Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha nincs rajta akkor csak annyit jelez hogy arra van valami ellenséges mozgás.Ezért kérdõjel.
De valóban pontosithatod a jelzést manuálissan,bár az már elég körülményes lett szerintem.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
A konkrét problémának talán az lehet az oka, hogy esetleg egy supporttól kaptál új C4-et közben.(?) <#nemtudom>#nemtudom>
Minden jog fenntartva!
Asszem ezt belerakom majd a guide-ba is. <#nezze>#nezze>
Minden jog fenntartva!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
A másik dolog pont ez a sárga körben lévõ spotted dolog, ami király lenne, csak néha az istenért nem akarja felismerni a közelgõ ellen típusát, és csak kérdõjeleket pakol rá a map-ra. Pedig az király dolog, ha épp heli 1v1 van, és kikerül a látómezõmbõl, de a gunnerem nyomkodja rá a spottedeket, akkor nem vesztem szem elõl, és az nagy elõny. Ugyan ez, amikor bejön egy tank a zászlónkhoz, rányomok egy spottedet, elbújok, és amíg villog, tudom, hogy hol van, annélkül, hogy õ látna.
Startnál várok egy kicsit hogy aki a környéken van beszállhasson de aztán padlógáz a kövi zászlóig, nem fogok nullára lassítani senki kedvéért mert nem én akarok az ellen bombázójának az elsõ fragje lenni.
Kocsi, repcsi, tank elé ugrani és direkt öngyilok után bebüntetni a másikat LÁMASÁG és a szememben egyenértékû a dtk-s balekkal 😛
Az meg hogy az ilyenek miatt mennyi ponttól esek el teljesen hidegen hagy, én játszani megyek fel egy szerverre és nem a buzi pontokat hajkúrászni, te 15 mp vesztesz én meg csak 1mp-et amig lesodródsz a szélvédõmrõl 😛
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Gondolom Skill sem rakta fel sem az 1.01-et sem az 1.02-t.
Ahogyan gondolom az IP-t is kézzel írja be, vagy a belsõ keresõbõl választja ki a szervert.
Különben miért kérdezgetné folyamatosan a jelszót pont ezekhez a szerverekhez? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Minden jog fenntartva!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
X:\Support\Battlefield 2_code.exe
beírod a kéjt, és kész is 😉
¥ xfire: kistekila
Vki segítsen!
Ha létrehozok egy szervert, botokat hogy tudok beletenni?
Köszi!
Van egy program a "Battlecoop". Használta már vki?Elméletileg ezzel lehet...
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/
Szal ASEból engem sem enged be a bf2hu jelszóval a szerverre, de gondoltam csak nem olyan gecók hogy mást adnak meg szivatásból 😊
Szal BF2bõl IP-re csatlakoztam, és ott más más üzenetet írt ki (a szerver még a régebbi patch-el megy). Szal szerintem itt vmi bug van, ennyi.
Birkus Maximus
-ot kapsz ajándékul a fáradozásodért! <#wink>#wink>Köszi, hogy rám kattintottál! :-)
'CD Key in use' hibaüzenet esetén valaki már használja az általad generált CD kulcsot, ez esetben újat kell generálni, és átírni a registry-ben.
START Menü --> Futtatás/Run --> Regedit - Itt keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Electronics Arts/Battlefield 2 mappát. Itt az 'ergc' tartalmazza a kulcsot, tehát azt kell módosítani.
\"Az élet egy szarosszendvics - minden nap egy falat\"
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
nem tud valaki magyar nyelvû leírást a játékról? Volna egy csomó láma kérdésem, és nem akarom itt mindenki idegzetét õrõlni vele (FAQ-ban ezek nincsenek leírva).
De a játékban, sztem. hüjén jönne ki, h. olyasvalaki aknájától halsz meg, aki már esetleg nincs is a szerveren. Meg, az egész játéktér egy hatalmas aknamezõ lehetne.
-tRs-Landor