáltad?
Titan
Nem mondod??!! Nem lehet upgratelni??

Én komancsoztam anno 😉 (+armored fist)
Ja, még asszem CGA-n láttam 😊
De nekem nem az volt a jó, hanem úgy 92 környékén az apache gunship vagy ilyesmi

ASE uninstall, install megoldja.
Jobbklikk.
Titan
Skacok!
Nem tudjátok véletlenûl, hogy az ASE-ben hogyan lehet beállítani, h lássa BF2 szervereket? Vagy nem lehet?

jah, abban landoljanak a repülõsök ha tudnak (én tuttam 😊

Deniboj
LHX-et ismerte valaki? Az volt a király helis game!

3TOMI3
😄

Me0w
Nem, egy kacsa seggen at latod a vilagot es amikor hapog akkor van elotted cel. Ugy kell hasznalni, hogy 8-asra eloveszi a kacsat, es raaplikalja a fegyver csovere, ez kicsit undorito, de utana voicecommon hallod mikor hapog, akkor kell loni...

De jó, hogy ennyi nagytudású van itt jelen, akkor biztos azt is eláruljátok, hogy hogyan lehet használni? (mazohista vagyok ne kiméljetek :p )

- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.

F19 vagy mi volt az?😊 Fasza vektorgrafikás 386 game 😄
Me0w
Retaliator. Tessek, mondtam jobbat 😛

TDC Geronimo
;D

3TOMI3
Amonnál 😄

Titan
ismerõs sajnos..😞(((