Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Szerencsére. Már lassan rángani kezd arcomon az ideg, amikor meghallok egy cincogó hangot a fülesben.

Minden jog fenntartva!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
nekem tört játék van,most raktam újra a gamet és álandóan ha felmegyek 1 serverre akkor azt írja ki hogy punk buster error de ez elõtt ilyen nem volt nálam! <#falbav>#falbav>
a kocsmás dolgot én sem komolyan gondoltam, jó is egy pókermeccs 10 ft-os alapon...<#taps>#taps><#worship>#worship>
<#help>#help>
Természetesen ott is vannak lámák, de nem annyira vészes. Tk-t gépek miatt nem is láttam nagyon. Mondjuk van egy két punish mániás kezdõ, de néhány fuck után észreveszik magukat.
\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
hallottam valahol ilyet...<#nemtudom>#nemtudom>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
1ébként NaytmaN fönn volt?
Minden jog fenntartva!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Leventét ismeri valaki valahonnan??
<#vigyor2>#vigyor2>
"..azért vagyok géppuskás -
nékem is van fészkem.."
Minden jog fenntartva!
szerintem
Olyan hibakat kepes csinalni, nekem minden jarmunel mar ugy mozgott abba az iranyba ahogy szerettem volna, erre a menuben megforditotta az egeremet...
valoszinu neked is 'gajdul' kezd elorol es jo lesz.
Ja tudtommal azzal a problemaval hiaba van invertalva mindenhol az iranyitas, a lezeres raktakat helibol, reppulobol, keptelen forditva kezelni...
szerintem
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Chry$ a DC-ben Krisz volt?
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
nekem folyamatosan karbantartott gépem van, és még egy olyan problémám sem volt, amit mindenféle fórumokon olvastam, minden simán felment és futott. mást nem tudok elképzelni, legfeljebb még azt, hogy van valami program a gépen, amit a játék "nem szeret", pl. deamon, vagy klónozó programok (ilyet is hallottam).
cyberbob29: ezt nem csak skillre lehet érteni hanem a klánon belüli hangulatra.
És amugy úgy is fellehet fogni, hogy Stevenek ez a legjobb klán of the wörld.
És tudod mit nekem is ez a legjobb klán of the wörld
Kuglóf
Minden jog fenntartva!
azért látom szerények is vagytok egyben <#vigyor>#vigyor> Bár erre rá tudnék cáfolni <#eplus2>#eplus2>
relax
Nem okoskodom, legyen igazad, nem érdekelsz.
Szvsz hagyjuk, ne élesszük újra a tegnapi frontot
relax
ON
és végig is olvastam az egészet, nem akarom elindítani megint a vitát, de ekkora butaságot, amit itt mûveltetek...
pont az ilyen helyzetre szokták mondani, hogy "okos enged, szamár szenved", és ez mind2 oldalra el lehet mondani
tulajdonképpen igaza van lacc-coo-nak abban, hogy a bf2 gépigénye kissé magas, nem tökéletes a fizika, és az is igaz, hogy az EA többet igért, mint amit teljesített, ezek tények,de másrészrõl, hogy kinek melyik játék grafja tetszik, totálisan szubjektív, és éppen ezért tök felesleges errõl vitatkozni, legalábbis ennyire elvakultan. erre is van egy szólás: "ízlések és pofonok"
ja, és azt sem kellene elfelejteni, hogy itt egy nagy térképeken játszódó, akár 64 fõs, úszó, guruló, repülõ jármûvekkel teli multis FPS-rõl van szó, aminél - szerény ismereteim szerint - azért valószínûleg a fejlesztõknek kellhetett némi kompromisszumot kötnie a szépség, fizika, játszhatóság és gépigény tekintetében. nem hiszem, hogy egyszerû dolguk lehetett.
személy szerint nekem egyetlen dolog számít: hogy milyen a játékélmény. végigjátszottam már csúnya játékot is, és abbahagytam nagyon szépet is. és szvsz a bf2 nagyon jó játékélményt nyújt, 1000 éve vártam már egy ilyen játékot, és most végre megvan, szóval részemrõl ennyi. mellesleg nekem egy egész jó gépem van, mégis minden low-ra van állítva, 800x600-ban, mivel így lehet némi elõnyre szert tenni, aki játszik vele, tudja miért...és nem nagyon érdekel, hogy így hogy néz ki.
Ez csak egy nick, mi már rizsának hívjuk úgy magyarosabb
Kuglóf
Nézd meg, hogy flatline miket írt és én miket írtam van különbség a kettö között és kapott figyelmeztetést nem én.Amúgy meg a sac klán egy baráti klán magyarúl ilyenért nem fogunk senkít sem kirugni max megmondjuk neki, hogy ne csináld.
Amugy mivel a leaderünk elment egy kis szabira így most én vezetem a klánt.
Kuglóf