Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mint írtam nem én írtam<#idiota>

Tufa
Fraps-al veszed?

TC3
😞
Jó neked!!!

Titan
THX! THX! Isten vagy!

BEAST
a felvétel miatt akadozik , amúgy nem 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mondhatnám, hogy olvass vissza de tessék<#wink>

Egyetlen módja ha az egyikõtök single-ben indít játékot a másik pedig a multi részbõl ( join internet ) csatlakozik hozzá IP alapján . A hátrányai ennek az hogy a single módban indított játékos nem tudja használni a VOIP-ot , illetve kell lennie mindenképpen internetnek mert a másik játékosnak be kell logolnia az online accountjával 😞

Makkmag billentyûzetébõl<#vigyor3>

TC3
Nagyon állat!!!!
Had kérdezzem meg, alapban akadozol, vagy csak a kelvétel tömörítése miatt lett? Csak azért, mert a párom hasonlóképp akad, mint a felvételen Te, és nálam is ez a szitu, csak az a gond, hogy engem kegyetlen zavarnak ezek a pici akadások, a párom meg állandóan lehülyéz ezért!
Csak én lennék ennyire kritikus?

Titan
A co-op-ot hogyan tudtad megcsinálni??

Sziasztok, na felteszem az idegesítõ láma kérdésemet 😊 tehát azt szeretném megtudni, hogy lehet e nagyobbra venni(32v64) singleben a pályákat (NEM a botokat) mert szeretnék coop játszani(már meg is tettem) de így elég kicsi a terület, egyébként elolvastam faq-t de ott nincs infó és a visszaolvasás+keresõ sem segített mert ez nincs leírva sehol?(vagy én kerestem rosszul, de csak annyit találtam, hogy ezt már más is kérdezte de használható válasz nem volt😊)

Ha mégis le van írva akkor megédemlem a bpontomat<#lama>

Titan
Jééé...miért van az, hogy senki nem akar parancsnok lenni??
Ha elválalom a parancsnokságot és nyomom a radarokat, koordinátákat akkor miért nem megy oda a nagy része és miért szalad bele a tüzérségbe mikor ordítok, hogy menjenek onnan és miért kickeltek azért mert 2 ember meghalt ezért??
Asszem még sokat kell fejlõdni a társaságnak...

BEAST
igen , visszavontam :Ð nem lehetett semmit sem látni 😊))

namost

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tufa
ja tényleg

Gondolom a visszavont üzenetre ment.
Tufa
micsoda?

Drachomir
Ez nagyon allat Beast! <#eljen><#taps><#taps><#taps><#taps><#worship><#wave>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

TC3

TC3
Lehet! Igaz eléggé sûrün kilépkedek a szerverekrõl, meg vissza tehát van rá lehetõség! Ebbe bele sem gondoltam egész eddig!

új fegyverek, meg a kitüntetések kitüntetett érzése
ne az értelmet keresd benne, mert az nem ranked szerveren sincs.

Képet 😊
BEAST
áháá! akkor nemis szenvedek ... de azért eljátszogatok vele :Ð

Drachomir
Mellesleg van egyaltalan ertelme ennek a ranked dolognak ebben a jatekban? Mert mondjuk az AA ban volt ertelme a honor rendszernek.. vagyis ha itt csak arra szolgal h pontban merjuk ki mennyire f<#hawaii>a gyerek akkor nem sok ertelme van.. <#ravasz1>

Ne szenvedj vele túlzottan, itt a melóban nincs semmi kodekem fent...
BEAST
micsoda igények :Ð még 1 perc 😄DD

Fehler bei download vom codec 😊
Tufa
Gondolom megmaradt valamiért a statod miután leléptél majd vissza. Elötte azért gyült össze annyi mert ott szórakoztunk a repülõkel 😄

BEAST
jolvanna 😊 gondok adódtak a feltöltéssel ... de dolgozok az ügyön :Ð

Me0w
Te a pinged nezed 😊

Together we'll fly someday...

vilmoska
Csak annyit hogy nekem warezos és official servereken nyomulok mostanában!
Szal lehet játszani csak ne azzal a cdkeyyel amit az nfoban találsz!

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

A pályát se tölti be addig 😄
Én meg azt tapasztaltam, hogy vannak ranked szerverek amiknél mintha ki lenne kapcsolva a cdkulcs ellenõrzés. Ezeknél a szervereknél, ha egyszer bejutottam,késõbb is fel tudok csatlakozni.
pl.
EA US OFFICIAL 18a
EA US OFFICIAL 18b

Próbáljátok ki, hogy beenged-e titeket ezekre.

BEAST
ok 1 perc 😊 lehet 2 😄

A mod szerver oldali, neked nem kell leszedni.

A ranked szervereken pedig generált key-el cask 1x játszhatsz, utána azzal többet nem enged be. Másikat kell generálj.
Drachomir
Sziasztok!

HA jol olvastam itt vissza vagy 200 hozzaszolast akkor karriert eredeti cd key nelkul nem lehet jatszani? Vagyis ranked serveren nincs is eselye jatszani a warezes cuccal? + irtatok 1 modot ami jatvitja fegyverek sebzeset lecci adjatok meg honnan lehet leszedni!

Thx

Azért azt is megnézném, ahogy nem fejjel lefelé megcsinálod 😊
BEAST
ez nem nehéz 😊 de ugyanezt fejjel lefelé már nagyonis 😄D

TC3
Szerintem a számlálókkal van 1 kis gáz!
Felmegyek 1 szerverre, 1 perce vagyok ott, nem találkozom 1 ellennel sem, mégis meghaltam 18*? Ez 1 kicsit furi! Utána tüzésréggel kiszedtek 2 alkalommal, és 20-at jelzett. Vicces! Nem játszom jól, de azért a szerver se nézzen ennyire bénának😊

gergod
Ehhez a ase dologhoz annyit tennék hozzá, hogy a gamespyon írták, hogy a köv bf2 patch-el megoldják, hogy a Gamespyból lehessen joinolni a szerverhez, meg sorry for the inconvenience blabla. Tehát ha minden jól megy a patch után lehet majd aseval is joinolni. Nem hiszem, hogyha gamespyal lehet, akkor ase vel nem lehetne.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

TDC Geronimo
tRs|Geronimo slaps CB|TOMI around a bit with a large trout
AH-1Z!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

3TOMI3
super cobra

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

TDC Geronimo
apache? Hmmm mivel játszol te? 😛

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

😊 ez jó. Nekem a legjobb helivel a hangáron átrepülés volt 😊 le is kopott az apache rólam 😊

Hát ez meg hogy sikerült, ráépítették a gyûrût!? <#beka2>

- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.

Itt a köv feladat a mûrepülõ bajnokoknak 😄
ebben a melegben?
ubazz 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Nem kérdeztem semmit, állítottam 😊
A világért sem váltanék más játékra, majd más modra fogok.

vilmoska
histeria és neked megvannak az új fegyverek????

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

0Fritz0
Buzi-e vagy? <#hehe>

<#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Starfish
Nah vazzeg. Bombariadó van melóhelyen..... 😄 Most 5-ig nemtom mit csinálok.... 😄 Lehet BF2 lesz a megoldás. Vagy elmegyek megvenni. 😄

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Deniboj
A tengerentúli rendelésben csak az áfa és a vám a probléma. Egyik 25%, a másik meg mittoménmennyi, meg kell nézni a VTRSZ-táblázatban.

BEAST
😄DDDDDDDDDDDDDDD