Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄 muhahaha ez jo volt <#taps>

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

hello

a fegyvert mikor lehet unlockolni most 1000 pontom van ?
vsly
"az egy olyan idgesitö dolog ami miatt felkötik magukat a játékosok"

Akkor te is "lag" vagy????

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Amikor általában egy-két nagyon magas pingû ember miatt a szerver szaggatni kezd.
Hogy pontosan mi a definíció azt egy szerverguru majd elmondja)

mindenre van kereslet .. tapasztalat 😉

az egy olyan idgesitö dolog ami miatt felkötik magukat a játékosok 😊
a szerver és a géped közt nem egyenletes az adatforgalom, valahol belasul megáll. Edtöl a gépeden megáll megakad a játék amibe bele lehet halni...
ha nincs szerencséd hosszu másodpercek ha nem épp hogy kizökent a játékbol.
ez alatt persze történnek dolgok csak te az nem érzékeled a gépeden.

asszem
ha nincs igazam irjátok le jobban 😛

Mi értelme lenne rangot venni?
Rögtön kiszúrni hogy vkinek nincs annyi tapasztalata mint amilyen rangja van ráadásul semmivel sincs elõnyben egy magasabb rangú, talán kivéve az unlockot de azt pillanat alat bárki összeszedheti <#fejvakaras>

Mi a lag?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Nem is magamról írtam, csak eszembe jutott, hogy ennél a játéknál is fel fog merülni szerintem az acc kereskedelem. Már, ha nincs hozzákötve a cd kulcshoz, de úgy tudom, hogy nincs. Egyesek pénzt keresnek vele, mások meg vásárolt rangjelzésekkel büszkélkedhetnek majd, mint a wow-ban, az americas armyban, és sok más online játékban. Ha nem írom le errõl a véleményem, az nem azt jelenti, hogy szimpatizálok a dologgal.

Aki ide jár az tudja hogy kijött a pecs, amnit felrakott és ezért nem jár már oda 😊

oda helyett ide 😊

mig nincs meg a megoldás nem adom fel 😊

ne már hogy aki ott játszik senki nem jár oda? mitöl van néha fullon az a szerver ? botok mennek?

ezen ne muljon felrakom én 1.0 ast...
csak mond azt hogy müxik 1.0 assal...

"De én csak egy hülye degenerált idióta vagyok (töki)."

te mondtad...

még mindig várom azt az embert aki azt mondja 1.0 aval bf2hu jelszoval bejutott arra a szerverre!

De a szerver nem 1.2-es,hanem 1.0-ás.Tehát itt már megbukott akkor a próbálkozás,a jelszótól függetlenül.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fejezzétek már be ezt a baromságot.
Nem vakarom, és nem is próbálok bejutni. Ugyanis én felraktam az 1.02-es patcht, és saját kútfõbõl arra jutottam, hogy a büdös életben nem fogok tudni 1.0-ás szerverre 1.02-es gaméval belépni. De én csak egy hülye degenerált idióta vagyok (töki). Te csak várd az okosokat. <#falbav>

<#banplz><#banplz><#taps><#lama>

Minden jog fenntartva!

köszönöm végre egy régi jo arc...
hogy nem zülöttél le itt sgn?

de a kérdés maradt mi a pass? 😄

all seeing eyet használom
102 van fent...
ne fejed vakard töki hanem probálj azzal a passal bejutni arra a szerverre...

ugyanijen joyom van<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Ezzel a témakörrel más fórumon kéne foglalkozni, inkább beismerem:
lárva vagyok, amiért megvettem a fifa-t.
Elvtársak, ne lõjetek! :-)
lac coo
Jó FC-vel mi lesz ? :-DDDMinden FCH-s átmegy BF2-zni ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

FCH kari
SZERETNÉM JELEZNI HOGY MEGALAKULT A =SAC=KLÁN.SZIVESEN VÁRUNK JELENTKEZÖKET.HAMAROSAN INDUL A SAJÁT SZERVERÜNK IS! szerettünk volna rankedservert bérelni de sajna a jelenleg 2 magyar ranked kizárolagos jogot kapott 3honapra!ha valakit esetleg érdekelne akkor privibe adok elérhetöséget.

