Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
caps lock create?
vagy már rosz helyen keresem egyböl?
plz msg ben irja meg valaki emrt itt oránként 200 coment van 😊
elöre is köszönöm!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Most hogy egyre több embernek van unlockos sniperje, egy két csóka lazán kiszed a helibõl mint pilótát, még repülés közben is. Tegnap is már csak azt láttam, hallottam hogy ablak luk, csörr oszt visszaszámlálás. 😊
plusz ajánlom a norton systemworks windoktorát
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Glory Glory Man United!!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
még elfelejtettem, hogy support a kedvenc kasztom, az unlockolt fegyverével (PK)jól lehet kaszálni. azt hallottam, hogy az unlockolt fegyverek nem feltétlenül jobbak, csak mások. speciel a PK mintha nagyobbat sebezne, és célozni is jobban tok vele, mint az alappal (persze lehet hogy csak tapasztaltabb vagyok)
más: elõször gondoltam érdemes singlebe nyomulni, hogy megtanulja az ember, de sajna belekóstoltam a multiba, és már nem tudok "visszalépni élményileg" most meg pironkodom, ha valamit -sokszor megesik- elbénázok. szal, ha valaki komolyan gondolja, és nem gyakorlott gamer, szerintem érdemes alaposan kiismerni a dolgokat, hogy nyugodt szivvel szállhasson be a tapasztaltak játékába. Én legalábbis nagyon nem szeretem elfuserálni mások játékát azzal, hogy néha csak golyófogónak vagyok jó :-))) Persze nagy az örömöm, ha egy kis csellel sikerül néha pár ellent visszaküldeni a kiindulópontjára :-) Tegnap egy játékban olyan jól sikerült elbujdosnom, hogy egy állást egymagam védtem legalább sok percen keresztül, és 6, azaz HAT áldozatot szedtem :-))))))
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
(Fontos) Elõre is köszi Kemi
ünnepélyesen bejelentem, hogy engem a koschwarzHUN névvel lehet legyakni a csatamezõn<#integet2>#integet2>
én ma télleg felmegyek arra az UK9-es szerverre
Ma is leszek, szóval gyertek ha szeretnétek. A SQUAD neve általában HELI szokott lenni. 😊
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
vagy tört verziós gamehez nem is kell punkbuster?
Persze lehet, hogy azért tûnik így nekem, mert többnyire nem rankeden játszom.
Minden jog fenntartva!
Nem a pontok miatt játszom ennyit, hanem mert szeretem a játékot és kikapcsol a munka faszságait feledteti. Nekem is csak valami 16000 pontom van, ami elég közepesnek mondható. majd keresek statot ha érdekel.
A pontok egyébként se mutatják ki milyen játékos, mivel pl én se vagyok egy nagy aprítógép, pedig sokat játszottam már. Van aki 1000 ponttal rendelkezik de agyonlõne minden méteren.😊