Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gameplusz
Jó ez... 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

xj700t
http://iota.phusion9.com/ubar/ranks.html

" Sergeant Major of the Corps

· 250,000 Global Points

· Sergeant Major

Note: Only 1 person can hold this rank at a time. The rank is

given to the best performing Sergeant Major at the end of

each month."

Ohh 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

CSOCSO
he?
fr3ddy14
aki akar jöjjön ide játszani:
10.0.0.12:16567

fr3ddy14
lol
ez szívás
én azt szoktam, ha nincs semmi repcsi vagy jármû, leugrok a hajóért, nem fogom várni közbe meg kinyírnak 😄

Én akkor se értem az embereket...
Pályán már az összes zászló a MEC kezén van,mindenki a hajón tobzódik.Én lent feléledek a motorcsónakoknál,de megintcsak nem akarom egyedül elvinni.Kicsit kiúszok hogy lássam ha jön valaki végre.De nem jön senki... Hanem csak látom a sok kis kék név mozog fent a hajón,és nem tudom mit csinálnak...(valószinû közelharcot vivnak egy éppen megjelenõ repülõért)
Vagy fél percig dekkoltam ott,de egy ember nem jött volna le,pedig 20-an biztos voltunk amcsik.Akkor aztán elhúzott felettünk egy ellenséges vadászgép,ledobva pár bombát a fedélzetre,csak ugy repkedtek szerte szét a testek...
Nem tudtam röhögjek vagy sírjak.Mindez egy német ranked szerveren.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rusid
Hát ha a gátas pályán voltál akkor elõfordul hogy a föld alatt vannak.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

fr3ddy14
edig ott vannak, és házba vannak elbújva
velem is volt már ilyen: nézem, hogy ménem bírom elfoglalni, aztán látom hogy az ellen lába kilõg a ház falán, evetõdtem és kinyírtam 😄

Pedig bizony elõfordulhat, hogy a föld alatt vannak. Akár ketten, akár még többen is. <#eplus2>

Minden jog fenntartva!

Ahhoj
azért mert a másik dtk-zik, az még nem ok arra, hogy te is tedd 😉
("A szemet-szemért elv az egész világot tönkretehetei." /Gandhi/)

Na ez jó kör volt. 2 perc alatt szereztem 20 pontot, aztán acsapattársam azzal kezdett el szórakozni, hogy a buggyval nekem jött. Én páncélossal voltam, persze felrobbant rajtam, aztán rögtön kaptam a TK-t. Na mindegy gondoltam elrontom egy kicsit a játékát és annyiszer öltem meg ahányszor tudtam (8-9X). Aztán persze kirúgtak.Ja a neve Kill Slim volt.

Ahhoj
Amúgy szvsz onnantól, hogy ez a topik csak support, ergó a community minden része máshol van (community topik, sg topik, klán fórumok, etc), így sztem nem kell a büntiket osztogatni... legfeljebb nem kap segítséget...

Ahhoj
ha nem mondasz elég infót, nem tudunk segíteni:
- mi történik ha csökkentett módban próbálod (rendszergazdaként)?
- mi történik, amikor temp könyvtárból másolgatnál?

(mert ugye arról nincs szó, hogy nem csináltad meg ezeket?)

Makkmag
Én olyat vettem észre , hogy ott vagyok a zázlónál és mégis az ellen húzza le a mienket , majd húzza fel a sajátját , közben meg nincsenek is ott , de még a környéken se , hacsak nem a föld alatt , de legalább ketten 😞((

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Krinyo
engem csak a sok gyökér idegesít akik a page down-on edzik az ujjukat, megse várják hogy beirjam sorry rögtön punish, akár véletlen volt akár nem.