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

fr3ddy14
már csak 32-es
tegnap mondta a szerver admin, hogy leveszi 32-esre
vele voltem egy squadba

FCH kari
ha téged ez boldoggá tesz akkor tedd azt.érdekes én nemvadászom a pontokat jön az magátol is.álltalában az elsö 4-ben mindig ottvagyok.de azért mi probáljuk a squad érdekeit figyelembe venni.

retteneteske
nekem már a tegnapelõtt estit is számolta.

Megjegyeztem, akkor ha majd te jössz szembe, rakok C4-et. Egyébiránt lámaság nem lelassítani (2mp veszteség) majd berohanni az ellen zászlójához, megpróbálni egyedül elfoglalni. (3x annyi ideig tart, mint ketten) Csak hát az önzõ köcsögök (általánosítás, nem személyeskedés) csak azzal törõdnek, hogy NEKIK legyen élvezetes a játék, szarnak a csapatra, és (néha) a pontokra is. Én mindig megvárom, ha valaki be akar szállni, mert 2 embernek sokkal jobb esélye van foglalni, mint egynek, és nem is tolok ki mással.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

mohus
"Én nem akarom neked megmagyarázni,csak nem tudok egyetérteni a büntetési módszereddel.Ettõl még Te azt csinálsz amit akarsz.
Engem is lelõ néha a saját emberem,elgázol amikor fel akarok szálni a kocsira,stb...De ha jól emlékszem Bf2-es pályafutásom alatt eddig egyszer nyomtam büntetést,amikor a sötétben rossz gombot nyomtam le véletlenül...
Mert egyszerûen nem érdekel.Elüt,lelõ,és akkor mi van?Hülye agyammal feltételezem hogy nem igy akarta.Ettõl még én is elkáromkodom magam,vagy az elmeállapota minõségérõl is elmorfondirozok amig várok az újraéledésre,de nem fogom agyba fõbe büntetni csak hogy akkor már neki is legyen rossz.
Olyan meg még nem esett meg velem hogy valaki módszeressen engem akart volna kiirtani a saját csapatomból folyamatossan.
Szóval én nem csinálok ebbõl az egészbõl akkora problémát."

egyetértek én is veled....
én általában olyan csapatba kerülök, ahol csapatmunka folyik és szeretem ha a mikrofont is használják....
a csapat ált együtt van és egymást nem lövöldözzük le stb..hanem mondjuk együtt szállunk helibe..
nem értem CSOCSO problémáját...vagyis általában vannak ilyen pechvogelek😊

mindenki emlékszik ált isiben, ahol mindig volt "ügyeletes" bénabéla, aki mindig kapott intõt...nálunk az volt a neve a srácnak hogy Kerülõ Zsolt...ilyen névvel esélytelen volt

lehet Csocsó nevet kéne változtatnod😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

leveskocka
hat,amikor neked 50000 lesz lehet mar szart sem fog erni...bar nem tudom most mennyid van😊
Itt is lesz majd farmolás 😊 Eladom majd az 50 000-es accomat az ebayon jó kis zsozsettáért 😄 loller

Tegnap óta a Ranked II. (a 64 fõs) számolja a pontokat.

leveskocka
en az olyan primitiv lelkeket szeretem,mint pl:visszamegyek bazis szetlott tankkal,adjon ujat kiugrok lonem szet,erre a hulye csapattag elporzik vele a picsaba...
FCH kari
jaj pontvadászatrol még egy érdekesség!!külföldi ranked serveren asszem 16-os mapp volt,elfogyott a zászlonk lelötek nemvolt hova spawnolni,nyomkodtam "c"-thátha valaki él még.3emberke élt is ökvoltak a server "gazdák"azzal foglalkoztak hogy az egyik csáko ölte a másikat a harmadik ujra élsztgette,gondolom néha cseréltek szerepeket!!!!!gondolom tizenévesek lehettek tisztelet a kivételnek de tapasztalatbol álltalában ök a kemény pontvadászok.

mohus
OFF
"Mijért, most mibaj a FIFA-val? Haverral nyaraltunk évekkel ezelõtt, és játékteremben nyomtunk valami konzolos focit, überbefosás volt, vártuk az estét, h. mehessünk nyomatni.
Na, a FIFA azért minden hibája ellenére kenterbe veri a játéktermi konzolt, nagyokat szoktunk baromkodni egymás ellen. :-)"

mi a köze egy árkádban kipróbált focisjátékhoz, ahhoz ahogy a FIFA egy kalap fos?😊 pláne mi köze a konzolnak ahhoz, hogy a FIFA egy kalap fos?😊

javaslom próbád ki a Pro Evo szériát...van PC-re is.

