Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki leirná hogy tudok nevet adni a squadomnak?
caps lock create?

vagy már rosz helyen keresem egyböl?
plz msg ben irja meg valaki emrt itt oránként 200 coment van 😊
elöre is köszönöm!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

😛PPP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

joebacsi
nyugi, õ se 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

leveskocka
nem lehet lanos rankedet csinalni tudtommal
válasz

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a kinézethez nem a motor hanem a design a léyneg nem?

matyi08
válaszoljon nekem is valaki!

fr3ddy14
ok
csak azért kérdezdtem, mert jól néz ki

Running
Hát nem tudom, ki kell próbálni, nekem eredeti van szóval nem tom.

joebacsi
póvered báj fóósziksz, nem ingyenes szutyadék 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

fr3ddy14
gondolom kell hozzá eredeti játék 😄

fr3ddy14
dettó, kivéve a munka rész de a többi ugyanaz nekem

fr3ddy14
1 kérdés:
a battlefield2.hu az milyen weboldalmotorra épül?
vagy saját szerkesztéésû?

koschwarz
ez ingyenes, leszedhetõ progi? és mit tud?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

matyi08
na LAN-ban lehet játszani? meg lehet saját szervert csinálni tört játékkal?nem kell, hogy publikus legyen, csak saját legyen. meg ha lehet sajátot, akkor ott be lehet-e állítani, hogy tudjanak az emberek elõrelépkedni a ranglistán?

Running
Minden szintlépésnél van az elején aszem, szóval igen. Asszem assoult, vagy spec-op lesz a köv, mivel sniperrel nem játszom.
Most hogy egyre több embernek van unlockos sniperje, egy két csóka lazán kiszed a helibõl mint pilótát, még repülés közben is. Tegnap is már csak azt láttam, hallottam hogy ablak luk, csörr oszt visszaszámlálás. 😊

matyi08
Lanban lehet játszani?

mohus
"zekhez a patch problémákhoz: javaslom leszedni a játékot, mindenféle fennhagyott mappákkal együtt (account nem fog eltûnni, természetesen), és a registry-t is kitakarítani, lefuttatni egy antivírus és antispy programot, defregmentálni, és ha így gatyába ráztátok a gépet, akkor feltelepíteni megint a játékot, aztán csak az 1.02-est (1.01-est ne), amit érdemes szerintem a hivatalos EA oldalról leszedni. ha ezek után sem megy, akkor nem tudom mi lehet a baj. ja, érdemes eredeti játékkal próbálkozni."

plusz ajánlom a norton systemworks windoktorát

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Running
Ase-val kerestem egy 64-es szervert ami ranked és csak Strikeos Karkandos pálya van. Ott csináltam meg nagy küszködések árán a pisztolyos badgetet, szerintetek megkaptam az 5 óráért a pontot valamint az érmet??? Hát persze hogy nem, többek között ideges voltam, kicsit a nyálam is folyt. 😊)

Scholes18
skacok most raktam fel a gémet de kidob az asztalra mikor elnindítom. néztem a faq t de ott sincs rá megoldás. mit kéne tenni? kikapcsoltam az a "hiper fasztudja mit" is.

Glory Glory Man United!!

koschwarz
lesz még unlock?

Running
Az melyik ahol az ablak közepén van a célkereszt? Aztat nem ismerem annyira, nekem az a balos látós dög unszimpi, fõleg amiatt,mert a BH meg jobbos és furcsa átszokni. 😊

koschwarz
most nézem, hogy 1 véleményen vagyunk<#eljen><#love12>

Running
Hát valamelyik jobb valamelyik nem, de változóak a megítélések. Az tutti h a sniper unlock fegyvere mindenki szerint jobb. A többi változó, én nagyrészt mediccel játszom és alig vártam h lockolhassan az új fegyverét, de csalódtam, nem tudok vele úgy lõni mint az alappal, szóval értelmetlen volt unlockolnom. De mások pl azzal nyomják, szóval változó, ki kell próbálni, kinek mi esik kézre.

koschwarz
de pl. nekem az arab oldal vadászhelikoptere jobban tetszik az USA-énál

ellenben a mec msáik helije viszont fényévvekel jobb szvsz mint amcsi heli 😉

Running
Bocsi a dáböl fisztfákk miatt.😊

koschwarz
igen, ez jó érzés :-), hõsnek lenni :-)

még elfelejtettem, hogy support a kedvenc kasztom, az unlockolt fegyverével (PK)jól lehet kaszálni. azt hallottam, hogy az unlockolt fegyverek nem feltétlenül jobbak, csak mások. speciel a PK mintha nagyobbat sebezne, és célozni is jobban tok vele, mint az alappal (persze lehet hogy csak tapasztaltabb vagyok)

Running
A BH miatt érdemes USA-val menni ha helizni akarok, a MEC helije egy rakás szar, olyan mint egy tüdõnlõtt békával dagadtrazabált golyába oltott viziló.!!!!!!!!!

