Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Kevésbé kellene agresszívnek/alpárinak lenned jó barát.
relax
az 1.01 nem kell!!!!!!!!!!!
szerintem az a baj, hogy mindenki túl komplikálja
Kuglóf
max anno még megkeresett ezzel az ötlettel, kiváncsi leszek mi lesz belöle
Kuglóf
1. Nem vagyok fórum zsaru.
2. A nickem megfejtése a kedvenc autó márkámmal függ össze.
3. Szvsz nem csak magad, de a klánod is lejáratod itt, pedig a friss tagok között szerepelsz. Az AAO klánok ilyen megnyilatkozásért már rég kipenderítettek volna téged."
Na szóval pontosabban a 3. dolgot nem értem, hoy miért irtad
Kuglóf
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ez a klánunk weboldala amit még fejlesztgetünk illetve a híreket a föoldalón én írtam amik tele vannak helyesírási hibával tehát nem szidni 😄
Itt lehet jelentkezni a klánba + kihívni minket warra
Kuglóf
ha lesz majd itt biztos megtalálod
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
a faq-ban nem találtam választ sajna, és tudom, hogy valakinek már volt ilyen baja, csak nem írta le hogy hogy sikerült megoldani...
tehát telepítettem a game-t, semmi crack (csak a mini-image van betéve daemon-ba), egybõl próbáltam az 1.02-es patchet, be is másoltam a bf2 könyvtárba, elindítom a patchet, de ahelyett hogy mojolna ott egy pár percig a dos ablakban, egybõl eltûnik...
esetleg vki tudna segíteni?
Eredetit úgysem kaptok, ha meg tört kel akkor ott van a google vagy más keresö
Kuglóf
Meg néha olvass vissza pár hsz-t 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Real Madrid - AC Milan Manchester United - Liverpool Arsenal - Chelsea
steam, origin: ACE_hun
Az F.A.Q.-ban találsz letölthetõ kulcsgeberátort.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ETben meg volt, hoy heti 5-6 war + másnaponta gyakorlás (persze ott csak 6 embert kellett összeszedni)
Amugy ha valamelyik klánnak van kedve GYAK illetve FUN wart jáccani a =SAC=-al akkor szóljon nyugodtan
Kuglóf
Én is nagyon szerettem 😊 Volt hogy 3 haverral összejöttünk, és "squadoztunk" 😊
Az oldalt meg megnézem ...
Az ET nagyon jó kis game volt csak mára már elavult
Kuglóf
http://www.act-of-war.de/aow/download.php
Kuglóf
Még akkor volt, mikor eladtam a régi gépem és venni akartam egy újat ... köztes állapotként haverok összedobtak nekem egy netezõs gépet, amin szépen futott az ET ... De szerettem ... egészen addig amíg meg nem jelentek ott is a lámák ... 😞
Kérték az artit a SP-ra, hiába mondták már a csapattársaik is hogy fejezzék be ...
És sajnos egyre többször fordult elõ ... Néh játszanék vele megint de jóformán sehova sem tudok felmenni, mert mindig maptöltögetés van, az is lassan és beleunok ...
Pont az fogott meg a BF2-ben is hogy egy csomó dolog hasonlít ... De ott az volt a szép, hogy mindenki kellett a gyõzelemhez ... medic, support, engi...
Inkább gyere CS-zni, FC-zni.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
NNo tegnap csak sikerült a joyt is használatra birnom :-), köszi az ötleteket!!!
Meglepõen nehéz repülni, pedig más repülõs játékokkal már sokat játszottam -igaz nem tegnap- A heliket már korrektül irányitja a joyom, de valamiért a repcsik pont ellenkezõ irányba akarnak menni :-))) majd este tovább kisérletezem. Hol lehet klánokat keresni? illetve azokhoz csatlakozni? Vannak olyanok, ahol kicsit érettebb játékosok, taktikusan összehangolva küzdenek?
Nekem az sem tiszta, mit jelent, hogy "ranked" szerver.
Elõre is köszi a segitséget!
Gábor
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
(Akinek nem inge...)
Minden jog fenntartva!
\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá
bár azért reménykedjünk, a NAGY MODERÁTOROK jólelküségében<#worship>#worship>
<#nevetes1>#nevetes1>