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

leveskocka
jah,az mas...engem egyszer egy hulyegyerek direkt kinyirt,aztan ujraeledes utan ugraltam a tankja elott,kessel hadonaszva,hogy hergeljem,erre megint kinyirt.na ki is vagtak utana <#vigyor3>neki lett minusz 10 en keccer megdoglottem.mindez ranked szerveren.
mohus
"milyen joystickkal a heli meg a repcsi?
jobb? kormanyt nincs kedvem felszerelni az autok miatt..."

kicsit kétértelmû a kérdés...
milyen vezetni joyyal? SZUPER😊

nagyon le lehet menni a földre...
a helinél meg pláne nagyon jó...egérrel döntögetni valahogy nem jön be...

a kocsivezetés kormánnyal pedállal...nagyon faja

egy közelebbi kép

Alapos munka, csak így tovább!!!

FCH kari
semmi probléma azzal ha 1 jármüért lelönek csak ne a saját csapattársam!!
az ellnt én is kinyirom jármüért!!

mohus
"😞
magyar szervereken meg irtozatos ping van😞"

nekem ált ping=47😊

leveskocka
figy nyilvan az a lenyeg,hogy az egyik csapat nyerjen...de attol meg lehet oldokolni szabadon.miert baj az,hogy egy tankert lelonek?ha quakeznel,akkor nem lenne ez a problemad <#vigyor3>
FCH kari
ezt jol megfogalmaztad!!!!pontvadászok-jármüvadászok!mindenkin keresztülgázolva, képesek hátba löni egy szaros jármüért vagy repcsiért!!pontgyüjtök:lehet még foglalni zászlot de egy-két lámának eszeágában sincs inkább valahova lehasal azt ameddig lehet csak gyilkolja a pont oda spawnolo emberkéket.de tapasztaltam olyat is a föbázis közelében levö dombokra 3-4 emberke helivel felment persze mesterlövészfegyverrel.és csinálta a pontokat.ezek a gerinces játékosok.ök vadásszák a pontokat én meg ha kiszurok ilyeneket akkor öket vadászom.

Dettó nálam is. Sõt az még kellemetlenebb hogy ha sniper vagyok akkor távcsõvel még rosszabban müködik a felismerés én már inkább visszaváltok normál nézetre és úgy nyomok Q-spotted-et.

FCH kari
kiváncsi lennék ,hogy menne neked egy az -egyben mondjuk csak késsel vagy pisztojal.

Hát, körülötted ugye elsõsorban a saját squadod van, nekik meg szóban is jelezheted amit látsz, a spotted csak a bónusz. Még ha csak kérdõjelet is teszel a térképre.

Ajánlom esetleg az alábbi címen található Guide 'Kommunikáció' és 'Tájékozódás' pontjait. 😊

Minden jog fenntartva!

jahhh, a tereptárgyak pl. gyakran bezavarnak. kerítésen keresztül pl. a 3 méterre lévõ tankot is nehezen fogja be.

vsly
Elég nyomva tartani.Ha nyomkodod az E-t,akkor megsívhatod úgy hogy egyböl ki is száll belöle.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

jaja, azaz 😄

FCH kari
tegnap még volt!amugy rankednak ranked csak a pontokat nem számolja egyenlöre!szarakodik az ea.infi:magyar EA-games!

Én még egyáltalán nem foglalkoztam pb kérdéssel, és megy magyar is, meg külföldi is... Rakd fel újra 😊

Mondjuk ez nekem is van néha.Rádobok a tankra 2 C4-et,átváltok,nyomom hogy robbanjon,erre elõvesz még egy C4-et...Ilyenkor aztán általában õrül nyomkodás jön,aminek a végén magammal együt robbantok fel mindent.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.