Running
A BH miatt érdemes USA-val menni ha helizni akarok, a MEC helije egy rakás szar, olyan mint egy tüdõnlõtt békával dagadtrazabált golyába oltott viziló.!!!!!!!!!

koschwarz
én meg az USA-ellenes koalíciót képviselem képviselem, jóképû arab gyerekkel szoktam lenni leginkább<#nyes>

én nem raktam 1,01-et. 1,02-õt raktam, de rosszul, s 1,01 maradt elsõ nekifutásra.
más: elõször gondoltam érdemes singlebe nyomulni, hogy megtanulja az ember, de sajna belekóstoltam a multiba, és már nem tudok "visszalépni élményileg" most meg pironkodom, ha valamit -sokszor megesik- elbénázok. szal, ha valaki komolyan gondolja, és nem gyakorlott gamer, szerintem érdemes alaposan kiismerni a dolgokat, hogy nyugodt szivvel szállhasson be a tapasztaltak játékába. Én legalábbis nagyon nem szeretem elfuserálni mások játékát azzal, hogy néha csak golyófogónak vagyok jó :-))) Persze nagy az örömöm, ha egy kis csellel sikerül néha pár ellent visszaküldeni a kiindulópontjára :-) Tegnap egy játékban olyan jól sikerült elbujdosnom, hogy egy állást egymagam védtem legalább sok percen keresztül, és 6, azaz HAT áldozatot szedtem :-))))))

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

odex
nem akarok mostmár kinlódni újra rakom a gamet 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Running
Amit még elfelejtettem. Nagyrész (95%) USA armyval nyomom, kivéve ha át nem dob a szerver. 😊 A másik az hogy szokta játszani a szerver, hogy lehajít mindenkit és akkor kezdi a Delian Plant pályával, ez egyszer 8-1 között mindig megtörténik szóval ne legyen meglepi. Simán vissza lehet azonnal lépni rá, remélem hamarosan javítják ezt a hibáját. Remélem jó lesz a pingetek, nekem 40-70 között szokott lenni, lag, álló hullák, széttörõ szuppli láda, sorozatos tk légi, földi jármûvekért kizárva. 😊

koschwarz
egy csalásokat semlegesítõ program, mittomén, ne lehessen kódokat beírni pl. sebezhetetlenségre

Szevasztok! Tud valaki single playerben a 64-es pályákhoz olyan BOTotkat amik az egész pályát használják és a jármûveket is? (Alapból csak a pálya közepén mozognak)
(Fontos) Elõre is köszi Kemi
az 1.01-et nem kellett volna, sztem telepítsd újra a gamet és úgy próbáld meg, ha nem megy akkor #33843 én ez alapján tettem vettem 😊
koschwarz
ODEX: sztem kell oda is, mert attól, hogy törttel játszanak, még nem hiszem, hogy szeretnék a csalókat a meccseken

ünnepélyesen bejelentem, hogy engem a koschwarzHUN névvel lehet legyakni a csatamezõn<#integet2>

én ma télleg felmegyek arra az UK9-es szerverre

jahh, megint egy láma kérdés: mi az a "punkbuster"?

Running
Running a nevem. A UK #9 ip címe: 85.236.101.3 port:16567 (aszem, az alap, amit nem kell átírni. 😊 )
Ma is leszek, szóval gyertek ha szeretnétek. A SQUAD neve általában HELI szokott lenni. 😊

odex
jaj sorry azért hogy 2x írtam be ezt az üzenetet!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Persze el kell végezni az itt fent "teljes FAQ" alatt leirtakat, daemon tools használata meg miegymás.

odex
és olyan nincs hogy cd-rõl lehetne telepíteni a punkbustert?
vagy tört verziós gamehez nem is kell punkbuster?

hello, én nagyon láma vagyok, nekem is segitséggel ment. A patc-et bemásoltad a játék könyvtárába? Elõször én is letöltöttem, csak kidobtam az asztalra, és onnét futtattam, ami becsapott, hogy úgycsinált, mintha megcsinálta volna, de maradt 1,01. Eztán bemásoltam a játék könyvtárába, ott futtattam, és minden rendben lett.

Értem, valahogy én is így vagyok vele, a csapatjátékot szeretem a BF2-ben, ha összejön egy jó squad akkor tényleg nagy élmény. Mi a nick-ed egyébként, kíváncsi vagyok hogy játszottunk e már együtt esetleg?

végre sikerült, thx az ötleket!!
Ott is lutri a dolog. De valahogy többször botlok normális squadba nem rankeden, meg kicsit nagyobb a hajlam a commander utasításait követni. Persze sok a rambó, hiszen tört játékkal boldog-boldogtalan be tud lépni. Viszont nincsenek pontra, plecsnire hajtó embrek sem, akik mondjuk a térkép sarkában egymást késelgetnék..

Persze lehet, hogy azért tûnik így nekem, mert többnyire nem rankeden játszom.

Minden jog fenntartva!

leveskocka
mi az ip cime?
koschwarz
azzal nem kell törõdni, ha jól emléxem, azt írja ki, de az 1.02-est teszi fel

Running
ha kiszámolod én is kb 3-4 órát nyomom naponta, hozzáteszem jó esetben. Nincs suliszünetem ugyanis a Szentendrei Rendõrkapitányságon dolgozom mint rencergarázda. Így is csak azért megy ennyi játék, mert munka után alszom egy órát, hogy este ne aludjak el már 10-kor. 😊 Egyébként meg mióta kijött a bf2 azóta leszoktam a 8-9 óra alvásról. 😊
Nem a pontok miatt játszom ennyit, hanem mert szeretem a játékot és kikapcsol a munka faszságait feledteti. Nekem is csak valami 16000 pontom van, ami elég közepesnek mondható. majd keresek statot ha érdekel.
A pontok egyébként se mutatják ki milyen játékos, mivel pl én se vagyok egy nagy aprítógép, pedig sokat játszottam már. Van aki 1000 ponttal rendelkezik de agyonlõne minden méteren.😊