Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
a fegyvert mikor lehet unlockolni most 1000 pontom van ?
Akkor te is "lag" vagy????
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Hogy pontosan mi a definíció azt egy szerverguru majd elmondja)
a szerver és a géped közt nem egyenletes az adatforgalom, valahol belasul megáll. Edtöl a gépeden megáll megakad a játék amibe bele lehet halni...
ha nincs szerencséd hosszu másodpercek ha nem épp hogy kizökent a játékbol.
ez alatt persze történnek dolgok csak te az nem érzékeled a gépeden.
asszem
ha nincs igazam irjátok le jobban 😛
Rögtön kiszúrni hogy vkinek nincs annyi tapasztalata mint amilyen rangja van ráadásul semmivel sincs elõnyben egy magasabb rangú, talán kivéve az unlockot de azt pillanat alat bárki összeszedheti <#fejvakaras>#fejvakaras>
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
csak mond azt hogy müxik 1.0 assal...
"De én csak egy hülye degenerált idióta vagyok (töki)."
te mondtad...
még mindig várom azt az embert aki azt mondja 1.0 aval bf2hu jelszoval bejutott arra a szerverre!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#lama>#lama>
Minden jog fenntartva!
hogy nem zülöttél le itt sgn?
de a kérdés maradt mi a pass? 😄
102 van fent...
ne fejed vakard töki hanem probálj azzal a passal bejutni arra a szerverre...
lárva vagyok, amiért megvettem a fifa-t.
Elvtársak, ne lõjetek! :-)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Engem is lelõ néha a saját emberem,elgázol amikor fel akarok szálni a kocsira,stb...De ha jól emlékszem Bf2-es pályafutásom alatt eddig egyszer nyomtam büntetést,amikor a sötétben rossz gombot nyomtam le véletlenül...
Mert egyszerûen nem érdekel.Elüt,lelõ,és akkor mi van?Hülye agyammal feltételezem hogy nem igy akarta.Ettõl még én is elkáromkodom magam,vagy az elmeállapota minõségérõl is elmorfondirozok amig várok az újraéledésre,de nem fogom agyba fõbe büntetni csak hogy akkor már neki is legyen rossz.
Olyan meg még nem esett meg velem hogy valaki módszeressen engem akart volna kiirtani a saját csapatomból folyamatossan.
Szóval én nem csinálok ebbõl az egészbõl akkora problémát."
egyetértek én is veled....
én általában olyan csapatba kerülök, ahol csapatmunka folyik és szeretem ha a mikrofont is használják....
a csapat ált együtt van és egymást nem lövöldözzük le stb..hanem mondjuk együtt szállunk helibe..
nem értem CSOCSO problémáját...vagyis általában vannak ilyen pechvogelek😊
mindenki emlékszik ált isiben, ahol mindig volt "ügyeletes" bénabéla, aki mindig kapott intõt...nálunk az volt a neve a srácnak hogy Kerülõ Zsolt...ilyen névvel esélytelen volt
lehet Csocsó nevet kéne változtatnod😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"Mijért, most mibaj a FIFA-val? Haverral nyaraltunk évekkel ezelõtt, és játékteremben nyomtunk valami konzolos focit, überbefosás volt, vártuk az estét, h. mehessünk nyomatni.
Na, a FIFA azért minden hibája ellenére kenterbe veri a játéktermi konzolt, nagyokat szoktunk baromkodni egymás ellen. :-)"
mi a köze egy árkádban kipróbált focisjátékhoz, ahhoz ahogy a FIFA egy kalap fos?😊 pláne mi köze a konzolnak ahhoz, hogy a FIFA egy kalap fos?😊
javaslom próbád ki a Pro Evo szériát...van PC-re is.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
jobb? kormanyt nincs kedvem felszerelni az autok miatt..."
kicsit kétértelmû a kérdés...
milyen vezetni joyyal? SZUPER😊
nagyon le lehet menni a földre...
a helinél meg pláne nagyon jó...egérrel döntögetni valahogy nem jön be...
a kocsivezetés kormánnyal pedállal...nagyon faja
egy közelebbi kép
az ellnt én is kinyirom jármüért!!
magyar szervereken meg irtozatos ping van😞"
nekem ált ping=47😊
Ajánlom esetleg az alábbi címen található Guide 'Kommunikáció' és 'Tájékozódás' pontjait. 😊
Minden jog fenntartva!
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.