Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egyetlen módja ha az egyikõtök single-ben indít játékot a másik pedig a multi részbõl ( join internet ) csatlakozik hozzá IP alapján . A hátrányai ennek az hogy a single módban indított játékos nem tudja használni a VOIP-ot , illetve kell lennie mindenképpen internetnek mert a másik játékosnak be kell logolnia az online accountjával 😞
Makkmag billentyûzetébõl<#vigyor3>#vigyor3>
Had kérdezzem meg, alapban akadozol, vagy csak a kelvétel tömörítése miatt lett? Csak azért, mert a párom hasonlóképp akad, mint a felvételen Te, és nálam is ez a szitu, csak az a gond, hogy engem kegyetlen zavarnak ezek a pici akadások, a párom meg állandóan lehülyéz ezért!
Csak én lennék ennyire kritikus?
Ha mégis le van írva akkor megédemlem a bpontomat<#lama>#lama>
Ha elválalom a parancsnokságot és nyomom a radarokat, koordinátákat akkor miért nem megy oda a nagy része és miért szalad bele a tüzérségbe mikor ordítok, hogy menjenek onnan és miért kickeltek azért mert 2 ember meghalt ezért??
Asszem még sokat kell fejlõdni a társaságnak...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
ne az értelmet keresd benne, mert az nem ranked szerveren sincs.
Szal lehet játszani csak ne azzal a cdkeyyel amit az nfoban találsz!
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
pl.
EA US OFFICIAL 18a
EA US OFFICIAL 18b
Próbáljátok ki, hogy beenged-e titeket ezekre.
A ranked szervereken pedig generált key-el cask 1x játszhatsz, utána azzal többet nem enged be. Másikat kell generálj.
HA jol olvastam itt vissza vagy 200 hozzaszolast akkor karriert eredeti cd key nelkul nem lehet jatszani? Vagyis ranked serveren nincs is eselye jatszani a warezes cuccal? + irtatok 1 modot ami jatvitja fegyverek sebzeset lecci adjatok meg honnan lehet leszedni!
Thx
Felmegyek 1 szerverre, 1 perce vagyok ott, nem találkozom 1 ellennel sem, mégis meghaltam 18*? Ez 1 kicsit furi! Utána tüzésréggel kiszedtek 2 alkalommal, és 20-at jelzett. Vicces! Nem játszom jól, de azért a szerver se nézzen ennyire bénának😊
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
AH-1Z!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.

ubazz 😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
A világért sem váltanék más játékra, majd más modra fogok.
<#bohoc>#bohoc>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately