Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
" Sergeant Major of the Corps
· 250,000 Global Points
· Sergeant Major
Note: Only 1 person can hold this rank at a time. The rank is
given to the best performing Sergeant Major at the end of
each month."
Ohh 😊
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
ez szívás
én azt szoktam, ha nincs semmi repcsi vagy jármû, leugrok a hajóért, nem fogom várni közbe meg kinyírnak 😄
Pályán már az összes zászló a MEC kezén van,mindenki a hajón tobzódik.Én lent feléledek a motorcsónakoknál,de megintcsak nem akarom egyedül elvinni.Kicsit kiúszok hogy lássam ha jön valaki végre.De nem jön senki... Hanem csak látom a sok kis kék név mozog fent a hajón,és nem tudom mit csinálnak...(valószinû közelharcot vivnak egy éppen megjelenõ repülõért)
Vagy fél percig dekkoltam ott,de egy ember nem jött volna le,pedig 20-an biztos voltunk amcsik.Akkor aztán elhúzott felettünk egy ellenséges vadászgép,ledobva pár bombát a fedélzetre,csak ugy repkedtek szerte szét a testek...
Nem tudtam röhögjek vagy sírjak.Mindez egy német ranked szerveren.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
velem is volt már ilyen: nézem, hogy ménem bírom elfoglalni, aztán látom hogy az ellen lába kilõg a ház falán, evetõdtem és kinyírtam 😄
Minden jog fenntartva!
("A szemet-szemért elv az egész világot tönkretehetei." /Gandhi/)
- mi történik ha csökkentett módban próbálod (rendszergazdaként)?
- mi történik, amikor temp könyvtárból másolgatnál?
(mert ugye arról nincs szó, hogy nem csináltad meg ezeket?)
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
csak segitséggel!ha tudok szivesen segitek.különben most tapasztaltam egy eredeti játéknál nemakart a patch felmenni csak azzal a bizonyos rejtetfile nyitás amit a faq is ir
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ilyet ír ki: Warning Punkbuster reports PB server running old version C1.110
A halál csupán a kezdet...
Amúgy az EA games oldalra értettem.
menyiért?
Nem megy fel a pach, és így csak egy szervert lát a gépem. A játékom gyári, a pach is a gyári oldalról van letöltve. Elolvastam már a FAQ oldalt is, kipróbáltam, de az sem segített. Letöröltem a játékot és újraraktam, de ez sem jött be. Valaki segítsen, mert eladom a francba a játékomat, ha nincsen megoldás!
Köszi a segítséget elõre is!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Ma kénytelen voltam otthagyni egy servert mert a láma barom nyomta a punisht mint a vadállat, mikor keresztülszaladt a Claymore-omon ... attól függetlenül, hogy direkt úgy tettem le hogy ne lehessen ne észrevenni ... a barom meg belemegy ... nem is egybe ... utánna hagytam a fenébe, inkább nem használtam ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
állandóan kidobál...
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Rajtam kivul valakit dobal meg ki az RDHA szerver a csatlakozasnal?
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)