CSOCSO
nekem meg egyszer olyan volt hogy a csik mar kek volt reg de az ellenseg zaszloja volt fent😊)))sztan vegulis a zaszlo atcserelodott de a csik maradt kek.. meg olyan hogy a gulf of oman palyan a MEC nel kezdtem..elindultam a tankkal.. es 30 meterre a bejaratunktol megjelent a zaszlofoglalo ikon😊)) igaz nem mozgott sehova a csik.. de megjelent a logo😊 loal
leveskocka
uff!ma a magyar rankeden azt vettem eszre,hogy fogtam egy zaszlot,le-fel ahogy kell,a zaszlo szine megvaltozott,de tovabbra is az ellen tudott oda spawnolni,nekem sem szamolta,bar az erdekelt a legkevesbe.mashol is eszrevettetekmvagy csak itt fordul elo?hibas a patch?
FCH kari
lol!én ha tudok segitek. de nem pénzért!énsemtudtam feltenni a patcht
csak segitséggel!ha tudok szivesen segitek.különben most tapasztaltam egy eredeti játéknál nemakart a patch felmenni csak azzal a bizonyos rejtetfile nyitás amit a faq is ir

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

DummyBoy
Khmm ... nem az lehet a baj hogy a SERVER fut régi pb verzióval neked meg újabb van? 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

fr3ddy14
írtam privit
beleegyeznél?

Krinyo
a temp-es dolognak mûködnie kell

Fenrir
üdv a teljes BF2-öm nem éppen eredeti, játék közben a pb álladóan kivág holott direkt manuálisan letöltöttem hozzá a legfrissebb fájlokat és update-eltem is

ilyet ír ki: Warning Punkbuster reports PB server running old version C1.110

A halál csupán a kezdet...

köszi a szaktanácsot, de nem mûködik!
Amúgy az EA games oldalra értettem.
Krinyo
miaza "gyári oldal"? <#wilting>
amúgy ott van a megoldás a FAQ-ban, ott fenn

és te hogyan raknád fel a pach-et?
menyiért?
FCH kari
én megveszem

Szevasztok. Kéne egy segítség! SOS!
Nem megy fel a pach, és így csak egy szervert lát a gépem. A játékom gyári, a pach is a gyári oldalról van letöltve. Elolvastam már a FAQ oldalt is, kipróbáltam, de az sem segített. Letöröltem a játékot és újraraktam, de ez sem jött be. Valaki segítsen, mert eladom a francba a játékomat, ha nincsen megoldás!
Köszi a segítséget elõre is!
lac coo
Hamarosan lesz H!C szerver....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

FCH kari
sajnos nincs hoc server.de azért ubin néha ritkán nyomok

DummyBoy
Hmmm ... Az a teamkilles rész már nagyon kell ...

Ma kénytelen voltam otthagyni egy servert mert a láma barom nyomta a punisht mint a vadállat, mikor keresztülszaladt a Claymore-omon ... attól függetlenül, hogy direkt úgy tettem le hogy ne lehessen ne észrevenni ... a barom meg belemegy ... nem is egybe ... utánna hagytam a fenébe, inkább nem használtam ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

140 lehetõség memory leak-re <#hehe>

140 fix.. wad lesz nagyon! <#buck>

-tRs-Landor

Ahhoj
ha az mind igaz és lesz és úgy lesz, ahogy írja.... 😮

uHs Gerzson
Az 1.03-s patch augusztus végén esedékes melyben 140 javitás lesz. Info

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kösz az infot!

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Kösz az infot!<#wave>

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Pharaoh
Már számolják a pontokat.

sziasztok! mikor fog a magyar szerver menteni? és az ott szerzett érmekkel mi lesz? elvesznek?

vagy esetleg vki megdobhatna a régi pb-vel, amit most használnak a serverek

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

A serverek mikor fognak PB-t frissíteni?
állandóan kidobál...

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Hát aki ide jár annak már az 1.2 van fent szerintem,mivel itt már bõven értesülhetett róla hogy azt érdemes feltenni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

cold-fire
ok ok csak én multkor nem találtam.

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Col Andrew
"A magyar szerverek listázásához a filterhez %HUN-t kell irni!" köztük találni fogsz

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

cold-fire
és mi a neve?

Egy acchoz tartozo jelszot hogy tudsz megvaltoztatni? Valamilyen gamespy oldalon esetleg?

Col Andrew
igen

ettol feltem...de miert?! 64 fovel is szepen futott tegnap este, meg dicsergettuk is, hogy nem laggol.

Col Andrew
amikor meléped a lance corporalt és újrainditod a gamet akkor fog megjelenni

SigS
Hali!

Rajtam kivul valakit dobal meg ki az RDHA szerver a csatlakozasnal?

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

cold-fire
hali van magyar cracked szerver?